-
Φίλτατε,καταλάβαμε οτι σου αρέσει το Audi,γι'αυτό και το πήρες/θες να πάρεις/έχεις απλά φωτό στο avatar.
Είναι ένα καλό αυτοκίνητο αλλά με τπτα δεν υστερούν οι 2 αντίπαλοι του.
Ιδιαίτερα σε τομείς όπως σχεδιασμός/εσωτερικό/ποιότητα κατασκευής. -
μα διαβάζουμε 20 σελίδες για τα απόλυτα μηχανήματα οδήγησης των 12 ίππων ανά κιλό, να μην πούμε κάτι και εμείς με τα avatars?
-
μηπως θες να πεις 12 κιλων ανα ιππο?
αλλιως μιλαμε για αεροπλανα -
γαι το 106 rallye μιλαει ο φιλος
-
12 ίπποι ανά κιλό... η προπέλα είναι διακοσμητική δλδ?
-
@ 106
εχει το ραλλυ 12 αλογα στο κιλο?Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
12 ίπποι ανά κιλό... η προπέλα είναι διακοσμητική δλδ?σε παρακαλω να σεβεσαι καποια πραγματα μετα τα ιταλικα ακολουθουν οι προπελες σε ψυχη/κιλο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εχει το ραλλυ 12 αλογα στο κιλο?πλακα κανω ρε παιδια!!!! ΑΑΑΑΑΑ!!!
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
εχει το ραλλυ 12 αλογα στο κιλο?
πλακα κανω ρε παιδια!!!! ΑΑΑΑΑΑ!!!
ενταξει μην αρπαζεσαι και το 106 εχει ψυχη
-
ΨΥΧΑΡΑ!!!ειναι ο καλλυτερος μου φιλος, καλλυτερος και απο labrador!!
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
ΨΥΧΑΡΑ!!!ειναι ο καλλυτερος μου φιλος, καλλυτερος και απο labrador!!Ωραία... βρήκα το αμάξι του 106 νομίζω...
Αλλά...πώς τα καταφέρνουμε και είμαστε συνέχεια ...μου λέτε;
-
Ελεος! Διαβαζω παραπανω κ βλεπω εκει που εχουμε κοντρα μεταξυ bmw και audi πεταγονται κ οι ιταλοφιλοι κ λενε ως συνηθως: ''χαλια κ οι δυο! ιταλια forever!''. Ελεος πια.... Ενας αλλος παραπανω συγκρινε λεει Maserati κ ΒΜW... Απορω που αποσκοπει αυτη η συγκριση??? Παντα συγκρινουν bmw κ audi με maserati, ferrari! Αυτο που δεν μπορουν να καταλαβουν οι φιλοι μας οι ιταλοι ειναι οτι δεν μπορει να γινει τετοια συγκριση... Αφενος οι bmw κ audi εχουν να ασχολουνται με 10 διαφορετικα μοντελα σε -δεν ξερω κ εγω ποσες- διαφορετικες εκδοσεις κινητηρων, αμαξωματος κ εξοπλισμου! Μαρκες ,ομως, οπως maserati, ferrari εχουν σαφως πιο μικρη γκαμα κ μια εκδοση στο καθε μοντελο τους κ επομενο ειναι να ειναι πιο προσεχτικοι σ αυτο που φτιαχνουν( τα πλαισια , τις κατανομες κλπ). Αφετερου για να σκεφτουμε κ τη διαφορα στις τιμες.... Αν οι bmw κ audi ειχαν να ασχολουνται μονο με τις Μ κ RS εκδοσεις αντιστοιχα κ η γκαμα τους απαρτιζοταν μονο απ αυτες τοτε ναι! Η συγκριση θα ειχε νοημα! κ φυσικα αν οι τιμες τους ηταν αντιστοιχες των ιταλικων! Τοτε εχοντας σαφως μικροτερη γκαμα κ ακριβοτερα μοντελα θα μπορουσαν κ οι γερμανοι να κανουν παπαδες! Δεν ειδα ομως ποτε τους ιταλοφιλους να συγκρινουν τα bmw κ αudi με τα alfa romeo που εχουν περιπου ιδια γκαμα κ παρομοιες τιμες... Ας σταματησουν λοιπον να κανουν ασκοπες συγκρισεις γτ καταντα κουραστικο.....
φιλικα παντα
-
σε αλλο θεμα ειχαμε συγκριτικο πορσε εναντιον μαζντα
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
σε αλλο θεμα ειχαμε συγκριτικο πορσε εναντιον μαζνταΕξοχα... Ευχομαι κ bugatti veyron εναντιον zastava!!!
-
Ο χρήστης Leon_G έγραψε:
Εξοχα... Ευχομαι κ bugatti veyron εναντιον zastava!!!
πλακα πλακα τωρα που το λες το ζασταβα καιει λιγοτερο,εχει φθηνοτερο σερβις,χαμηλωτερη τιμη,ειναι πιο ανετο,παρκαρει πιο ευκολα,και εχει και πισω καθισματα.
η μπουκατι υπερτερει σε οδικη συμπεριφορα ,φρενα και επιδοσεις.
αρα το ζασταβα παιρνει 7
και η μπουκατι παιρνει 3.οποτε νικητης του συγκριτικου βγαινει το ζασταβα.
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
ΨΥΧΑΡΑ!!!ειναι ο καλλυτερος μου φιλος, καλλυτερος και απο labrador!!
Ωραία... βρήκα το αμάξι του 106 νομίζω...
Αλλά...πώς τα καταφέρνουμε και είμαστε συνέχεια ...μου λέτε;
NAI NAI NAI αυτο ειναι που με ειδες????? απο προχθες θα ειναι η φωτο που εβγαλα βολτα το 106 για.....βενζινη
-
Εξοχα... Ευχομαι κ bugatti veyron εναντιον zastava!!!
πλακα πλακα τωρα που το λες το ζασταβα καιει λιγοτερο,εχει φθηνοτερο σερβις,χαμηλωτερη τιμη,ειναι πιο ανετο,παρκαρει πιο ευκολα,και εχει και πισω καθισματα.
η μπουκατι υπερτερει σε οδικη συμπεριφορα ,φρενα και επιδοσεις.
αρα το ζασταβα παιρνει 7
και η μπουκατι παιρνει 3.οποτε νικητης του συγκριτικου βγαινει το ζασταβα.
-
εμενα μου αρεσει το α3 αν και ενας κατοχος μου ειχε πει οτι με εκτη ταχυτητα δεν τραβαει καθολου σε ανηφοριες.αυτα με το τιμονι ισχυουν που λενε;
είχε πλάκα αυτό που είχε γράψει ο ΣΧ σε πρόσφατο τεστ Α3, ΤΤ: 'τι κι αν όλοι προσπαθούν να φτιάξουν βαριά τιμόνια, η audi δείχνει πως ένα ποιο ελαφρύ τιμόνι είναι γρήγορο, άμεσο, ακριβεστατο και με σωστή πληροφόρηση. . . ' :Ρ
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
εμενα μου αρεσει το α3 αν και ενας κατοχος μου ειχε πει οτι με εκτη ταχυτητα δεν τραβαει καθολου σε ανηφοριες.
αυτα με το τιμονι ισχυουν που λενε;
είχε πλάκα αυτό που είχε γράψει ο ΣΧ σε πρόσφατο τεστ Α3, ΤΤ: 'τι κι αν όλοι προσπαθούν να φτιάξουν βαριά τιμόνια, η audi δείχνει πως ένα ποιο ελαφρύ τιμόνι είναι γρήγορο, άμεσο, ακριβεστατο και με σωστή πληροφόρηση. . . ' :Ρ
+1
παρολα αυτα προτιμω τα συγχρονα τιμονια psa τα οποια ειναι ακομα πιο ελαφρια , ακομα πιο γρηγορα και ακομα πιο αμεσαπριν απο λιγο οδηγουσα clio ΙΙ το οποιο εχει τεχνητο βαρος
-
-
η αληθεια ειναι πως οι 2.6 στροφες του c2 και μονο αρκουν ωστε να προτιμησει κανεις το τιμονι του απο το panzer που χει 3
AUDI vs BMW. Πώς θα κρίνατε συνολικά τις 2 εταιρίες???