-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Αν θες κοίταξε και το Golf Plus, μπορεί να υπάρχει test drive πιο εύκολα από το Touran. Επίσης το Civic δες το και σε sedan όπου η ανάρτηση είναι σαφώς πιο φιλική και κατά τη γνώμη μου αυτό το κάνει καλύτερο αμάξι από το 5πορτο!
Μόνο Golf υπάρχει σε test drive.
Γενικά Sedan
δεν ξέρω ρε παιδί μου αλλά με κάνουν και αισθάνομαι κάπως.........κάπως,
γιάυτο και αποκλείστικε πολύ γρήγορα η octavia. -
+1 για CIVIC και προσοχη στις λακουβες
-
το CIVIC μετραει . μιλαω για το sedan. εχει ολα οσα ζητας.
η αναρτηση του μου φαινεται καλη , δεν ειναι γαλλικο αλλα δεν ειναι και πετρα (μιλαω για το σενταν ).ειναι και θεμα φιλοσοφιας... θες σενταν ή πολυμορφικο?
ΥΓ. εχει και αυτο που ειχε πει ο κλαρκσον για τη CX , 'θα μπορουσες να στησεις τουρνουα τεννις στις πισω θεσεις'
-
Sedan έχει αποκλειστεί. Κάποια στιγμή το σκέφτηκα να συμβιβαστώ αλλά μετά αποφάσισα οτι κανένας συμβιβασμός δεν είναι ικανοποιητικός όταν πρέπει κάθε μέρα να βλέπω ένα σχήμα που ποτέ δεν μου άρεσε και πάντα με χάλαγε πάρα πολύ. Το SUV αποκλείστηκε όταν αποφάσισα ότι είναι κάτι παραπάνω από μ**:lipsealed:**ια να πληρώσω περίπου 10000 παραπάνω για κάτι που ....ίσως χρειαστώ...για να πάω ίσως κάπου...που ίσως δεν με πάει το απλό αμάξι...και που ποτέ δεν συνέβηκε μέχρι τώρα με το Peugeot 106 που χρησιμοποιώ τα τελευταία 10 χρόνια. Έτσι μείνανε τα πολυμορφικά και τα hatchback που έτσι και αλλιώς πάντα μου άρεσαν. Να φανταστείτε ότι ένα από τα αμάξια που μου άρεσαν και ακόμα γυρίζω το κεφάλι όταν το βλέπω στο δρόμο, είναι το Fiat Multipla (ναι ναι το παλιό με τα φώτα ψηλά).
Οδήγησα σήμερα και το Golf TSI 122PS. Άνετο γενικά αμάξι με πολύ καλό τιμόνι και κινητήρα ζωηρό σε όποιες στροφές και αν κινήσαι. Υποτίθεται τώρα οτι από αυτό πρέπει να πάρω μία ιδέα πόσο καλός είναι ο 140PS και ιδίως στο Touran και προπάντων με DSG αφού μόνο το 122άρι golfάκι έχουν για test drive. Και εντάξει αντιλαμβάνομαι να μην έχουν κάτι με το DSG, αλλά ούτε touran απλό?
...to be continued
Εχθές εκεί που τα'πινα με κάποιο κολλητό μου...