-
Ο χρήστης panosk8 έγραψε:
Διάβασα κάπου ότι η κατανομή βάρους του αυτοκινήτου είναι 69% μπροστά και 31% πίσω..περίεργο μου φαίνεται..
επίσης η επίσημη citroen Ελλάδος ανακοίνωσε με δελτίο τύπου ότι τον Απρίλιο θα έρθει και το αυτόματο 6αρι κιβώτιο που θα μπαίνει και στον 1.6 thp..Πολυ περιεργο... λινκ επειγοντως..
Οντως ετσι ειναι για το αυτοματο 6αρι.. -
προχειρα βρηκα αυτο http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... gory_id=74
βεβαια δεν ειναι και πολυ εμπιστη η πηγη
edit
αλλα τωρα που το διαβασα αναφερεται στο 407...edit
αλλα εδω λεει την αληθεια που ψαχνουμε
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... gory_id=72 -
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
προχειρα βρηκα αυτο http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... gory_id=74βεβαια δεν ειναι και πολυ εμπιστη η πηγη
Αυτο καλα θα κανεις να το σβησεις γιατι το συγκεκριμενο περιοδικο ειναι ντροπη για την αυτκινηση γενικα.. ουτε τους ιππους απο τους κινητηρες δεν εχει σωστα ασε που δεν λεει κατι για την κατανομη βαρους που νομιζω οτι καποια παρανοηση εχει γινει..
-
επειδη ειναι autotriti το βαλα
-
παιδιά και εγώ στο ίδιο περιοδικό το βρήκα...και μου έκανε μεγάλη εντύπωση γι' αυτό το ανέφερα...
-
Ο χρήστης panosk8 έγραψε:
παιδιά και εγώ στο ίδιο περιοδικό το βρήκα...και μου έκανε μεγάλη εντύπωση γι' αυτό το ανέφερα...Πες το ετσι...να σκεφτεσαι οτι δε το διαβασες καν...
-
xaxaxa....
-
Eπειδή Κόσμος δεν είναι μόνο η Ελλάδα , διαβάστε σε αυτόματη μετάφραση από το γαλλικό φόρουμ τα στοιχεία γιά το 2009 :
Για το πρώτο πλήρες έτος της εμπορίας, C5 υπερβαίνει τις πωλήσεις τους στόχους του με 88 000 πωλήσεις. Αυτό το αυτοκίνητο δείχνει ισχυρές επιδόσεις στη Γαλλία (ένα στα πέντε τμήμα σεντάν αυτοκίνητα είναι υψηλό C5 μέσο όρο), την Ιταλία και ορισμένες άλλες χώρες, τόσο για τους ιδιώτες ως πελάτες. C5 ταιριάζει επίσης και το νέο σημείο αναφοράς όσον αφορά την ικανοποίηση των πελατών, όπως αποδεικνύεται από πολλά βραβεία: καλύτερο εισαγόμενο αυτοκίνητο στην κατηγορία του στη Γερμανία, τα αυτοκίνητα στην Πορτογαλία, Fleetcar της Χρονιάς 2009 στην Αυστρία .
Μην ξεχνάμε ότι έξω ο κόσμος αγοράζει ΝΤΙΖΕΛ , οπότε τα περί 1,6 ΤΗΡ και 1,8 και 2,0 βενζίνης δεν τους αφορούν .
Θα ανεβάσω και συνολικά στοιχεία γιά όλη την εταιρεία σε σχετικό θέμα
-
Το έχει οδηγήσει κάποιος...?
-
Κάποιο νέο...το έκανε κάποιος test drive...?
-
Το τρέχον AutoBild απέναντι στο Superb 1,8 Tsi ...
Δεν το διάβασα αλλά νομίζω πως ξέρω και τον νικητή!!! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν το διάβασα αλλά νομίζω πως ξέρω και τον νικητή!!!χαχαχα
πόσο δίκαιο έχεις!!!! -
Ξερει κανεις ποσο εχει τελικα το 1,6Τ?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν το διάβασα αλλά νομίζω πως ξέρω και τον νικητή!!!Ό,τι και να πεις έχεις τουλάχιστο 50% πιθανότητες να ΄σαι μέσα
-
Ο χρήστης spyros έγραψε:
Ξερει κανεις ποσο εχει τελικα το 1,6Τ?23,5 έως 30 χιλιάρικα, ανάλογα με την έκδοση...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Ξερει κανεις ποσο εχει τελικα το 1,6Τ?
23,5 έως 30 χιλιάρικα, ανάλογα με την έκδοση...
Και επίσης αν τους πας και ένα παλιό χρέπι για απόσυρση παίρνεις και μια έκπτωση 2.500€... Δεν είναι κακή και αυτή η εναλλακτική αν έχεις κάτι να σπρώξεις...
Nεο Citroen C5 - Φανερα Γερμανικο.