-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Αλέξανδρε εγώ δεν πιστεύω οτί έκανες μια 'μαλακία'απλά δε γούσταρες και για αυτό και στη δύσκολη στιγμή ενέδωσες αλλού
Όχι ρε Γιώργο, απλά θυμωμένος ήμουν. Μαλώσαμε άσχημα, μου έκλεισε την πόρτα στα μούτρα (κυριολεκτικά... παραλίγο να σπάσει τη μύτη μου), δεν απαντούσε στα τηλέφωνα μετά, βγήκα έξω, ήπια πολύ, 25-26 χρονών ήμουν... ε και μετά από χρόνια σχέσης φέρθηκα σαν single. Περνούσε τότε και η μπογιά μου ακόμα, όχι σαν σήμερα...
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Ηθικο διδαγμα: Δωσε πιπες, τραβα βιντεο αλλα μεινω σταθερος στην αρνηση!X-Files: The government denies knowledge.
-
η γυναίκα έχει εκπαιδευτεί να αντιλαμβανεται την παραμικρή 'κουτσουκιελα' του συντρόφου της. πόσο μάλλον να έχεις ξενογ@μησει η να έχεις παράλληλη σχέση.
η άρνηση απλώς την επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται στην κορυφή των επιλογών σου..... -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αλέξανδρε εγώ δεν πιστεύω οτί έκανες μια 'μαλακία'
απλά δε γούσταρες και για αυτό και στη δύσκολη στιγμή ενέδωσες αλλού
Όχι ρε Γιώργο, απλά θυμωμένος ήμουν. Μαλώσαμε άσχημα, μου έκλεισε την πόρτα στα μούτρα (κυριολεκτικά... παραλίγο να σπάσει τη μύτη μου), δεν απαντούσε στα τηλέφωνα μετά, βγήκα έξω, ήπια πολύ, 25-26 χρονών ήμουν... ε και μετά από χρόνια σχέσης φέρθηκα σαν single. Περνούσε τότε και η μπογιά μου ακόμα, όχι σαν σήμερα...
εσύ προφανώς θα ξέρεις καλύτερα τον ευατό σου, απλά αν δεν ψήνεσαι για κάτι δεν τυχαίνει έτσι απλά , αυτή είναι η δική μου άποψη
-
Δίκιο έχεις γενικά φίλε. Αλλά μάλλον ήταν η επιβεβαίωση που ήθελα μετά από μια απόρριψη (έτσι το ένιωσα τότε μάλλον).
-
όπως και να 'χει για να έγιναν όσα έγιναν μάλλον έτσι ήταν ή έπρεπε να γίνουν
μη σκέφτεσαι δηλαδή ότι αν δεν είχε παιχτεί αυτό σήμερα θα ζούσατε ακόμα μαζί και όλα μέλι γάλα
μπορεί αυτό που συνέβη να συνέβαινε αργότερα ή μπορεί να ήσουν ακόμα μαζί της και να ήσουν δυστυχισμένος
και σκέψου όλη αυτή τη δυστυχία να συνοδευόταν και από παιδιά..
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
η γυναίκα έχει εκπαιδευτεί να αντιλαμβανεται την παραμικρή 'κουτσουκιελα' του συντρόφου της. πόσο μάλλον να έχεις ξενογ@μησει η να έχεις παράλληλη σχέση.
η άρνηση απλώς την επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται στην κορυφή των επιλογών σου.....Αυτο ειναι τεραστιος μυθος φιλε μου
Αυτο για την αρνηση ισχυει
-
Καλά ναι. Ω γέγονε, γέγονε! Μάλλον δεν ήταν για παραπάνω.
-
Τον χανουμε, γρηγορα το 50άρι
-
Ατιμη κοινωνια!
Σημερα ετυχε να συναντησω μια γκαρσονα που δεν της καθησα (πιστος στο γαμο γαρ) και μου ειπε πως οι Αγρινιωτες ειναι κωλοπαιδα . Μαλλον επεσε παλι σε πιστο .
Πολλοι πειρασμοι βρε παιδια. Ξου ξου ξου. Να φαω να παχυνω να καραφλιασω και να παει στο δι......... Να χεσω τα γυμναστηρια τα αθληματα το κολυμπι τις μηχανες και ολα.Πλακα κανω.Δεν τα παραταω ποτε.
-
Επειδη σε σερβιρε πιστεψες οτι σε γουσταρει;
-
Ε οχι δα.
Μου το ειπε ξεκαθαρα. Περιμενε να τελειωσω να παμε σπιτι μου.Μετα απο κουβεντα πιτσι πιτσι κλπ και εχω προβλημα που δεν βρησκω σωστο αντρα και........Ενταξει ,φανηκε το πραμα που πηγαινε. -
άρχισε να σου λέει το πόνο της; ενοχλητική σερβιτόρα
-
Μωρε μια χαρα τα ελεγε .Ροδανι πηγαινε η γλωσσα. Ελα που ο νεαρος μπαρμαν ηταν μαθητης της γυναικας μου ομως.Τελος παντων οταν παντρευτεις θα δεις τη γλυκα. Για μενα θελει κοτσια και να μεινεις πιστος και να αντιμετωπισεις τις συνεπειες ενος πειρασμου.
Και οι γυναικες εχουν φυσικα πειρασμους αλλα ο αντρας κρυβει ενα παιδι μεσα του που δεν χορταινει ποτε κοκο. -
το καταλαβαίνω το λιγουρισμό πιστεψέ με , αλλά πιστεύω ότι αφού τα κατάφερα τόσο καιρό που δε με δεσμεύει κάτι ουσιαστικό (γάμοι, παιδιά) , δύσκολα θα παραστρατήσω στο μέλλον
βέβαια επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μου, δε ξέρω αν θα ξεμωραθώ στο μέλλον ή αν θα φάω τίποτα φρίκες αργότερα, αλλα αυτό μένει να το δω δεν έχουν νόημα οι προβλέψεις και τα μεγάλα λόγια
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Ηθικο διδαγμα: Δωσε πιπες, τραβα βιντεο αλλα μεινω σταθερος στην αρνηση!Ε νομίζω πως η γυναίκα σου μπορεί να ξεχωρίσει το πουλί του ξένου από** το** δικό **της **το πουλί. Οπότε χαμένη ιστορία αδερφέ... Πάμε για άλλα.
freudian slip?
-
σταματαω να διαβαζω αυτο το τοπικ
κλαψομουνιαση αλα ινγκλεσιας
πολιτικαλι κορεκτ
ολες οι γεροντοκορες ειναι μαζεμενες εδω μεσα
γιναμε διασημοι στην υφηλιο με το γκρικ σταιλ και τον ΑΛΕΞΗ ΖΟΡΜΠΑ
θα σας εφτυνε ρε ο ΑΛΕΞΗΣ -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
freudian slip?Απλά της ανήκεις από ένα σημείο και μετά...
θα σας εφτυνε ρε ο ΑΛΕΞΗΣΑπό ποια ελληνική ταινία βγήκες;
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
σταματαω να διαβαζω αυτο το τοπικ
κλαψομουνιαση αλα ινγκλεσιας
πολιτικαλι κορεκτ
ολες οι γεροντοκορες ειναι μαζεμενες εδω μεσα
θα σας εφτυνε ρε ο ΑΛΕΞΗΣ+100000000 και γω κρατιεμαι να μην τα χωσω ετσι.
-
Σιγα βρε παιδια .Δε εγινε κανενας καλογερος.
Παπαγιαννοπουλος.......'τη χουφτωσες?....'χουφτο'στην'.
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες