-
Άστους. Εσύ ξέρεις καλύτερα τι συνεπάγονται οι κινήσεις σου.
-
Μάνο δεν το παιρνω προσωπικά! Συζήτηση γινεται!
Κάθε γυναίκα θέλει τον χειρισμό της. Διάφορα είδη, γυναίκες, γυναικούλες, 'πρόβατα' κλπ για καθε γουστο και βαλάντιο!Απλώς τόση ανδρεναλίνη κάποιοι ... ας ξυρίσουν τα μουστάκια που φύτρωσαν και στις οθόνες τους!!!
ΥΓ. Επι προσωπικού να προσθέσω βεβαια ότι τα τυροπιτάκια είχαν πολύ καλο αποτελεσμα και δεν εννοώ στην γευση ή στο ψήσιμο!!!
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
παρακολουθησα τις τελευταιες σελιδες και πραγματικα απορω πως οι περισσοτεροι εχετε τοσες γνωριμιες με κοπελες και τοσο διευρυμενο κυκλο
εγω απ τα μαθητικα, πανεπ/κα, εργασιακα χρονια μου μεχρι και σημερα που πλησιαζω τα 35 δεν με πλησιασε ΠΟΤΕ καμια (ουτε εγω ειναι αληθεια τις περισσοτερες φορες και αν το εκανα με απεφευγαν), δεν βρεθηκα ποτε σε γυναικοπαρεα και εν τελει δεν εκανα και καποια σχεση
τα ευσημα μου αφου τα καταφερνετεΓράφει κάτι το περίεργο;
Ξέρεις πόσοι και πόσοι άντρες είναι απομονωμένοι εντελώς;
Νομίζεις ότι όλοι έχουν ή είχαν δυνατότητες και στυλ ζωής για 'παρεούλες' και 'γκομενάκια';Ειδικά όσο μεγαλώνει ο άντρας τόσο ποιο γρήγορα απομονώνεται ή μάλλον τον εκτοπίζει η ίδια η (ελληνική) κοινωνία, οπότε θέλει/δεν θέλει απομονώνεται. Ειδικά μετά τα 30 ξεκινά ο κατήφορος.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
παρακολουθησα τις τελευταιες σελιδες και πραγματικα απορω πως οι περισσοτεροι εχετε τοσες γνωριμιες με κοπελες και τοσο διευρυμενο κυκλο
εγω απ τα μαθητικα, πανεπ/κα, εργασιακα χρονια μου μεχρι και σημερα που πλησιαζω τα 35 δεν με πλησιασε ΠΟΤΕ καμια (ουτε εγω ειναι αληθεια τις περισσοτερες φορες και αν το εκανα με απεφευγαν), δεν βρεθηκα ποτε σε γυναικοπαρεα και εν τελει δεν εκανα και καποια σχεση
Νομίζεις ότι όλοι έχουν ή είχαν δυνατότητες και στυλ ζωής για 'παρεούλες' και 'γκομενάκια';Ειδικά όσο μεγαλώνει ο άντρας τόσο ποιο γρήγορα απομονώνεται ή μάλλον τον εκτοπίζει η ίδια η (ελληνική) κοινωνία, οπότε θέλει/δεν θέλει απομονώνεται. Ειδικά μετά τα 30 ξεκινά ο κατήφορος.
Και εδω ... παμε στο αλλο ακρο! Ας βγαλει έστω λιγο μουστάκι η οθονη!
Καλά τα λες αν συμβαίνει και σε οποιους συμβαίνει. Αλλά τοτε μαλλον υπάρχει θεμα. Κοσμοκαλόγερος? Ανθρωποδιώκτης? Ανέραστος και αδιάφορος? Σιγουρα θα υπάρχει προβλημα! -
Το κοριτσακι ειναι το γνωστο κοριτσακι με το μηνυμα επιθεση; Το κοριτσακι που ηθελα να γλιτωσει τη μεταθεση;
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και εδω ... παμε στο αλλο ακρο! Ας βγαλει έστω λιγο μουστάκι η οθονη!
Καλά τα λες αν συμβαίνει και σε οποιους συμβαίνει. Αλλά τοτε μαλλον υπάρχει θεμα. Κοσμοκαλόγερος? Ανθρωποδιώκτης? Ανέραστος και αδιάφορος? Σιγουρα θα υπάρχει προβλημα!Nαι, το πρόβλημα όμως το έχουν οι ελλεϊνίδες. Ευτυχώς δεν αντιμετωπίζω εγώ τέτοιο θέμα (αν και είναι πολύ εύκολο η μοίρα να σε χτυπήσει με μοναξιά και μιζέρια απ τη μια στιγμή στην άλλη) αλλά έχω φίλους που είναι πάρα πολύ καλά άτομα, σοβαροί, με δουλειά, όχι παρακμιακοί χίπιδες, με τη γυμναστική τους και τα χόμπυ τους και νορμάλ εμφανίσιμοι αλλά παίρνουν τα @@ τους.
Είτε γιατί συνήθως τους αρέσουν οι λάθος γυναίκες είτε γιατί απλά δεν έκαναν καλά την αρχή με τις τωρινές γνωριμίες τους και είναι δύσκολο να ανοίξει ο κύκλος τους πλέον. -
@ cosneo : Αν τα σφολιατοειδή δεν τά ΄φτιαξαν τα χεράκια σου, αλλά είναι αυτά του Lidl , τότε........
το παραμυθιάζεις το ... πλασματάκι ! -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
@ cosneo : Αν τα σφολιατοειδή δεν τά ΄φτιαξαν τα χεράκια σου, αλλά είναι αυτά του Lidl , τότε........
το παραμυθιάζεις το ... πλασματάκι !@dbekos αν έγραφα ότι ανοιξα και φύλλο νωρίς το πρωί ... 'φουστα κλαρωτή και γαρύφαλο στο αυτι' εδω μεσα ...
Οπως και να έχει καλύτερα απο του φουρνου απεναντι ήταν!
Δικιά μου η καταψυξη, δικιά μου η σχάρα, δικιά μου η λαδοκολλα, δικός μου ο φούρνος και δικό μου πιάτο που πλυθηκε απο μενα μετά! Οπως και να έχει ... προσπάθεια και αυτή! -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
το παραμυθιάζεις το ... πλασματάκι !Για καρφουρ τα κοβω
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
... είτε γιατί απλά δεν έκαναν καλά την αρχή με τις τωρινές γνωριμίες τους και είναι δύσκολο να ανοίξει ο κύκλος τους πλέον...Σοφό.
Και κάπως έτσι καταλήγουν να γράφουν καλοκαιριάτικα στο 4Τφόρουμ, παρέα με ένα 207GT που έχει πέσει σε χειμέρια νάρκη εντελώς... -
ειναι και θεμα χαρακτηρα.... λιγομιλητος, κλειστος και μετρημενος...με ελαχιστους φιλους και κοινωνικες επαφες. ετσι εμαθα και ηταν και το οικογενειακο μου περιβαλλον
δεν μπορω να αλλαξω πλεον και οσο και αν προσπαθησα να φορεσω αλλο ''προσωπειο'' απλα δεν μου βγηκε. πλεον πιστευω οτι οι γνωριμιες και οι ερωτικες σχεσεις ειναι θεμα τυχης....και οσο μεγαλωνει κανεις λιγοστευουν και οι πιθανοτητες για διαφορους λογους. ανεραστος δεν ξερω τι σημαινει, αδιαφορος ομως δεν ημουν ποτε....οι γυναικες απεναντι μου ομως ηταν!επισης το ''λαθος'' γυναικες τι σημαινει?
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
το παραμυθιάζεις το ... πλασματάκι !Για καρφουρ τα κοβω
Lidl!
Uploaded with ImageShack.usΤι μαρτυριάριδες θεέ μου!!!
... ανεραστος δεν ξερω τι σημαινει, αδιαφορος ομως δεν ημουν ποτε....οι γυναικες απεναντι μου ομως ηταν!
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, γενικά μιλησα. Δεν υποννοησα τιποτα προσωπικό σε σένα.
-
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
...... Δικιά μου η καταψυξη, δικιά μου η σχάρα, δικιά μου η λαδοκολλα, δικός μου ο φούρνος και δικό μου πιάτο που πλυθηκε απο μενα μετά! Οπως και να έχει ... προσπάθεια και αυτή!Εδώ άλλοι ' σερνικοί ' παρατάνε και το ποτήρι άπλυτο στο νεροχύτη, εσένα που συχνά-πυκνά κάτι θα μαγειρέψεις, λές να σε κατηγορήσω???
-
οι (περισσότερες) γουστάρουν πούτ$@ ξύλο και καράτε. λίγοι είμαστε τα καλά παιδιά που επιβιώνουμε.
cosneo για τα τυροπιττάκια
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
'Gay πλευρά' το να ψήσεις και να της δώσεις 5 τυροπιτάκια? Τραγικό!Αλλά έτσι. Η γραπτή στρατηγική ... του άντρακλα! Φαντάζομαι κανένας δεν έτοιμασε πρωινό σε γκόμενα. Της έδωσε δυο χαστούκια, της ειπε να τσακιστεί να του φερει μπουγάτσα και επειδή θύμωσε που του πήρε με τυρί και όχι με κρέμα της έδωσε και αλλα δυο χαστούκια για την επόμενη φορά!
Σ' αυτο το τοπικό μονο πουτσ... δίνουμε και έχουμε στεγνώσει στο γαμ...!!!!Φυσικά και υπερβάλλω στο ποστ μου, το γενικό νόημα είναι μην τα δίνεις όλα και μην κάνεις πολλές 'χάρες' ή αλλιώς μην πολυφανερώνεις την ευαίσθητη πλευρά σου γιατί στο τέλος ή θα σε καβαλήσει ή θα βρεθείς κερατωμένος να αναρωτιέσαι σε τι έφταιξες και σε κεράτωσε με αυτόν τον ουρακοτάγκο.
Δούναι και λαβείν πάντα μια σχέση αλλά προσοχή στο τί και πόσο δούναι
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, γενικά μιλησα. Δεν υποννοησα τιποτα προσωπικό σε σένα.
Οχι προς θεου απλα ρωτησα πως ερμηνευεται η συγκεκριμενη λεξη. Σεξουαλικα αδιαφορος?
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Φυσικά και υπερβάλλω στο ποστ μου, το γενικό νόημα είναι μην τα δίνεις όλα και μην κάνεις πολλές 'χάρες' ή αλλιώς μην πολυφανερώνεις την ευαίσθητη πλευρά σου γιατί στο τέλος ή θα σε καβαλήσει ή θα βρεθείς κερατωμένος να αναρωτιέσαι σε τι έφταιξες και σε κεράτωσε με αυτόν τον ουρακοτάγκο.
Δούναι και λαβείν πάντα μια σχέση αλλά προσοχή στο τί και πόσο δούναι
Μεγάλη αλήθεια...
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Φυσικά και υπερβάλλω στο ποστ μου, το γενικό νόημα είναι μην τα δίνεις όλα και μην κάνεις πολλές 'χάρες' ή αλλιώς μην πολυφανερώνεις την ευαίσθητη πλευρά σου γιατί στο τέλος ή θα σε καβαλήσει ή θα βρεθείς κερατωμένος να αναρωτιέσαι σε τι έφταιξες και σε κεράτωσε με αυτόν τον ουρακοτάγκο.Ετσι ειναι!
Αν και ... πριν λίγο καιρό ειδα φίλο 'ουρακοτανγκο' κερατά! Και άργησε μαλιστα και του το έλεγα!Δούναι και λαβείν πάντα μια σχέση αλλά προσοχή στο τί και πόσο δούναι
Η εμπειρία, η ζωή λένε όλα με μέτρο!
Ο ενθουσιασμός, η ανυπομονησία, η αγωνία, ο ίδιος ο έρωτας πάντως είναι μερικές φορές σαν 'διαολάκια' και κακοι σύμβουλοι!Οχι προς θεου απλα ρωτησα πως ερμηνευεται η συγκεκριμενη λεξη. Σεξουαλικα αδιαφορος?
Αυτός που δεν ερωτεύεται. Αυτός που ζει χωρίς ή δεν αισθάνεται ή δεν θέλει έρωτα στη ζωή του. Δεν αντιλαμβάνεται μεσα του τον έρωτα ως συναίσθημα. Θα μπορούσε να ειναι ο κρύος, ο ξινός, ο σκληρόκαρδος κλπ. (Καπως ετσι το ερμηνευω και εγω)
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες