-
speak for thy self
μπορεί ο άλλος να την βρίσκει με fleshlight πχ
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
μπορεί ο άλλος να την βρίσκει με fleshlightΤι σχέση έχει τώρα ο πάσχος?
-
Μην του βάζετε δύσκολα του πάσχου Δεν είναι αυτές οι συζητήσεις γι'αυτόν
-
ο πασκουαλε σας βάζει όλους τα γυαλιά αφενός
αφετέρου τα σιγανά ποταμάκια να φοβάστε
αφετέρου (δις) σκυλί που γαυγίζει δεν δαγκώνει
ας βγάλω και γω κανένα γυαλί
-
Hλια
Τελικα η Perugia πολη - κολαση η πουτ
Δεν ξερω κανεναν που να πηγε και να μην γ
θα αρχισω να την προτεινω σε φιλους μπακουρια, ετσι στο ξεμπαρκο -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ηλια μου φαινεται υπεσκαψες τον κακομοιρη ναντερ...Αμ' και την Καναδέζα στο κάμπινγκ εγώ του την βρήκα, φίλε...
Με τις Περσίδες προσωπικά δεν είχα και τις καλύτερες των σχέσεων... Στο summer school κοινώς είχα φάει επικό χυλοπιτόνι από δύο.
Αν με είχες ρωτήσει, θα σου είχα πει να ξεκινήσεις με κάτι σαν 'θέλεις να σε βοηθήσω στην αποτρίχωση; Μια φίλη μου έχει μάθει ένα φ ο β ε ρ ό κόλπο!!!'.
Βέβαιη επιτυχία! -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Αν με είχες ρωτήσει, θα σου είχα πει να ξεκινήσεις με κάτι σαν 'θέλεις να σε βοηθήσω στην αποτρίχωση; Μια φίλη μου έχει μάθει ένα φ ο β ε ρ ό κόλπο!!!'.
Βέβαιη επιτυχία!Ειπα να μην πεταχτω αλλα με τρωει
Αμα ερεθιζεστε βλεποντας κολλημενες τριχες σε χαρτι με κερι εχετε θεμα
(στ' Αγια Χωματα πιθανοτατα γουσταρετε ντεκαντανς οποτε παω πασο )
Εγω παντως εχω φαντασιωσεις μονο με κυριλε αψεγαδιαστα, 25-30 Μαΐων, γκομενακια με ψηλοτακουνες γοβες/πεδιλα των €1000, εσωρουχα απο Αερακη, μαλλι κομμωτηριου, νυχια €500 κλπ. κλπ. Δε θελω να ξερω τι εκαναν για να το πετυχουν, μ' ενδιαφερει μονο το αποτελεσμα, με τη διαδικασια ξενερωνω.
Μονο το καλυτερο για εμενα κυριοι, αφου ειναι τζαμπα -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εγω παντως εχω φαντασιωσεις μονο με κυριλε αψεγαδιαστα, 25-30 Μαΐων, γκομενακια με ψηλοτακουνες γοβες/πεδιλα των €1000
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
...Αμα ερεθιζεστε βλεποντας κολλημενες τριχες σε χαρτι με κερι εχετε θεμαΜόνο μέχρι το κερί πηγαίνεις, όταν μιλάμε για αποτρίχωση; Και να φανταστείς ότι σ' έστειλα και σε σαλόνι ομορφιάς...
Γι' αυτό θα μείνεις με τη φαντασίωση... -
...Αμα ερεθιζεστε βλεποντας κολλημενες τριχες σε χαρτι με κερι εχετε θεμα
Μόνο μέχρι το κερί πηγαίνεις, όταν μιλάμε για αποτρίχωση; Και να φανταστείς ότι σ' έστειλα και σε σαλόνι ομορφιάς...
Γι' αυτό θα μείνεις με τη φαντασίωση...Εχει σημασια;
Πες οτι τις ξυριζεις! Πες οτι τις βγαζεις με τσιμπιδακι! Τριχες βγαζεις, τρελο ξενερωμα
Το αποτελεσμα ειναι το μονο που μετραει. Μια γκομενα που σεβεται τον εαυτο της, ποτε δε θα φτιαχτει μπροστα σου (μη σου πω οτι θα ξυπνησει νωριτερα το πρωι για να βαφτει-χτενιστει ωστε οταν ξυπνησεις να την πετυχεις αψογη ). Η γκομενα των φαντασιωσεων μου, εχει κρυμμενα μεχρι και τα καλλυντικα της σε μια μυστικη τοποθεσια, χαμενη στο χωροχρονο, ωστε να μην εχω ιδεα για το πως επιτυγχανεται το αποτελεσμα
Ωραιο πραγμα οι φαντασιωσεις μου Οι δικες σου παλι μπορει να περιλαμβανουν μεχρι απολεπιση Ο,τι γουσταρει ο καθενας -
Καααααλά....
Έρχεσαι δίπλα στο μουτράκι της, κοντά, πολύ κοντά, κρατώντας απαλά την κλωστή με τα δόντια. Με μια απαλή κίνηση των δακτύλων η κλωστή στρίβει κ σιγά σιγά το μωρουδίστικο χνουδάκι φεύγει. Το άλλο χέρι χαϊδεύει απαλά το προσωπάκι της ή παραμένει / περιμένει λίγο χαμηλότερα. Στο τέλος της διαδικασίας, που την κάνεις να διαρκέσει όσο θέλεις εσύ, γυρίζει μπρούμυτα κι αρχίζεις να την τρίβεις απαλά, σε όλο το σώμα, με το αρωματικό λάδι που έχεις ετοιμάσει μόνος σου, ειδικά γι' αυτήν.
Τι σκατά σε ξενερώνει σ' αυτή τη φάση, δεν καταλαβαίνω. Φαίνεται εκεί στα Τρίκαλα έχετε μάθει διαφορετικά...
ΥΓ. Δεν είναι φαντασίωση, είναι πραγματικότητα!
-
Καααααλά....Έρχεσαι δίπλα στο μουτράκι της, κοντά, πολύ κοντά, κρατώντας απαλά την κλωστή με τα δόντια. Με μια απαλή κίνηση των δακτύλων η κλωστή στρίβει κ σιγά σιγά το μωρουδίστικο χνουδάκι φεύγει.
-
Ρε όργια! American bar το κάνατε το μαγαζί?!?!
Γιααααα συμμαζευτείτε λίγο!!!
-
Ποτε δεν ξερεις ποια μπορει να διαβαζει
-
Σωστά!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Η γκομενα των φαντασιωσεων μου, εχει κρυμμενα μεχρι και τα καλλυντικα της σε μια μυστικη τοποθεσια, χαμενη στο χωροχρονο, ωστε να μην εχω ιδεα για το πως επιτυγχανεται το αποτελεσμαΚοίτα, αυτό είναι μια πρακτική συλλογική φαντασίωση του ανδρικού γένους, κάθε φορά που μπαίνει στο μπάνιο Και όχι απαραίτητα για να μην έχει ιδέα του πως επιτυγχάνεται το αποτέλεσμα
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Καααααλά....
Έρχεσαι δίπλα στο μουτράκι της, κοντά, πολύ κοντά, κρατώντας απαλά την κλωστή με τα δόντια. Με μια απαλή κίνηση των δακτύλων η κλωστή στρίβει κ σιγά σιγά το μωρουδίστικο χνουδάκι φεύγει.
Ηλια, ειναι γνωστο σε γκαλα στα κοσμοπολιτικα Τρικαλα (κοντα στο εξοχικο μου) λανσαραν τα πρωτα τους παπουτσια ο Τζιμι Τσου με τον Μανολο Μπλανικ κι εδωσαν ενα πολυσυζητημενο σοου η Βιβιεν Γουεστγουντ με τον Ρικ Οουενς
mjacob
Ω, ναι! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ποτε δεν ξερεις ποια μπορει να διαβαζειΣωστά!
Είπαμε τπτ κακό;
Είναι σαφές ότι τα καλύτερα τα κάνουμε με τις γυναίκες μας! Κορώνες στο κεφάλι μας τις έχουμε! Μονίμως πως να τις ικανοποιήσουμε καλύτερα σκεπτόμαστε!
Εκτός κ ανησυχείτε μην διαβάζουν οι δικές σας και ζηλέψουν.kouk, για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό είμαστε εντός θέματος. Γι' αυτό σου φαίνονται παράξενα αυτά που γράφουμε, μάλλον.
Ο Ασιμοβ τα 'παιξε και μιλάει Κινεζικα...
-
-
Καααααλά....Έρχεσαι δίπλα στο μουτράκι της, κοντά, πολύ κοντά, κρατώντας απαλά την κλωστή με τα δόντια. Με μια απαλή κίνηση των δακτύλων η κλωστή στρίβει κ σιγά σιγά το μωρουδίστικο χνουδάκι φεύγει. Το άλλο χέρι χαϊδεύει απαλά το προσωπάκι της ή παραμένει / περιμένει λίγο χαμηλότερα. Στο τέλος της διαδικασίας, που την κάνεις να διαρκέσει όσο θέλεις εσύ, γυρίζει μπρούμυτα κι αρχίζεις να την τρίβεις απαλά, σε όλο το σώμα, με το αρωματικό λάδι που έχεις ετοιμάσει μόνος σου, ειδικά γι' αυτήν.
Τι σκατά σε ξενερώνει σ' αυτή τη φάση, δεν καταλαβαίνω. Φαίνεται εκεί στα Τρίκαλα έχετε μάθει διαφορετικά...
ΥΓ. Δεν είναι φαντασίωση, είναι πραγματικότητα!
Εγώ βασικά προτιμώ να γ ω...
ΑΝ βρω.... (που λέει και το ανέκδοτο)
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες