-
Δε ξέρω αν το έχετε πάρει πρέφα, αλλα και οι ελάχιστες γυναίκες που συμμετείχαν εδώ, μάλλον την κάνανε για αλλού...
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Δε ξέρω αν το έχετε πάρει πρέφα, αλλα και οι ελάχιστες γυναίκες που συμμετείχαν εδώ, μάλλον την κάνανε για αλλού...Από
viewtopic.php?f=13&t=31091&start=390
Πραγματική, πραγματικότατη ιστοριούλα
Ο Χ δέχεται το φίλο του Ψ σπίτι και περιχαρείς και οι 2 αρχίζουν τα ουζάκια και τους μεζέδες γελώντας και συζητώντας φωναχτά, φανερά χαρούμενοι...Πλησιάζει η γυναίκα του Χ, φέρνοντας και λίγους μεζέδες ακόμα, και με πίκα λέει ' Ρε Ψ εσένα όταν σε βλέπει όλο χαρές και πανηγύρια είναι. Εμένα σχεδόν δε μου λέει κουβέντα'...Την κοιτάζει λίγο λοξά ο Ψ και της απαντάει (ομολογουμένως αποστομωτικά ) :
'Ε με άνθρωπο που γαμάς τι κουβέντα να πεις?!' -
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Δε ξέρω αν το έχετε πάρει πρέφα, αλλα και οι ελάχιστες γυναίκες που συμμετείχαν εδώ, μάλλον την κάνανε για αλλού...καλα κανανε οι παντζουρες...εδω ειμαστε καζανοβες, ναρκισσοι και βαλε..
υγ. στις 10 εχει αναφορα..παρακαλουνται οσα μελη του 4Τ φορουμ χαζευουν το κοσμοπολιταν φορουμ να προσελθουν ειδαλλως θα κηρυχθουν ΑΑ
-
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Προσέγγισης των γυναικών εννοείς;
Θ΄αρχίσω με τον τρόπο του Πέρση, επειδή είναι εύκολος: Προέβαλε πάντοτε το πόσο έξυπνος, ματσωμένος (για τα δικά μας δεδομένα της εποχής) κι έτοιμος για σοβαρή σχέση ήταν.
Βέβαιη αποτυχία. Οι χυλόπιτες, λέμε, η μια μετά την άλλη.
Θα επανέλθω με τον τρόπο του Αφρικάνου εραστή, δεν τον γράφω τώρα γιατί έχω δουλειά, αλλά το λέω για να σας κρατήσω σε αγωνία.ανασυρω το ποστ περι ναντερ-περση γιατι η περιπτωση με ενδιαφερει προσωπικα...ειμαστε εκ διαμετρου αντιθετες περιπτωσεις ililia και η χυλοπιτα παει συννεφο...
δεν ειμαι εξυπνος, ευρω τσακιστο δεν υπαρχει και δεν ειμαι ετοιμος για σοβαρη σκεψη..ε..σχεση απο τοτε που γεννηθηκα..
επισης, γραψε για τον αφρικανο εραστη να παρουμε διδαγματα...το καλεσμα των ταμπουρλων ισως προκαλεσει τις ελληνιδες κορασιδες..
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Νέος, με κέρδισες με αυτό που έγραψες. Μπράβο! Η κορασίδα και οι λοιπές όμοιές της να πάρουν τα @@ μας. Μεγάλωσαν όλες με σωφέρ και ακριβό αυτοκίνητο, βρε δεν γυρνάνε πίσ' στου χουριό να μάθουν τι σημαίνει αγωγιάτς.
Η γυναικα θα βρει να γ θει το δαχτυλακι της να κουνησει , αλλος θα μεινει με το πουλι στο χερι αν δεν το χειριστει σωστα το θεμα
βεβαια εμενα δεν με χαλαει, more pussy for meΠροσωπικά, είτε σκάω μύτη με το 304 είτε με το 307/406, το ίδιο κάνει κρίνοντας εκ του αποτελέσματος. Και για να σε προλάβω, όχι δεν εννοώ πως I don't get any.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
...εκ διαμετρου αντιθετες περιπτωσεις ...Συνήθως εκεί είναι το πρόβλημα: Θέλουν λίγο απ' αυτό **και **λίγο από εκείνο **με **στοιχεία από το άλλο, το παράλλο **και **το παραδίπλα.
Εμείς, από την άλλη, είμαστε ή το ένα ή το άλλο ή το παράλλο ή το παραδίπλα.Περιττό να πω ότι συμφωνώ απόλυτα με τον skye: Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
Στον Αφρικάνο φίλο οι γυναίκες έβρισκαν την σιγουριά και την δύναμη. Στο σεξ το μόνο που μετρούσε ήταν ότι το έκαναν με μαύρο, είναι γνωστό σε όλους όσους έκαναν ποτέ τον κόπο να το διερευνήσουν ότι είτε 15 είτε 25 πόντους είναι, στο τέλος δεν θα πείραζε αν ήταν λίγο μεγαλύτερο. Αλλά κανένας δεν πειράζει γκόμενα που κυκλοφορεί με μαύρο 2 Χ 2. Ο Μπουίτυ Ροζέ ήταν όπως περιγράφει ο skye: Κύριος, περιποιητικός (έστω και με τα δικά τους λ7) και τρυφερός. Φορούσε ό, τι του αγόραζαν, τις συνόδευε στα μαγαζιά. Και τις κυνηγούσε μέχρι να τις κατακτήσει, ενώ οι 'άλλοι' μετά από λίγο βαριόντουσαν. Ε, λοιπόν, αυτός δεν τις προλάβαινε ενώ αυτοί έμεναν με το πουλί στο χέρι. Τις πταίει;
Η ομοιότητα με σημερινές, 25 χρόνια μετά, καταστάσεις είναι απίθανο να είναι συμπτωματική!ΥΓ. Λατρεύω τις γυναίκες.
-
@νέος: πολύ μεγάλη κίνηση... είσαι ωραίος και μάγκας... πουτ... πολυτελείας ήταν, δεν ήταν κοπέλα για σχέση αυτή...
παιδιά, εδώ με το λεωφορείο της γραμμής στη 'φαμπρικέ' Γερμανία, με το Ν1, και η κοπέλα στο ύψος της...
Βέβαια, αν είχα και κανένα πορσίδι, δε θα με χαλούσε...
τώρα, μετά την αλλοδαπή, παίζει ελληνίδα στη μέση, που ούτε αυτή έχει πρόβλημα (τί γίνεται εδώ πάνω, φταίει το κλίμα? ) αλλά ρε γμτ, πάμε μία για τα γερμανικά!είναι θέμα γυναίκας... και εργαλείου...
-
Κύριος, περιποιητικός (έστω και με τα δικά τους λ7) και τρυφερός. Φορούσε ό, τι του αγόραζαν, τις συνόδευε στα μαγαζιά.αυτός δεν είναι ο ορισμός του ζιγκολό?
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Κύριος, περιποιητικός (έστω και με τα δικά τους λ7) και τρυφερός. Φορούσε ό, τι του αγόραζαν, τις συνόδευε στα μαγαζιά.
αυτός δεν είναι ο ορισμός του ζιγκολό?
Είναι κι ο ορισμός του άντρα που πηδάει, όμως.
-
Κύριος, περιποιητικός (έστω και με τα δικά τους λ7) και τρυφερός. Φορούσε ό, τι του αγόραζαν, τις συνόδευε στα μαγαζιά.
αυτός δεν είναι ο ορισμός του ζιγκολό?
Είναι κι ο ορισμός του άντρα που πηδάει, όμως.
μεγάλες...
μπορείς και αλλιώς όμως...
πχ με την ιδιότητα του καθηγητή, την ιατρική ποδιά (όλως τυχαίως το αναφέρω ) ...
-
εγώ γιατί πετυχαίνω μόνο αντίθετες περιπτώσεις απο αυτές που γράφετε;
στις δικές μου περιπτώσεις: τα λεφτά δεν μετράνε, το αμάξι δεν πολυμετράει(αρκεί να υπάρχει, αλλά δεν είναι κ ανασταλτικός παράγοντας) το όμορφος έξυπνος είναι υποκειμενικό (άσχετα αν εγώ τα υπερκαλύπτω) γιαυτο και δεν το σχολιάζω.
το θέμα είναι όμως πως υπάρχουν μέρες/στιγμές που γουστάρουν τρελά και είναι και μέρες/στιγμές που σου φέρονται σαν να τους έχεις σκοτώσει τη μάνα .......χωρίς να έχεις (προλάβει να) κάνεις τίποτα!!!!
με μια κολλητή μου που το συζήτησα μου είπε ότι φταίνε οι ορμόνες...
δεν ξέρω... σηκώνω τα χέρια ψηλά και δεν ασχολούμαι.................(το κακό είναι όταν γίνονται αυτά τα σκηνικά σε σοβαρή σχέση ) -
Kαθαρά ορμονικό...
Φούτσα λούσα και χορό
-
pink boy σε μιλαω σοβαρα τωρα...μην ασχολεισαι και παρα πολυ, να σαι σταρχιδιστης και θα δεις αποτελεσμα υπερ σου...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
... με την ιδιότητα του καθηγητή, την ιατρική ποδιά (όλως τυχαίως το αναφέρω ) ...Να αναφέρω με τη σειρά μου όλως τυχαίως ότι στις προαναφερόμενες συνομοταξίες ανήκουν πολλοί από τους επιφανέστερους κερατάδες;
-
pink boy σε μιλαω σοβαρα τωρα...μην ασχολεισαι και παρα πολυ, να σαι σταρχιδιστης και θα δεις αποτελεσμα υπερ σου...ρε ναι... αλλά όπως λέω στο τέλος στις σοβαρές σχέσεις υπάρχει πρόβλημα!
μου φαίνεται στο τέλος θα γίνω εντελώς αναίσθητος και να πάνε να μαμηθούμε όλες τους!!
-
pink boy σε μιλαω σοβαρα τωρα...μην ασχολεισαι και παρα πολυ, να σαι σταρχιδιστης και θα δεις αποτελεσμα υπερ σου...Αν ο ιδιοκτήτης ροζ αυτοκινήτου θέλει, ας κάνει ένα πείραμα: Μια προσπάθεια με τον τρόπο του Άδη και μια με τον αντίθετο (να ασχολείται πολύ, προσποιούμενος ενδιαφέρον).
Και μετά να μας πει με ποιά μέθοδο έφτασε ευκολότερα στο επιθυμητό αποτέλεσμα (νομίζω όλοι συμφωνούμε τουλάχιστον στο ποιό είναι αυτό, έ; Έ, Άδη; ) -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
pink boy σε μιλαω σοβαρα τωρα...μην ασχολεισαι και παρα πολυ, να σαι σταρχιδιστης και θα δεις αποτελεσμα υπερ σου...
ρε ναι... αλλά όπως λέω στο τέλος στις σοβαρές σχέσεις υπάρχει πρόβλημα!
μου φαίνεται στο τέλος θα γίνω εντελώς αναίσθητος και να πάνε να μαμηθούμε όλες τους!!
σοβαρη σχεση ειναι αυτη με τη μανα σου και αμα παντρευτεις ποτε το βλεπεις και για τη γυναικα σου...στο συγχρονο περιβαλλον δεν υπαρχει το 'σοβαρη σχεση'...αν το βρεις και εισαι και σιγουρος ριξε και μια δευτερη ματια..και μετα και μια τριτη...
αναισθητος να σαι και αμα στη λενε να το παιζεις και θυμα.. καραγκουνης φαση..
και χεσε μαυρους, περσες και μπλα μπλα...ολα ειναι θεατρο που λενε και στον ΕΣ (ενω η ζωη δεν ειναι..)
-
Αν ο ιδιοκτήτης ροζ αυτοκινήτου θέλει, ας κάνει ένα πείραμα: Μια προσπάθεια με τον τρόπο του Άδη και μια με τον αντίθετο (να ασχολείται πολύ, προσποιούμενος ενδιαφέρον).
Και μετά να μας πει με ποιά μέθοδο έφτασε ευκολότερα στο επιθυμητό αποτέλεσμα (νομίζω όλοι συμφωνούμε τουλάχιστον στο ποιό είναι αυτό, έ; Έ, Άδη; )την μια μέθοδο την δοκίμασα.... πάμε για την δεύτερη τώρα
-
... με την ιδιότητα του καθηγητή, την ιατρική ποδιά (όλως τυχαίως το αναφέρω ) ...
Να αναφέρω με τη σειρά μου όλως τυχαίως ότι στις προαναφερόμενες συνομοταξίες ανήκουν πολλοί από τους επιφανέστερους κερατάδες;
πάνω απ' όλους είναι οι μεγαλολεφτάδες, βιομήχανοι, επιχειρηματίες, που κυκλοφορούν με τα πιπίνια κτλ...
δε νομίζω να κερατώνονται τόσο πολύ οι καθηγητές...
αλλά οι γενικεύσεις είναι η αρχή των διακρίσεων...
δεν συμφωνώ με τη γενίκευση...
μην αρχίζουμε άλλη συζήτηση...μιλώ για ελεύθερους γιατρούς, όχι για παντρεμένους...
ο παντρεμένος καλά θα κάνει να μείνει στη θέση του... το ακούτε όλοι σας?
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες