-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
απλώς έχει μπερδέψει τους ρόλους ο drifter και κάνει τη δύσκολη
Αντί να είστε με το μέρος της κακομοίρας της κοπελίτσας που της σπάει τ@@, κάθεστε και το συζητάτε
Τον στείλαμε για να σπουδάσει κι αυτός τρολλάρει γκομενάκια
Eδώ τρολάρισα τον μπάτσο στο παρισι που πήγε να με γράψει για μονόδρομο προχτές, το γκομενάκι θα γλίτωνε
Plot thickens
-
ω, μας πιασανε
παρανοϊκο album σε λεω.
το πρωτο που διορθωσες ειναι απο ενα τραγουδι των pixies που παει ετσι ακριβως (αντι για patras λεει new jersey)
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ω, μας πιασανεπαρανοϊκο album σε λεω.
το πρωτο που διορθωσες ειναι απο ενα τραγουδι των pixies που παει ετσι ακριβως (αντι για patras λεει new jersey)
αλλά με ισοφάρισες! ποιο?
Τλσπ, είχα φάει κόλλημα με τη γλώσσα.... με κολλητάρι Μεξικάνο αληταρά, που μου έμαθε τα κατατόπια στις chicas latinas (αυτός καθάρισε με Venezolana, εγώ την έβγαλα με υψόμετρο (=Peru))..btw, οι περισσότερες απ' αυτές διχασμένες προσωπικότητες: απ' τη μέση και πάνω catolicas, αλλά το άλλο μισό...infierno...
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
αλλά με ισοφάρισες! ποιο?To 'Vamos'.
εδω εισαι: http://www.youtube.com/watch?v=5mvn0U4lS24Τλσπ, είχα φάει κόλλημα με τη γλώσσα.... με κολλητάρι Μεξικάνο αληταρά, που μου έμαθε τα κατατόπια στις chicas latinas (αυτός καθάρισε με Venezolana, εγώ την έβγαλα με υψόμετρο (=Peru))..btw, οι περισσότερες απ' αυτές διχασμένες προσωπικότητες: απ' τη μέση και πάνω catolicas, αλλά το άλλο μισό...infierno...
Κι εγω περιπου τα ιδια ( =καμια σχεση βασικα απλα ειχα πρωην γκομενα που εκανε ισπανικα
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Ρε νιώστε λίγο
Πριν κάμποσο καιρό έβγαινα με μια κορασίδα που είχε καλομάθει πολύ και ήθελε πάντα να την παίρνω με το αμάξι από το σπίτι της και φυσικά να την επιστρέφω, άσχετα που ήταν μισή ώρα δρόμος και βάλε το σπίτι μου από το δικό της. Όποτε δεν μπορούσα να περάσω να την pick up-άρω πάντα ήταν 'κουρασμένη τελικά, πολλή δουλειά, ας το αφήσουμε σήμερα μωρέ'.
Κάποια μέρα αποφάσισα να της την σπάσω για να δω αντίδραση Οπότε παίρνω το 20ετίας Sunny που το έχουμε στην άκρη μιας και μάλλον θα αντέξει περισσότερο από τον ανθρώπινο πολιτισμό και πάω να την πάρω Κι εκεί που ήταν έτοιμη και καλοντυμένη μένει άφωνη όταν με βλέπει ακολουθεί ο διάλογος-'Τι έγινε το αμάξι σου;;;'
-'Ε μωρέ το άφησα για σέρβις και δεν το πρόλαβαν σήμερα'
-'Και τώρα θα πάμε με αυτό;;;'
-'Ναι αφού ήρθα να σε πάρω!'
-'Φοβάμαι για την ασφάλειά μου, δεν μπαίνω. Καληνύχτα'Το διαλύσαμε εκεί
Νέος, με κέρδισες με αυτό που έγραψες. Μπράβο! Η κορασίδα και οι λοιπές όμοιές της να πάρουν τα @@ μας. Μεγάλωσαν όλες με σωφέρ και ακριβό αυτοκίνητο, βρε δεν γυρνάνε πίσ' στου χουριό να μάθουν τι σημαίνει αγωγιάτς.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Νέος, με κέρδισες με αυτό που έγραψες. Μπράβο! Η κορασίδα και οι λοιπές όμοιές της να πάρουν τα @@ μας. Μεγάλωσαν όλες με σωφέρ και ακριβό αυτοκίνητο, βρε δεν γυρνάνε πίσ' στου χουριό να μάθουν τι σημαίνει αγωγιάτς.Η γυναικα θα βρει να γ θει το δαχτυλακι της να κουνησει , αλλος θα μεινει με το πουλι στο χερι αν δεν το χειριστει σωστα το θεμα
βεβαια εμενα δεν με χαλαει, more pussy for me -
Ας κάνει ό,τι θέλει, εγώ με το κεφάλι μου θέλω να τα έχω καλά. Είναι προφανές στην περίπτωση του ψαρά...ε, του νέου τι άρεσε στην κοπέλα. Είναι άξια εμπιστοσύνης;
-
Είμαι της άποψης ότι δεν πρέπει να κάνεις τον μ....@ καμίας, όσο ωραία και να είναι. Εντάξει ίσως λίγο στην αρχή μέχρι να πετύχεις το στόχο αλλά από ένα σημείο και μετά, νιώθεις να θίγεται η αξιοπρέπειά σου γμτ. Αυτή είναι η σκάρτη αλλά είσαι κι εσύ γίνεσαι παπάρας που το δέχεσαι παρ'όλο που έχεις καταλάβει τι παίζει. Κάποια στιγμή πρέπει να της το κόψεις γιατί το μόνο που την κρατάει μαζί σου είναι το αν θα βρει αργά ή γρήγορα κάποιον που μπορεί να διαθέσει περισσότερα λεφτά/ να είναι μεγαλύτερο θύμα από εσένα.
skye καταλαβαίνω την άποψή σου, αλλά δεν είμαι του κινήματος 'ας γ...ω όσο με παίρνει με ό,τι μέσα έχω'. Προτιμώ ειλικρίνια όταν είναι να αφιερώσω πράγματα από τον εαυτό μου σε κάποια παλακίδα. Η συγκεκριμένη δε, έμαθα πως έψησε τον επόμενό της να πάρει καινούριο αμάξι γιατί αυτό που είχε της φαινόταν παλιό, ενώ δεν του περισσεύουν λεφτά. Τώρα φταίω εγώ να τον θεωρώ μ...δουλο τελείως, πέραν του ότι αυτή είναι αχαρακτήριστη;
funkyreverend, η πρώτη φορά είναι η δύσκολη, τώρα πια σκέφτομαι να το εφαρμόσω σε ευρύτερη κλίμακα σαν τεστ αξιολόγησης στις επόμενες
-
Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους, πωλείται Sunny με 1000€, 22 ετών και ικανό χρέπι για να πηγαινοέρχεται στα πρώτα ραντεβού.
Εναλλακτικά, το αγοράζουμε ως 4ΤΦ και το υπενοικιάζουμε στον καθένα...First date leasing.
-
matiz(το δικό μου φυσικά) -> το απόλυτο τεστ, αν σας κάτσει παντρευτείτε την επιτόπου.
Τιμέ λογικέ, ενοικιάζω η και πουλάω -
Αποχωριζεσαι το ματιζ ; Αφου ειναι παγιδα ...
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Αποχωριζεσαι το ματιζ ; Αφου ειναι παγιδα ...Παντρεμένος είμαι και φοβάμαι μη παρασυρθώ ρε
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Κάποια μέρα αποφάσισα να της την σπάσω για να δω αντίδραση Οπότε παίρνω το 20ετίας Sunny που το έχουμε στην άκρη μιας και μάλλον θα αντέξει περισσότερο από τον ανθρώπινο πολιτισμό και πάω να την πάρω Κι εκεί που ήταν έτοιμη και καλοντυμένη μένει άφωνη όταν με βλέπει ακολουθεί ο διάλογος
:
τι περιμενε η πατσολα?οτι θα παιρνες το tiida να πας να παρεις την αγελαδοφατσα της?
-
Σωστός. Στον γάμο μου σκοπεύω να νοικιάσω Tiida να μου φέρει τη νύφη
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
skye καταλαβαίνω την άποψή σου, αλλά δεν είμαι του κινήματος 'ας γ...ω όσο με παίρνει με ό,τι μέσα έχω'. Προτιμώ ειλικρίνια όταν είναι να αφιερώσω πράγματα από τον εαυτό μου σε κάποια παλακίδα. Η συγκεκριμένη δε, έμαθα πως έψησε τον επόμενό της να πάρει καινούριο αμάξι γιατί αυτό που είχε της φαινόταν παλιό, ενώ δεν του περισσεύουν λεφτά. Τώρα φταίω εγώ να τον θεωρώ μ...δουλο τελείως, πέραν του ότι αυτή είναι αχαρακτήριστη;
Δεκτο, απλως βλεπουμε αλλιως το θεμα. Εγω αναλογως τη γκομενα και τις ορεξεις μου θα φερθω αναλογα.
Μια τετοια θα κοιταξω να τη γλεντησω οσο μπορω, να τη ριξω στο κρεβατι με τις λιγοτερες δυνατες απωλειες σε χρονο και χρημα. Οταν αρχισει να μου τα πρηζει και να το κουραζει υπερβολικα, το μπουλο . Ομως πριν το κανω θα εχω εκτιμησει την κατασταση για να δω αν αξιζει να τη διαολοστειλω και να μεινω με το πουλι στο χερι, ή απλα να της βγαλω μια κιτρινη καρτα για να'χω για καβατζα αμα χρειαστω αλλαγη
Αυτου του τυπου οι γκομενες αλλωστε που εντυπωσιαζονται με αμαξια/λεφτα κλπ ειναι ο,τι πιο ευκολο για σεξακι, ακομα και μια να μην εχεις αμα εισαι μαγκας τις ριχνεις. Και οσο κι αν λενε οτι 'με 2 ποτα και μια ξανθια στο μπαρ, και ο πιο εξυπνος ανθρωπος γινεται ηλιθιος', πιστευω οτι πρεπει να εχεις σαν ΑΡΧΗ οτι δεν θα κολλησεις με τετοιο σαπακι και οτι πας απλα για σεξακι/μεχρι να βρεις κατι σωστο. -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Σωστός. Στον γάμο μου σκοπεύω να νοικιάσω Tiida να μου φέρει τη νύφηαντι ομως να σε κλεψει τη νυφη ο τυπας με το πιανο, θα σου κλεψει το νοικιασμενο...
τεσπα, οι περισσοτερες σημερα εκτος απο κανονικα γ@μησια κανουν και 'μεταφορικα' γ@αμησια..ουτε ο ρομπερτ ντενιρο δεν εχει κανει τοσες κουρσες με το ταξι του...παντως τρελο σουργελο αυτη...ελπιζω να ηταν θεοκοματος τουλαχιστον!!
υγ. neos ανεβηκες στην εκτιμηση μου με το σανυ..δεν ηξερα οτι ειχες στη κατοχη σου και σανυ εκτος απο το γερμανικο κουβα!
υγ1. ΑΞΙΩΜΑ 1 οποιος δεν εχει εμπειρια απο ελληνικης κατασκευης αθανατο σανυ δεν ξερει τη μιση ιστορια της αυτοκινητιστικης ελλαδας! -
Ο χρήστης skye έγραψε:
γη
Αυτου του τυπου οι γκομενες αλλωστε που εντυπωσιαζονται με αμαξια/λεφτα κλπ ειναι ο,τι πιο ευκολο για σεξακι (...)Αλλά συνηθέστατα όχι και ότι καλύτερο! (=boring-boring-boring..... )
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
γη
Αυτου του τυπου οι γκομενες αλλωστε που εντυπωσιαζονται με αμαξια/λεφτα κλπ ειναι ο,τι πιο ευκολο για σεξακι (...)Αλλά συνηθέστατα όχι και ότι καλύτερο! (=boring-boring-boring..... )
Στανταρ. Βασικα πρεπει να συμβαινουν πολλα περιεργα στο ψυχισμο τους. Ας πουμε, πιστευω οτι υπαρχει μια διαμαχη μεσα τους για το αν ειναι πουτ@νες ή οχι. Αυτο δημιουργει πολλα προβληματα οπως ειναι φυσικο , καθως μπορει να θελησουν να αποδειξουν οτι δεν ειναι με λαθος τροπο
χαραμιζομαι, ψυχολογος επρεπε να γινω
εντιτ: ασε που αμα ριξεις καποια πολυ ευκολα μπορει να ξενερωσεις γιατι ισως σκεφτεσαι οτι μπορουσες και καλυτερα...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Αλλά συνηθέστατα όχι και ότι καλύτερο! (=boring-boring-boring..... )
πιστευω οτι υπαρχει μια διαμαχη μεσα τους για το αν ειναι πουτ@νες ή οχι. Αυτο δημιουργει πολλα προβληματα οπως ειναι φυσικο , καθως μπορει να θελησουν να αποδειξουν οτι δεν ειναι με λαθος τροπο
ασε που αμα ριξεις καποια πολυ ευκολα μπορει να ξενερωσεις γιατι ισως σκεφτεσαι οτι μπορουσες και καλυτερα...
Δεν φαντάζεστε πόσο δίκιο έχετε και οι δύο Πέφτετε διάνα.
adis: Το Nissan αυτό με δίδαξε να οδηγάω, έχει τώρα πια πάνω από 250.000 χλμ και 20 χρόνια ζωής. Δεν έχει πάθει ποτέ τίποτα και ακόμα και σήμερα παίρνει μπροστά με τη μία και δεν καίει ούτε λάδι. Ο παλαβός πατέρας μου έδωσε πέρισυ 300 ευρώ για καινούρια αμορτισέρ ώστε να μην του λείπει τίποτα και να το κρατήσει επ αόριστον Αληθινό σχολείο, όταν ακόμα και με 30χλμ υποστρέφει ή μετά τα 90 πηγαίνει σε διάφορα σημεία του δρόμου χωρίς να χρειαστεί να του υποδείξεις κάτι τέτοιο Έχει αποδείξει πάντως την αξία του με το παραπάνω
Γερμανικοί κουβάδες, Wolfsburg και κολοκύθια: Respekt Βόλος factory
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ασε που αμα ριξεις καποια πολυ ευκολα μπορει να ξενερωσεις γιατι ισως σκεφτεσαι οτι μπορουσες και καλυτερα...Το έχω πάθει. Γενικά όταν είναι όλα εύκολα, δεν σε υπάρχει κάτι να σε κρατήσει μετά.
Απλά εξαρτάται από σενα. Πας γρήγορα το όλο θέμα πας για Πας ποιο αργά, την γνωρίζεις καλύτερα και όλα είναι πιο σοβαρά. Λίγο πολύ το ίδιο και ισχύει από την πλευρά τους. Εξαίρεση είναι οι t-Σούλες που απλά είτε θέλουν να περνούν καλά είτε πιστεύουν ότι περνούν καλά.
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες