-
Σιγά το ποσό ρε παιδιά. Λίγο μεγάλο σόι να έχει κανείς και βγάζει τα δώρα όλου του χρόνου μόνο και μόνο από τα χαρτζιλίκια των Χριστουγέννων. Αν δε παίζει και συνδυασμός με γιορτή (πχ Στέφανος , Μανώλης, Χρίστος, Βασίλης) τότε πάμε για jack pot. Τις καλές εποχές πριν 3-4 χρόνια μάζευα 1000αρικο για πλάκα...
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
ακόμα αυτό σκέφτεσαι?
Τα άλλα γκομενάκια τι λένε?Και τωρα που το λες....Aπο τοτε που πηγα Portsmouth ασχοληθηκα με το να τη ριξω (εκανε και τη δυσκολη και απο τοτε παιδευομαι) οποτε ΔΕΝ ξερω τι λενε τα αλλα γκομενακια.
Πρεπει να κανουμε ψαχτικη.
Για να δουμε.@ FestoNero ΔΕΝ θα παρω πισω το δωρο μου, δεν θα γινω απαραδεκτος οπως αυτη στη συμπεριφορα μου, ας το πεταξει στη τελικη, χαλαλι της.
Εντωμεταξυ, τωρα το θυμηθηκα, της ειχα παρει ενα δαχτυλιδι και της ειπα να ανοιξει το πακετο τη πρωτοχρονια γιατι θαταν Θεσ/νικη, δε θα ηταν εφικτο να της το δωσω επιτοπου.
Θα εχει γελιο να μη τοχει κανει ακομα, αν δε το εχει περιμενω τρελη αντιδραση σε λιγο. -
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
ακόμα αυτό σκέφτεσαι?
Τα άλλα γκομενάκια τι λένε?Και τωρα που το λες....Aπο τοτε που πηγα Portsmouth ασχοληθηκα με το να τη ριξω (εκανε και τη δυσκολη και απο τοτε παιδευομαι) οποτε ΔΕΝ ξερω τι λενε τα αλλα γκομενακια.
Για να δουμε.@ FestoNero ΔΕΝ θα παρω πισω το δωρο μου, δεν θα γινω απαραδεκτος οπως αυτη στη συμπεριφορα μου, ας το πεταξει στη τελικη, χαλαλι της.
Εντωμεταξυ, τωρα το θυμηθηκα, της ειχα παρει ενα δαχτυλιδι και της ειπα να ανοιξει το πακετο τη πρωτοχρονια γιατι θαταν Θεσ/νικη, δε θα ηταν εφικτο να της το δωσω επιτοπου.
Θα εχει γελιο να μη τοχει κανει ακομα, αν δε το εχει περιμενω τρελη αντιδραση σε λιγο. [/quote]
Πως φαινεται οτι αγνοεις βασικους κανονες της γυναικειας συμπεριφορας
Το εχει ανοιξει κ οπως διαπιστωνεις δεν υπηρξε τρελλη αντιδραση η λοιπον το δωρο σου θεωρηθηκε μικρης αξιας η δεν της αρεσε -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
ακόμα αυτό σκέφτεσαι?
[b:nbgkee1n]Εντωμεταξυ, τωρα το θυμηθηκα, της ειχα παρει ενα δαχτυλιδι και της ειπα να ανοιξει το πακετο τη πρωτοχρονια γιατι θαταν Θεσ/νικη, δε θα ηταν εφικτο να της το δωσω επιτοπου.
Θα εχει γελιο να μη τοχει κανει ακομα, αν δε το εχει περιμενω τρελη αντιδραση σε λιγο.]
Πως φαινεται οτι αγνοεις βασικους κανονες της γυναικειας συμπεριφορας
Το εχει ανοιξει κ οπως διαπιστωνεις δεν υπηρξε τρελλη αντιδραση η λοιπον το δωρο σου θεωρηθηκε μικρης αξιας η δεν της αρεσε [/quote:nbgkee1n]Βασικα υπηρξε τρελη αντιδραση.
Ενα απο αυτα, το συγκεκριμενο τραγουδι μολις τωρα: http://www.youtube.com/watch?v=2SETGU5v ... ce=message
Τα αφτια μου πονανε, αλλο ειναι το θεμα ομως.
Ημουν σιγουρος οτι δεν θα το ανοιγε ως τωρα.
Απλα το κανει πιο δυσκολο να φυγω αλλα δε τρεχει μια.
Θα τη παλεψουμε.
Χρονια πολλα απο London. -
Happy New Year dear Londoner! Whereabouts did the new year find you?
-
Στη Trafalgar για τα πυροτεχνηματα και μετα σπιτι για ποτο γιατι εξω ηταν ακαταλληλα λογω τρελου κοσμου!
-
Στο Soho είναι τέτοια ώρα τα καλά! Καλή χρονιά και μακριά από μπλεξίματα!
-
Περασα, δεν ειχε πολυ κοσμο οντως.
Καλη χρονια και σε εσενα!
-
Καλή χρονιά μας!
Εγώ ήμουν στο Embankment, απέναντι από το Eye.edit: αυτός ο Jake Humphrey έχει γίνει το πασπαρτού του BBC
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
16χρονα και χαλάτε 150 ευρώ για φορέματα σε γκόμενες?
δε πάτε καλά
Η απορία μου είναι που βρήκε στα 16 του, 150 Ευρώ για δώρο...
Με τρελή αποταμίευση όλα γίνονται.
Αλλά 'ντάξει 150 ευρώ είναι σε αυτή την ηλικία.Βeen there , **not **done that (..yet )τεκμηριο και ποθεν εσχες τωρα!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Καλή χρονιά μας!
Εγώ ήμουν στο Embankment, απέναντι από το Eye.edit: αυτός ο Jake Humphrey έχει γίνει το πασπαρτού του BBC
Θελησαμε να παμε μια ωρα πριν τα πυροτεχνηματα εκει και ειπαμε να μη το επιχειρησουμε, εξυπνο σημειο.
-
έλα απ'αυτές που σας αρέσουν
δεν είναι εντελώς ξενερουά;
-
g47 Χρόνια σου Πολλά και Καλή Χρονιά.
Αφού η κοπέλα σου κανει την δύσκολη θα σου πρότεινα μια κίνηση για να την κανεις πιο εύκολη. Ειναι απλό λοιπόν...............Την επόμενη φορά που θα πέσετε κρεβάτι και ξεκινησετε τα προκαταρκτικά και ενω αυτή θα περιμένει να γίνει η''επίθεση του μανικίου'' εσύ με σοβαρό υφος θα σηκωθείς δεν θα κανεις τίποτα και θυμωμένος θα της πείς '' δεν κανω σεξ με πουτάνες'' αντε γειά.Σε πληροφορώ αν εχει εστω και λίιιιιιιιιιγο φιλότιμο θα γίνει ή έκρηξη της Ετνα. .....Ξεκαθαρίζεις τα πράγματα μια και καλή.
Εγω που το εκανα είχα πρόταση γαμου.(Οχι της γυναίκας μου .Αυτή την έπαθε αλλιώς ). Αν θες καν'το! -
Αυτό θα το πει όταν του ζητήσει η κοπελιά λεφτά; Δεν κατάλαβα ακριβώς, για εξήγησε λίγο την διαδικασία...
-
Ναι...εχμ...σορρυ αλλα δε θα το κανω.
Βασικα δε θελω καν να φθασω ως εκει πλεον, εχει τελειωσει το θεμα. -
G47 κοίτα να στρωθείς στο διάβασμα γιατί θα πάρω τον Andy τηλέφωνο !!!!
ΚΑΙ δεν θες να τον δεις αγριεμένο
-
Τον tutor μου ρε????
Ορμα θα μου πει! -
Μα επειδή σε παιδεύει η άλλη θα αγριέψει !!!
Και μην κυνηγάς Ελληνίδες πήδα καμιά ασπρομπουτού χωρίς καλτσόν, έστω και με σακούλα στο κεφάλι !!!!
Η νέα γενιά πρέπει να μάθει και να μην κάνει τα λάθη τα δικά μας !!!!
-
Δε μπορω ρε....
Προσπαθησα αλλα δεν... δε μαρεσουν!Μου μαμαει τη ψυχολογια ακομα και σημερα.
Επρεπε ναναι ενα δειγμα αρσενικων να μου ριχνει φαπες με τις μαλακιες που ανεχομαι.
Στα διαλα.
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες