-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Nα μην ξεχναμε επισης οτι οικογενεια δεν ειναι μονο ο/η συζηγος και τα παιδια αλλα τα αδερφια, ξεδερφια, ανηψια κλπ...
εγω αμα πω οτι κανα 2 θειες που ειχα ητανε καραπ@@νες θα με πειτε μισογυνη? Τη μια ιδιαιτερα την ειχε πηδηξει και ο γαμπρος της και αλλοι. Θα τη πηδαγα κι εγω στα 14 αλλα ντρεπομουν αν και μου την επεφτε προκλητικοτατα.
Στην ξαδέρφη και στη θειά πέντε πόντους πιο βαθειά!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ομως δεν νομίζω οτι ο g47 θα πάθει τίποτα για να ζητήσει βοήθεια.Εκτός αν στραβο....σει και χρειαστεί γύψος!Δε νομιζω οτι πηγαινε για μενα το παραδειγμα!
Οπως και ναχει, ελπιζω να αποφυγω το γυψο. -
έχετε νοιώσει ποτέ το συναίσθημα του μάταιου, του απραγματοποίητου? να νομίζεις ότι είναι μόνο για σένα και να ξέρεις ότι δεν έχεις καμιά ελπίδα έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα?
παράξενη μέρα η σημερινή, επιβεβαίωσα για μια ακόμα φορά ότι είναι η πιο έξυπνη όμορφη και γοητευτική κοπέλα που έχω γνωρίσει...
Λίγα χρόνια νωρίτερα μάλλον θα είχα πάθει ταράκουλο, τώρα απλά είχα χαθεί στη σκέψη της, γυρίζοντας με το τρένο πίσω στο σπίτι.Γιατί ρε γμτ...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
στην ξαδέρφη και στη θειά πέντε πόντους πιο βαθειά!Με ξαδέρφη και με θεία, δεν υπάρχει αμαρτία
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
έχετε νοιώσει ποτέ το συναίσθημα του μάταιου, του απραγματοποίητου? να νομίζεις ότι είναι μόνο για σένα και να ξέρεις ότι δεν έχεις καμιά ελπίδα έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα?παράξενη μέρα η σημερινή, επιβεβαίωσα για μια ακόμα φορά ότι είναι η πιο έξυπνη όμορφη και γοητευτική κοπέλα που έχω γνωρίσει...
Λίγα χρόνια νωρίτερα μάλλον θα είχα πάθει ταράκουλο, τώρα απλά είχα χαθεί στη σκέψη της, γυρίζοντας με το τρένο πίσω στο σπίτι.Γιατί ρε γμτ...
Τι παιχτηκε?
-
αποστολή αυτοκτονίας στο άμστερνταμ
απ τη μία θέλω μέσα μου να καταστραφώ στο αλκοόλ αλλά νοιώθω για κάποιο λόγο έναν τρομακτικό αυτοέλεγχο, λες και δεν με επηρεάζουν πλέον τέτοιες καταστάσεις, μου φαίνεται τόσο λογικό αυτό που συμβαίνει
τέτοιο σκηνικό πρίν από 3-4 χρόνια θα με είχε ρίξει στα ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.μα να τα φτιάξει με μόδιστρο
-
Παιζει εστω και σε π.μ να το παρεις απ την αρχη το θεμα?Περναμε το ιδιο νομιζω
Mε μοδιστρο τα φτιαξε ενω ειστε μαζι? -
Η δικιά μου ιστορία έχει ως εξής:
πρίν από 1.5 χρόνο είχα πάει σε ένα μουσείο για μια έκθεση. Τελειώσαμε με την παρέα την επίσκεψη και κάτσαμε στο καφέ για να πούμε καμιά μαλακία. Δίπλα μου καθόταν αυτή, ένας άγγελος Της πιάνω την κουβέντα, και μιλάγαμε για κανα μισάωρο, εγώ να έχω πάθει ταράκουλο μ αυτό το πλάσμα Η τύπισσα ήταν ποιήτρια, σπούδαζε στο άμστερνταμ στη σχολή καλών τεχνών
Ετοιμαζόμασταν να φύγουμε λέω τί σκατά να κάνω για να κρατήσω επαφή, τηλέφωνο και να μου δινε κλάιν τί να κάνεις, λέω μήπως μπορείς να μου δώσει το μέηλ σου, αν έρθω ποτέ άμστερνταμ να μου πεις καμιά ενδιαφέρουσα έκθεση να δώ? και της δίνω την αφίσα απ την έκθεση για να μου το γράψει. Την εχω απέναντί μου τώρα
Μετά από λίγες μέρες, είχαμε ένα διαγωνισμό φωτογραφίας και λέω ίσως αυτή να είναι η ευκαιρία να της μιλήσω. Της στέλνω ένα μέηλ με το τί ήθελα να φτιαξω για να ζητήσω τη γνώμη της, κι αυτή μου απαντάει αμέσως με ένα κατεβατό από παρατηρήσεις και σχόλια.
Κι έτσι ξεκίνησε μια συνεχής επαφή... Μετά από λίγο διάστημα εκεί που πίστευα ότι όντως κάτι παίζει μου σκάει ένα μέηλ ξέρεις δεν πιστεύω να έχεις παρανοήσει, δεν ψάχνω για σχέση. Κεραμύδα, αλλά νταξ, ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.
Συνεχίζουμε να μιλάμε, αλλά πολύ πιο αραιά.Στο μεταξύ τα φτιάχνω με την κοπελιά που είμαι τώρα, και λίγο πριν τα περσινά χριστουγεννα, σκάει ένα μέηλ ξέρεις θα ήθελα πολύ να πάμε ένα ταξίδι μαζί
Για να μη στα πολυλογώ αυτό το ταξίδι δεν έγινε ποτέ, όχι γιατί δεν ήθελα αλλά γιατί ως κλασσική ολλανδέζα πολέμαγε να βρει κενά στην ατζέντα της, εγώ να της λέω φύγαμε το σκ κι αυτή να ψάχνει για ελεύθερο χρόνο...Μετά από εκείνη την φάση, ψιλοχαθήκαμε, την είδα μιά φορά πριν φύγει για Αγγλία μαζί με τον γκόμενό της(κυριολεκτικά μόδιστρος και μάλιστα ταλεντάρα, σήμερα στο άμστερνταμ μου έδειξε σε γνωστό περιοδικό δουλειά του) που τα φτιάξαν πριν από λίγους μήνες όντας τρελά ερωτευμένη όπως μου είπε.
Αυτά σε πολύ γενικές γραμμές, παραλείποντας πολλές προσωπικές στιγμές, απ την μόνη ολλανδέζα που έχω γνωρίσει που μου κανε τόσο εντύπωση...Σήμερα ξαναένοιωσα αυτό το συναίσθημα που περιέγραψα και σε όλο το ταξίδι σκεφτόμουν τί θα μπορούσα παραπάνω να είχα κάνει τότε.
Μακάρι να το ξερα και να το είχα κάνει
προς το παρόν διαβάζω ένα ποίημά της σε ένα βιβλίο με τα 100 καλύτερα ποιήματα του 2011 που μόλις εκδόθηκε και μου το δώρησε με αφιέρωση, αφού το ψωνίσαμε μαζί απ το βιβλιοπωλείο σήμερα
ζημιά λέμεαλλά thats life και συνεχίζεις
αν το είχα πάθει όταν ήμουν στην ηλικία σου αυτό το σκηνικό, μαζί με όλα αυτά που εγιναν παίζει να το χα ρίξει στα ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
μακρυά απ δαύτα
-
Eιναι ωραιες τετοιες ιστοριες
Ειμαι σιγουρος οτι εισαι μ ενα μυστηριο χαμογελο παντως οσο σκατα κ αν ειναι η κατασταση,ομως υποθετω η επιστροφη ηταν πολυ ζορικη** αλλα οκ νομιζω δε τελειωσε κατι στη φαση που ειστε,κανε στο μελλον οσα δεν εκανες ως τωρα**Πριν 2 βδομαδες ακριβως το θεσ/νικη-λαρισα μου φανηκε πραγματικα υπερατλαντικο ταξιδι
Ειναι τρομερα ωραια ιστορια ωστε να μη καταληξει καπου καλυτερα.Υπομονη και επικοινωνια
Εdit κ εγω δεν ειμαι ΚΑΘΟΛΟΥ στα καλα μου,αλλα ολο γυρω απ τα σκατα τριγυριζω,μαλλον ειναι στη φυση μου
-
έχω καταλήξει ότι όλα αυτά είναι το αλατοπίπερο της ζωής, πολύ λίγες τέτοιες φάσεις θα σου κάτσουν, οι περισσότερες θα στραβώσουν κάπου.
Κάθε φορά λέω τελικά αυτή ήταν μοναδική αποκλείεται να μου συμβεί κάτι παρόμοιο, και ευτυχώς μέχρι τώρα διαψεύδομαι πανηγυρικάμε τη συγκεκριμένη πάντως μάλλον αδύνατο να παιχτεί κάτι, για τα επόμενα τουλάχιστον 2 χρόνια θα είναι λονδίνο, όπου και συγκατοικεί με τον μόδιστρο. Αλλά την γουστάρω τόσο τρελά και σαν άτομο, που δεν θα ξεκόψω ούτως η άλλως
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
την είδα μιά φορά πριν φύγει για Αγγλία μαζί με τον γκόμενό της(κυριολεκτικά μόδιστρος και μάλιστα ταλεντάρα, σήμερα στο άμστερνταμ μου έδειξε σε γνωστό περιοδικό δουλειά του) που τα φτιάξαν πριν από λίγους μήνες όντας τρελά ερωτευμένη όπως μου είπε.
(...)
Σήμερα ξαναένοιωσα αυτό το συναίσθημα που περιέγραψα και σε όλο το ταξίδι σκεφτόμουν τί θα μπορούσα παραπάνω να είχα κάνει τότε.
Μακάρι να το ξερα και να το είχα κάνειΣε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει ακόμα, δεν πρόκειται να πας μπροστά αν συνεχίσεις να ασχολείσαι με πολυτεχνεία και τριφασικές ξυλόσομπες. Κι εγώ, αφού δεν είδα προκοπή με τις θετικές επιστήμες, το γύρισα στη φωτογραφία...
Άλλωστε, και ο Πανούσης έχει πει ότι ο απώτερος σκοπός της τέχνης είναι να βρεις γκόμενα.
-
πλάκα πλάκα 3 φάσεις που έγιναν τελευταία, αυτής συμπεριλαμβανομένης απ τη φωτογραφία ξεκίνησαν
εδιτ: πηγαίνοντας για άμστερνταμ δίπλα μου καθόταν ενα δυνατό πιπίνι που διάβαζε ένα βιβλίο για έθνη και εθνικισμό Σπούδαζε ανθρωπολογία
της έπιασα την κουβέντα, δεν ήξερε και τον hobsbaum, αλλά την περίμενε ο γκόμενος στο σταθμό -
Σωστος.Γενικα μετραει πολυ να βρεις γυναικα την οποια εκτος των αλλων να την πας και σαν ατομο.
Τετοια κατασταση περναω με μια κοπελα εδω και 1 χρονο σχεδον,μεσω κοινων γνωστων γνωριμια,αρκετη διαδυκτιακη συζητηση ως που μια μερα ηρθε σπιτι μου,περασαμε καλα,ξαναεγινε 3-4 φορες ως τωρα και αυτες τις μερες εχουμε παει και μονο για καφε,ακουει ιδια μουσικη,σκεφτεται με παρομοιο τροπο με τον δικο μου.Την εκτιμω πολυ σαν ατομο γιατι για την ηλικια της ειναι αυτο που λεμε ''πολυ ενταξει'' και συζηταμε για ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Χθες ηθελε να μιλησουμε σοβαρα και μου πε οτι αρχιζει να επηρεαζεται πολυ απο μενα και να πιανει τον εαυτο της να μιλαει και να συμπεριφερεται οπως εγω
Αλλα της αρεσει κ θελει να συνεχισουμε ακριβως οπως ειμαστε...Την ιδια ωρα προσπαθω να ξεπερασω τα προβληματα που ανεφερα μεσες ακρες πριν καμια βδομαδα ή δυο
Τελικα ολα μια ιδεα ειναι,οι πρωτες ωρες ηταν πολυ δυσκολες,μετα ξεχνιεσαι...Ως την επομενη συναντηση σας---> καταρα στον μοδιστρο
(το γυρναω κ εγω στη φωτο )
-
δε βλέπω κάτι μεμπτό στη φάση με την κοπέλα, τί θες δλδ να είστε επισήμως ζευγάρι?
χαλάρωσε ρε και απόλαυσε το -
Οχι ρε σαν θετικο το αναφερω,μιας και οι περισσοτερες το κουραζουν και το πανε για σχεση ενω αυτη αψογη...
-
Exω μια φιλη. Ειναι ξανθια εντονη, ντυνεται προκλητικα, εχει κορμαρα και ειναι ψιλοβλημα. Μου παραπονιεται οτι οι αντρεσ τη βλεπουν αποκλειστικα για σεξ
-
Ντριφτεράκο λύσε μου μια απορία. Με την τωρινή σου κοπέλα πώς είσαι? Περνάς καλά? Νιώθεις καλά? Σου κάνει ακόμα κλικ?
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
H εγώ ήμουν άχρηστος, γκαντέμης και μ@λ@κ@ς, ή κάποιοι βλέπετε πολλές τσόντες ...
Βέβαια και 'γώ βλέπω πότε-πότε, αλλά ... δεν το διαλαλάω κιόλας !
Σα δεν ντρεπεσαι πορνογερε τουλαχιστον ειναι καλλιτεχνικες
Οι καλλιτεχνικες ειναι αυτες που εχουν και διαλογους μεσα???
Aυτες που εχουν σφιχτοδεμενο σεναριο κ που καθηλωνουν τον θεατη με την δραση τους
-
-edit-
-
Γιατί να παντρευτείς κάποια που θεωρείς μπάζο; Για να παντρευτείς πρέπει να σου κάνει το κλικ σε όλα τα επίπεδα. Αλλιώς κάτσε μόνος καλύτερα.
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες