-
Δεν μπορεί ενας σωστός και υπευθυνος οικογενειαρχης γυναικα και λοιποί να αφησουν αβοηθητο τον πατερα σε μια δυσκολη στιγμή! Εστω εσκεμμένα.Αν συμβει αυτό θα γινει για ασχετους με αυτόν λόγους.
Τι να λέμε τωρα.
Οι υπόλοιποι συγγενείς βοηθούν απλά με την παρουσία τους και αναλογα το χρονο τους και τις υποχρεώσεις τους στα δικά τους σπίτια.
Ομως δεν νομίζω οτι ο g47 θα πάθει τίποτα για να ζητήσει βοήθεια.Εκτός αν στραβο....σει και χρειαστεί γύψος! -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Nα μην ξεχναμε επισης οτι οικογενεια δεν ειναι μονο ο/η συζηγος και τα παιδια αλλα τα αδερφια, ξεδερφια, ανηψια κλπ...+1000
χθες συγκεκριμενα ειχα τον θειο μου με μια κοτρωνα να κατεβαινει απο τον ουρητηρα... τρομερος πονος για οποιον ξερει
ο θειος μονος στα 46 του, αν και προσπαθησε καποιες φορες
εκει ειμασταν πρωτα τα 4 απο τα 5 ανηψια και μετα ηρθε ο αδερφος του
βεβαια πανο, προσεξε οταν το πεις το παραπανω που εγραψες σε γυναικα.. αν ξυνισει με την πρωτη, φυγε τρεχοντας...
-
Τον πέρασα τον πόνο σε αποστολή στην Σαντορίνη και εφυγα εκτακτως με C130 ! Δεν ήθελα κανέναν στην αρχή στα χαλια που ήμουν αλλά στην συνεχεια τους ηθελα όλους. Eναν εναν και με ραντεβού. .....Τρομερός πόνος.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Nα μην ξεχναμε επισης οτι οικογενεια δεν ειναι μονο ο/η συζηγος και τα παιδια αλλα τα αδερφια, ξεδερφια, ανηψια κλπ...εγω αμα πω οτι κανα 2 θειες που ειχα ητανε καραπ@@νες θα με πειτε μισογυνη? Τη μια ιδιαιτερα την ειχε πηδηξει και ο γαμπρος της και αλλοι. Θα τη πηδαγα κι εγω στα 14 αλλα ντρεπομουν αν και μου την επεφτε προκλητικοτατα.
-
-
Δεν είσαι! Αν την πή...ες πρώτος ίσως να προσβαλες τους μεγαλύτερους. Καλά έκανες.
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Θα τη πηδαγα κι εγω στα 14 αλλα ντρεπομουν αν και μου την επεφτε προκλητικοτατα.Βρε αμα βγει το φουρνοξυλο τι ντροπες και μλκς...
Τωρα τι κανει η θεια? -
Την ξέρω, όποιος θέλει το κινητό της ή fb στείλτε πμ
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Την ξέρω, όποιος θέλει το κινητό της ή fb στείλτε πμΟ γαμπρος εισαι ή ανηψιος και εσυ?
-
Γαμπρός.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γαμπρός.Με προλαβες στο edit ρε γμτ.
-
Ο γαμπρος!!!
edit: και μενα
-
Το πιο αστείο είναι να προσπαθείς να ρίξεις μία γκόμενα να σου το παίζει δύσκολη και να εμφανίζεται η μαμά της και να στην πέφτει
και να λέει η μικρή: καλέ μαμά?
και μετά να είναι πολύ πιο εύκολη -
H εγώ ήμουν άχρηστος, γκαντέμης και μ@λ@κ@ς, ή κάποιοι βλέπετε πολλές τσόντες ...
Βέβαια και 'γώ βλέπω πότε-πότε, αλλά ... δεν το διαλαλάω κιόλας !
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
H εγώ ήμουν άχρηστος, γκαντέμης και μ@λ@κ@ς, ή κάποιοι βλέπετε πολλές τσόντες ...Βέβαια και 'γώ βλέπω πότε-πότε, αλλά ... δεν το διαλαλάω κιόλας !
Σα δεν ντρεπεσαι πορνογερε τουλαχιστον ειναι καλλιτεχνικες
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
H εγώ ήμουν άχρηστος, γκαντέμης και μ@λ@κ@ς, ή κάποιοι βλέπετε πολλές τσόντες ...Βέβαια και 'γώ βλέπω πότε-πότε, αλλά ... δεν το διαλαλάω κιόλας !
με τις ξανθιές όλα είναι πιθανα και όχι μόνο στις τσόντες
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
κάποιοι βλέπετε πολλές τσόντες ... -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Σα δεν ντρεπεσαι πορνογερε τουλαχιστον ειναι καλλιτεχνικεςΚαι σύ για πληροφορίες ψάχνεις???
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Δεν είσαι! Αν την πή...ες πρώτος ίσως να προσβαλες τους μεγαλύτερους. Καλά έκανες.σκηνικο:
ειμαστε στη παραλια εγω αυτη και ο θειος (συγχωρεμενος). Φοραει ενα ασπρο μαυρο ριγε μαγιο μισοδιαφανο (οι τριχα κανει παρελαση). Σε καποια φαση μου λεει να βαλω καπελο για τον ηλιο (αυτα με το γισο γυρω γυρω τα οποια απεχθανομαι).Αφου αρνουμαι εκεινη επιμενει. Σε καποια φαση με αρπαει με κολλαει στισ βυζαρες τισ και το φοραει...14 χρονων παιδακι... -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
H εγώ ήμουν άχρηστος, γκαντέμης και μ@λ@κ@ς, ή κάποιοι βλέπετε πολλές τσόντες ...
Βέβαια και 'γώ βλέπω πότε-πότε, αλλά ... δεν το διαλαλάω κιόλας !
Σα δεν ντρεπεσαι πορνογερε τουλαχιστον ειναι καλλιτεχνικες
Οι καλλιτεχνικες ειναι αυτες που εχουν και διαλογους μεσα???
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες