-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Εγώ βασικά προτιμώ να γ ω...
Μπορεί ο Ηλίας να σε πει περίεργο
-
Tης ανωμαλίας το κάγκελο έπεσε εδω μέσα
Από το σετ του Ηλια, θα κρατήσω το μασάζ με ιδία έλαια, με τις τρίχες στις γυναίκες έχω τρελό κόλλημα
Πρωί πρωί δε μας λυπάστε
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Πρωί πρωί δε μας λυπάστεΤι στο καλό, από τις 8 κοιμάστε κ ξυπνάτε κουρασμένοι εκεί πάνω;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Πρωί πρωί δε μας λυπάστε
Τι στο καλό, από τις 8 κοιμάστε κ ξυπνάτε κουρασμένοι εκεί πάνω;
8?
ΚοιμάστεΧτες είχα προσκληθεί σε δείπνο με ιχθείς
-
Οταν μιλατε για γυναικες με τον Ηλια να εχετε υπ' οψη οτι καταγεται απο τα Αγια Χωματα (=αλλος πλανητης)
Πως ηταν κατι ωραιες ταινιες με την Εμμανουελα (απιστευτο μωρο ) και τους εξωγηινους; Ε, ενα τετοιο πραγμα -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Από το σετ του Ηλια, θα κρατήσω το μασάζ με ιδία έλαια, με τις τρίχες στις γυναίκες έχω τρελό κόλλημαΜπορεί άλλοι να το βρίσκουν ρομαντικό να έχουν μουστάκι οι γυναίκες
-
Καααααλά....
Έρχεσαι δίπλα στο μουτράκι της, κοντά, πολύ κοντά, κρατώντας απαλά την κλωστή με τα δόντια. Με μια απαλή κίνηση των δακτύλων η κλωστή στρίβει κ σιγά σιγά το μωρουδίστικο χνουδάκι φεύγει. Το άλλο χέρι χαϊδεύει απαλά το προσωπάκι της ή παραμένει / περιμένει λίγο χαμηλότερα. Στο τέλος της διαδικασίας, που την κάνεις να διαρκέσει όσο θέλεις εσύ, γυρίζει μπρούμυτα κι αρχίζεις να την τρίβεις απαλά, σε όλο το σώμα, με το αρωματικό λάδι που έχεις ετοιμάσει μόνος σου, ειδικά γι' αυτήν.
Τι σκατά σε ξενερώνει σ' αυτή τη φάση, δεν καταλαβαίνω. Φαίνεται εκεί στα Τρίκαλα έχετε μάθει διαφορετικά...
ΥΓ. Δεν είναι φαντασίωση, είναι πραγματικότητα!
Εγώ βασικά προτιμώ να γ ω...
ΑΝ βρω.... (που λέει και το ανέκδοτο)
Ακριβώς αυτό! Και τώρα που έφτασα σωστό γαϊδούρι σχεδόν 33ιών ...Μάρτηδων και βρίσκω να γ ω, ποιος ο λόγος να μπαίνω στον κόπο να το αποτριχώνω κιόλας το μωρό; Διαλέγω από τα έτοιμα...
Άμα χρειαστεί, πληρώνω κιόλας, για να μου έρθει το μωρό χτενισμένο, αρωματισμένο, αποτριχωμένο και με τα νυχάκια που πρέπει...
Ο Asimov έχει δίκιο λοιπόν, ο koutsan είναι πολύ έξυπνος, έχει ξεπεράσει εντελώς την ζώωδη φύση του και του αρέσουν οι περίεργες γκόμενες...
Ενώ εγώ είμαι αρκετά χαζός, για να δίνω σημασία ΚΥΡΙΩΣ στην εμφάνιση...
-
Ασε τον koutsan ήσυχο ρε συ! Δεν μπορεί να συγκεντρωθεί και πέφτει το ΧΑΑ!!!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
...τώρα που έφτασα σωστό γαϊδούρι σχεδόν 33ιών ...Μάρτηδων και βρίσκω να γ ω, ποιος ο λόγος να μπαίνω στον κόπο να το αποτριχώνω κιόλας το μωρό; Διαλέγω από τα έτοιμα...Εγώ μιλούσα για μια εποχή που είχα ακόμα το 2 μπροστά (και το 1 - 2 - 3 πίσω). Τώρα προφανώς δεν θ' ασχολιόμουν, άλλωστε αν το έκανα θα με κατηγορούσα ο ίδιος για παιδεραστή. Η κόρη μου κοντεύει 16!
Απλά, θεωρώ ότι αν δεν έχεις περάσει από εκεί έχεις κενά. Ο Ασιμοβ, ας πούμε, ξέρεις πόσα κενά έχει; Και είναι και ανεπίδεκτος...
Ο koutsan από την άλλη έχει τη μέση του κ πλέον δεν μπορεί παρά μόνο στο δικό του στρώμα, ενώ ο σαρμαδάκος είναι ακόμα ... μμμ ... μικρός. Ξεπεταρόνι, που λέμε στο χωριό μου. Χρειάζεται βάσεις, καταλαβαίνεις; Και που να τις βρει...
Ο καλύτερος απ' όλους είναι ο kid. Ακούει, κρατάει σημειώσεις κ δεν μιλάει. Κάποια στιγμή τα μας κουφάνει όλους εδώ μέσα, αφού θα σκάσει με ιστορίες που δεν θα έχουμε δει ούτε στ' όνειρό μας. Θα πάρει τότε κι ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα...
Τον drifter επίσης τον φοβάμαι λίγο... Είναι τώρα σε ηλικία για ψάρια αυτός; Κανονικά θα έπρεπε να είναι 'βουρ στον πατσά', 24/7...
Για τον kouk τι να πω ... Πολύ καλό παιδί και ...
αυτά. -
Καλααααα!!!!
Εγω φταίω ρε που σε προειδοποιάω να μη γράφεις ότι σου κατέβει και εκτεθείς!
-
ililias,
εκεινο το παλικαρι ο Γιαννης με το golf πρεπει να φτιαξει λογαρισμο εδω και να αρχισει να γραφει...
ή ακομη καλυτερα να γραψει κανα βιβλιο
ή μηπως εγκυκλοπαίδεια?τελος, μην αμφιβαλλεις, οι Αθηναιοι ειναι κυριως καλοι στη ...θεωρια
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ililias,εκεινο το παλικαρι ο Γιαννης με το golf πρεπει να φτιαξει λογαρισμο εδω και να αρχισει να γραφει...
ή ακομη καλυτερα να γραψει κανα βιβλιο
ή μηπως εγκυκλοπαίδεια?τελος, μην αμφιβαλλεις, οι Αθηναιοι ειναι κυριως καλοι στη ...θεωρια
Άνθρωπος με golf τι να μας γράψει για γυναίκες!!
-
@ kouk
Αν νομίζεις οτι δεν έχουν ξαναακούσει τέτοια, μάλλον τα παιδιά σου σε προστάτεψαν μη λέγοντάς σου τι παίζει στα σχολεία...
@spiros
Τι να κάνει ο Γιάννης;
Έχει ένα πισι που πήρε σε τιμή ευκαιρίας πριν από 5 χρόνια στη Γερμανία, με λειτουργικό και χωρίς άλλο πρόγραμμα. Το έχει ανοίξει μερικές φορές, κ για να το κλείσει το βγάζει από την πρίζα. -
Άνθρωπος με golf τι να μας γράψει για γυναίκες!!golf επαγγελματικό φορτηγάκι 25ετίας, λέμε.
Αλτσχάιμερ; -
Άνθρωπος με golf τι να μας γράψει για γυναίκες!!
golf επαγγελματικό φορτηγάκι 25ετίας, λέμε.
Αλτσχάιμερ;Ε τότε μάλιστα !!
Ο Asimov είναι ειδικός για το βίο και την πολιτεία του, όχι εγώ
-
Σωστό!
-
Τον drifter επίσης τον φοβάμαι λίγο... Είναι τώρα σε ηλικία για ψάρια αυτός; Κανονικά θα έπρεπε να είναι 'βουρ στον πατσά', 24/7...
Για ψάρια είπα, όχι για ψάρεμα
Λένε ότι είναι και αφροδισιακά
-
Ουτε ν' απεργησει δε μπορει ενας χριστιανος με την ησυχια του!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ουτε ν' απεργησει δε μπορει ενας χριστιανος με την ησυχια του!Απεργείς απ τον έρωτα
-
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες