-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Να σου πω.
Προτιμω το φυσικο στητο στηθος. Το φτιαγμενο στην ψηλαφηση με φτιαχνει περισσοτερο. Ειδικα αν ταιριαζει στην ολη δομη του σωματος της γυναικας. Ναι . Τοτε μπορει να ξεχασω ολα τα υπολοιπα και να ασχολουμαι με τις ρωγες και το ισπανικο δικαιο γενικα!!!To ισπανικο θελει να υπαρχουν μεγαλα μπαλκονια Θαναση. Ενταξει γουστα ειναι. Εμενα οσο σκεφτομαι οτι απο κατω ειναι μια σακουλα και πιανω την σιλικονη....Εχω υγρη σιλικονη για κατι που την βαζω να τα προστατευει. 1 λιτρο μπουκαλι ειναι. Ε μου θυμιζει ρε Θαναση αυτην την σιλικονη στο μουκαλι που εχω. Τεσπα
Ιταλικό δικαστήριο απήλλαξε αφεντικό που έβαζε χέρι στις εργαζόμενές του
Ηταν πλακατζής βρε παιδιά, μην τον κατηγορείτε άδικα... Τ' ακούσαμε κι αυτό! Δικαστήριο στη Σικελία έκρινε ότι ο εργοδότης, που κατηγορούνταν ότι... άπλωνε χέρι στις υπαλλήλους του, δεν είναι ένοχος για σεξουαλική παρενόχληση. Κι αυτό γιατί θεωρήθηκε ότι ο άνδρας οδηγούνταν από μία ανώριμη αίσθηση του χιούμορ παρά από την επιθυμία για σεξουαλική ικανοποίηση.
Κανένας όμως δεν ενθουσιάστηκε με αυτή την εξέλιξη.** «Η απόφαση του δικαστηρίου του Παλέρμου αντιστοιχεί στους νόμους της Σαουδικής Αραβίας», έγραψε ο Μάσιμο Γκραμελίνι στο άρθρο του στην πρώτη σελίδα της La Stampa. «Είναι σαν να θεωρούν ότι οι γυναίκες που τις άγγιξαν προκάλεσαν την προσβολή», συμπληρώνει.**
http://www.newsonly.gr/article.asp?catid=36386&subid=2&pubid=130278946&utm_medium=twitter&utm_source=dlvr.it
Αλλο μεγαλο θεμα. Σου λεει ο αλλος με προκαλεσε με το ντυσιμο της. Με καψωσε ρε παιδι μου. Μου γεμισε το κρανιο με φαντασιωσεις. Ε και εγω, εβαλα λιγο....χερακι. Ποιος φταιει τελικα;Φοβερη ητανε. Κορμαρα!!
-
Ήρθαν τα….δαντελωτά εσώρουχα για άνδρες – Δείτε πως είναι (ΦΩΤΟ)
Ανδρικά εσώρουχα με δαντέλα, παρακαλώ, θα αρχίσουν να φορούν τα αγόρια που θέλουν να αισθάνονται σέξι και ωραίοι. Σχεδιαστές από την Αμερική είδαν πως οι άνδρες δεν έχουν μεγάλη ποικιλία στα εσώρουχα σε σχέση με τις γυναίκες και «δανείστηκαν» υφάσματα που χρησιμοποιούνται για γυναικεία εσώρουχα με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν δαντελωτά μποξεράκια…
http://www.paraskhnio.gr/irthan-ta-dantelota-esoroyxa-gia-andre/Θανασηηηηη θελω μια 12καδα απο δαυτα
-
Ούτε για τον μπ@@@ο δεν είναι αυτά τα εσώρουχα ρε συ Steve!!!!
-
Ούτε για τον μπ@@@ο δεν είναι αυτά τα εσώρουχα ρε συ Steve!!!!Να βγεις με κανενα τετοιο το καλοκαιρι στο μπαλκονι θα δεις αν ειναι ή οχι. Ολες οι γειτονισες θα σε ρωτανε απο το πηρες
Θαναση, φιλε δεν καταλαβαινεις που το πανε μεσω της μοδας; Ξεχασες καποτε που πηγανε και βαλανε στο Ρουβα....φουστα;
Μοδα ειναι τωρα θα σου πουνε να φορας και αυτα τα βρακια τα δαντελωτα. Μετα θα στο πανε σε κανενα πουκαμισακι δαντελωτο, θα το βαλει και κανενας σουπερ-ουαου σταρ και θα περπατας στο δρομο με το χερι στο μπεγλερι και γοβα στιλετο 12ποντη στιβοντας το μουστακι -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Ελληνίδα τραγουδίστρια έβγαλε το στήθος στην πίστα
http://to-kounavi.gr/ellinida-tragoydistria-3463/
Δωσε πονο, τρελανε τους, σκωστους σουζα τα αλογακια Δεν μπορω οταν βλεπω στηθος ορθιο λογω σιλικονης να μην γελασω. Αλλοι φτιαχνονται. Οχι οτι με χαλαει να το πιασω, αλλα οταν ξερω οτι κατω απο το δερμα πιανω ενα σακουλακι με υγρη σιλικονη, δεν μου κανει αισθηση. Οπως και οταν το βλεπω. Οπως λεει ενας φιλος μου, αλλιως ειναι το μανησιο και αλλιως το ιμιτασιον.
Θαναση πως τα πας με την αφη σε σιλικονατο στηθος; Σε ερεθιζει ή σε αφηνει αδιαφορο;Α καλα,γνωστο πατρινο σουργελο..
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Μετα θα στο πανε σε κανενα πουκαμισακι δαντελωτο, θα το βαλει και κανενας σουπερ-ουαου σταρ και θα περπατας στο δρομο με το χερι στο μπεγλερι και γοβα στιλετο 12ποντη στιβοντας το μουστακι
-
Εταιρεία στις ΗΠΑ ζητά με email από τους υπαλλήλους της να μην κάνουν... σεξ στο γραφείο
Άφωνοι έμειναν οι εργαζόμενοι της αμερικανικής εταιρείας Zenefits όταν έλαβαν email από τη διεύθυνση που τους ζητά να σταματήσουν εν ώρα εργασίας να κάνουν... σεξ στο κλιμακοστάσιο της επιχείρησης.
«Τσιγάρα, πλαστικές κούπες, κουτιά από μπύρες και πολλά χρησιμοποιημένα προφυλακτικά βρέθηκαν στο κλιμακοστάσιο. Ναι καλά διαβάσατε. Οπότε, μην χρησιμοποιείται το χώρο για να πίνετε, να τρώτε, να καπνίζετε ή να κάνετε σεξ. Παρακαλούμε να σεβαστείτε τους κανονισμούς της εταιρείας και να χρησιμοποιήσετε την κοινή λογική», ανέφερε το επίμαχο μήνυμα.
http://www.zougla.gr/kosmos/article/eteria-stis-ipa-zita-me-email-apo-tous-ipalilous-tis-na-min-kanoun-seks-sto-grafio -
Ας εγκρινει κονδυλι η εταιρια για κατασκευη η ορισμο γαμηστηριου εντος της εταιριας να λυθει ομορφα το ζητημα.
-
Ποσο μπορει ρε Θαναση να ειναι σε μια εταιρια τοσες ωρες μαζι οι υπαλληλοι και να μην κουτουπωθουν;
-
Ας εγκρινει κονδυλι η εταιρια για κατασκευη η ορισμο γαμηστηριου εντος της εταιριας να λυθει ομορφα το ζητημα. -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Ποσο μπορει ρε Θαναση να ειναι σε μια εταιρια τοσες ωρες μαζι οι υπαλληλοι και να μην κουτουπωθουν;Μπορει να κουτουπωθουν ανα πασα στιγμη. Θεληση να υπαρχει...... Ποια εταιρια ειναι αυτη? Η. Durex?
-
Ποσο μπορει ρε Θαναση να ειναι σε μια εταιρια τοσες ωρες μαζι οι υπαλληλοι και να μην κουτουπωθουν;
Μπορει να κουτουπωθουν ανα πασα στιγμη. Θεληση να υπαρχει...... Ποια εταιρια ειναι αυτη? Η. Durex?
Μπορει να ειναι η durex και τα προφυλακτικα να μην ηταν δικα της και τα πηρε ο αφεντικος στο κρανιο.
Λοιπον ακου, εχω νεα.
Την λενε Μαρθα, μελαχροινη, ετσι λιγο σκουρο δερμα, 1,75 κοντα, κιλα κανονικα, σφιχτη λογω κολυμβητιριου παλια, μαλι ετσι προς το κοντο (μου αρεσει αυτο το κουρεμα), μαυρο μανησιο, χειλη ετσι σαρκωδη, σοβαρη, οχι ψυλομητα, ψημενη στην δουλεια, 35 χρονων, με καλες παρεες, αρχες κλπ.
Αρραβωνιασμενη, χωρισμενη. Πριν 6 μηνες χονδρικα χωρισε γιατι ο αρραβωνιαρης ηταν ζαβολιαρης με μια φιλη της και τεσπα τον εστειλε. Ειναι σοβαρη κοπελα, δεν ειναι ψιλομητα, δυναμικη αλλα αυτο που λεμε ηρεμη δυναμη, ξερει ποτε να κοψει τον αερα του αλλου. Ξεπερασε τον αρραβωνα, βρεθηκαμε σε μια καφετερια σε διαφορετικες παρεες και ηρθε μου λεει τι κανεις Στηβ, καιρο εχουμε να τα πουμε, πηγαμε ποιο εκει μονοι και τα ηπαμε. Τα ηπαμε και μονοι σημερα το απογευμα - βραδακι. Υπαρχουν κοινα στοιχεια. Το βασικο δεν θελει να ξαναπληγωθει, θελει μια σοβαρη σχεση, το ιδιο και εγω. Αισθανθηκε και εγω ομορφα σημερα και ειπε πρωτη να τα πουμε και αυριο. Θα τα πουμε, θα την παρω την ειπα τηλ.
Φαινεται Θαναση καλη κοπελα, ενταξει θα δειξει δλδ. Για την συγκεκριμενη επηδει εχουμε αρκετα κοινα ως προς την αλληλοεκτιμηση, σεβασμο, να μας νοιαζει η σχεση και οχι η παρτη μας και μετα η σχεση, θα εκανα το βημα της σοβαρης σχεσης. Επηδει την ξερω, ενω εχει ομορφο σωμα, δεν ντυνεται να πεις, καλα ενταξει, αλλα μας λες, αλλα δειχνει το ντυσιμο σου. Δλδ η κοπελα ξερει τι θελει. Θελει σχεση, οχι ομως σχεση αλλα να περναει και μονη καλα. Ενταξει θα περασει και μονη με τις φιλες της. Οπως και εγω με την παρεα μου. Εννοειται. Αλλα οχι εις βαρος της προσωπικης σχεσης, της επικοινωνιας. Θα περασει τα crash test μου. -
το μονο προσεχε γιατι συνηθως ο επομενος πληρωνει τις μαλακιες του προηγουμενου, απολυτα φυσικο.
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
το μονο προσεχε γιατι συνηθως ο επομενος πληρωνει τις μαλακιες του προηγουμενου, απολυτα φυσικο.Ναι Ηλια ευχαριστω. Δεν εχεις αδικο. Μπορει να μεινουν απωθημενα, κρυφο καψουρα. Μπορει να ειναι επιπολαιοτητα. Οποτε, στο ρελαντι, βλεποντας και κανοντας χωρις ανοιγματα. 'Αγοραζω' που λενε οι παλιοι και αναλογα θα δω τι και πως θα δωσω. Και παλι σε ευχαριστω για την συμβουλη σου!
-
Οπως το ειπες Στηβ. Crash tests!!!
Εχω ενα φιλο τον οποιο τον γνωρισα αφου ηδη ειχε σχεση με μια κοπελα 5 χρονια. Τους εβλεπα ευτυχισμενους. Μου ελεγε καλα λογια για αυτη. Ωραια λεω απο μεσα μου. Τα παιδια πηγαινουν κατα τα φαινομενα για σοβαρα. Μια μερα τον ρωταω αν εχουν συζητησει για γαμο. Μου λεει πως ναι. Μια δυο φορες. Θελει και παιδια. Ωραια λοιπον. Πες της πως συντομα θελεις να παντρευτειτε. Ετσι να δεις την αντιδραση της. Οκ μου λεει. Λοιπον η κοπελα του ειπε πως ηθελε να παει νυχτερινο σχολειο να βγαλει το λυκειο και μετα. Στα 30της χρονια....
Ο φιλος μου εμεινε μ@@@@ας..... Τι να του πω κι εγω.... Η περιπτωση ηταν απελπιστικη. Ουτε αυτος μπορουσε να περιμενει τοσο πολυ και της ειχε δωσει και ενα καρο λεφτα αφου ειχαν συμφωνησει για γαμο. Μαλιστα ειχαν βρει και τις βερες. Δεν της ηθελε αμεσα ομως η κυρια.
Επεσε ο ουρανος και τον πλακωσε τον φιλο μου. Την πατησε. Κι οπως αποδειχτηκε η κυρια του τα μασουσε κανονικα και απλα τον εβαζε να κανει ονειρα. Ολα τα χρονια του ελεγε πως θελει οικογενεια αλλα κανενα βημα προς εκει. Δουλευε απλα περιστασιακα και μονο πρωινα ωραρια και τα εσκαγε και ο φιλος κανονικα. Οταν ειδε οτι ζορισαν τα πραγματα του λεει ενα 'τα καλα και συμφεροντα' και αμα θες......Ευτυχως που με ακουσε ο φιλος γιατι αν την επαιρνε εκανε και παιδι........ δε θελω να το σκεφτομαι.....
Ειχες μου λεει σε ολα δικιο!!!!!!.....Μακαρι να μην ειχα του ειπα.......
Πουτανες γυναικες στη ψυχη .....πωωωωωωωω.... -
ΑΤΜ ο φιλος σου Θαναση και οχι μονον αυτος και πολλοι αλλοι. Η κοπελα οικονομικα ειναι σε καλη κατασταση, αλλα δεν καθεται, δουλευει απο μικρη. Τωρα δεν ξερω ακομα για το πως το βλεπει το οικονομικο, θα δειξει η πορεια. Μου ειπε οταν βγαινουμε για να μην λεμε ο ενας στον αλλον 'θα πληρωσω εγω, οχι εγω κλπ, ας πληρωνουμε μισα μισα'. ok, λογικο μου φανηκε. Θα ηθελα παιδακια, τα αγαπω πολυ, αλλα, για εμενα ειναι μεγαλη ευθυνη και δεν θελω να τα κανω εξ αιτιας μου ή εξ αιτιας της δυστυχησμενα. Δεν ειναι μονον το οικονομικο για να ειναι χαρουμενα τα παιδια. Βασικα ειναι ψυχολογικα να ειναι ετοιμοι οι υποψηφιοι γονεις. Να ειναι ισορροπημενοι συμφωνα με τα οικογενειακα προτυπα. Και για εμενα να ειναι αποφασισμενοι να ξεχασουν την προσωπικη τους ζωη γιατι η ζωη τους θα ειναι τα παιδια τους. τεσπα
Κοιτα Θαναση, τις πρωτες μερες, μηνες, της σχεσης ολα ειναι μελι - γαλα. Τα κακα του χαρακτηρα βγαινουν αργοτερα και μπορει να παραγνωριστουμε κι ολας. Για αυτο απο την αρχη βαζω τα ορια, βλεπω αντιδρασεις σε διαφορες καταστασεις, δεν βιαζομαι και περιμενω εκδηλωσεις. Αν θελει κατι θα το δειξει, θα το πει. Και δεν πιεζω. Δεν μου αρεσει αυτο. Ενταξει αν κατι δεν μου αρεσει θα το πω, δεν θα το επιβαλω δεν θα δεχτω να μου επιβληθει. Απο την στιγμη που θελει σοβαρη σχεση, θελω σοβαρη συμπεριφορα. Αλλα το 'σοβαρη' ειναι και υποκειμενικο. Θα δουμε. Τα ειπαμε στα λογια, να δουμε και στην πραξη εκατερωθεν. Και να δουμε και αν υπαρχει και καλη διαθεση. Παιζει και αυτο ρολο φιλε μου. -
Δεν διαφωνω μαζι σου. Καθε ανθρωπος εχει διαφορετικη προσωπικοτητα και κινητρα στη ζωη γενικα. Η διαθεση που λες ειναι σχετικη. Μπορει να κρυβει αλλες απαιτησεις και θελω απο τη σχεση. Εκει θελει προσοχη και απο τον ανδρα και απο τη γυναικα. Κι στο θεμα σου εσυ θα πρεπει να εχεις το νου σου.
Ξερεις Στηβ η γυναικα που σου ανοιγει την καρδια της και σε προσεχει με γνωμονα το δικο σου ωφελος, συνηθως δεν σε εξαπατα. Παρ ολα αυτα το καθαρο μυαλο και η ηρεμια σε μια σχεση ,ειδικα στην αρχη της ειναι must!!! -
Κοιτα Θαναση. Μεχρι τωρα βγηκαμε και σε καφε και σε μπαρ, φαγαμε εξω, κλπ. Καλα ολα. Περασαμε ομορφα, δεν αισθανθηκα αβολα με ντυσιματα εξαλα κλπ, ημουν χαλαρος και κεφατος, οι συζητησεις ηταν ποικηλης υλης. Δεν θα λυσουμε τα προβληματα του πλανητη. Τα παντα ολα λεγαμε. Το εκτιμω οτι μου ανοιξε την καρδια της και μιλησε. Η ειλικρινεια των οσων ειπε ομως θα φανει στην πραξη φιλε μου. Οπως και η δικη μου. Το επισημανε ο Ηλιας και ειναι σημαντικο. Ειναι απο μια σχεση, μαλιστα ειναι απο αρραβωνα. Δλδ ειδε ονειρα, σχεδια κλπ να γκρεμιζονται. Αυτο μπορει να εχει αφησει τπτ καταλοιπα. Εξι μηνες ειναι σχετικο για αν το εχει ξεπερασει.
Δλδ εγω μπορει να θελω 2 χρονια και εσυ μπορει να θες 2 μηνες και να εισαι ξανα ελευθερο πουλι. Η γυναικα βεβαια μπορει να το ξεπερασει ευκολοτερα. Αναλογα ομως και ποσο εχει αγαπησει τον πρωην. Και εδω ειναι που δεν θελω να μπω στην λουμπα του ανταγωνισμου. Δλδ να κανω τον καραγκιοζη για να της δειξω πως δεν ειμαι σαν τον προηγουμενο. Την εχω πατησει στο παρελθον δεν θελω το αυτο ξανα. Οποτε προχωρω με επιφυλαξεις στο πισω μερος του μυαλου μου αλλα χωρις προκαταληψη.
Α! ναι, εχουμε και ενα θεματακι. Εγω φατσικα τον ξερω ποιος ειναι. Δεν ειναι και δεν ειμαι του κυκλου μου και του. τεσπα. Εγω λογαριασμο προσωπικο δεν εχω στο facebook. Ο αλλος η Μαρθα μου ειπε, οτι στον δικο του λογαριασμο εχει φωτογραφιες που ειναι μαζι οταν ηταν αρραβωνιασμενοι. Εκεινη τις εχει βγαλει ολες τις δικες τους φωτογραφιες εδω και μηνες. Εκεινος τις εχει κρατησει. Μου το ειπε για να ξερω, να μην το δω εγω ή το μαθω απο αλλον. Και ειπε πως τον εχει πει πολλες φορες να τις κατεβασει, αλλα δεν το κανει. Δεν θελει να μπλεχτω και δεν θελει να με επηρρεασει αυτο γιατι για αυτην μετραει αυτο που ξεκιναμε. Με ρωτησε αν με ενοχλει, αν θελω να κανει κατι. Της ειπα οτι βασικα ξερει πως δεν ειμαι λατρης του facebook και την προβολης της ιδιωτικης ζωης σε μεσα κοινωνικης δικτυωσης. Καλα εκανε και μου το ειπε. Δεν μπαινω να κοιτω γενικα λογαριασμους κανενος στο facebook. Ουτε τον δικο της εχω κοιταξει, ποιους και ποιες εχει φιλους, ουτε τον δικο του, ουτε των γνωστων και των φιλων μου δεν εχω δει τους λογαριασμους. Ειναι κατι που δεν με ενδιαφερει.
Ας το χειριστει οπως νομιζει και αν χρειαστει βοηθεια να μου πει. Αυτα σε αυτην. Εμενα μου αρεσε που μου το ειπε και η τοποθετηση της. Ξερει οτι πρωτον δεν ειμαι αγαπητικος των φωτογραφιων και των κοινωνικων δικτυων. Θα δουμε τι καταλαβε. Πρωτη φορα μου συμβαινει. Μεχρι τωρα δεν ειχα καμια σοβαρη σχεση για να ασχοληθω με τον πρωην αν εχει στο facebook φωτογραφιες με την πρωην.
Συγνωμη ρε παιδια, γιατι δεν το εχω ξανασκεφτει. Δλδ μια κοπελα αν τα φτιαξει με τρια αγορια, θα βλεπεις στον καθενα την ιδια κοπελα με αυτον. Δλδ θα την εχω εγω στον λογαριασμο μου να φιλιομαστε, θα την εχει μετα ο Κωστας το ιδιο, ο Δημητρης το ιδιο. Και αν ειναι ελευθερη ενταξει. Αν παντρευτει μπορουν οι πρωην της να εχουν φωτογραφιες της που φιλιεται μαζι τους; Αν δεν το θελει η κοπελα η παντρεμενη πλεον, τι γινεται;
Πωωωωω. Φωτογραφια; No way -
Ενα απο τα αρνητικα του fb ειναι οι προβολη φωτο με αγαπημενα προσωπα σε ιδιωτικες στιγμες. Πραγματικα πολυ εκνευριστικο να βλεπεις την κοπελα σου να αγκαλιαζεται η να φιλιεται με τον πρωην της σε κοινη θεα .
Εσυ Στηβ που δεν εχεις επαφη με το fb στην παρουσα σε βολευει πολυ. Πολυ θετικο επισης που σου ανοιγει τα ματια η κοπελα σου σχετικα με την προηγουμενη σχεση της και παιρνει συγχρονως και τα μετρα ασφαλειας της. Σημαινει οτι σε υπολογιζει σοβαρα ως συντροφο. Εδω πιστευω θελει και λιγο προσοχη. Δηλ. Δεν ξερεις αν σε θελει ως στηριγμα η ως ασφαλεια για να ξεπερασει τον αποτυχημενο αρραβωνα της η σαν εναν ανθρωπο που γι αυτον νιωθει ερωτα αγαπη ως κατι το απροβλεπτο η αναπαντεχο. Εχει μεγαλη σημασια αυτο. Ο χρονος θα δειξει.
Μακαρι να πανε ολα καλα για σενα φιλε μου... -
Σε ευχαριστω Θαναση! Και εγω ειμαι επιφυλακτικος ως προς το αν θελει καινουργια αρχη ή θελει στηριγμα για προηγουμενη κατασταση. Δεν βιαζομαι, δεν κανω κινησεις γρηγορες. Αφηνω χωρο, να παρει πρωτοβουλιες, να δω τι θελει, πως θελει να περναμε κλπ. Διαβαζω προς το παρον την συμπεριφορα της. Λογια, πραξεις, αποψεις, αντιδρασεις κλπ. Και βλεποντας και κανοντας. Σχετικα με το fb της το εχω ξεκαθαρισει, το ξερει οτι δεν προκειται να κανω λογαριασμο για να δειχνουμε την αγαπη μας. Δεν μου αρεσουν τετοιου ειδους γνωστοποιησεις. Σχεση κανω για μεσα, οχι για τον κοσμο. Και ξεπετα να τανε, παλι δεν θα ηθελα να την γραψει η αλλη στο fb λεγοντας για εμενα. Δεν εχω αισθανθει ακομη την αναγκη για κοινωνικη δικτυωση. Και σου μιλαει ενας ανθρωπος που εχει καει στο Mirc αν το θυμασαι.
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες