Feb 6, 2016, 12:05 AM

Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Να σου πω.
Προτιμω το φυσικο στητο στηθος. Το φτιαγμενο στην ψηλαφηση με φτιαχνει περισσοτερο. Ειδικα αν ταιριαζει στην ολη δομη του σωματος της γυναικας. Ναι . Τοτε μπορει να ξεχασω ολα τα υπολοιπα και να ασχολουμαι με τις ρωγες και το ισπανικο δικαιο γενικα!!!

To ισπανικο θελει να υπαρχουν μεγαλα μπαλκονια Θαναση. Ενταξει γουστα ειναι. Εμενα οσο σκεφτομαι οτι απο κατω ειναι μια σακουλα και πιανω την σιλικονη....Εχω υγρη σιλικονη για κατι που την βαζω να τα προστατευει. 1 λιτρο μπουκαλι ειναι. Ε μου θυμιζει ρε Θαναση αυτην την σιλικονη στο μουκαλι που εχω. Τεσπα
Ιταλικό δικαστήριο απήλλαξε αφεντικό που έβαζε χέρι στις εργαζόμενές του
Ηταν πλακατζής βρε παιδιά, μην τον κατηγορείτε άδικα... Τ' ακούσαμε κι αυτό! Δικαστήριο στη Σικελία έκρινε ότι ο εργοδότης, που κατηγορούνταν ότι... άπλωνε χέρι στις υπαλλήλους του, δεν είναι ένοχος για σεξουαλική παρενόχληση. Κι αυτό γιατί θεωρήθηκε ότι ο άνδρας οδηγούνταν από μία ανώριμη αίσθηση του χιούμορ παρά από την επιθυμία για σεξουαλική ικανοποίηση.
Κανένας όμως δεν ενθουσιάστηκε με αυτή την εξέλιξη.** «Η απόφαση του δικαστηρίου του Παλέρμου αντιστοιχεί στους νόμους της Σαουδικής Αραβίας», έγραψε ο Μάσιμο Γκραμελίνι στο άρθρο του στην πρώτη σελίδα της La Stampa. «Είναι σαν να θεωρούν ότι οι γυναίκες που τις άγγιξαν προκάλεσαν την προσβολή», συμπληρώνει.**
http://www.newsonly.gr/article.asp?catid=36386&subid=2&pubid=130278946&utm_medium=twitter&utm_source=dlvr.it
Αλλο μεγαλο θεμα. Σου λεει ο αλλος με προκαλεσε με το ντυσιμο της. Με καψωσε ρε παιδι μου. Μου γεμισε το κρανιο με φαντασιωσεις. Ε και εγω, εβαλα λιγο....χερακι. Ποιος φταιει τελικα;

Youtube Video

Φοβερη ητανε. Κορμαρα!!