-
Δεν κανει τιποτα Στηβ. Προχωρα !!!! ..... Δωσε και λιγο φαντασια στον ερωτα . Τρελανε τη λιγο !!!!
-
Δεν εχουμε και καμια γυναικα εδω μεσα να μας πει πως συμπεριφερεται η γυναικα σε μια νεα σχεση....
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Δεν εχουμε και καμια γυναικα εδω μεσα να μας πει πως συμπεριφερεται η γυναικα σε μια νεα σχεση....Εχει ενα θεμα το Φορουμ που λεει Αγγελιες. Ε να βαλω μια Αγγελια 'ζητειται γυναικα για να γινει μελος στο φορουμ και να μας βοηθησει σε θεματα σχεσεων, δινοντας μας συμβουλες'. Πλακα κανω.
Εχουμε την εμπειρια μας. Ενταξει στην αναγκη, παω σε καμια καφετζου και ξερω γω, μπορει να βρω την ακρη. Α ρε ο θειος μου (αυτος με μεγαλωσε με την αδερφη του δλδ την μητερα μου) ειναι του λαικου ρεπερτοριου. Ακουγε Γλυκερια. Να ειναι καλα ο ανθρωπος, εμαθα μπολικα λαικα τραγουδια. Θυμαμαι της Γλυκεριας, ενα παλιο, το 'πηγα σε μαγισσες σε χαρτορηχτρες να δω που χανεσαι ολες τις νυχτες'. Ε να καπως ετσι θα την βγαζω αν δεν μπορουμε εδω να βρουμε λυση
Σημερα μου ειπε οτι ειπε και τους γονεις της (καλοι ανθρωποι, οικογενειαρχες, ησυχοι ανθρωποι) για την σχεση. Ενταξει οι ανθρωποι ειναι στην αγορα, ο πατερας της δλδ ηταν εμπορος, τωρα η Μαρθα εχει αναλαβει με τον αδερφο της (στην ηλικια μου ειναι εκεινος, καλο παιδι, ησυχο, προβατο, ενταξει) και ο μπαμπας ειναι βοηθητικος πλεον. Ξερουν για εμενα τα πριν τα μετα τα τωρινα. Δεν υπηρξε καποια ενσταση απο κανενα τους. Παει και αυτο.Δεν κανει τιποτα Στηβ. Προχωρα !!!! ..... Δωσε και λιγο φαντασια στον ερωτα . Τρελανε τη λιγο !!!!
Θα δωσω Θαναση. Δεν θελω αποτομα να ανεβασω. Να δουμε λιγο την κατασταση απο την πλευρα της. Ενταξει περναμε μια χαρα. Βγαινουμε για φαγητο, καφε, ποτο, βολτουλα με τα ποδια και στο σπιτι μου βρεθηκαμε, αλλα δεν το προχωρησα περα απο τα κλασικα, φιλακια κουβεντουλα, φαγητο, ποτο, μουσικουλα. Ειναι ατομο που εχει κοινα ενδιαφεροντα και ειχαμε και λεγαμε.
-
Κοιτα. Καλη η κουβεντα και τα κοινα ενδιαφεροντα αλλα πρεπει να βγουν και τα συναισθηματα προς τα εξω φιλε μου. Η εκφραση του σωματος λεει πολλα σε μια σχεση. Δεν εννοω απλα την επαφη. Με καταλαβαινεις πιστευω. Εσυ φυσικα οριζεις τι κανεις ανα πασα στιγμη εισαι μαζι της. Ασε ελευθερο το συναισθημα φιλε μου. Βρες το σωστο timing και αστο να εκφραστει. Φιλικα παντα σου τα λεω αυτα. Ειμαι απο αυτους που χαιρονται να ερωτευονται και να αγαπουν οι γυρω του!!!
Οσο για την αγγελια εγω λεω να ανακοινωσουμε οντισιον για γυναικες που ξερουν τι ζητουν οι αντρες του 4T FORUM . Να μπουμε και εμεις παραγωγοι κριτες και αναλογα τα........προ....σοντα τους να εγκρινουμε η οχι!!!..Ξερεις . Πλακολισθηση αναποδο τιμονι ντριφτ και 0 - 100!!!
-
test drive, φρεναρισμα και αν εχουν και τετρακινηση
Δεν παρεξηγουμαι Θαναση. Καταλαβαινω τι εννοεις και δεν εχεις αδικο. Ενταξει, δεν καθομαστε και λεμε ιστοριες. Την εχω αγκαλια στον καναπε, εξω οταν ειμαστε και παμε ετσι βολτουλα με τα ποδια, κλασικα παιζουν φιλια καυτα - υγρα κλπ. Αλλα ρε Θαναση μετα απο οσα εχω περασει δεν μου βγαινουν ευκολα πλεον τα γλυκολογα. Δλδ, θελω να της πω οτι μου αρεσουν τα χειλη της, το δερμα της που ειναι απαλο, ο τροπος που με κοιταει. Αλλα ακομα δεν μου βγαινει φιλε. Μου λεει εκεινη Εσυ εισαι τσαχπινακος Θαναση! Πιανεις απο χαμηλα ροπη. Μου θυμιζεις πολυ εναν πολυ καλο μου φιλο. Φιλια απο τοτε που ηρθα Ελλαδα. Δλδ απο τα 12 περιπου. Δλδ 26 χρονια και ουτε μια φορα δεν μαλωσαμε. Ενταξει ειχαμε τις εκρηξεις μας, αλλα οχι να κοψουμε παρτιδες. Γκομενιαρης, επιθετικος στο 'γηπεδο', παντα με ντυσιμο ετσι προσεκτικο, με τις κολωνιες του, το γυαλι ηλιου, γλυκολογα στις γυναικες, οχι σαλιαρης και....παντρεμενος με δυο παιδια.
Τα ιδια μου λεει με εσενα. Ορμα, βγαις στην επιθεση. Εγω αργω....Εχω μπουκωσει μετα απο τοσο καιρο που την εβγαζα στο φτερο, ξεσυνηθισα στα σοβαρα σεναρια. Οποτε μου ειπε για μια κοπελα οτι δεν ταιριαζουμε επεσε μεσα. Χαβαλετζης μεγαλος. Δλδ ειναι ενα αντικαταθληπτικο διαρκειας. Θετικος ανθρωπος, δυναμικος, με την τρελα του και αυτος. Ενταξει εχει τα κολληματα του, οπως ολοι, ε εκει τον βοηθω εγω. Αλληλεγγυη ρε παιδι μου. Αυτο ειναι η ζωη. Να δινεις και να παιρνεις με ανθρωπους που αγαπας και σε αγαπανε. Οταν εχω τετοιους ανθρωπους τι να το κανω το fb; Αυτοι εχουν fb. Εγω ειμαι το μαυρο προβατο.
Εχουμε νεα απο το μετωπο του fb. Ενταξει του ξαναμιλησε του ειπε οτι εχει σχεση και οτι θελει να σταματησει να την δυσκολευει. Ε στην αρχη ο αλλος το πηγε ζιγκ-ζαγκ το θεμα στο στυλ θα δω, ασε να το σκεφτω λιγο, να βρεθουν να τα πουνε απο κοντα (γιατι τον πηρε τηλ, δεν τον ειδε απο κοντα γιατι δεν θελει) κλπ. Του ξεκαθαρισε οτι αυτα δεν γινονται. Και να σεβαστει και εκεινη αλλα και εμενα. Ενταξει καταλαβε ο πρωην της και μου ειπε η Μαρθα οτι κατεβηκαν. Την πιστευω. Δεν προκειται να μπω να δω αν λεει αληθεια. Το ξερει αυτο.
Με ρωτησε μηπως δεν εκανε καλα που του ειπε οτι πρεπει να σεβαστει και εμενα. Της ειπα οχι βεβαια. Δεν με πειραζει καθολου. Ειπε κατι που θα το ελεγα και εγω στην θεση της. Θαναση προς το παρον βλεπω με τον κοσμο οταν ειμαστε μαζι την συμπεριφορα της. Ειναι μετρημενη, οχι κρυα, εκδηλωτικη με τους γνωστους της οσο πρεπει. Αξιοπρεπης, εχει τροπους και το μυαλο της ειναι στο οτι ειμαστε μαζι. Δεν θελει να δινει δικαιωματα, ετσι ηταν απο παλια που την ξερω. Ξεχασα να της ζητησω τα χαρτια να δω αν εχει περασει ΚΤΕΟ -
κοιτα να ζησεις ωραια τις στιγμες που περνας μαζι της και μην το πονοκεφαλιαζεις πολυ το θεμα, οι στιγμες ειναι αυτες που μετρανε και μενουν και οι καλες και οι στραβες.
-
Ενταξει Στηβ καταλαβα. Οπως ειπε και ο Ηλιας ζησε οσο μπορεις καλυτερα τις στιγμες . Καλες η κακες ολα ειναι εμπειριες και διδαγματα της ζωης μας. Και δεν χρειαζεται να λες και πολλα για τις προσωπικες σου στιγμες σε δημοσιες συζητησεις γιατι υπαρχουν ανθρωποι που ζηλευουν η υπονομευουν την κατασταση.
Προχωρα δυνατα!!!Εγω ειμαι σε μια αλλη κατασταση και πλεον εχω κουραστει να λεω γλυκολογα. Εχω αναπτυξει αλλη τεχνικη . Ειμαι οπως οι ξεκ.....ρες που λενε.....'αυτο το κορμι ποτε θα το γευτω?' ...... Με τα ματια το λεω...... τηλεπαθητικα..
-
χμμ ok, ωρα για δραση Thnx !!
-
Ένα ζευγάρι ήθελε να συγκατοικήσει, αλλά η κοπέλα δεν συμπαθούσε καθόλου την σκυλίτσα του συντρόφου της. Έτσι, του έδωσε τελεσίγραφο: Ή αυτή ή ο σκύλος! Αυτό που αποφάσισε ο ΑΡΧΗΓΟΣ είναι απίστευτο
Μεταφορικά του έβαλε το.. πιστόλι στον κρόταφο. Ο άντρας ο οποίος προτιμά να διατηρήσει την ανωνυμία του, πάλεψε με τον εαυτό του, σκέφτηκε τις επιλογές του και στη συνέχεια καταχώρησε μια αγγελία.Αυτά είναι όσα έγραψε..
«Η κοπέλα μου δεν θέλει το beagle μου, τη Molly. Έτσι πρέπει να της βρω ένα σπίτι. Είναι καθαρόαιμη, από πλούσια περιοχή και την έχω περίπου 4 χρόνια. Της αρέσει να παίζει παιχνίδια. Δεν είναι εντελώς εκπαιδευμένη. Έχει μακρύ τρίχωμα και για αυτό χρειάζεται λίγο περισσότερο συντήρηση. Ιδιαίτερα στα νύχια της που λατρεύει να τα έχει περιποιημένα. Μένει ξυπνητή όλη τη νύχτα φλυαρώντας και κοιμάται όταν δουλεύω. Τρώει μόνο τα καλύτερα, τα πιο ακριβά τρόφιμα. Δεν θα σας υποδεχτεί ΠΟΤΕ στην πόρτα μετά από μια κουραστική μέρα και δεν θα σας χαρίσει άνευ όρων αγάπη όταν είστε στεναχωρημένοι. Δεν δαγκώνει αλλά μπορεί να γίνει κακιά σαν κόλαση!
Λοιπόν.. ενδιαφέρεται κανείς για την 30χρονη, εγωίστρια, κακιά, φιλάργυρη φίλη μου; Ελάτε να την πάρετε! Εγώ και η σκυλίτσα μου θέλουμε να μετακομίσουμε το συντομότερο δυνατόν!!» -
Δε λεει αν της εχει βαλει ποτε κολλαρο.......
-
τι να το κανει, ουτε τα τσιμπουρια δεν τις θελουν αυτες.
-
-
Κι επειδη αναφερομαστε σε συμπεριφορες ας περιγραψω τωρα εδω που ειμαι τι παιζει. Τοπικο cafe bar .Ως συνηθως οταν θελω να 'παιξω' με γκομενακια ...... καθομαι μονος. (Ισχυει για μενα αυτο. Αλλος εχει ενα μοντελο διπλα του. Τεσπα. Οτι βολευει τον καθενα).
Καθομαι ανα μεσα σε 10 πιτσιρικες. Εχουν πιασει τα ακριβως διπλα δεξια αριστερα και πισω τραπεζακια. Ηρθα με τη μηχανη. Αραξα ακριβως απ εξω. Ολες οι φοιτητριες πιτσιρικες λυκειου που ειναι μεσα στις 10 ψαρωσαν αμεσως. Ακομα και η μια που συνοδευεται κοιταζει τι φοραω και το κυριοτερο που κοιταζω. Ο φιλος της πιαστηκε στο σβερκο να δει ποιον κοιταει.
Αλλες τρεις κανουν το ιδιο. Με κοιτουν οταν γραφω τωρα στο κινητο. Ομως τωρα αρχιζει το ωραιο.... Γουσταρω να βλεπω τα γκομενακια να στραβωνουν οταν καποιος που τους κεντριζει την προσοχη μιλαει με μια αλλη εξισου η καλυτερη κοπελα....
Η Μαιρη λοιπον..... Χα..... ας γελασουμε λιγο...
Τα λεμε....Α μη ξεχασω....Χαβαλες δεκτος σε σχολια σας.... Σε live μου περιγραφες δε χρειαζονται ειρωνειες . Ουτε σημαινει οτι πηδαω το συμπαν....
-
Λοιπον....Οι δυο απεναντι ειναι γυρω στα 30 32. Η μια καστανη με ισιο μακρυ μαλλι. Προσπαθει να δειξει οτι δεν την εχω τσεκαρει. Απρτυχε!!!
Δεξια ...Ξανθια 20ρα....Ισιο μαλλι γαλαζια ματια. Το ιδιο.
Μπροστα μου...Μελαχρινη ισιο μαλλι με πλουσιο στηθος. Συνοδευετα. 20ρα. Με κοιτα την κοιτω.....γελαει.... Οκ.... Γλεντα με τον φιλο σου... Οσο μιλουσαμε με την Μαιρη η αριστερη μου στραβωσε και εφυγε. Μισο μετρο αποσταση . Ειμαστε ολοι σε μικρο χωρο.
Η Μαιρη σερβιρει στο cafe και κοιταει και αυτη ποια παιζω.... Ε ρε γυναικες!!!#
Ελα δω μωρη!!!! -
....14 επισκεπτες?.....
Ερχονται και τα καλυτερα......σιγα σιγα....
-
Ο Steve που χάθηκε ρε παιδιά;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Μακαρι ο ανθρωπος να περναει καλα..... κι ας μην γραφει!!! Αλλα τουλαχιστον να μας δινει και λιγο τροφη για σκεψη.....
Ειναι must στο θεμα!!!! -
…ο σωστός ο δάσκαλος όμως χρεώνει με το κιλό!
http://inlife.inpaok.com/2016/03/27/� ... %81%CE%B3/
-
Kαλά τώρα!!!! Εμείς είμαστε 30 χρόνια μπροστά σε αυτό το δασκαλιλικι!!!!
.....190 ευρω δίνουν?...... χ 10 επισκέψεις τη μέρα στη ξεφτίλα... 1900 ευρω!!!
-
Τι συνηθεια κι αυτη να τραβανε το κολλαν η το σκινι τζην οι κοπελες οταν περνουν μπροστα απο αντρες!!!! Λες και θα το βγαλουν απο το κεφαλι!!!!!
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες