Γυναίκες....μεγάλο χημείο,άλυτο μυστήριο.
Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις
1.Διατηρείστε τη θυληκότητά σας και τη γοητεία σας.
Δυστυχώς στην Ελλάδα τα τελευταία 15 χρόνια η μετάβαση απ το σιχαμερό καταπισεστικό καθεστώς σας πέρασε λιγάκι απότομα και η αλήθεια είναι ότι έχετε την εντύπωση πως μπορείτε να ξεπεράσετε εαυτούς (υπερφυσικά αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο) έχοντας υπό κατοχή εργασία (πλέον) και όχημα.
Προσωπικά μου τη δίνουν (και δεν ασχολούμαι ) οι γυναίκες με συμπεριφορά νταλικέρη,ξερόλες,νταβαντήδες κλπ.
Η θυληκότητα το νάζι και η τσαχπινιά είναι στοιχεία που κακώς προσπαθέιτε να τα αποβάλετε.
Αν δεν τα έχει κάποια ας εργαστεί σε νταμάρι,έτσι κι αλλιώς ίσα δικαιώματα ζητάτε.
Αυτό που δεν μπορείτε να καταλάβετε είναι ότι κανείς λογικός άνθρωπος (πέραν των θρησκειών) δεν σας καθιστά υποδεέστερες κοινωνικά.
Μόνες σας πέφτεται στην παγίδα.
Και τα δύο φύλλα έχουν ίσες αξίες στη ζωή αλλά με διαφορετικούς ρόλους.
2.Τουλάχιστον μέχρι τα 30 σας έχετε ως πρότυπο άνδρα τον κολωπαιδαρά,τον τσάμπα μάγκα κλπ.
Οταν στα 40 σας έχετε πρηστεί απ το ξύλο τότε τα δεδομένα των επιλογών είναι αυτά που έπρεπε να ήταν στα 25 σας,όταν σας την έπεφταν τα ντόμπρα παλληκάρια και τα σνομπάρετε,αλλά βλέπετε ο θεός εκδικείτε,στα 40 σας πλέον ο όρος μπάζο προστίθετε στο λεξιλόγιό σας,σε αντίεση με τον άντρα που μετράει ακόμα και στα 70.
3.Σε κάνω καμάκι με ωραίο τρόπο,ευγενικά και ρομαντικά.
Το βλέπω ότι σου αρέσω όπως κι εσύ.
Ε τι το παίζεις ύαινα και μετά στο σπίτι κατεβάζεις μια τούρτα μόνη σου απ τη σκασίλα?
Τι ηλίθια νοοτροπία είναι αυτή?
Μη σας θεωρήσουμε ........άντε μη το πω!!
4.Μπαίνει η άλλη μέσα (πωλήτρια,και γ@μώ τα αστέρια) κάθετε και σε ένα λεπτό έχω ξενερώσει απ την υπεροπτικότητά σης.
Εχουμε δυό ώρες συζήτηση και δεν μπορείι να με πείσει με τις παπαριές της λέει η εταιρία.
Το όπλο της γυναίκας όταν δεν έχει πλέον επιχειρήματα........η οχιά σε έκδοση αφροδίτης.
Τέλος καλό όλα καλά στο τέλος να και η μπηχτή για το έξωωωω!!!
Είσαι ανώμαλη κυρά μου?
Δε σε πηδάω μωρή ξενέρωτη
Σας αρέσει όμως το μαστίγιο βλέπω.
Ε΄χει κι άλλα πολλά ακόμα κι άλλα τόσα φυσικά και για μας τα οποία θα αναφέρω αργότερα....