-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Η στραβη μπορει και να σε στειλει σε κασονι. Τεσπα, όπως την βρίσκει κανείς.
Nαι ρε δεν βαραμε παντου αερα...
Τα σταθερα που εχουμε κανει πρωτα εξεταση ελευθερα και ολα τα ''τυχερα'' με μπαλονετο..και οταν στο σταθερο μας κατσει μια εγκυμοσυνη τρεχουμε για εκτρωσεις, οπως εγω το 2005/06, χριστουγεννιατικα μαλιστα... εκτος αν η σταθερη σου σχεση τη δει αλλιως τη φαση οποτε σε βλεπω για γαμο απο τα 23 σου
αντε κ στα δικα μαςμην κανετε μαλακιες ρε
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Τα σταθερα που εχουμε κανει πρωτα εξεταση ελευθερα και ολα τα ''τυχερα'' με μπαλονετο..και οταν στο σταθερο μας κατσει μια εγκυμοσυνη τρεχουμε για εκτρωσεις, οπως εγω το 2005/06, χριστουγεννιατικα μαλιστα... εκτος αν η σταθερη σου σχεση τη δει αλλιως τη φαση οποτε σε βλεπω για γαμο απο τα 23 σου
αντε κ στα δικα μαςμην κανετε μαλακιες ρε
Γιατι ρε εκτρωση θα εκανες ενα ωραιο γιαπονεζακι...
Η μηπως η κοπελα δεν ηταν η misa? -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Γιατι ρε εκτρωση θα εκανες ενα ωραιο γιαπονεζακι...
Η μηπως η κοπελα δεν ηταν η misa?χλωμο να μου καθοταν τετοια κοπελα. αν και παιζει να ηταν η μονη που θα ψηνομουν να παντρευτω. μετα την dokuro-chan βεβαια. ή την iwakura lain οταν θα ηταν στην ηλικια των 25. ή την miyako στην ιδια ηλικια
την lucy δεν θα την ηθελα με τιποτα. φοβαμαι λιγακι -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ρε συ, τι 2 στα 12 σπάνε;
O Asimov τα ξεπλένει και τα ξαναχρησιμοποιεί, γι' αυτό του σπάνε μερικά.
Τουλαχιστον 2 ή 3 φορες
-
Είναι γνωστό εξάλλου ότι ο Asimov δεν πληρώνεται καλά, οπότε κάνει οικονομία στα προφυλακτικά. Ούτε ταξίδια πάει, ούτε αυτοκίνητο καινούριο έχει, ούτε κινητό, ζει ένα δράμα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Είναι γνωστό εξάλλου ότι ο Asimov δεν πληρώνεται καλά, οπότε κάνει οικονομία στα προφυλακτικά. Ούτε ταξίδια πάει, ούτε αυτοκίνητο καινούριο έχει, ούτε κινητό, ζει ένα δράμα.Αυτος που εδειξε την παρασκευη η τατιανα ειναι ?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Είναι γνωστό εξάλλου ότι ο Asimov δεν πληρώνεται καλά, οπότε κάνει οικονομία στα προφυλακτικά. ...Βρήκε, τελευταία, την απόλυτη λύση για οικονομία: χώρισε.
-
Παλι με χρονια με καιρους, παλι δικα μας θα 'ναι
-
Για να σπάσει το προφυλακτικό, στο 99% των περιπτώσεων πρέπει να πάρει μέσα αέρα που οφείλεται (στο 99% των περιπτώσεων) σε 'πτώση' και ξανασήκωμα του 'οργάνου'..
Γι' αυτό σε πολύωρη 'χρήση' συνιστάται η αλλαγή του ενδιάμεσα, ακόμη και αν δεν έχουμε 'τελειώσει'...Προσωπικά δεν την πολυπαλεύω με καποτίδι και έχω κάνει και αρκετες μαλακίες στο παρελθόν, τις οποίες βέβαια τελικά δεν πλήρωσα αλλά σίγουρα μετάνιωσα (αν βάλεις την αγωνία μέχρι να βγουν οι εξετάσεις )..
Βέβαια, τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα δεν ξέρω αλλά πάντα μου άρεσε η π@υτσοσυζήτηση!
-
destinator: για τις δυσκολες στιγμες που ψαχνεις φαρμακειο.. για... οποιοδηποτε λογο!
απορια: μετα το πλυσιμο.. τα απλωνεις να στεγνωσουν ή κατ' ευθειαν χρηση?? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
απορια: μετα το πλυσιμο.. τα απλωνεις να στεγνωσουν ή κατ' ευθειαν χρηση??Αν και δεν ειμαι ειδικος (στην Αθηνα δεν εχει, ακομα, τιμες Ηλειας και την παλευουμε), υποθετω κατευθειαν Σιγα μην τα σιδερωσεις κιολας
-
Κιτ επισκευής υπάρχει, όπως και σε μερικά αυτοκίνητα για το λάστιχο?
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Τα σταθερα που εχουμε κανει πρωτα εξεταση ελευθερα και ολα τα ''τυχερα'' με μπαλονετοΚάνετε εξετάσεις κάθε μέρα δηλαδή εσείς;
-
Το ξαναλέω, σοβάρα...
Αν μετά από 2-3 χρόνια σχέσης δεν ξέρεις τι μαμάς, να το σταματήσουμε το άθλημα... -
Είσαι δηλαδή σίγουρος ότι θα μάθεις κάθε στραβοπάτημα;
-
Να βάλεις τότε προφυλακτικό και στη γλώσσα, ακόμα και έτσι μπορείς να αποκτήσεις σμν.
-
στα στραβοπατηματα, φορας παντα σκουφο.. αν σεβεται και η δικια σου τον εαυτο της, ετσι και κανει το 'στραβοπερπατημα' οφειλει να πει στον λαβερ να φορεσει εκεινος σκουφο.
δεν θα το μαθεις, αλλα οφειλεις να προστατευεις, οπως μπορεις...
και για να προχωρησουμε λιγο πιο ... κατω
απο τη στιγμη που βαλεις γλωσσα να γευτεις, το προφυλακτικο ειναι μονον μεσο αντισυλληψης.. οτι και να λεμε...
εκτος:- αν βαζεις και στη γλωσσα προφυλακτικο ή στο ... σελοφαν!
- δεν βαζεις τα μουτρα σου σε ... περιεργα μερη...!
ηρθε κανεις??
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Να βάλεις τότε προφυλακτικό και στη γλώσσα, ακόμα και έτσι μπορείς να αποκτήσεις σμν.μεγαλε εισαι πολυ προστυχος (.. και με προλαβες)
ΑΛΗΤΗ! -
Μεγάλε, δε φταίω εγώ, 6 λεπτά άργησες.
-
ρε φιλε, εκανα αναπτυξη του θεματος! δεν εγραψα μια γραμμη!
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες