-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
.
...bla, bla, bla
Now all I want is a girl with big breasts..[/i]Υπάρχει και σε ελληνική εκδοχή αλλά δεν το θυμάμαι ολοκληρωμένο. Πάντως σαν τον βυζολάκο δεν έχει
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Δεν μπορω παντως να καταλαβω πως δεν υπαρχει παθος με μια κοπελα που να βλεπεται και να εχει μεγαλο στηθος.
Πάθος έχουν μέσα τα βυζιά;
Mεσα δεν ξερω τι εχουν, οταν τα ζουλας ομως βγαζουν αφθονο
-
+1
-
Ο χρήστης elisa έγραψε:
Εμενα, παλι, απ οταν στη δουλεια ξεπερασαν το σοκ (ιδιος βαθμος, ιδιες η και περισσοτερες γνωσεις) παμε καλα.
Σταματησαν να μου κολλανε καθε λιγο και λιγακι κ να μου φερονται σαν χαζογκομενα, δεν ντρεπονται πλεον να ζητησουν τη γνωμη μου, βγαινουμε φιλικα αλλά ΦΙΛΙΚΑ. Και μιλαμε καμια φορα για αυτοκινητα, αν και μου τη δινουν οταν παρα καυχιουνται...
Γενικα, αν σταματησουμε τα 'εγω ξερω τι θελει το αλλο φυλλο' κι ακουσουμε τι εχει πραγματικα ο αλλος να πει, ολα θα πανε καλυτερα.
Αλλα το θεμα παραμενει, οι αντρες συνηθως δεν ξερουν τι θελουν. Σαν τα μικρα παιδια...Έτσι μπράβο! Μιλάμε, τους εχεις...κατατροπώσει: τόσοι άντρες κι εσύ έχεις...παραπάνω γνώσεις! Επεσες σε ...αγνωστικιστές (σημ. ξέρω τι σημαίνει...), ή σε χαζούς, δεν εξηγείται αλλιώς, ή μάλλον εξηγείται, αν είσαι πολύ έξυπνη...
Επιπλέον, μαθαίνουμε πως εκτός από περισσότερες γνώσεις απ' όλους, πρέπει να είσαι και ωραία , αφού σου την πέφταν (στην αρχή τουλάχιστον...), άρα, μιλάμε οι άντρες στην δουλειά, εκτός από λιγότερο ικανοί, είναι και τρελοί πέφτουλες...
Και καυχησιάρηδες...
Ού να μου χαθούν τα ...χαμένα κορμιά, δεν ντρέπονται καθόλου; Άσε πως όπως τα περιγράφεις, σύντομα σε βλέπω και...προϊσταμένη (ίδιος βαθμός, περισσότερες γνώσεις....).
Λοιπόν, εγώ πάντως θα γούσταρα να δουλεύω μαζί σου και νομίζω πως κι εσύ θα το ήθελες, πρόσεξε παρακάτω γιατί:
- Ιδιος βαθμός, άρα θα παίρναμε πάνω κάτω τα ίδια λεφτά. Μια χαρά!
- Εσύ με περισσότερες γνώσεις, άρα στα δύσκολα, θα έπαιρνες εσύ την δουλειά κι εγώ θα ήμουν αραχτός! Ακόμη καλύτερα!
- Οι υπόλοιποι στο τμήμα δεν θα ήταν ανταγωνιστικοί, γιατί όλη μέρα θα την περνούσαν με το να σου την πέφτουν ή να σου κάνουν τους φίλους. Εγώ πάλι τίποτε από τα δύο, (είμαι από τα γουρούνια που τους αρέσουν τα...θηλυκά γουρουνόπουλα και όχι οι ...γουρουνομάνες ).
Βλέπεις; Δεν είμαστε όλοι οι άντρες το ίδιο!
-
-
Ο χρήστης elisa έγραψε:
βγαινουμε φιλικα αλλά ΦΙΛΙΚΑ.μουφα το σκηνικο. καληνυχτακηδες τους κοβω τους συναδελφους.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
βγαινουμε φιλικα αλλά ΦΙΛΙΚΑ.
μουφα το σκηνικο. καληνυχτακηδες τους κοβω τους συναδελφους.
Σίγουρα... Και μπάζα...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
είμαι από τα γουρούνια που τους αρέσουν τα...θηλυκά γουρουνόπουλα και όχι οι ...γουρουνομάνες -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
βγαινουμε φιλικα αλλά ΦΙΛΙΚΑ.
μουφα το σκηνικο. καληνυχτακηδες τους κοβω τους συναδελφους.
Σίγουρα... Και μπάζα...
ισως..
γιατι, απο την αλλη, καποιος με χρονια στις ιπποδρομιες που παιζει πια σε επιπεδο ΓΚΑΝΙΑΝ δυσκολα πονταρει σε κουτσο αλογοedit: για να μην παρεξηγηθω, δεν εννοω κατι προσωπικο για την ελιζα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αλλα το θεμα παραμενει, οι αντρες συνηθως δεν ξερουν τι θελουν. Σαν τα μικρα παιδια...
Έτσι. Οι γυναίκες ξέρουν, οι άντρες όχι. ΟΛΟΙ στο τσουβάλι, γουρούνια
Εγραψα 'συνηθως'. Αλλα αντρας εισαι, οτι θελεις διαβαζεις.
...καποιος με χρονια στις ιπποδρομιες που παιζει πια σε επιπεδο ΓΚΑΝΙΑΝ δυσκολα πονταρει σε κουτσο αλογο
Καποιος που εχει τζογαρει τουλαχιστον μια φορα στη ζωη του ξερει οτι τα αληθινα κερδη τα φερνουν τα κουτσαλογα, τα γκανιαν ειναι μονο για την πλακα.
Φιλικα γιατι αν γινει 'σκηνικο' στη δουλεια, θα διαλυσει συντομα λογω εντασης. Αρα, γιατι να το ζοριζουμε;
Βεβαια, τωρα που το σκεπτομαι, εχουμε ωραια παιδια, αλλα οχι ΤΟ παιδι.
-
Ο χρήστης elisa έγραψε:
Καποιος που εχει τζογαρει τουλαχιστον μια φορα στη ζωη του ξερει οτι τα αληθινα κερδη τα φερνουν τα κουτσαλογα, τα γκανιαν ειναι μονο για την πλακα.
Τα αληθινά κέρδη δεν τα φέρνουν τα κουτσάλογα αλλά τα koutsanάλογα
-
Μακάρι να είχα ένα-δυο τέτοια.
-
Να γιατί οι δικές μας την έχουν δει. Μιλάω με τον αδελφό μου στο τηλ. ο οποίος εδω και 10 μήνες είναι στην Χαϊδελβέργη στην Γερμανία και μου αφηγείται το εξής περιστατικό. Έχουν πάει σε ένα μπαρ και περιμένουν 3 αγόρια να μπουν. Ο πορτιέρης εκεί τους λέει να περιμένουν γιατί έχει κόσμο μέσα. Πίσω από τον αδελφό μου έρχεται μετά από λίγο μια παρέα με 4 πολύ όμορφες κοπέλες ντυμένες πολύ σικ κλπ. Ο πορτιέρης και σε αυτές λέει να περιμένουν γιατί έχει κόσμο, μάλιστα τις λέει ότι πρώτα θα μπουν τα αγόρια και μετα αυτές . Αυτό εδώ δεν γινόταν με τίποτα. Ο λεχρίτης πορτιέρης μόλις έβλεπε μύδια αμέσως θα τα έβαζε δεν πάει να ήταν τίγκα μέσα. Κάπως έτσι λοιπόν κακομαθαίνουν οι δικές μας και γενικά χαλάει η πιάτσα. Να γιατί έξω είναι αιώνες μπροστά στην αντιμετώπιση του πολίτη-ανθρώπου και εδω είμαστε υποανάπτυκτοι με νοοτροπία πεινασμένου μ@@νοδουλου κλπ κλπ κλπ
-
πες τα χρυσόστομε!
-
Γερμανίδες ε;
-
Ja! Στο Βερολίνο μας είχαν χώσει εσπευσμένα σε club γιατί δεν είχε αρκετούς άντρες μέσα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ja! Στο Βερολίνο μας είχαν χώσει εσπευσμένα σε club γιατί δεν είχε αρκετούς άντρες μέσα.Πρέπει να πεταχτουμε καμια βόλτα μου φαίνεται.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ja! Στο Βερολίνο μας είχαν χώσει εσπευσμένα σε club γιατί δεν είχε αρκετούς άντρες μέσα.Που, στο blue oyster;
-
Ja! Στο Βερολίνο μας είχαν χώσει εσπευσμένα σε club γιατί δεν είχε αρκετούς άντρες μέσα.
Που, στο blue oyster;
AΠΙΣΤΕΥΤΟ!
-
Που, στο blue oyster;
μας γμησες τη φαντασίωση...
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες