-
Όχι, στο phoenix έξυπνε.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Να γιατί οι δικές μας την έχουν δει. Μιλάω με τον αδελφό μου στο τηλ. ο οποίος εδω και 10 μήνες είναι στην Χαϊδελβέργη στην Γερμανία και μου αφηγείται το εξής περιστατικό. Έχουν πάει σε ένα μπαρ και περιμένουν 3 αγόρια να μπουν. Ο πορτιέρης εκεί τους λέει να περιμένουν γιατί έχει κόσμο μέσα. Πίσω από τον αδελφό μου έρχεται μετά από λίγο μια παρέα με 4 πολύ όμορφες κοπέλες ντυμένες πολύ σικ κλπ. Ο πορτιέρης και σε αυτές λέει να περιμένουν γιατί έχει κόσμο, μάλιστα τις λέει ότι πρώτα θα μπουν τα αγόρια και μετα αυτές . Αυτό εδώ δεν γινόταν με τίποτα. Ο λεχρίτης πορτιέρης μόλις έβλεπε μύδια αμέσως θα τα έβαζε δεν πάει να ήταν τίγκα μέσα. Κάπως έτσι λοιπόν κακομαθαίνουν οι δικές μας και γενικά χαλάει η πιάτσα. Να γιατί έξω είναι αιώνες μπροστά στην αντιμετώπιση του πολίτη-ανθρώπου και εδω είμαστε υποανάπτυκτοι με νοοτροπία πεινασμένου μ@@νοδουλου κλπ κλπ κλπΓενικότερα η λογική του μουν@δουλου κλπ που έντεχνα καλλιεργείται εδώ, εκτός των άλλων, αποφέρει και πολλά και άκοπα (και μαύρα) λεφτά σαυτούς που έντεχνα τη σπρώχνουν αφενός, και αφετέρου προάγει την έμφυτη ματαιοδοξία των γυναικών και δη των ελληνίδων, οπότε, βάλτε και τα μικροαστικά κόμπλεξ του νεοέλληνα στην εξίσωση κι έχουμε τα γνωστά αποτελέσματα...
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Ja! Στο Βερολίνο μας είχαν χώσει εσπευσμένα σε club γιατί δεν είχε αρκετούς άντρες μέσα.
Που, στο blue oyster;
ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ
μου εφτιαξες τη μερα τάσε
-
Ο χρήστης elisa έγραψε:
Αλλα το θεμα παραμενει, οι αντρες συνηθως δεν ξερουν τι θελουν. Σαν τα μικρα παιδια...
Έτσι. Οι γυναίκες ξέρουν, οι άντρες όχι. ΟΛΟΙ στο τσουβάλι, γουρούνια
Εγραψα 'συνηθως'. Αλλα αντρας εισαι, οτι θελεις διαβαζεις.
...καποιος με χρονια στις ιπποδρομιες που παιζει πια σε επιπεδο ΓΚΑΝΙΑΝ δυσκολα πονταρει σε κουτσο αλογο
Καποιος που εχει τζογαρει τουλαχιστον μια φορα στη ζωη του ξερει οτι τα αληθινα κερδη τα φερνουν τα κουτσαλογα, τα γκανιαν ειναι μονο για την πλακα.
Φιλικα γιατι αν γινει 'σκηνικο' στη δουλεια, θα διαλυσει συντομα λογω εντασης. Αρα, γιατι να το ζοριζουμε;
Βεβαια, τωρα που το σκεπτομαι, εχουμε ωραια παιδια, αλλα οχι ΤΟ παιδι.
τι το θελεις εσυ ΤΟ παιδι, αφου τα πολλα κερδη τα φερνουν τα κουτσαλογα
δεν μας τα λες καλα ελιζα. τελικα οι γυναικες δεν ξερουν τι θελουν
-
οι γυναικες ξερουν καλα τι θελουν, το θεμα ειναι αν μας νοιαζει τι θελουν
-
-
Element System καλύτερα Σπύρο.
-
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
... Ο λεχρίτης πορτιέρης μόλις έβλεπε μύδια αμέσως θα τα έβαζε δεν πάει να ήταν τίγκα μέσα. Κάπως έτσι λοιπόν κακομαθαίνουν οι δικές μας και γενικά χαλάει η πιάτσα. Να γιατί έξω είναι αιώνες μπροστά στην αντιμετώπιση του πολίτη-ανθρώπου και εδω είμαστε υποανάπτυκτοι με νοοτροπία πεινασμένου μ@@νοδουλου κλπ κλπ κλπΟ λεχριτης ο πορτιερης ειναι αντρας
Οι 'υποαναπτυκτοι πεινασμενοι μ@@νοδουλοι' επισης
Και μετα λετε οτι για ολα φταινε οι Ελληνιδες
Σαν να μη μας τα λετε καλα κυριε κονσταντινεβ.......Η ουσια ειναι οτι αν στη Γερμανια κολλησει αντρας σε γυναικα οπως κολλανε καποιοι εδω, θα βρεθει σε 0 χρονο πισω απο καγκελα.
Επισης οτι οι περισσοτεροι εχετε μια νοοτροπια 'της κανω χαρη αν την παντρευτω'.
Αντε να το παμε μαζι, μπας και ξεκολλησουμε. Γιατι αν περιμενετε εσεις να εισαστε καφροι βρωμυλοι γυφτοι κι εμεις Ευρωπαιες, θα περιμενετε πολυ. Καφρες βρωμυλες γυφτισσες θα εχετε διπλα σας, οπως σας (και μας) αξιζει. -
-
Εσενα;
edit
Πλακα κανω, ε; δεν πιστευω να παρεξηγηθεις... -
Ο χρήστης elisa έγραψε:
Ο λεχριτης ο πορτιερης ειναι αντρας
Σαν να μη μας τα λετε καλα κυριε κονσταντινεβ.......Ναι και εσείς όταν σας βάζει ο λεχρίτης μέσα ενώ εμείς μπορεί να εριμένουμε κανένα τέταρτο έξω ντρέπεστε, είσαστε χαμηλοβλεπούσες και παραχωρείτε ευγενικά προτεραιότητα στους αναμένοντες λέγοντας ευγενικά στον λεχρίτη: ¨Ευχαριστώ αλλά να βάλετε πρώτα αυτούς τους μπούφους που περιμένουν τόση ώρα
Η ουσια ειναι οτι αν στη Γερμανια κολλησει αντρας σε γυναικα οπως κολλανε καποιοι εδω, θα βρεθει σε 0 χρονο πισω απο καγκελα.
Πως κολλάνε εδώ? Όχι τίποτα να ξέρω να το αποφύγω όταν ξαναπάω Γερμανία όχι τίποτα βρε αδερφέ αλλα να μη μλέξουμε κιόλας.
Υ.Γ. Συζήτηση κάνουμε, πίνοντας καφέ, δεν παρεξηγιέμαι μη σε ανησυχεί αυτό
-
Ο χρήστης elisa έγραψε:
... Ο λεχρίτης πορτιέρης μόλις έβλεπε μύδια αμέσως θα τα έβαζε δεν πάει να ήταν τίγκα μέσα. Κάπως έτσι λοιπόν κακομαθαίνουν οι δικές μας και γενικά χαλάει η πιάτσα. Να γιατί έξω είναι αιώνες μπροστά στην αντιμετώπιση του πολίτη-ανθρώπου και εδω είμαστε υποανάπτυκτοι με νοοτροπία πεινασμένου μ@@νοδουλου κλπ κλπ κλπ
Ο λεχριτης ο πορτιερης ειναι αντρας
Σαν να μη μας τα λετε καλα κυριε κονσταντινεβ.......**Η ουσια ειναι οτι αν στη Γερμανια κολλησει αντρας σε γυναικα οπως κολλανε καποιοι εδω, θα βρεθει σε 0 χρονο πισω απο καγκελα. **
Επισης οτι οι περισσοτεροι εχετε μια νοοτροπια 'της κανω χαρη αν την παντρευτω'.
Αντε να το παμε μαζι, μπας και ξεκολλησουμε. Γιατι αν περιμενετε εσεις να εισαστε καφροι βρωμυλοι γυφτοι κι εμεις Ευρωπαιες, θα περιμενετε πολυ. Καφρες βρωμυλες γυφτισσες θα εχετε διπλα σας, οπως σας (και μας) αξιζει.Come again?
-
Καλα σας λεει ρε αλητες βοριοι. Που πατε και πασπατευεται τα κοριτσακια στο σειχ σου.
Που θεε μου να αντεχα στην Αγγλια, που μιση ματια ριχνεις στις Αγγλιδες και δεν ξερεις πως θα γινει να μην μαμησεις το βραδυ γιατι δεν σου πολυαρεσει τελικα!
Και ναι το 60% των Αγγλιδων ειναι Ασχημες, φακιδομουρες ή/και βρωμιαρες. Υπαρχει και ενα αρκετα μεγαλο ποσοστο που ειναι μιαααααααααααααα χαρα!
ΥΓ. Δεν θα ελεγα οτι σας κανουμε χαρη ακριβως αν σας παντρευτουμε, αλλα οπως και να το κανεις δεν μεγαλωνει κανενα αγορακι με τις ιστοριες του παπου του για το ποτε θα ντυθει γαμπρος κλπ κλπ, αντιθετος με εσας. Την συγκεκριμενη κουβεντα την εχω κανει παρα πολλες φορες με μια φιλη μου 30 ετων η οποια υποστηριζει οτι μια γυναικα πρεπει να ειναι τρελη για να θελει να παντρευτει και να κανει την δουλα σε καποιο γουρουνι (ναι εμεις ειμαστε αυτοι) και οτι εμεις θα επρεπε να τις παρακαλαμε να μας παντρευτουν. Φυσικα η συζητηση σταματαει στο οτι η οικιακη βοηθος μου στοιχιζει 160 € το μηνα περιπου.
-
Μια μικρή παρένθεση για τους λεχρίτες πορτιέρηδες.
Καλά σας κάνουν και δεν σας βάζουν μέσα, αφου ανέχεστε το κάθε @@ να σας κάνει φέις κοντρόλ και να αποφανθεί τι θα πρέπει να φοράτε, πως να εμφανίζεστε,τι είδους πουλί έχετε και άν είστε κατάλληλοι να σας κάνουν την τιμή να σας τα πάρουνε. -
+00
Enας απο τους βασικους λογους που δεν παταω για καφε γλυφαδα στα καλα στεκια (μη χεσω), πορτα στην καφετερεια ρε καραγκιοζηδες? Την παλευετε?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
+00Enας απο τους βασικους λογους που δεν παταω για καφε γλυφαδα στα καλα στεκια (μη χεσω), πορτα στην καφετερεια ρε καραγκιοζηδες? Την παλευετε?
αφου το μαγαζι ειναι γεματο σημαινει οτι την παλευουν..
-
Ο χρήστης elisa έγραψε:
Η ουσια ειναι οτι αν στη Γερμανια κολλησει αντρας σε γυναικα οπως κολλανε καποιοι εδω, θα βρεθει σε 0 χρονο πισω απο καγκελα.
Η μικρή εμπειρία μου λέει οτι πλησιάζεις εδώ μια κοπέλα στο κλαμπ, με πολύ ευγενικό τρόπο και σε μετράει από πάνω μέχρι κάτω και αν δε σου ρίξει κανα βλέμμα 'φτου-σου-ρε-λεχριτη-που-τολμας-και-μου-απευθυνεις-το-λόγο', τότε κάααατι μπορεί να γίνει, αφού ξεπαραδιαστείς στα κεράσματα πρώτα.
Και μετά μας εφταιγαν οι κοπέλες που έκαναν κονσομασιόν.
Στη Σουηδία και στη Σκοτία να σου πω τι γινόταν, που το έζησα από πρώτο χέρι? Εκεί που χόρευαν όλοι μαζί, άρπαζες την κοπελίτσα που γούσταρες, χόρευες μαζί της και αν γούσταρε, πήγαινες στα... περεταίρω... Αν όχι, θα χόρευε λίγο μαζί σου και κάποια στιγμή ευγενικά και με τρόπο θα έφευγε. Και όχι, μπάτσος δε μου την έπεσε που τόλμησα να την αγγίξω και να χορέψω μαζί της.Είπες τίποτα?
-
Oυυυυ παλιοπέφτουλα, κάτω τα χέρια από τις κοπέλες!
Μωρέ ό,τι και να πεις, δεν θ'αλλάξουν μυαλά, θα συνεχίσουν ν'ακολουθούν την λογική της...γιαγιάς τους, οπότε...τσάμπα πασχίζεις!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Oυυυυ παλιοπέφτουλα, κάτω τα χέρια από τις κοπέλες!Μωρέ ό,τι και να πεις, δεν θ'αλλάξουν μυαλά, θα συνεχίσουν ν'ακολουθούν την λογική της...γιαγιάς τους, οπότε...τσάμπα πασχίζεις!
Την τελευταία λέξη για καλό την έγραψες?
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες