-
Eμένα μου έτυχε κάποτε να ενδιαφέρεται κάποιος για την γκόμενά μου και επειδή δεν του κάθονταν έτσι ή αλλιώς με τα κλασσικά λέει λοιπόν στη κοπέλα ότι εγώ είμαι ζιγκολό και πάω με γριές..... ..... και πως αντέχεις μαζί του...
Ήταν τόσο σίγουρος και πειστικός που μου ήρθε η κοπέλα με ζόρι και θυμό και με ρώτησε αν είναι αλήθεια..... ...... Της είπα λοιπόν πως αν ηταν δεν χρειαζόταν να είμαι μαζί της αφού θα είχα τρελά φράγκα,,,,, Υφος στυλ δουλέματος δηλ μιας και το δούλεμα που έφαγε ήταν μεγάλο . Το κατάλαβε και ηρέμησε. Ο τύπος απλά έφαγε πόρτα και αν ασχολιώμουν μαζί του θα του εδινα και αξία.....
Στηβ να ξέρεις πως τις περισσότερες φορές δε φταίει ο φονιάς δηλ ο αντρας . Αν δεν κουνήσει η σκύλα την ουρά δεν γίνεται νταβαντούρι.......Για γυναίκα δεν αξίζει να τσακωθείς με κανέναν!!!...... Πρέπει να είναι βλάκας αυτός που θα σε φτάσει σε σημείο να πιαστείς στα χέρια.....
-
Πριν 10 και κατι χρονια ειχα αλλα μυαλα Θαναση, αλλη ψυχολογια κλπ. Τωρα δεν καθομαι να μανουριαζομαι ιδαιτερα, εκτος αν μου ερθει ο αλλος στην ψυχρα και την κολαει οταν ειμαστε ξερω εγω σε κανενα κλαμπ. Βασικα θα δω μηπως ειναι τπτ πιωμενος, φτιακας κλπ. Αν ειναι, οτι και να του πεις παει στον βρωντο. Μετα ευγενικα θα τον πω να ασχοληθει με τον ωραιο κοσμο του κλαμπ. Αν συνεχισει ή θα παρω την κοπελα για να μην της χαλασω και την εξοδο και θα παω καπου αλλου, ή αν εχει παρεα θα τους πω να τον μαζεψουν. Ε αν δεν, τοτε πολλα παιζουν, αναλογα με το τι θα πουνε οι αλλοι κλπ. Τεσπα δεν μου εχει τυχει μεχρι τωρα. Αλλα τυχαινει οταν βγαινω με καμια κοπελα να την κοιτανε. Δεν καθομαι να χαλαστω. Αν δεν εχω σχεση. Αν εχω σχεση και παλι δεν θα χαλαστω αρκει η κοπελα να μην προκαλει. Αν προκαλει, τοτε θα μεινει (οπως και εχει μεινει) μονη. Ξερεις που ντυνονται με κατι κοντα, με κατι ντεκολτε κλπ. Σε ετσι απλη εξοδο με κοπελα για οτι προκυψει δεν με νοιαζει. Σε σχεση με νοιαζει.
Ακου τωρα μια φαση. Ειμαι με ενα αισθημα, καλοκαιρι. Πηγε και πηρε ενα μαγιο. Μωρο μου πηρα μαγιο να το φορεσω που θα παμε για μπανιο. Ok λεω. Ε πηγαμε στην παραλια βλεπω το μαγιο μια χαρα ηταν. Ειχε και κοσμο στην παραλια και κατι πιτσιρικαδες παρα διπλα. Βγαινουμε απο τη θαλασσα, εγω δεν στεγνωνομαι με πετσετα συνηθως, θελω να στεγνωσει το νερο πανω μου. Ετσι οπως εκεινη στεγνωνε το σωμα της, βλεπω το μαγιο οταν εγινε υγρο, φαινοταν το ξερεις ρωγα και το μελαμψο δερμα γυρω της. Δεν ηταν ασπρο το μαγιο, ενα ανοιχτο χρωμα ηταν. Μολις βλεπω να φαινονται τα πανω μερη, ζαλιστικα. Της λεω, ρε συ εδω τωρα θα δωσεις ματι στους αλλους; Ελα ρε Στηβ, δεν φαινεται τπτ. Εν τω μεταξυ οι πιτσιρικαδες παραδιπλα ειχαν καρφωθει. Αααα λεω μεσα μου.
Της λεω, δικαια πραματα. Θελεις να κανεις το μπανιο σου, με αυτο το μαγιο. Ok. Δικαιωμα σου. Παρε την 20αρου (της εδωσα 20 ευρω), παρακατω εχει πιατσα ταξι. Κανε το κεφι σου οπως θες, εγω παω να κανω το δικο μου. Μα κατσε, εισαι παραλογος. Ναι ειμαι της ειπα, το ξερεις οτι καποια δεν μου αρεσουν. Δεν σου ζητω να τα αλλαξεις. Αλλαζω εγω πορεια και ολα ενταξει. Ολα αυτα χωρις να φωναζω κλπ. Εβαλα την βερμουδα μου, καβαλησα τον μοτορα, πετσετα στην σελα, κρανος και 1 χιλιομετρο πιο κατω ειχε ενα κιοσκι. Χτυπησα 2 μπυρονια, εριξα την βουτια μου, επαιξα ρακετες με κατι μωρακια που δεν ηξερα αλλα ρωτησα αν θελει καμια να παιξει. Πεζανε μονες. Γνωριστικαμε, τα ειπαμε, περασα ομορφα και μετα σπιτι. -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Τωρα δεν καθομαι να μανουριαζομαι ιδαιτερα, εκτος αν μου ερθει ο αλλος στην ψυχρα και την κολαειΘα ηταν ωραια η συνεισφορα του kacey στο θεμα τωρα που το σκεφτομαι..
-
Ρε Στηβ είσαι υπερβολικός τώρα. Όσο και να φαίνονται οι ρώγες δεν την διώχνεις την κοπέλα !!! Μόνο αν προκαλεί απο μόνη της να τις δείχνει και να καρφώνεται στους πιτσιρικάδες. Αλλά και εκεί δε νομίζω ότι κάνεις σκηνή. Κάνεις υπομονή πας στο σπίτι μετά ή ξενοδοχείο δε ξέρω που...της ρίχνεις ένα δυο μανίκια και τα ρέστα στις ρώγες της και μετά το τσιγάρο σου-της το σκέφτεσαι τι θα κάνεις. Ειν κρίμα ρε φίλε!!! Αμαρτία δηλ!!!!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ρε Στηβ είσαι υπερβολικός τώρα. Όσο και να φαίνονται οι ρώγες δεν την διώχνεις την κοπέλα !!! Μόνο αν προκαλεί απο μόνη της να τις δείχνει και να καρφώνεται στους πιτσιρικάδες. Αλλά και εκεί δε νομίζω ότι κάνεις σκηνή. Κάνεις υπομονή πας στο σπίτι μετά ή ξενοδοχείο δε ξέρω που...της ρίχνεις ένα δυο μανίκια και τα ρέστα στις ρώγες της και μετά το τσιγάρο σου-της το σκέφτεσαι τι θα κάνεις. Ειν κρίμα ρε φίλε!!! Αμαρτία δηλ!!!!Ενταξει σεβαστη η αποψη σου. Εγω τωρα πως το λαμβανω. Εχεις σχεση με εμενα (οχι εσυ Θαναση για την κοπελα λεω). Λοιπον, ξερεις πως εγω θελω να φορεσεις και το μινι οχι ομως το σουπερ μινι, να βαλεις το πουκαμισο που μπορει να φαινεται και το σουτιεν, αλλα μην μου βαλεις μαυρο σουτιεν με εκρου πουκαμισο, δλδ σου δινω αερα να χαρεις και το ρουχο και το σωμα σου. Μπραζιλ μαγιο δεν το παω στην κοπελα μου. Αν θελει να δειξει και στους αλλους τον μισο ή ολοκληρο τον κωλο της, χωρις εμενα στη σχεση. Στη σχεση ειμαστε για να σε γουσταρω και να με γουσταρεις. Αν ειμαστε για να σε γουσταρουν και αλλοι, τοτε με τους αλλους.
Οποτε, οταν παιρνεις ενα μαγιο που ξερεις πως αν βραχει, θα φενεται το σκουρο στρογγυλο του δερματος στο στηθος, κατω δεν φαινοταν το τριχωτο γιατι ηταν ξυρισμενη, δλδ και εκει θα ειχα θεμα, τοτε το κανεις για να δειξεις στους αλλους το στηθος σου. Ok. Αν θες να βγουμε μαζι για να κανεις επιδειξη του κορμιου σου και οχι για να περασουμε εμεις καλα, τοτε εγω τι να κανω; Να σε θαυμαζω οπως οι αλλοι; Μερικοι γουσταρουν, να γουσταρουν οι αλλοι την κοπελα τους. Ok. Eγω ως ενα σημειο. Μιλαμε για αν εχω σχεση. Αν δεν εχω, ας ηταν και γυμνοστηθη. Για αλλο την θελω, για πλακωμα. Στην σχεση ομως, υπαρχει ο σεβασμος και να νοιαζεται ο ενας για τον αλλον.
Δλδ φιλε μου Θαναση, θα μπορουσα και εγω, να παω να παρω μια ρολογαρα 2000 ευρω, μια βερμουδα της Χ γκλαμουρομαρκας, απο πανω κοντομανικο της Ψ γκλαμουρομαρκας, να κοτσαρω και ενα Iphone στο χερι των δεν ξερω και ποσο κανουν 1000 ευρω να εχω και ενα Ipad μαζι μου και να δουμε αν θα παιρνουσα απο κατι γκομενακια που διψανε για χρημα και καλοπαιραση απαρατηρητος. Θα εβαζα και γυαλια ηλιου των 300 ευρω με μια κολωνια των 150 ευρω και να δουμε αν η τυπισα θα ηθελε να ειναι μαζι μου. Θα ειχα και την αγαπημενη μου πουρακλα απο 25 μεχρι 100φευγα ευρω (οχι αυτα που κοτσαρουν στη μουρη τους των 5 και 10 ευρω, που ειναι για να κοροιδευεις τους αδιαβαστους). Θα μου ελεγε 'εσυ μωρο μου ετσι πας για να βρεις γκομενα'. Α να επαιρνα και την Merc και να το επαιζα ματσο. Αμεσως θα εφευγε γιατι θα σου ελεγε, εσυ βγαινεις με εμενα, αλλα πας για επιδειξη. Αυτη οταν πεταει την ρωγα δεν κανει το ιδιο;
Δλδ αν θελω μπορω και εγω να προκαλεσω. Αλλα εγω δεν ειμαι τετοιος. Ειμαι λαικος. Απλο ντυσιμο, το μοτορι μου ή το sirion και παλιοτερα ενα χαρβαλο πουντο 20ετιας και τα σκαω οταν ειναι να πιω, να φαω. Θα ντυθω και καλα, για οταν ειναι να βγω σε καποιο καλο μαγαζι. Δλδ, αν θελει η κοπελα μου, να χαιρεται τα μεμε της, τον ποπο της περισσοτερο απο οτι ανεχομαι ε τοτε αντιο. Σου ειπα. Να βαλει μινι, ντεκολτε καπως ανοιχτο, κολητο παντελονι, πουκαμισο που θα φαινεται το σουτιεν, αλλα οχι και να φορεσει στο καπακι διαφανο σουτιεν. Δεν θα την βγαλω με κελεμπια. Απο ενα σημειο δικο μου και μετα, δεν ανεχομαι. Δεν επιβαλω ομως. Δλδ, δεν την εβρισα, δεν την ειπα ντυσου να φυγουμε. Θες ετσι; Οk. Εγω ομως δεν αισθανομαι ανετα. Προβλημα μου. Το δεχομαι. Αυτος ειμαι. Δεν αρεσω; Παιρνω το μοτορακι μου και αντιο. Εμενα στην σχεση μου αρεσει η αφοσιωση. Να ειμαι αφοσιωμενος σε αυτην και αυτη σε εμενα. Αυτο ειναι δυσκολο και για αυτο δεν κανω σχεση.
Θα μου πεις, ακουγομαι ασυμβιβαστος και εγωιστης. Οχι. Να μου πει οτι δεν της αρεσει που ξερω εγω νευριαζω ευκολα. Να κατσω να το δουλεψω. Να μου πει πως δεν βγαινουμε σινεμα. Αν και δεν μου αρεσει, θα βγω. Να μου πει οτι δουλευω πολλες ωρες, αν μπορεσω να κοψω ή οταν δεν δουλευω, να την παω οπου και οσο θελει να την γεμισω το κενο που δεν με βλεπει οσο θελει. Αν μου πει να παμε διακοπες καπου που δε μου αρεσει ιδιαιτερα, να το κανω. Για το ποτο να το ελλατωσω. Δλδ, σε πολλα θα κατσω να αλλαξω και για αυτην και για εμενα για να ειμαστε ομορφα μαζι. Σε καποια ομως θεματα δεν κανω πισω. Την σχεση την θεωρω σοβαρο πραγμα.
Μα το θεμα φιλε μου Θαναση δεν ειναι οτι το βυζι της θελησε να το δειξει στους πιτσιρικαδες. Και μονο που το φορας σε κοσμο και φαινεται ακομη και αν δεν θες να προκαλεσεις, προκαλεις. Λες μεσα σου, αν το βαλω θα κοιτουν το στηθος μου, ε και τι εγινε; Ε δεν μου αρεσει αυτο το σκεπτικο. Να πει, μου αρεσει να το κοιταει ο Στηβ, οχι ομως και οι αλλοι. Δλδ δεν μπορεις να βαλεις αυτο το μαγιο και να περιμενεις πως οι αλλοι δεν θα σε κοιτανε. Θα πρεπει να ειναι στοκος η κοπελα. Να παμε καπου μοναχικα να βαλει, βγαλει οτι θελει.
Θαναση, αν σπαστω με κατι τετοια, δεν θελω να ριξω τπτ. Ειλικρινα. Ουτε κρεβατι ουτε τπτ. Αν δεν με καταλαβαινει η αλλη, δυο κουβεντες, αν καταλαβει ή μου δωσει να καταλαβω πως ειμαι λαθος οκ. Αν οχι, δεν θα την κανω να φερεται οπως θελω. Δεν το μπορω αυτο. Δεν θελω δουλες. Δλδ να το κανει επηδει το λεω εγω. Οχι. Αν δεν καταλαβαινει, ενταξει, μπορει να φταιω, να ειναι η παραξενεια μου, συγνωμη που ειμαι ετσι, συγνωμη που δεν μπορω να σε ακολουθησω, δεν θελω ομως ουτε να με τυρρανω, ουτε να τυρρανω εσενα. Το λυνουμε και παμε ο καθενας στον δρομο του και καλη καρδια.
Προσωπικο ρεκορ σε σεντονι πρεπει να εκανα σημερα
Sorry -
Ρε μάγκες τι κάθεστε και ασχολείστε επιβεβαιώνοντας τη ματαιοδοξία των γυναικών. στο φτύσιμο ... Στα ίσα και να ξαναφάνε...
-
Εγω κανω χαζι τα σεντονια του sbr ..........λουμπαγκο στα δαχτυλα θα παθει οσονουπω!!!!
-
Εννοείται.... Σταύρος αρχηγός. Γουστάρουμε να διαβάζουμε σεντόνια με έρωτες και καταστάσεις, αλλά κρίμα ρε συ Σταύρο να έχεις σπαταλήσει τόσο χρόνο και διάθεση με τα γκομενακια!
-
Λουμπάγκο ......καλό!!!
Στηβ συμφωνώ μαζί σου γενικά σε όσα λες περι απίδειξης της γκόμενας!! Εγω στέκομαι στα λόγια και το πόσο κοντά μου είναι παρά αν ειναι έξω η ρωγα. Δε ξέρω. Ισως γιατί μου αρέσει στο τέλος αφού φτάσω στο αμην να φτύνω κι εγώ. Μαζοχισμός? Μπορεί!
Όπως το βλέπει και ανάλογα τις αντοχές του ο καθένας μας!!
Να σου πω την αλήθεια αυτες που το παιζουν δήθεν, στην ουσία με μια φάπα παθαίνουν τιλτ και μετά συμορφώνονται!!!! ....Τώρα το ποιός το κάνει αυτό ,μάλλον ο καψούρης...... -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
:lol: Λουμπάγκο ......καλό!!!Στηβ συμφωνώ μαζί σου γενικά σε όσα λες περι απίδειξης της γκόμενας!! Εγω στέκομαι στα λόγια και το πόσο κοντά μου είναι παρά αν ειναι έξω η ρωγα. Δε ξέρω. Ισως γιατί μου αρέσει στο τέλος αφού φτάσω στο αμην να φτύνω κι εγώ. Μαζοχισμός? Μπορεί!
Όπως το βλέπει και ανάλογα τις αντοχές του ο καθένας μας!!
Να σου πω την αλήθεια αυτες που το παιζουν δήθεν, στην ουσία με μια φάπα παθαίνουν τιλτ και μετά συμορφώνονται!!!! ....Τώρα το ποιός το κάνει αυτό ,μάλλον ο καψούρης......Κοιτα φιλε μου Θαναση, για εμενα σχεση, δεσμευση κλπ σημαινει αφοσιωση με οτι αυτο συνεπαγεται. Αν αυτο δεν το κατεχει το ετερον ημισι, ουτε ξυλο, ουτε τπτ για να στρωσει, να μαθει κλπ. Δυο κουβεντες. Πιασαν τοπο εχει καλως. Δεν πιασαν; Χαιρετω και παω για αλλου. Ετσι οπως ειναι σημερα τα πραματα, για αυτο δεν κανω κατι με κοπελα και ειμαι στο να περασουμε καλα, χωρις δεσμευσεις, για να μην χαλιομαστε.
Εννοείται.... Σταύρος αρχηγός. Γουστάρουμε να διαβάζουμε σεντόνια με έρωτες και καταστάσεις, αλλά κρίμα ρε συ Σταύρο να έχεις σπαταλήσει τόσο χρόνο και διάθεση με τα γκομενακια!
ice χαιρομαι που διαβαζεις τα οσα γραφω. Ice ενταξει αν δεν σπαταλησει χρονο και με τα κορτσουδια, τοτε τι; Μοναχος δεν γινεται ρε φιλε.
Εγω κανω χαζι τα σεντονια του sbr ..........λουμπαγκο στα δαχτυλα θα παθει οσονουπω!!!!
Dont worry Σταυρο. Αν ομως με βαλεις να τα γραψω βαζοντας τονους, με εκαψες
Τωρα το ειδα. Ρε τον Φαηλο. Χυμα. Μπλεξανε τα γενια τους μου φαινεται ολοι αυτοι. Τι επιπεδο απο ολους
Ποιος τον αποκαλεί έτσι... “Πυρά” κατά Φαήλου μετά το μήνυμά του...
Δεν έχουν τέλος οι αντιδράσεις για την ανάρτηση του Φαήλου Κρανιδιώτη στα social media. Ο γνωστός δικηγόρος και πολιτευτής μια μέρα** μετά την πολιτική κηδεία του Μηνά Χατζησάββα άσκησε σκληρή κριτική στον επί χρόνια σύντροφο του ηθοποιού Κώστα Φαλελάκη, αποκαλώντας τον “αξύριστη χήρα”**. Αμέσως ο καλλιτεχνικός κόσμος και όχι μόνο έσπευσε να του απαντήσει για τα σκληρά λόγια. Η πιο καυστική όμως απάντηση στον Φαήλο έρχεται από τον δικηγόρο που τον αποκάλεσε... 'αξύριστο χοίρο'!
http://www.newsit.gr/lifestyle/Nea-epithesi-se-Failo-Kranidioti-gia-Xatzisavva-Poios-ton-eipe-aksyristo-xoiro-/450529&utm_source=zappit.gr&utm_medium=website&utm_campaign=firstpage -
Πράγματι, σε μια σχέση πρέπει να γίνονται αμοιβαίες υποχωρήσεις διαφορετικά είναι σίγουρο ότι θα χαθεί η μπάλα.
Και φυσικά, όταν βλέπεις κάτι που σε ενοχλεί, οφείλεις να το αναφέρεις διαφορετικά τα μαζεύεις και στο τέλος ξεσπάς.
Πλέον, δύσκολα βρίσκεις κοπέλες που θα ρίξουν το εγώ τους.
Οι περισσότερες μου δημιουργούν την εντύπωση ότι αντιμετωπίζουν τις φάσεις με στυλάκι τύπου ' εγώ αυτή είμαι και δεν αλλάζω για κανέναν και αμά δεν γουστάρεις εσύ, θα γουστάρει άλλος '.
Όμως οταν μπάινεις σε μια σχέση οφείλεις να κοιτάς το ' εμείς '.Να ξεκαθαρίσω ότι σαφώς και υπάρχουν αξιόλογες κοπέλες και δεν τσουβαλιάζω.
Απλά οι περισσότερες μου δίνουν αυτή την εντύπωση. -
Ο χρήστης Ferrari 458 Spider έγραψε:
Πράγματι, σε μια σχέση πρέπει να γίνονται αμοιβαίες υποχωρήσεις διαφορετικά είναι σίγουρο ότι θα χαθεί η μπάλα.
Και φυσικά, όταν βλέπεις κάτι που σε ενοχλεί, οφείλεις να το αναφέρεις διαφορετικά τα μαζεύεις και στο τέλος ξεσπάς.
Πλέον, δύσκολα βρίσκεις κοπέλες που θα ρίξουν το εγώ τους.
Οι περισσότερες μου δημιουργούν την εντύπωση ότι αντιμετωπίζουν τις φάσεις με στυλάκι τύπου ' εγώ αυτή είμαι και δεν αλλάζω για κανέναν και αμά δεν γουστάρεις εσύ, θα γουστάρει άλλος '.
Όμως οταν μπάινεις σε μια σχέση οφείλεις να κοιτάς το ' εμείς '.Να ξεκαθαρίσω ότι σαφώς και υπάρχουν αξιόλογες κοπέλες και δεν τσουβαλιάζω.
Απλά οι περισσότερες μου δίνουν αυτή την εντύπωση.Ετσι ακριβως. Τον εγωισμο τους και τον εμφυτο ναρκισισμο τους. Ενταξει δεν ειναι κακο να θελουν να κοιτιουνται στον καθρεπτη και να τον ρωτανε ποια ειναι ποιο ομορφη. Ομως οταν τους γινεται εμμονη και αρχιζουν διατροφη, εξαντλητικη γυμναστικη ακομη και με βαρη (παλια αν εβλεπες να κανει βαρη γυναικα, ελεγες ειναι ανδρογυναικα), φωτογραφιζουν στο ιντραγκραμ το σωμα τους για να ανταγωνιστουν αλλες, τοτε εγω σε μια σχεση με τετοια κοπελα τι θεση εχω;
Να θελει να φορεσει ενα ρουχο τεσπα σε νορμαλ επιπεδα το καταλαβαινω. Ομως να μου γινει ξκωλο για να προκαλει εντυπωσεις στους γυρω και να αυτοεπιβεβαιωνεται, τοτε εγω δεν χρειαζομαι. Με εχει να για να λεει οτι εχει παρεα. Εγω θελω μια γυναικα που θα θελει να αρεσει σε εμενα. Εγω αυτο θεωρω σχεση. Αλλιως μια χαρα μονος, ξκωλα να φαν και οι κοτες, βγαινω, κανω και τον χαβαλε μου και το γουστο μου στο κρεβατι και δεν καθομαι να σκαω απο ζηλεια, απο υποψιες και αλλα που μπορει να σου προκαλει μια γυναικα που κοιτα την παρτη της.
Ζουμε σε μια εποχη αυτοπροβολης μεσω facebook και τα λοιπα, σε μια εποχη που κυνηγουμε τα likes, τα vews στο youtube και σε αυτο το εγωκεντρικο περιβαλλον, οπου ολοι ειναι κλεισμενοι στον εαυτο τους που τον εχουν θεοποιησει με τα παραπανω μεσα, δεν ειναι ετοιμοι για να δωσουν στον αλλον. Θελουν μονον να παιρνουν. Θελουν να ειναι το επικεντρο της προσοχης. Δεν εχω facebook ουτε τπτ απο αυτα. Βλεπω ομως καμια φορα, φωτογραφιες ατομων με το σκυλο τους, την γατα τους, το δωματιο τους, την χεστρα τους (ναι εχει μλκες Αμερικανουν που την φωτογραφιζουν).
Γιατι να κατσω να δειξω σε ολο τον κοσμο, ολα αυτα; Τι θα κερδισω; Θα εκτεθω, θα ειμαι με το μυαλο αν τους αρεσε, αν δεν τους αρεσε τι να κανω για να τους αρεσει κλπ. Εγω εχω μαθει, οσο μπορω να μην σκεφτομαι τι λενε οι αλλοι. Αυτο το σκεπτικο το τι θα πουνε οι αλλοι, εχουν στειλει ανθρωπους σε ψυχιατρους. Τους εχουν κανει νουμερα στην τηλεοραση και στην κοινωνια. Μακρια και αγαπημενοι απο γυναικες που σκεφτονται τι θα πουνε οι αλλοι. Ας πανε με τους αλλους. Για σχεση μιλαω.
Για τους αλλους με νοιαζει να ειμαι ok με το νομο (στα χοντρα, σε μερικα ολοι κανουμε παρανομιες) και ενταξει να φερομαι πολιτισμενα (οσο βεβαια μου το επιτρεπει και ο αλλος). -
Λοιπόν μάγκες...ακούστε. Από πολύ μικρός δευτέρα δημοτικού σχεδόν, παρατήρησα ότι οι γυναίκες ήταν λίγο πιο ''έξυπνες'' από εμάς στο σχολείο. ¨Οπου έξυπνες, φυσικά εννοώ πονηρές, μιας και το έχω ψάξει αρκετά το θέμα , τα κορίτσια μπορεί να είναι καλύτερα σε επιδόσεις μέχρι το πανεπιστήμιο, αλλά σε γενικές γραμμές οι άντρες είμαστε πιο έξυπνοι.
Ετσι λοιπόν επένδυσα αρκετό χρόνο και μελέτησα τη γυναικεία συμπεριφορά. Γενικά έχω μία τάση να μην κανω σχέσεις με Ελληνίδες, ήμουν και πολλά χρόνια στο εξωτερικό, οπότε ήμουν πολύ τυχερός από τη μία μεριά, μιας και οι σχέσεις στο εξωτερικό είναι πιο ξεκάθαρες..Θέλεις? Θέλω... και δεν τυρρανιόμαστε όπως εδώ με τα κόμπλεξ της καθεμίας...
Τώρα που γύρισα όμως στην Ελλάδα βλέπω ότι λόγω νοοτροπίας και λόγω κρίσης τα κογιότ έχουν πολλαπλασιαστεί...
Για εμάς με το έμπειρο μάτι είναι εύκολο να τα εντοπίσουμε και να τα απομονωσουμε πολύ εύκολα, όμως υπάρχουν πολλοί ευκολόπιστοι και πολλά θύματα.. Τι λέτε να οργανωθούμε και να κάνουμε κατι σαν βάση δεδομένων για να είμαστε οργανωμένοι όπως είναι αυτές? Πχ έχω μία, η οποία ειναι σε μια κοριτσοπαρέα 15 κοπέλες...Ξέρουν ολα τα αυτοκινητά που έχω τις πινακίδες τα πάντα...Εδω που ειμαι στο χωριό (Θεσσαλονίκη) ξέρει ανά πάσα στιγμή που ειμαι και με ποια...
-
Βαση δεδομενων Αδικα τυραννιεσαι. Σε ενα χαρτι φτανουν τα ονοματα οσων γυναικων ειναι σωστες, οι υπολοιπες ειναι τρυπιοι κουμπαραδες.
Οι φωτογραφίες που σοκάρουν το διαδίκτυο: Τα σημάδια ανορεξίας της Τζούλιας Αλεξανδράτου (PHOTOS)
Δεν είναι εικόνα αυτή. Και αν κάποιοι δίπλα της δε βλέπουν το χάλι… λυπάμαι πολύ. Κάπως έτσι ξεκίνησε και η ιστορία της Νανάς Καραγιάννη.
Σχεδόν αποστεωμένη με τα κόκαλα να φαίνονται περισσότερο και από το ψεύτικο στήθος της η Τζούλια Αλεξανδράτου ποζάρει από το καλοκαίρι που μας πέρασε και σοκάρει.
Δε μοιάζει σε τίποτε την κουκλίτσα των καλλιστείων ή ακόμη και την πορνοστάρ του Σειρηνάκη.
http://www.athensmagazine.gr/gossip/oi-fwtografies-poy-sokaroyn-to-diadiktyo-ta-shmadia-anoreksias-ths-tzoylias-aleksandratoy-photos
Τις κανουν πλυση εγκεφαλου με μοντελα που ειναι κοκκαλα, νομιζουν πως ομορφη σημαινει πετσα και κοκκαλο και αρχιζουν τα ψυχολογικα με την νευρικη ανορεξια. Βγαινουν και στην τηλεοραση ολες αδυνατες και το πραμα γινεται χειροτερο. Πας να πιασεις τον κλω μιας τετοιας και πιανεις το κοκαλο της λεκανης της. -
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
Λοιπόν μάγκες...ακούστε. Από πολύ μικρός δευτέρα δημοτικού σχεδόν, παρατήρησα ότι οι γυναίκες ήταν λίγο πιο ''έξυπνες'' από εμάς στο σχολείο. ¨Οπου έξυπνες, φυσικά εννοώ πονηρές, μιας και το έχω ψάξει αρκετά το θέμα , τα κορίτσια μπορεί να είναι καλύτερα σε επιδόσεις μέχρι το πανεπιστήμιο, αλλά σε γενικές γραμμές οι άντρες είμαστε πιο έξυπνοι.Ετσι λοιπόν επένδυσα αρκετό χρόνο και μελέτησα τη γυναικεία συμπεριφορά. Γενικά έχω μία τάση να μην κανω σχέσεις με Ελληνίδες, ήμουν και πολλά χρόνια στο εξωτερικό, οπότε ήμουν πολύ τυχερός από τη μία μεριά, μιας και οι σχέσεις στο εξωτερικό είναι πιο ξεκάθαρες..Θέλεις? Θέλω... και δεν τυρρανιόμαστε όπως εδώ με τα κόμπλεξ της καθεμίας...
Τώρα που γύρισα όμως στην Ελλάδα βλέπω ότι λόγω νοοτροπίας και λόγω κρίσης τα κογιότ έχουν πολλαπλασιαστεί...
Για εμάς με το έμπειρο μάτι είναι εύκολο να τα εντοπίσουμε και να τα απομονωσουμε πολύ εύκολα, όμως υπάρχουν πολλοί ευκολόπιστοι και πολλά θύματα.. Τι λέτε να οργανωθούμε και να κάνουμε κατι σαν βάση δεδομένων για να είμαστε οργανωμένοι όπως είναι αυτές? Πχ έχω μία, η οποία ειναι σε μια κοριτσοπαρέα 15 κοπέλες...Ξέρουν ολα τα αυτοκινητά που έχω τις πινακίδες τα πάντα...Εδω που ειμαι στο χωριό (Θεσσαλονίκη) ξέρει ανά πάσα στιγμή που ειμαι και με ποια...
μαντράς;;;συλλογή;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Λοιπόν μάγκες...ακούστε. Από πολύ μικρός δευτέρα δημοτικού σχεδόν, παρατήρησα ότι οι γυναίκες ήταν λίγο πιο ''έξυπνες'' από εμάς στο σχολείο. ¨Οπου έξυπνες, φυσικά εννοώ πονηρές, μιας και το έχω ψάξει αρκετά το θέμα , τα κορίτσια μπορεί να είναι καλύτερα σε επιδόσεις μέχρι το πανεπιστήμιο, αλλά σε γενικές γραμμές οι άντρες είμαστε πιο έξυπνοι.
Ετσι λοιπόν επένδυσα αρκετό χρόνο και μελέτησα τη γυναικεία συμπεριφορά. Γενικά έχω μία τάση να μην κανω σχέσεις με Ελληνίδες, ήμουν και πολλά χρόνια στο εξωτερικό, οπότε ήμουν πολύ τυχερός από τη μία μεριά, μιας και οι σχέσεις στο εξωτερικό είναι πιο ξεκάθαρες..Θέλεις? Θέλω... και δεν τυρρανιόμαστε όπως εδώ με τα κόμπλεξ της καθεμίας...
μαντράς;;;συλλογή;;;
Ε μην κλεβουμε. Τρακτερ και αγροτικα δεν μετρανε. GGAB Σταυρος ειναι το ονομα σου;
Α ναι βρηκα τωρα ενα αρθρο καλο ειναι:
Εσύ θα 'χτυπούσες' τατουάζ που δίνει το στίγμα σου όπου κι αν είσαι;
Ωστόσο η τεχνολογία αυτή αποσκοπεί στο να λειτουργήσει και για ψηφιακό εντοπισμό. Ο κάτοχος του app θα μπορεί μέσω αυτής να εντοπίζει το παιδί του, να πληρώνει τις συναλλαγές του, μέσω του Apple Pay αλλά και με app που θα αναπτυχθεί για Android.
Επίσης, ο Ben Lamm αναφέρει πως τα τατού αυτά θα χρησιμοποιηθούν σταδιακά και στον στρατό για να ελέγχεται η κατάσταση και η τοποθεσία του στρατιώτη.
http://news247.gr/eidiseis/texnologia/esu-tha-xtypouses-tatoyaz-poy-dinei-to-stigma-soy-opoy-ki-an-eisai.3806416.html?utm_source=News247&utm_medium=MintaXasete_article&utm_campaign=24MediaWidget
Ben χμμμ. Τεσπα. Οποιος το επιασε το επιασε. Ναι τωρα σιγα μην χτυπησω τατου (που εχω βασικα, αλλο ομως κεφαλαιο) για να με βρουν. Αλλα για να το παμε λιγο στο αισθηματικο. Αν αγαπουσατε μια κοπελα, την κοπελα σας ρε παιδι μου, τι λετε; Θα θελατε να ειχε ενα τετοιο κοριο και να ξερετε που ειναι; Ή αν σας ελεγε ναι αλλα θα βαλεις και εσυ θα το δεχοσασταν; Εγω ουτε να της βαλω ουτε να με βαλει δεν θελω. Δεν μου αρεσουν τετοιοι τροποι. Χανεται η εμπιστοσυνη στον αλλον και κολας σε ενα μονιτορ να βλεπεις που παει η αλλη κλπ. Δλδ αρρωστα για εμενα πραματα. -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Οι φωτογραφίες που σοκάρουν το διαδίκτυο: Τα σημάδια ανορεξίας της Τζούλιας Αλεξανδράτου (PHOTOS)
Δεν είναι εικόνα αυτή. Και αν κάποιοι δίπλα της δε βλέπουν το χάλι… λυπάμαι πολύ. Κάπως έτσι ξεκίνησε και η ιστορία της Νανάς Καραγιάννη.
Σχεδόν αποστεωμένη με τα κόκαλα να φαίνονται περισσότερο και από το ψεύτικο στήθος της η Τζούλια Αλεξανδράτου ποζάρει από το καλοκαίρι που μας πέρασε και σοκάρει.
Δε μοιάζει σε τίποτε την κουκλίτσα των καλλιστείων ή ακόμη και την πορνοστάρ του Σειρηνάκη.
http://www.athensmagazine.gr/gossip/oi-fwtografies-poy-sokaroyn-to-diadiktyo-ta-shmadia-anoreksias-ths-tzoylias-aleksandratoy-photos
Τις κανουν πλυση εγκεφαλου με μοντελα που ειναι κοκκαλα, νομιζουν πως ομορφη σημαινει πετσα και κοκκαλο και αρχιζουν τα ψυχολογικα με την νευρικη ανορεξια. Βγαινουν και στην τηλεοραση ολες αδυνατες και το πραμα γινεται χειροτερο. Πας να πιασεις τον κλω μιας τετοιας και πιανεις το κοκαλο της λεκανης της.Eδω βεβαια στην περιπτωση της λεγαμενης μπορει να παιζει και HIV σε καποιο προχωρημενο σταδιο...
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
μαντράς;;;συλλογή;;;
Ε μην κλεβουμε. Τρακτερ και αγροτικα δεν μετρανε. GGAB Σταυρος ειναι το ονομα σου;
Ωστόσο η τεχνολογία αυτή αποσκοπεί στο να λειτουργήσει και για ψηφιακό εντοπισμό. Ο κάτοχος του app θα μπορεί μέσω αυτής να εντοπίζει το παιδί του, να πληρώνει τις συναλλαγές του, μέσω του Apple Pay αλλά και με app που θα αναπτυχθεί για Android.
Επίσης, ο Ben Lamm αναφέρει πως τα τατού αυτά θα χρησιμοποιηθούν σταδιακά και στον στρατό για να ελέγχεται η κατάσταση και η τοποθεσία του στρατιώτη.
http://news247.gr/eidiseis/texnologia/esu-tha-xtypouses-tatoyaz-poy-dinei-to-stigma-soy-opoy-ki-an-eisai.3806416.html?utm_source=News247&utm_medium=MintaXasete_article&utm_campaign=24MediaWidget
Ben χμμμ. Τεσπα. Οποιος το επιασε το επιασε. Ναι τωρα σιγα μην χτυπησω τατου (που εχω βασικα, αλλο ομως κεφαλαιο) για να με βρουν. Αλλα για να το παμε λιγο στο αισθηματικο. Αν αγαπουσατε μια κοπελα, την κοπελα σας ρε παιδι μου, τι λετε; Θα θελατε να ειχε ενα τετοιο κοριο και να ξερετε που ειναι; Ή αν σας ελεγε ναι αλλα θα βαλεις και εσυ θα το δεχοσασταν; Εγω ουτε να της βαλω ουτε να με βαλει δεν θελω. Δεν μου αρεσουν τετοιοι τροποι. Χανεται η εμπιστοσυνη στον αλλον και κολας σε ενα μονιτορ να βλεπεις που παει η αλλη κλπ. Δλδ αρρωστα για εμενα πραματα.πού σου ήρθε αυτό;;;και σε ενα άλλο πόστ.......αλλά λέω λάθος θα κατάλαβα,σε άλλον απευθύνεται!!!Γιωργος
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
μαντράς;;;συλλογή;;;
Ben χμμμ. Τεσπα. Οποιος το επιασε το επιασε. Ναι τωρα σιγα μην χτυπησω τατου (που εχω βασικα, αλλο ομως κεφαλαιο) για να με βρουν. Αλλα για να το παμε λιγο στο αισθηματικο. Αν αγαπουσατε μια κοπελα, την κοπελα σας ρε παιδι μου, τι λετε; Θα θελατε να ειχε ενα τετοιο κοριο και να ξερετε που ειναι; Ή αν σας ελεγε ναι αλλα θα βαλεις και εσυ θα το δεχοσασταν; Εγω ουτε να της βαλω ουτε να με βαλει δεν θελω. Δεν μου αρεσουν τετοιοι τροποι. Χανεται η εμπιστοσυνη στον αλλον και κολας σε ενα μονιτορ να βλεπεις που παει η αλλη κλπ. Δλδ αρρωστα για εμενα πραματα.πού σου ήρθε αυτό;;;και σε ενα άλλο πόστ.......αλλά λέω λάθος θα κατάλαβα,σε άλλον απευθύνεται!!!Γιωργος
Οχι καλα καταλαβες Σταυρο σε ειπα. Αχ τον iceman με εχει μπερδεψει. Ειχε κανει quote ενα μνμ σου και εγραφε απο κατω Σταυρο, ποιο κατω ειχε κανει και ενα δικο μου μνμ quote. Ε λεω Σταυρο θα τον λενε τον ανθρωπο. Σημερα ομως τωρα που μου το λες, σε ενα αλλο δικο μου ποστ που εκανε quote σημερα πεταξε το Σταυρος. Εμενα λεει Σταυρο τελικα! Δεν το εψαξα ποτε αν το Steve στα Ελληνικα ειναι Σταύρος. Τεσπα. Thnx για το ονομα Γιωργο!
hera δεν μου περασε απο το μυαλο. Και τα δυο ειναι παλουκια. Οτι και αν ειναι η κοπελα ειναι κριμα. -
Mod, sorry για το συνεχομενο post αλλα μην κανω και αλλο σεντονι, καταλαβαινεις. Εχω τωρα βρει μια ερευνα και θελω να την εμφανισω σε νεο post.
Λοιπον, παρεα, εχουμε και λεμε. Βαζω τα βασικα της ερευνας που παρατηρησα οποιος θελει μπαινει και βλεπει τις λεπτομερειες. Γυναικες απαντανε τι και τι δεν τους αρεσει.Έφτασε η στιγμή να μάθετε τι τους αρέσει και τι τους ξενερώνει…
Μια πρωτοποριακή έρευνα σχεδίασε **το προφίλ της σύγχρονης Ελληνίδας **και ρίχνει φως στις σκιές του κρεβατιού της, δίνοντας στο αντρικό «πιάτο» όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της έρευνας…
Στο πρωινό σεξ λένε
Ναι 43,5%
Όχι 17%
Ανάλογα το πώς έχω κοιμηθεί το βράδυ 39,5%
Το καλύτερο προκαταρκτικό είναι
Να μου κάνει μία ώρα μασάζ σε όλο το σώμα 52%
Να χωθεί με το πρόσωπό του για κάνα μισάωρο ανάμεσα στα πόδια μου 31,5%
Ποιος τα χρειάζεται τα προκαταρκτικά. 16,5%
Ποια στάση προτιμάς στο σεξ;
Την παραδοσιακή φυσικά, που επιτρέπει και η εκκλησία μας 20,5%
Να είμαι εγώ από πάνω 37,5%
Στα τέσσερα 42%
Θα έβγαζες αποκαλυπτικές φωτογραφίες με το φίλο σου;
Αν τον εμπιστευόμουν, ναι 29,5%
Έχω βγάλει ήδη 39,5%
Ας τολμήσει να εμφανίσει φωτογραφική μηχανή 31%
Τι θα έλεγες για λίγο ξύλο την ώρα του σεξ;
Δεν θα το επέτρεπα ποτέ 27,5%
Για κανένα χαστουκάκι στον πωπό δεν θα έλεγα όχι 49%
Βρε, βαράτε με κι ας κλαίω 23,5%
Προσποιείσαι οργασμό;
Όταν δεν θέλω να στεναχωρηθεί το αγόρι μου που έκανε τόση προσπάθεια 38,5%
Ποτέ. Να κάτσει ο άχρηστος να προσπαθήσει να με ικανοποιήσει 44%
Πολύ συχνά. Τον κάνει τόσο ευτυχισμένο να νομίζει ότι με ικανοποιεί 17,5%
Επιδίδεσαι σε κατάποση των υγρών του συντρόφου σου;
Ποτέ, το σιχαίνομαι 24,5%
Μόνο του μεγάλου μου έρωτα 38,5%
Βεβαίως, δεν έχω κανένα πρόβλημα 37%
Σε πειράζει το trash talking κατά τη διάρκεια του σεξ;
Μίλα μου βρόμικα για να με ανάψεις 73%
Ναι, με ξενερώνει 15%
Εγώ μιλάω ακόμη πιο βρόμικα απ αυτόν 12%
Πόσο συχνά κάνεις πρωκτικό σεξ.
Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ 27%
Σπάνια 45%
Κάθε φορά που μου το ζητάει ο σύντροφός μου 28%
http://www.youweekly.gr/relationships-sex/ereuna-apokaluptei-pws-kanoun-sex-oi-ellinides/Μιση ωρα αναμεσα στα ποδια της; Ουτε σκυλος δεν αντεχει τοση ωρα γλυψιμο. Τα τεσσερα ειναι καλη σταση. Χτυπας βαθια στην πηγη. Το 70% βγαζει γυμνες Photos. Ενδιαφερον. Ενταξει το 23.5% που θελει ξυλο, δεν ξερω αν ειναι εμφανισημες. Αυτο ρε γμτ με την καταποση των υγρων, που εχουν και μπολικη πρωτεινη, μονον στην Ελλαδα τοσο πολυ το αποφευγουν. Στο trash talking θα εβαζα 99%. Βασικα δεν εχω τυχει γυναικα που να μου πει πως δεν θελει το προστυχο σε λεκτικο επιπεδο σεξ. Για να μην πω, πως καποιες μου ειπαν πως ο πρωην τους, ή τεσπα οι περισσοτεροι δεν τους το ειχαν προτεινει. Ακομα ενα ταμπου στην Ελλαδα. Πισω πορτα. Δεν ειμαι τσουλακι, για ποια με περασες κλπ; Δλδ στοματικο ολοκληρωμενο και πρωκτικο το σκεφτονται. Ενταξει αλλη νοοτροποια εδω. Αν την κοπελα την πας στο μπλαμπλα, στο απαλο, σου ανοιγει τελικα την πισω πορτα. Θελει επικοινωνιακο τροπο.
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες