-
Αν σε νευριαζει κατα βουληση και το κανει εσκεμενα και με σχεδιο εξοντωσης , της ριχνεις ενα φουσκο και πανε ολα σε reset.
Tilt....tit....tit....tit...tilt! Και ολα οκ! -
Φουσκο;;;;αυτο ειναι ελειψη ψυχραιμιας χαχα.Μεγαλη ηττα η βια παντως.
-
Ελαφρυ . Τιποτα το πολυ βιαιο! Οχι σημαδια ,οχι με δυναμη. Παντα ειχε επιτυχια. Ποτε ηττα! Σε μενα παντα. Σε αλλον ισως.
Η ψυχραιμη και σωστη αντιδραση στην κακομεταχηρηση της γυναικας ειναι το σκυψιμο του πανω κεφαλιου (κατα συνεπεια και του κατω) και το κλαμα στο μπουζουκτσιδικο.
Επισης ο διαλογος με συνοδεια προσωπικου ψυχολογου και δικηγορου για διευκρινησεις νομικης φυσεως. Α , και γερο στομαχι! Βασικο.
Ετσι εισαι ευγενης και πολιτισμενος αντρας. Δε λεω . Αυτο πρεπει να γινεται.
Περαστικα μας ! -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ελαφρυ . Τιποτα το πολυ βιαιο! Οχι σημαδια ,οχι με δυναμη. Παντα ειχε επιτυχια. Ποτε ηττα! Σε μενα παντα. Σε αλλον ισως.
Η ψυχραιμη και σωστη αντιδραση στην κακομεταχηρηση της γυναικας ειναι το σκυψιμο του πανω κεφαλιου (κατα συνεπεια και του κατω) και το κλαμα στο μπουζουκτσιδικο.
Επισης ο διαλογος με συνοδεια προσωπικου ψυχολογου και δικηγορου για διευκρινησεις νομικης φυσεως. Α , και γερο στομαχι! Βασικο.
Ετσι εισαι ευγενης και πολιτισμενος αντρας. Δε λεω . Αυτο πρεπει να γινεται.
Περαστικα μας !Κάποιος να μεταφράσει;
-
Είναι Γραμμική Α', δεν έχει αποκρυπτογραφηθεί ακόμα...
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Ελαφρυ(το χαστουκι) . Τιποτα το πολυ βιαιο! Οχι σημαδια ,οχι με δυναμη. Παντα ειχε επιτυχια (παντα ηρεμουσε το χαστουκι τις γυναικες μου) Ποτε ηττα!(ποτε δεν ειχα αρνητικες αντιδρασεις απο χαστουκια σε γυναικες) Σε μενα παντα. Σε αλλον ισως. (Αλλοι αυτοκτονουν δηλ)
Η ψυχραιμη και σωστη αντιδραση στην κακομεταχηρηση (η προθεση να σε νευριαζει οποτε θελει και να σου ασκει ψυχολογικη βια) της γυναικας ειναι το σκυψιμο του πανω κεφαλιου(δηλ δεχομαι να με νευριαζεις και αν αντεχεις νευριασε με ποιο πολυ κι ας μη μου αρεσει) (κατα συνεπεια και του κατω δηλ αφου δεν θα εχεις ψυχολογια καλη δεν θα σου σηκωνεται το πεος σου) και το κλαμα στο μπουζουκτσιδικο. Πινεις για να ξεχασεις τα παραπανω στα μπουζουκια οπως ο Νικος Ξανθοπουλος στο εργο 'Αγαπησα και πονεσα'.
Επισης ο διαλογος(για να βρεθει λυση πολιτισμενα στο προβλημα) με συνοδεια προσωπικου ψυχολογου (δηλ να υπαρχει ο ειδικος γιατρος οταν σε νευριασει κατα τον διαλογο)και δικηγορου για διευκρινησεις νομικης φυσεως. (Οταν φτασεις στον διαλογο σε αδιεξοδο και πεις χωριζω).Α , και γερο στομαχι! Βασικο. Το στομαχι επιρεαζεται συνηθως απο γυναικειες μαλ....ες και σπαει.
Ετσι εισαι ευγενης και πολιτισμενος αντρας. (Αν κανεις τα παραπανω εισαι .Αλλιως εισαι βαρβαρος.) Δε λεω . Αυτο πρεπει να γινεται. (Οι καλοι τροποι επιβαλλουν διαλογο)
Περαστικα μας !( Αν επιβιωσεις με τη χρηση στο προβλημα καλων τροπων και δεν τρελαθεις θα ειναι κατι παροδικο . Το ευχομαι ολοψυχα).
Κάποιος να μεταφράσει; -
adensa εχεις διαβασει ρομαντικο συγγραφεα τυπου Wordsworth?
Ισως τον ξεπερασα τον Αγγλο ψυχακια. -
( Αν επιβιωσεις με τη χρηση στο προβλημα καλων τροπων και δεν τρελαθεις θα ειναι κατι παροδικο . Το ευχομαι ολοψυχα).Oταν σε διαβαζω είναι αλήθεια ότι νιώθω μια τρέλα.
Οταν μάθεις να γράφεις κατανοητά μπορεί να χασεις αυτό το που έχεις.Συνέχισε!!!adensa εχεις διαβασει ρομαντικο συγγραφεα τυπου Wordsworth?
Ισως τον ξεπερασα τον Αγγλο ψυχακια.Πιθανό!
Μονο αρλεκιν διαβαζω
-
Αρλεκιν ?
Εεεεελα τωρα! Ζησε στην αληθεια . Ολα μπορουν να συμβουν στις σχεσεις των ανθρωπων. -
Αρλεκιν ?
Εεεεελα τωρα! Ζησε στην αληθεια . Ολα μπορουν να συμβουν στις σχεσεις των ανθρωπων.και τα αρλεκιν δεν είναι βγαλμένα μέσα απο την ζωή;
-
Ναι. Το ζητουμενο ειναι να νιωσεις και στην real life σου κατι απο αυτα που γραφει εκει μεσα. Και αν το νιωσεις καλα θα κανεις να το κρατησεις κρυφο μεσα σου γιατι λιγοι η ισως κανενας δε θα σε πιστεψει.
Κατι ξερω και το λεω αυτο. Εχουμε χασει πολλες συναισθηματικες αξιες στην εποχη που ζουμε σημερα. -
και εμενα ο πατερας μου χτυπουσε τη μητερα μου. τον χωρισε οταν ημουν 12 και ηρθαμε με την μητερα Ελλαδα. οταν εγινα 20 τον βρηκα και νομιζε πως μπορει να κανει το ιδιο και σε εμενα. πηρα το αιμα της μητερας μου πισω μαζι με κατι μικρομπλεξιματα με τη δικαιοσυνη. εμαθε παντως τι θα πει πονος και ταπεινωση.
-
Ασχημες καταστασεις. Φανταζομαι πως ο πατερας σου τη χτυπουσε χωρις λογο και αιτια . Ισως και για ασημαντα πραγματα.
-
Ασχημες καταστασεις. Φανταζομαι πως ο πατερας σου τη χτυπουσε χωρις λογο και αιτια . Ισως και για ασημαντα πραγματα.ζηλεια Θαναση. χωρις να του δινει δικαιωματα η μητερα μου εβγαζε σεναρια ο τυπος και δωστου αρχικα φωνες και μετα....η επομενη μια Αμερικανα του εκανε ασφαλιστικα μετρα απο οσο μου ειπαν απο το σοι του. τεσπα.
-
Ασχημο πραγμα η ζηλια . Ειδικα στο γαμο.
-
Ασχημο πραγμα η ζηλια . Ειδικα στο γαμο.Θαναση χαμος γινεται. καθε τοσο εγκληματα παθους. ζηλευει συνηθως ο αντρας δε μπορει να δεχθει το χωρισμο, παιρνει το κουμπουρι, μπαμ τη γυναικα του, μπαμ τα παιδια του (εντελως αρρωστημενο αυτο, οπως και τα αλλα), μπαμ αν υπαρχει και αλλος μορφονιος και τελος μπαμ στον ιδιο και αυτοκτονει. το εχω περασει και ξεπερασει πλεον. ειναι μεγαλη λουμπα η ζηλεια. σου μαστουρωνει τον εγκεφαλο. στον κανει πλυση. ολη την ωρα σκεφτεσαι που, με ποιον, για ποσο ειναι, τι κανει, τι φοραει, αν την κοιτανε, αν τους κοιταει, αν προκαλει, αν θα στο φορεσει. κολαση. αν λεμε τωρα κανοντας ενα σεναριο εργασιας, η γυναικα σου σε απατουσε και το σκυλομετανοιωνε και δεν ειχες παιδι θα τη συγχωρουσες; μεγαλες κουβεντες δε μου αρεσει να λεω γιατι για εμενα 'ποτε μην λες ποτε'. αλλα πολλη δυσκολα να τη δεχομουν πισω.
-
Στηβ αν μου συνεβαινε αυτο και χωρις παιδι , θα εβαζα τα πραγματα κατω μηπως βγαλω ακρη στο πως και γιατι εφτασε σε αυτο το σημειο και λογικα θα χωριζαμε.
Η δικη μου ζηλια ειναι ανωδυνη. Ναι μεν θα ειχα αρρωστησει για ενα χρονικο διαστημα αλλα μετα με ενα ωραιο μωρο διπλα να με παρηγορει θα το ξεπερνουσα .
Μαλιστα οταν θα της ελεγα για διαζυγιο θα ειχα και το μωρο μαζι να ακουει. Ωραια φαση!!!!
Μπορω να την μασησω την αγαπη μου και να την δεσω κομπο αν με απατησει η γυναικα. Τοση δυναμη εχω. Ετσι θελουν οι κα....λες! -
Στηβ αν μου συνεβαινε αυτο και χωρις παιδι , θα εβαζα τα πραγματα κατω μηπως βγαλω ακρη στο πως και γιατι εφτασε σε αυτο το σημειο και λογικα θα χωριζαμε.
Η δικη μου ζηλια ειναι ανωδυνη. Ναι μεν θα ειχα αρρωστησει για ενα χρονικο διαστημα αλλα μετα με ενα ωραιο μωρο διπλα να με παρηγορει θα το ξεπερνουσα .
Μαλιστα οταν θα της ελεγα για διαζυγιο θα ειχα και το μωρο μαζι να ακουει. Ωραια φαση!!!!
Μπορω να την μασησω την αγαπη μου και να την δεσω κομπο αν με απατησει η γυναικα. Τοση δυναμη εχω. Ετσι θελουν οι κα....λες!Ωραια όλα αυτά για όταν απατάει το άλλο πρόσωπο.
Oταν απατάς 'εσύ' τι γίνεται; -
Παλι χωριζει η γυναικα. Και αναλογα το χαρακτηρα της μπορει να κανει τα ιδια και χειροτερα ετσι ωστε να 'εχω' ενα ασχημο διαζυγιο.
Δεν αδικω καμια !
Τουλαχιστον να ψαξει κι αυτη γιατι εφτασε ο αντρας της στο σημειο να απιστησει! Καλο θα ηταν και για την ιδια για να αποφυγει τυχον παρομοιες καταστασεις. -
Ε να μην γινονται τετοια πραγματα ρε παιδια!!
Youtube Video
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες