-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Η τρυπα παραμενει τρυπα ομως. Και με 600 εκ. ευρω δεν αλλαζει. Ας μεινουμε εκει λοιπον.http://www.drassi.gr/index.php?id=5527& ... E%B9%CF%82
-
Τωρα επειδη δεν ειμαι ο μονος που πηγε να γ.. σε μπ....λο (δε χωρα αμφιβολια ετσι!) θα θεσω ενα απλο ερωτημα και ας το σκεφτειτε η αν θελετε απαντηστε.
Αν σας ελεγε η γυναικα σας οτι θα προτιμουσε να ξενοπηδατε επι πληρωμη παρα να εχετε μονιμη --περιστασιακη σχεση ,τι θα κανατε απο τα δυο αν θελατε να ενδωσετε στο γαμο. Δε μας αφορα το ηθικο νοημα ετσι. Εννοειται οτι το παιρνουμε αποφαση οτι το κανουμε.
Σιγουρα ολοι μεσα απο συγκυριες τουλαχιστον τα εχουμε σκεφτει η τα καναμε καποιοι.
Λοιπον?gti αυτη η τρυπα μας χωραει ολους. Ξεκωλο.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
600 χιλιάρικα σε τι; Σε ακίνητα; Σε χωράφια κάπου στην Πίνδο; Σε μετρητό; Σε διαμερίσματα που ζουν 10-10 οι Πακιστανοί; 600 χιλιάρικα από μόνα τους δε σημαίνουν τίποτα. Άσε που αν πραγματικά αποτιμήσεις τι περιουσία έχει κάθε ελληνική οικογένεια, οι 8 στις 10 θα έχουν πολύ πάνω από 600 χιλιάρικα. Οπότε σιγά.Το λιγότερο.. ........πώς μας βλέπεις απο τον πλανήτη σου;;;;;;
-
Αν σας ελεγε η γυναικα σας οτι θα προτιμουσε να ξενοπηδατε επι πληρωμη παρα να εχετε μονιμη --περιστασιακη σχεση ,τι θα κανατε απο τα δυο αν θελατε να ενδωσετε στο γαμο.Δεν κατάλαβα τίποτα.
-
Τωρα επειδη δεν ειμαι ο μονος που πηγε να γ.. σε μπ....λο (δε χωρα αμφιβολια ετσι!) θα θεσω ενα απλο ερωτημα και ας το σκεφτειτε η αν θελετε απαντηστε.
Αν σας ελεγε η γυναικα σας οτι θα προτιμουσε να ξενοπηδατε επι πληρωμη παρα να εχετε μονιμη --περιστασιακη σχεση ,τι θα κανατε απο τα δυο αν θελατε να ενδωσετε στο γαμο. Δε μας αφορα το ηθικο νοημα ετσι. Εννοειται οτι το παιρνουμε αποφαση οτι το κανουμε.
Σιγουρα ολοι μεσα απο συγκυριες τουλαχιστον τα εχουμε σκεφτει η τα καναμε καποιοι.
Λοιπον?Εγω ακομα και το ΟΚ να ειχα απο την συζυγο,δεν την πολυπαλευω με τις ιεροδουλες γιατι θα φοβαμαι μην κολλησω κατι (οχι AIDS,που ειναι απιθανο αν παρεις βασικες προφυλαξεις).
-
Κουπεα είσαι τυχερός που σε αφήνουν να μπαίνεις σε ρδελομπου.
Κάποιοι άλλοι μετά από εκείνο το καλοκαίρι του 96 είναι ανεπιθυμητοι τουλάχιστον εντός της ελληνικής επικράτειας. -
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Κάποιοι άλλοι μετά από εκείνο το καλοκαίρι του 96 είναι ανεπιθυμητοι τουλάχιστον εντός της ελληνικής επικράτειας.εδώ υπάρχει κόσμος που χρησιμοποιει ακόμα google hangouts, το καλοκαίρι του 96 σε πείραξε
-
600.000 € σε ακίνητα στην Ελλάδα του 2014; Ούτε στον εχθρό μου τέτοια κατάρα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Κάποιοι άλλοι μετά από εκείνο το καλοκαίρι του 96 είναι ανεπιθυμητοι τουλάχιστον εντός της ελληνικής επικράτειας.εδώ υπάρχει κόσμος που χρησιμοποιει ακόμα google hangouts, το καλοκαίρι του 96 σε πείραξε
Καλύτερα να το τουβλιασουν το ρημάδι.
-
Επειδή δεν τα πιάνω, τι εστί google hangouts και τι έγινε το καλοκαίρι του 96;
-
Οκ g8777, δεν θέλω να μάθω κάτι άλλο. Να μου λείπει
-
Εγώ φταίω που έστειλα pm μην πληγωθει ο κουπεας.
Έπρεπε να τα γράψω εδώ -
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Εγώ φταίω που έστειλα pm μην πληγωθει ο κουπεας.
Έπρεπε να τα γράψω εδώΝα τα γραψεις!!!!
Οσο για το γκομενακι, τελικα κανα φουτσο θα φαει και γεια σας. Ναι μεν εχει βυζαρες και γενικοτερα ειναι 'δυνατο' αλλα εχει πολλα αλλα κουσουρια.
-
Πριν λιγο γυρισα απο event with bikes cars girls and others και μολις παρκαρα το kawasaki σε ενα stand τσακ να ενα γκομενακι διπλα να ανεβαινει κιολα! Απο αυτα που δε φορανε τιποτα. Και να τα γελακια τα χαιδεματα και να ανεβαινει η αδρεναλινη και αντε να κανεις ενα burn out να πεσει . Μια χαρα . Καφες φαγητο στα ορθια διαγωνισμοι ηχου αλητεια και τα γκομενακια διπλα. Το event ηταν σε ιδιοκτητο χωρο απο τους fast and furious και καλα της περιοχης.
Της το λεω της γυναικας τι εγινε της δειχνω και ενα βιντεακι και μου λεει : Καλα πολυ επιπεδο γυναικας . Σιγα τα καλλη ! Τι εχουν αυτες παραπανω δηλ. Εβαλαν ενα μινι εκει περα και σας επεσαν τα σαλια !!! Ολα τα σουργελα!!!Οκ της λεω! Εχεις δικιο!
Στο δειπνο των αντιπροσωπων των εταιριων εκδοσης ξενογλωσσων εντυπων που πηγαμε και που οι περισσοτερες ηταν γυναικες ντυμενες με ταγιερ και μιλουσαν με το σεις και με το σας ηταν δηλ ηταν καλυτερα? Μερικες φορες εχω την αισθηση οτι δεν υπαρχουν αντρες στη γη παρα μονο γυναικες!!!! Σκουπιδια εντελως!! Δεν υπαρχει διαλλακτικοτητα . Ουτε απο ευγενεια !
-
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Τι δεν κατάλαβες;
Send from outer space ★
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Send from outer space ★
Τελικά εσύ το αγόρασες το διαστημικό λεωφορείο;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τι δεν κατάλαβες;
Send from outer space ★
Μετα τους κλωνους του ιταλακια τωρα και κλωνοποιημενη γραφη απο γκραβα μερια.
-
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Send from outer space ★
Τελικά εσύ το αγόρασες το διαστημικό λεωφορείο;
Μου έφυγε ο φραπές απ τη μύτη! Ωχ, σε καλό να βγει...!
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες