-
αχα....δεν εχει και αδικο αλλα η πικρα σε αυτο τον κοσμο παει συννεφο...
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
οι εντονα βαμμενες γυναικες μου δινουν την αισθηση οτι ειναι τιγκα στις ανασφαλειες(γι αυτο και βαφονται,για να δειχνουν προς τα εξω κατι που δεν ειναι),και δεν τους μπορω τους ανασφαλεις ανθρωπους..Τίγκα στις ανασφάλειες είμαστε πλέον εμείς. (για να το πω καλύτερα, 'και εμείς')
Διαλέγουμε να πάρουμε μια έχοντας πρότυπο τη μάνα μας ξεχνώντας ότι η μάνα μας ήταν στα νιάτα της το 60 και όχι το 2008 .
Εάν δεν πολυβλέπεται ακόμα καλύτερα μια και θέλουμε *'να μας αναστήσει τα παιδιά και όχι να το παίζει γκόμενα'
*Τε σπα, μεγάλο θέμα , μην πλατιάζουμε
-
Πω πωωω............
Ούτε έναν...απογευματινό υπνάκο δεν μπορώ να πάρω και το τοπικ έγινε...πεδίο μάχης!
Λοιπόν, μερικές απαντήσεις:
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μπορούμε με ακρίβεια να θεωρήσουμε πως οι άντρες έχουν σαν στόχο πρωτίστως το σεξ και κατόπιν την σχέση, ενώ οι γυναίκες το αντίθετο. Το ποιος θα επικρατήσει, είναι αποτέλεσμα των στρατηγικών που έχουν επιλεχθεί.
Καλά ως εδώ; Πάμε τώρα να δούμε πώς δημιουργούνται οι μεγαλύτερες δυσκολίες...
Οι άντρες που στοχεύουν πάνω απ' όλα στο σεξ και μάλιστα το ταχύτερο δυνατό (δεν φταίνε αυτοί, είναι η φύση τους) θα ήθελαν την ομορφότερη και ει δυνατόν πιο εύκολη. Αν τους βγει και καλή μαγείρισσα, καλή μάνα, καλή με την μάνα τους και σιωπηλή όταν παίζει ποδόσφαιρο, μπορεί και να την παντρευτούν. Αλλά θα ήθελα να την πηδήξουν το ταχύτερο και να είναι όσο δυνατόν πιο όμορφη. Ακριβώς αυτό τους κάνει συνήθως να πάνε να την πέφτουν στις χαρούμενες (=εύκολες, με το ...απλοϊκό, αντρικό τους μυαλό) και όμορφες (=η λίμπιντο βρίσκεται στα ύψη).
Εδώ ξεκινάει και το πρόβλημα!
Επειδή σε ένα χώρο, η όμορφες θα είναι λίγες και οι άντρες πολλοί, όλοι θα πάνε σ'αυτές για να εκδηλώσουν την στρατηγική τους. Επειδή οι γυναίκες θα έχουν παρατηρήσει την κίνηση των ανδρών, θ'αναπροσαρμόσουν την στρατηγική τους, αλλά το χειρότερο : θ'αναπροσαρμόσουν τις προσδοκώμενες απολαβές τους! Οσο περισσότεροι άνδρες προσαρμόζουν πάνω στις συγκεκριμένες τις στρατηγικές τους, τόσο πιο δύσκολο είναι να πετύχουν τις απολαβές που ΑΥΤΟΙ θα ήθελαν, καθώς η ανάδραση θ'ανατροφοδοτεί προς τα πάνω τις γυναικείες προσδοκίες (=μεγαλύτερες απολαβές).
Επομένως, αν οι άντρες δεν σκεφτούν λογικά κι ακολουθήσουν το ένστικτό τους, δεν θα επιτύχουν ΤΙΠΟΤΕ! Πρέπει να σκεφτούν λογικά, να μοιράσουν τις προσδοκίες τους σωστά, αναλόγως προσόντων, ώστε να επιτύχουν τον στόχο γρήγορα και άκοπα:
-ΔΕΝ πλησιάζουμε ΠΟΤΕ σαν λιγούρια αυτές που θεωρούνται όμορφες
-Πλησιάζουμε άλλες γύρω τους και μάλιστα οργανωμένα.
-Προσπαθούμε να τις κάνουμε να μειώσουν τις προσδοκίες τους σε απολαβές, αλλιώς δεν θα τις έχουμε ποτέ.Αυτή ακριβώς είναι η λύση που πρότεινε και ο Τζον Νας (Ράσελ Κρόου) στην ταινία 'A Beautiful Mind'. Για την ακρίβεια βάσισε ολόκληρη θεωρία (που ερχόταν σε σύγκρουση με όσα ισχυριζόταν ο Άνταμ Σμιθ) σε μια ιδέα που του ήρθε σε ένα bar όταν οι φίλοι του έψαχναν κοπέλες για να κάνουν σεξ
Άραγε έγινε έτσι και στην πραγματικότητα ή ήταν ένα από τα σημεία όπου η ταινία διαφοροποιήθηκε από την πραγματικότητα;
Υ.Γ.: Καταπληκτική ταινία!
Ο Nash , ήταν ένας από τους κύριους εκφραστές της Θεωρίας Παιγνίων που χρησιμοποίησα ως αναφορά! Βέβαια, το πράγμα ξεκινά νωρίτερα με Von Newman (μεγάλος θεωρητικός και στην θεωρία της πληροφορίας και των υπολογιστών), αλλά και άλλους.
Επειδή η Θεωρία Παιγνίων, βρήκε βάσεις πρωτίστως στα οικονομικά , ενώ στο ανθρώπινο σχεσιακό επίπεδο, παρότι όπως λες από κει ξεκίνησε ο Nash τις παρατηρήσεις του, μόλις τελευταία χρησιμοποιείται, με οικονομικούς όρους:
-Η οικονομία της αγοράς, λειτουργεί βέλτιστα σε συνθήκες ισορροπίας. Μπορούμε να προσομοιάσουμε την κατάστασή της, σαν μια παράσταση όπου μεγάλα χρονικα διαστήματα ισορροπίας , διαδέχονται περίοδοι αναταραχής , όπου γραφικά μοιάζουν σαν κρουστικοί παλμοί. Εαν το δούμε από απόσταση το διάγραμμα, τουλάχιστον. Εξαιρέσεις είναι τα μεγάλα οικονομικά κραχ, όπως το '30 στις ΗΠΑ και το Great Depression. Αν όμως δεν έχουμε ανακατατάξεις και έχουμε ισορροπία, το αξιακό σύστημα μένει σταθερό (δηλαδή η αξία ενός προϊόντος στην ελεύθερη αγορά).
Η αξία ενός προϊόντος, μπορεί ν'αλλάξει από τους νόμους της αγοράς (προσφορά ζήτηση), από εξωγενείς παράγοντες (συναλλαγματικοί κίνδυνοι), ενδογενείς παράγοντες (καταστροφή της παραγωγής, πληθωρισμός κ.α).
Βέβαια οι αγορές, είναι εξαιρετικά πιο ...προβλέψιμες από τους ανθρώπους (και ειδικά τις...γυναίκες! ).
Επίσης, ενώ οι αγορές προσπαθούν να διατηρήσουν την ισορροπία τους, προσπαθώντας κάθε φορά να επιτύχουν ήπιες αναπροσαρμογές στις αξίες τους, οι άνθρωποι είναι περισσότερο ανυπόμονοι...Επίσης, στις αγορές μια φούσκα ακινήτων πχ κάποια στιγμή θα καταρρεύσει, ενώ το ίδιο δεν ισχύει με μια αντίστοιχη 'φούσκα' ματαιοδοξίας ή εξυπνακισμού στο δικό μας κόσμο...
Το σίγουρο για μένα πάντως είναι πως η Θεωρία Παιγνίων είναι ο μόνος μαθηματικός τρόπος να περιγράψεις τις ανθρώπινες συμπεριφορές στις σχέσεις, ακόμη και σε περιβάλλοντα σαν το ελληνικό, που έχουν πολλές αστάθμητες σταθερές:
1.Την ελληνίδα μάνα:
-Αν είναι μάνα αγοριού, θέλει μία σαν τα μούτρα της για το ...καμάρι της, επιπλέον να είναι του χεριού της και του χεριού του. Το πρόβλημα είναι πως ο έλλην γιος, αφήνει πολλές φορέ την μαμά του να κάνει κουμάντο!
-Αν είναι μάνα κοριτσιού, για να δώσει την συγκατάθεση για σινεμά πχ στον υποψήφιο, πρέπει να προσκομίσει αριστείο σπουδών, πτυχίο ή μεταπτυχιακό και Ε9 πρόσφατο. Λοιπές εγγυήσεις καλοδεχούμενες.
2. Το ελληνικό καλοκαίρι: δημιουργούνται τρελές υπεραξίες στις παραλίες: η οποιαδήποτε γκόμενα, αν δείξει 'θεά' για μερικές μέρες το καλοκαίρι, μπορεί να τυλίξει τον οποιονδήποτε. Μετά μπορεί κάλλιστα ν'αρχίσει η διαδικασία πάχυνσης του (θηλυκού) μόσχου.
3. Η ελληνική παράδοση, μιας και στην χώρα αυτή, ακόμη κάποιοι σκέφτονται με τους όρους των παππούδων μας: 'αν σου πάρω μια κοπέλα, εσύ τι προίκα θα μου δώσεις' κλπ κλπ
4. Το lifestyle ελληνικού τύπου: επειδή δεν έχουμε σοβαρή show business, φτάνουμε ν'ασχολούμαστε με το κάθε τυχαίο τσόκαρο, οπότε και όλα τα υπόλοιπα τυχαία τσόκαρα που δεν έχουμε ασχοληθεί ακόμη μαζί τους, νιώθουν αλληλέγγυα και φέρονται αναλόγως.
5. Κάμποσοι άλλοι λόγοι , που μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή και θα ήθελα να προσθέσετε για να τους κουβεντιάσουμε!Συνεχίζω τις απαντήσεις:
HighFidelity
Μήπως ρε αδελφέ απλά οι τύποι κάνουν χαβαλέ και η τύπισσα
απλά κάνει χαβαλέ;Αυτό είναι και το πρόβλημα φίλε μου! Το πράγμα ξεκινάει σαν χαβαλές, αλλά όσο μεγαλώνει ο χαβαλές, η 'τύπισσα' μπορεί να εξάγει ένα ασφαλές συμπέρασμα:
'Ενώ δεν λέω τίποτε ουσιαστικό, έχω μερικούς εδώ μέσα που αντί να συνεχίσουν να μόνοι τους, ασχολούνται μαζί μου. Αρα, αφού για χάρη μου , σταμάτησαν να πάει να πει πως έχω πέραση. Επομένως, αύριο που μου ζήτησε ο Κωστάκης να πάμε στο σινεμά ή στο πάρκο να κάνουμε τραμπάλα, θα του κάνω την δύσκολη, ΔΕΝ θα κάνω μαζί του τραμπάλα, γιατί έχω βρει πολλά άλλα παιδάκια ν'ασχολούνται μαζί μου , οπότε θέλω να ξανασκεφτώ μήπως μπορώ να βρω ομορφότερο από τον Κωστάκη.'Δυστυχώς, η ισορροπία του συστήματος έχει διαταραχτεί και οι απολαβές που θα περιμένει η εν λόγω ή οποιαδήποτε άλλη στη θέση της, έχουν αλλάξει! Ακόμη κι αν κάποιοι ακόμη κάνουν χαβαλέ...
Θα προσθέσω και ένα άλλο παράγοντα που καθορίζει την συμπεριφορά της ελληνίδας/κόμπλας.
Δεν πάμε καλά. Καθόλου καλά. Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι πολλοί άντρες έχετε πρόβλημα με τις γυναίκες!
Πάντα θαύμαζα την ικανότητά σου να λες σε 150 σειρές αυτό που θα λεγε κάποιος σε 5. Πρέπει να σου χει φανεί πολύ χρήσιμο σε όσες εξετάσεις έχεις δώσει ως τώρα. (και με τις γυναίκες, μάλλον)
Πριν απ' όλα , για μένα έχει σημασία κάτι ν'αξίζει να γραφεί, είτε θα χρειαστεί 150, είτε 5, είτε 1 σειρά... Οπως βλέπεις, μπήκα στον κόπο και να σκεφτώ κάτι και να γράψω κάτι, ενώ εσύ στον μόνο κόπο που μπήκες, ήταν ν'αφορίσεις όλα τα παραπάνω, δικά μου και άλλων, με μια κοινοτυπία...
Αν από αυτά που έγραψα, συνάγεις αυτό το συμπέρασμα, δεν φταίω εγώ αγαπητή μου. Προφανώς , μέχρι εκεί φτάνουν οι δυνάμεις σου. Αν θέλεις, το ξαναδιαβάζεις και το συζητάμε εκ νέου. Για να βοηθήσω, εγώ προσπάθω να θεωρητικοποιήσω και να εξηγήσω όσο αυτό είναι δυνατόν κάποιες συμπεριφορές με μαθηματικό τρόπο. Ξέρω πως είναι δύσκολο (άλλα όχι αδύνατον όπως θα θέλατε... ) να κατανοήσεις ένα χαοτικό σύστημα, αλλά το παλεύω και δεν μένω σε αφορισμούς.Ουδένα πρόβλημα έχω με τις γυναίκες, δεν είμαι βέβαια και τόσο έμπειρος όσο κάποιοι άλλοι, ούτε καν διψήφιος αριθμός δεν έχει περάσει από το κρεβάτι μου να φανταστείς, ενώ είμαι σίγουρος πως πολλές 'παρθένες' εκεί έξω, έχουν δημιουργήσει...υπεραξίες με μερικές δεκάδες εξ ημών, που σε καθέναν τους έλεγαν πως ήταν ο 3ος τους (πάγια τακτική, αν ακούσετε από γυναίκα πως είστε ο τρίτος, μην την πιστέψετε, για κάποιο μυστήριο λόγο το θεωρούν αυτό σαν το μαγικό νούμερο που θέλουν ν'άκούσουν οι άντρες, όχι πολύ παρθένα, όχι πολύ τσόλι δηλαδή! ).
Σε παραπέμπω στις επιδιώξεις μου στην ...αρχή του σεντονιού μου: χωρίς να θέλω να υπαγορεύσω στους υπόλοιπους τι να γράφουν, εγώ ήθελα μια διαφορετική κουβέντα από το συνηθισμένο εσείς κι εμείς, που ειλικρινά το έχω ξεπεράσει! Για να στο εξηγήσω καλύτερα, δεν με ενδιαφέρει ποιος ακριβώς είναι καλύτερος σαν είδος, εγώ θέλω απλά να έχω δίπλα μου την καλύτερη που μπορώ ΣΥΝΟΛΙΚΑ. Κι επειδή πίστεψέ με, έχω το δικό μου μερίδιο στις απογοητεύσεις και στις δυσκολίες αυτού του πράγματος (το ότι έχω τελειώσει πολυτεχνείο, αποδεικνύει του λόγου το αληθές νομίζω ), πιστεύω πως υπάρχει χώρος για μια τέτοια συζήτηση. -
Ρε Γρηγόρη λίγα λίγα γράφτα...
-
Yπάρχει πρωινό βάψιμο, βραδινό βάψιμο, μακιγιάζ για τη παραλία κλπ. Το κακό είναι ότι οι 'λατέρνες' δεν ξέρουν να βάφονται, εμφανίζονται απόγευμα σοβαντισμένες για εμφάνιση στη τηλεόραση. Το αποτέλεσμα όμως με τέτοιο βάψιμο ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ είναι αστείο.
-
Πιστεύω ότι τα πράγματα είναι πιο απλά.
Οι γυναίκες ως οι κύριοι υπεύθυνοι για τη διαιώνιση του είδους είναι από τη φύση τους επιλεκτικές. Παλαιότερα τα πράγματα ήταν απλά το πιο ρωμαλέο αρσενικό εξασφάλιζε την επιβίωση του Θηλυκού και των παιδιών της. Σήμερα η έννοια ισχυρότερο-ρωμαλέο είναι 'σχετική' και σχετίζεται άμεσα με την οικονομική και κοινωνική υπόσταση καθώς ο τελικός στόχος παραμένει η επιβίωση του Θηλυκού και των παιδιών της και βέβαια προτιμητέο είναι η επιβίωση μέσα σε μία ωραία βίλα από ότι σε μία τρώγλη. Οι γυναίκες είναι σε σειρά πολυγαμικές (κοινώς μένουν πιστές στο ένα αρσενικό που έχουν επιλέξει για μία χρονική περίοδο). Σήμερα όμως για λόγους κοινωνικών αναγκών έχουν καταντήσει μονογαμικές για λόγους που δεν αναλύονται σε 5 γραμμές μόνον.
Οι άνδρες από την άλλη ενδιαφέρονται να ζευγαρώσουν με όσο περισσότερες γυναίκες γίνεται καθώς αυτός είναι ο μόνος στόχος τους. Από τη φύση τους είναι επιθετικοί (τεστοστερόνη), δολοφόνοι (καθώς ένας άνδρας λιγότερος δεν συνεπάγεται και εξόντωση του είδους), πολυγαμικοί (χαρέμι), ψεύτες (όσον αφορά το τι θα πράξουν για να πείσουν μία γυναίκα να κοιμηθεί μαζί τους) κ.λπ.
Στο απλό αυτό δυναμικό σύστημα συμπεριφοράς των 2 εκπροσώπων του είδους (ο 3ος εκπρόσωπος αποτελεί διαχωρισμό μόνον σε αυστηρά κοινωνικό επίπεδο καθώς η ομοφυλοφιλία είναι υπαρκτή στα θηλαστικά και δει τα οργανωμένα σε αγέλες και οφείλεται στο απλό γεγονός ότι τα μη κυρίαρχα αρσενικά με κάποιο τρόπο πρέπει να βρίσκουν διέξοδο για τις ορμές τους) προστίθεται τα τελευταία 6,000 χρόνια τουλάχιστον και το κοινωνικό γίγνεσθαι. Κανόνες μονογαμίας επηρεάζουν το σύστημα αλλά ο κύριος στόχος παραμένει ο ίδιος και αναλοίωτος.
Βασικό πρόβλημα των σύγχρονων οργανωμένων κοινωνιών είναι το μέγεθος τους. Σήμερα είναι πρακτικά αδύνατο για ένα αρσενικό να γονιμοποιήσει όλα τα θηλυκά γύρω του οπότε και τα θηλυκά ανταγωνίζονται μεταξύ τους προσπαθώντας να προσελκύσουν το ισχυρότερο αρσενικό. Η στρωματοποίηση των κοινωνιών και ο κατακερματισμός τους σε μικρότερα κύταρα (φιλικές παρέες) είναι αναγκαία για να περιορίσει το εύρος των επιλογών ώστε να δίδεται η ευκαιρία στο θηλυκό να επεξεργαστεί σωστά τα δεδομένα και να προβεί στην τελική επιλογή συντρόφου. Στόχος πάντα η μεγιστοποίηση της πιθανότητας επιβίωσης και η σωστή επιλογή είναι κρίσιμη. Οπότε όταν βλέπετε μία γυναίκα να μακιγιάρεται δεν το κάνει για να είναι όμορφη για εσάς αλλά για να γίνει θελκτική και να επιβεβαιώσει και εν μέρει την ανωτερότητα της απέναντι στα άλλα θηλυκά (τα οποία αποτελούν και τις κύριες ανταγωνίστριες της) και για να είναι σε θέσει να σαγινέψει τα αρσενικά με τα οποία συναναστρέφεται (τους φίλους σας δηλαδή και κυρίως αυτούς). Αν δε, πετύχει ένα πιο ρωμαλέο αρσενικό (και συνήθως αυτός είναι μέσα από το στενό φιλικό σας-της κύκλο) από εσάς και σας εγκαταλείψει το επιφώνημα '@@@τάνα' δεν της ταιριάζει καθώς κάνει αυτό που την προστάζει η φύση της να κάνει.
Εκτός και αν πιστεύετε ότι όλες οι γυναίκες είναι @@@@@νές συμπεριλαμβανομένων και των μανάδων και αδελφών οπότε έχετε κάνει το πρώτο βήμα προς την απεξάρτηση σας από το τρυπάκι του έρωτα.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Πιστεύω ότι τα πράγματα είναι πιο απλά.Οι γυναίκες ως οι κύριοι υπεύθυνοι για τη διαιώνιση του είδους είναι από τη φύση τους επιλεκτικές. Παλαιότερα τα πράγματα ήταν απλά το πιο ρωμαλέο αρσενικό εξασφάλιζε την επιβίωση του Θηλυκού και των παιδιών της. Σήμερα η έννοια ισχυρότερο-ρωμαλέο είναι 'σχετική' και σχετίζεται άμεσα με την οικονομική και κοινωνική υπόσταση καθώς ο τελικός στόχος παραμένει η επιβίωση του Θηλυκού και των παιδιών της και βέβαια προτιμητέο είναι η επιβίωση μέσα σε μία ωραία βίλα από ότι σε μία τρώγλη. Οι γυναίκες είναι σε σειρά πολυγαμικές (κοινώς μένουν πιστές στο ένα αρσενικό που έχουν επιλέξει για μία χρονική περίοδο). Σήμερα όμως για λόγους κοινωνικών αναγκών έχουν καταντήσει μονογαμικές για λόγους που δεν αναλύονται σε 5 γραμμές μόνον.
Οι άνδρες από την άλλη ενδιαφέρονται να ζευγαρώσουν με όσο περισσότερες γυναίκες γίνεται καθώς αυτός είναι ο μόνος στόχος τους. Από τη φύση τους είναι επιθετικοί (τεστοστερόνη), δολοφόνοι (καθώς ένας άνδρας λιγότερος δεν συνεπάγεται και εξόντωση του είδους), πολυγαμικοί (χαρέμι), ψεύτες (όσον αφορά το τι θα πράξουν για να πείσουν μία γυναίκα να κοιμηθεί μαζί τους) κ.λπ.
Στο απλό αυτό δυναμικό σύστημα συμπεριφοράς των 2 εκπροσώπων του είδους (ο 3ος εκπρόσωπος αποτελεί διαχωρισμό μόνον σε αυστηρά κοινωνικό επίπεδο καθώς η ομοφυλοφιλία είναι υπαρκτή στα θηλαστικά και δει τα οργανωμένα σε αγέλες και οφείλεται στο απλό γεγονός ότι τα μη κυρίαρχα αρσενικά με κάποιο τρόπο πρέπει να βρίσκουν διέξοδο για τις ορμές τους) προστίθεται τα τελευταία 6,000 χρόνια τουλάχιστον και το κοινωνικό γίγνεσθαι. Κανόνες μονογαμίας επηρεάζουν το σύστημα αλλά ο κύριος στόχος παραμένει ο ίδιος και αναλοίωτος.
Βασικό πρόβλημα των σύγχρονων οργανωμένων κοινωνιών είναι το μέγεθος τους. Σήμερα είναι πρακτικά αδύνατο για ένα αρσενικό να γονιμοποιήσει όλα τα θηλυκά γύρω του οπότε και τα θηλυκά ανταγωνίζονται μεταξύ τους προσπαθώντας να προσελκύσουν το ισχυρότερο αρσενικό. Η στρωματοποίηση των κοινωνιών και ο κατακερματισμός τους σε μικρότερα κύταρα (φιλικές παρέες) είναι αναγκαία για να περιορίσει το εύρος των επιλογών ώστε να δίδεται η ευκαιρία στο θηλυκό να επεξεργαστεί σωστά τα δεδομένα και να προβεί στην τελική επιλογή συντρόφου. Στόχος πάντα η μεγιστοποίηση της πιθανότητας επιβίωσης και η σωστή επιλογή είναι κρίσιμη. Οπότε όταν βλέπετε μία γυναίκα να μακιγιάρεται δεν το κάνει για να είναι όμορφη για εσάς αλλά για να γίνει θελκτική και να επιβεβαιώσει και εν μέρει την ανωτερότητα της απέναντι στα άλλα θηλυκά (τα οποία αποτελούν και τις κύριες ανταγωνίστριες της) και για να είναι σε θέσει να σαγινέψει τα αρσενικά με τα οποία συναναστρέφεται (τους φίλους σας δηλαδή και κυρίως αυτούς). Αν δε, πετύχει ένα πιο ρωμαλέο αρσενικό (και συνήθως αυτός είναι μέσα από το στενό φιλικό σας-της κύκλο) από εσάς και σας εγκαταλείψει το επιφώνημα '@@@τάνα' δεν της ταιριάζει καθώς κάνει αυτό που την προστάζει η φύση της να κάνει.
Εκτός και αν πιστεύετε ότι όλες οι γυναίκες είναι @@@@@νές συμπεριλαμβανομένων και των μανάδων και αδελφών οπότε έχετε κάνει το πρώτο βήμα προς την απεξάρτηση σας από το τρυπάκι του έρωτα.
Στο έντονο κομμάτι μπορώ να το επιβεβαιώσω σαν γυναίκα... Πάντα όταν θα βγω με φίλες θα κάνω το διπλάσιο χρόνο να ετοιμαστώ, γι' αυτό ακριβώς τον λόγο. Και αναρωτιέμαι, το βάψιμό-ντύσιμό μου είναι καλύτερο από των άλλων; Ίσως είναι περίεργο αλλά έτσι είναι...
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Στο έντονο κομμάτι μπορώ να το επιβεβαιώσω σαν γυναίκα... Πάντα όταν θα βγω με φίλες θα κάνω το διπλάσιο χρόνο να ετοιμαστώ, γι' αυτό ακριβώς τον λόγο. Και αναρωτιέμαι, το βάψιμό-ντύσιμό μου είναι καλύτερο από των άλλων; Ίσως είναι περίεργο αλλά έτσι είναι...
Αυτό δεν ισχύει όμως για τα κυρίαρχα θηλυκά. Να το προσέξεις να έχεις βλέψεις για κάτι καλό. Τα κυρίαρχα θηλυκά δεν έχουν ανάγκη επιβεβαίωσης της ανωτερότητας τους.
-
Ρε τι σεντονια ειναι αυτα που γραψατε?
Μια γρηγορα αναγνωση εκανα...2-3 σχολια θελω να κανω.
Skye & Kid ρισκπεκτ
Ο χρήστης elisa έγραψε:
Δεν στολιζόμαστε για εσάς, στολιζόμαστε γιατί μας αρέσει να είμαστε ωραίες. Απόδειξη ότι στολιζόμαστε κι όταν μένουμε μόνες στο σπίτι μας.Το ζητούμενο δεν είναι να 'καταλάβουμε' ο ένας την άλλη, το ζητούμενο είναι να μπορέσουμε να συνεργαστούμε, για να ευχαριστηθούμε τη ζωή μας. Κι αυτό απαιτεί κατ αρχήν σεβασμό. Αν ξεκινάμε με την βεβαιότητα ότι ο άλλος είναι κομπλεξικός, ...
Αν στολιζεστε κα ιστο σπιτι ελπιζω να ειναι Χ-Mas και να μην παθετε ηλεκτροπληξια απο τα λαμπακια.
Να πιστέψω ότι κάθεσαι σπίτι σου μέσα στη μπίχλα, άπλυτος κι αχτένιστος με το ίδιο μπλουζάκι 10 μέρες;
Αν ναι μόνο στην Αγγλία θα εύρισκες γκόμενα, κι αυτή απελπισμένη.Η φαντασία σου αγγίζει τα όρια της νοσηρότητας.
Όταν λες ότι στολίζεσαι και όταν μένεις μόνη στο σπίτι αυτό το θεωρείς φυσιολογικό? Ποιός ο λόγος που γίνεσαι λατέρνα?ΥΓ. Μάλλον με περνάς γι άλλη και τα γράφεις αυτά, γιατί αν εξαιρέσεις τις Γερμανίδες που δεν τα πάνε τόσο καλά με το ξύρισμα, όλες οι υπόλοιπες Ευρωπαίες βγαίνουν πολύ πιό περιποιημένες από τις Ελληνίδες.
Δεν σε περνάω για καμία. Τυπική λατέρνα από τα γραφόμενά σου. Όσο για τις κεντροευρωπαίες δεν περίμενα να πεις καλό λόγο μιας που σας τρώνε λάχανο. Εδώ μπορείς άφοβα να στολιστείς και να βγεις βόλτα να επιδείξεις στο φιλοθέαμο πεινασμένο κοινό (αυστραλοπίθηκες) τα φτιασίδια σου
Μπραβο, κουτσος ανθρωπος ειναι...βαλτου ενα χερακι!
Αν καποια εχει τα ρουχα της αυτες τις μερες ας επιστρεψει την αλλη βδομαδα, μπας και ποσταρει σαν ανθρωπος και οχι σαν ατομο μεσα στα κομπλεξ
-
O christos dimou τα είπε όλα (χαρά στην υπομονή του). Το τόπικ μπορεί να κλείσει._
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Πιστεύω ότι τα πράγματα είναι πιο απλά.Οι γυναίκες ως οι κύριοι υπεύθυνοι για τη διαιώνιση του είδους είναι από τη φύση τους επιλεκτικές. Παλαιότερα τα πράγματα ήταν απλά το πιο ρωμαλέο αρσενικό εξασφάλιζε την επιβίωση του Θηλυκού και των παιδιών της. Σήμερα η έννοια ισχυρότερο-ρωμαλέο είναι 'σχετική' και σχετίζεται άμεσα με την οικονομική και κοινωνική υπόσταση καθώς ο τελικός στόχος παραμένει η επιβίωση του Θηλυκού και των παιδιών της και βέβαια προτιμητέο είναι η επιβίωση μέσα σε μία ωραία βίλα από ότι σε μία τρώγλη. Οι γυναίκες είναι σε σειρά πολυγαμικές (κοινώς μένουν πιστές στο ένα αρσενικό που έχουν επιλέξει για μία χρονική περίοδο). Σήμερα όμως για λόγους κοινωνικών αναγκών έχουν καταντήσει μονογαμικές για λόγους που δεν αναλύονται σε 5 γραμμές μόνον.
2 μικρές ενστάσεις
α) Η γονεϊκή επένδυση όντως αποτελεί το υπόβαθρο στη διαδικασία επιλογής συντρόφου των γυναικών, αλλά είμαστε κάπως πιο εξελιγμένοι από τα υπόλοιπα θηλαστικά, έχουμε και άλλες ανάγκες από τους συντρόφους μας (όπως έγραψε και κάποιος Maslow πχ).
β) Καλλωπίζουμε τα σώματά μας και για χάρη του εαυτού μας, για να τονώσουμε την αυτοεκτίμηση μας, δεν είναι όλα ανταγωνισμός. -
Double post
-
Να προσθεσω κι εγω κατι;
Ειναι μυθος οτι οι μεγαλυτερες που@*&#ς ειναι οι ομορφες. Ειναι οι ασχημες ή τελος παντων οι μετριες. Food for thought -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Να προσθεσω κι εγω κατι;
Ειναι μυθος οτι οι μεγαλυτερες που@*&#ς ειναι οι ομορφες. Ειναι οι ασχημες ή τελος παντων οι μετριες. Food for thoughtΣωστός, το κάνουν με τον τύπο στο συνεργείο που τους αλλάζει τα λάδια, τον παρκαδόρο - ότι μπορούν να αρπάξουν.
Οι όμορφες είναι οι καλές. Κι αν κάνουν κάτι, δεν πειράζει πολύ. Καλύτερα να έχεις το μέλι κι ας γλύφει και κάποιος άλλος - μόνο αν έχεις τα σκατά δεν τα θέλει κανένας.
-
Σωστο κι αυτο αν και το ειπα για αλλο λογο
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Σωστο κι αυτο αν και το ειπα για αλλο λογοNα υποθέσω πως μπλέχτηκε η ποιότητα με την ποσότητα;
-
Κοντα εισαι
Απλα, οι ομορφες εχουν λιγοτερα κομπλεξ -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Να προσθεσω κι εγω κατι;
Ειναι μυθος οτι οι μεγαλυτερες που@*&#ς ειναι οι ομορφες. Ειναι οι ασχημες ή τελος παντων οι μετριες. Food for thoughtΣωστός, το κάνουν με τον τύπο στο συνεργείο που τους αλλάζει τα λάδια, τον παρκαδόρο - ότι μπορούν να αρπάξουν.
Οι όμορφες είναι οι καλές. Κι αν κάνουν κάτι, δεν πειράζει πολύ. Καλύτερα να έχεις το μέλι κι ας γλύφει και κάποιος άλλος - μόνο αν έχεις τα σκατά δεν τα θέλει κανένας.
Πήρες καθαρό αέρα πουλάκι μου το Σάββατο και σου'ρθε έμπνευση ε?
-
Ρε σεις, αυτές οι καταπληκτικές ατάκες του λεο δεν πρέπει να χάνονται.
-
Κάτι που δεν έχει ληφθεί υπόψιν απο όσο διάβασα....
Οι γυναίκες έχουν πρόβλημα με το χρόνο απο αρκετά νεαρές ηλικίες (26-27). Σκέφτονται οτι θα βγάλουν ρυτίδες, θα ζαρώσουν το δέρμα θα χάσει τη λάμψη του, τα μαλλιά θα χάσουν το τουτο τους, τα ψωμάκια θα εμφανιστούν, τα βυζ@κια θα πέσουν...
Λοιπόν αμα τις απασχολούν όλα αυτά, νομίζετε οτι θέλουν και τους άντρες να τους ζαλίζουν τα ούμπαλα? Αφήστε τις λοιπόν να βάφονται και να κάνουν ότι θέλουν όσο μετράνε ακόμα. Οι άντρες ούτε κατα διάνοια δεν έχουν τέτοιες σκέψεις να τους ταλαιπωρούν, άντε το πολύ να μας νοιάξει τι λάδια θα βάλουμε στην επόμενη αλλαγή
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες