-
'Ο φίλος' παίδες
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Δεν ειμαι εγω ο γκομενος ρε παιδια. Ο φιλος μου ειναι! Εγω βλεπω τα δρωμενα. -
Γιατι δε συμβαινουν αυτα? Αν ημουν εγω δεν ειχα προβλημα να το πω. Εγω προτιμω τα πιπινακια και το εχω δηλωσει. Εδω ειναι αλλη φαση.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Γιατι δε συμβαινουν αυτα? Αν ημουν εγω δεν ειχα προβλημα να το πω. Εγω προτιμω τα πιπινακια και το εχω δηλωσει. Εδω ειναι αλλη φαση.MILF
-
Milf ναι.
Μετά τη σκηνή της ανθοδέσμης και την ανταλλαγή τηλ με την σερβιτόρα (milf επίσης) η milf μαζί με τα δυο παιδιά της πλήρωσε την ίδια ώρα με εμάς περίμενε πιο πέρα να έρθουμε κι εμείς. Αντάλλαξαν δυο τρείς μπηχτές ο γκόμενος με την 'κυρία'' (τα παιδιά μέσα στο αμάξι της άκουγαν) και μετά αφού ήρθε μέχρι το πρατήριο που βάλαμε βενζίνα έφυγε .
Σκηνές σήριαλ που δυστιχώς συμβαίνουν και στα καλύτερα σπίτια. Το ποιός ευθύνεται για τέτοιες καταστάσεις σίγουρα σηκώνει συζήτηση. Εγώ δε θα αναλύσω το συγκεκριμένο συμβάν αλλά θα πω πως η ξεφτίλα της γυναίκας απλώθηκε σήμερα μπροστά μου σε όλο της το μεγαλείο. Ούτε τα 16 χρονα κοριτσάκια δεν κάνουν σκηνές ζηλοτυπίας τέτοιου είδους. Πόσο μάλλον μια έγγαμη γυναίκα με δυό παιδιά γυμνασίου και λυκείου.
Το συγκεκριμένο θέμα το αναφέρω γιατί άλλο είναι να σου τα λένε στον καφέ δυο φιλαράκια η ο μπατζανάκης σου και άλλο να τα βλέπεις live . Να παίρνει και ο άντρας της τηλ την ώρα των μπηχτών και να μην το σηκώνει η ''κυρία''. Να μη μπορώ να κρατήσω τα γέλια μου. Δε κρύβω πως πήγα τρέχοντας σπίτι να δω που είναι η γυναίκα μου.
Τι ήταν κι αυτό σήμερα. -
Για πειτε καμια γνωμη οι εμπειροι γιατι εγω ειμαι αμαθος σε αυτα
Φιλος μου οικογενειακος, επιασε γκομενα και σκοραρει αβερτα
Ειναι ενθουσιασμενος, και το μυαλο του περιστρεφεται πλεον γυρω απο αυτο
Εγω αρχικα στην πλακα του εδωσα τα συχαρικια, αλλα το θεμα ξεφευγει πλεον γιατι η ιστορια τραβαει σε βαθος (απο εναν απλο 'αγωνα' πηγαμε σε πρωταθλημα) και τυχαινει να βρισκομαστε οικογενειακα και αισθανομαι αμηχανα καθώς την (επισημη) γυναικα του την ξερω και ειμαστε φιλοι ....
Εχω πει μια γνωμη οτι παρατραβαει το πραμα αλλα δεν παιρνει λογια, καπως τα εχει αποσυνδεσει οτι αλλο η οικογενεια αλλο το 'κοκο' κτλ....
Δε λεω, σεβαστες ολες οι επιλογες, εγω τι πρεπει να κανω τωρα ομως? Σα φιλος και των δυο -
Πες του ότι η γυναίκα του τον υποψιάζεται .
-
Εσύ απλά ισχυρίζεσαι πως δεν έχεις γνώση των γεγονότων. Απομακρύνεσαι από όσες δραστηριότητες μπορούν να σας συνδέσουν με τον τόπο του εγκλήματος και επιβεβαιώνεις την αρχή του plausible deniabity. Πρόσεξέ το αυτό γιατί αν πιαστεί εκείνος, ο επόμενος είσαι εσύ ως συνεργός και θα σου δημιουργήσει προβλήματα με την δική σου σύζυγο. Με άλλα λόγια... μακριά από τα σκατά γιατί αν σου κολλήσουν, βρωμάς!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Απομακρύνεσαι από όσες δραστηριότητες μπορούν να σ**Ε **συνδέσουν με τον τόπο του εγκλήματος.........γιατί αν πιαστεί εκείνος, ο επόμενος είσαι εσύ ως συνεργός και θα σου δημιουργήσει προβλήματα με την δική σου σύζυγο.+1000 στον Δια.
-
Εσύ απλά ισχυρίζεσαι πως δεν έχεις γνώση των γεγονότων. Απομακρύνεσαι από όσες δραστηριότητες μπορούν να σας συνδέσουν με τον τόπο του εγκλήματος και επιβεβαιώνεις την αρχή του plausible deniabity. Πρόσεξέ το αυτό γιατί αν πιαστεί εκείνος, ο επόμενος είσαι εσύ ως συνεργός και θα σου δημιουργήσει προβλήματα με την δική σου σύζυγο. Με άλλα λόγια... μακριά από τα σκατά γιατί αν σου κολλήσουν, βρωμάς!!!κοιτα εχω μπλεξει ετσι και αλλιως καθως της λεει οτι βγαινουμε μαζι κανα βραδυ κτλ...
εγω με τη γυναικα μου δεν εχω να φοβαμαι τιποτα, δεν εχουμε θεματα εμπιστοσυνης, ισα ισα που της εχω ψιλοπει την κατασταση χωρις να μπω σε βαθος , απλα να ειναι υποψιασμενη
Εμενα το θεμα μου ειναι ηθικο, τι πρεπει να κανω γιατι ειναι φιλοι μου και οι δυο
ουτε τα ματια θελω να κλεισω (δεν σας ξερω δε με νοιαζει) αλλα ουτε και να κανω κακο, προσπαθω να βρω μια ισορροπια -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
κοιτα εχω μπλεξει ετσι και αλλιως καθως της λεει οτι βγαινουμε μαζι κανα βραδυ κτλ...
εγω με τη γυναικα μου δεν εχω να φοβαμαι τιποτα, δεν εχουμε θεματα εμπιστοσυνης, ισα ισα που της εχω ψιλοπει την κατασταση χωρις να μπω σε βαθος , απλα να ειναι υποψιασμενη
Εμενα το θεμα μου ειναι ηθικο, τι πρεπει να κανω γιατι ειναι φιλοι μου και οι δυο
ουτε τα ματια θελω να κλεισω (δεν σας ξερω δε με νοιαζει) αλλα ουτε και να κανω κακο, προσπαθω να βρω μια ισορροπιαΠαιδια εχει αυτος??
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
κοιτα εχω μπλεξει ετσι και αλλιως καθως της λεει οτι βγαινουμε μαζι κανα βραδυ κτλ...
ουτε τα ματια θελω να κλεισω (δεν σας ξερω δε με νοιαζει) αλλα ουτε και να κανω κακο, προσπαθω να βρω μια ισορροπιαΠαιδια εχει αυτος??
Μια κόρη στην Κομοτηνή
-
Η φιλία είναι πολύ καλό πράγμα αλλά δεν είναι πάνω από την ατομική μας ευτυχία/ηρεμία. Εκείνος τα έκανε όπως τα έκανε, εσύ δεν φταις σε κάτι. Απαγκιστρώσου όσο ακόμα προλαβαίνεις...
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Παιδια εχει αυτος??
ολοι οι εμπλεκομενοι εχουνε παιδια αλλα δε φαινεται να παιζει καποιο ρολο....
-
Η φιλία είναι πολύ καλό πράγμα αλλά δεν είναι πάνω από την ατομική μας ευτυχία/ηρεμία. Εκείνος τα έκανε όπως τα έκανε, εσύ δεν φταις σε κάτι. Απαγκιστρώσου όσο ακόμα προλαβαίνεις...ok δεν το εξηγησα αρκετα:
δεν ειναι τυχαιος φιλος, αλλα ειμαστε πολυ στενη οικογενειακη παρεα, θα παμε καθε χρονο μαζι διακοπες, εχουμε βαφτισει παιδια μαζι, τα παιδια εχουνε μεγαλωσει μαζι και διαφορα αλλα
το 'ξεκοβω' δεν ειναι επιλογη -
Εσύ αποφασίζεις, αλλά ρώτησες την άποψή μας. Έχω χωρίσει με κολλητούς 20 ετών που έχουμε φάει ψωμί κι αλάτι μαζί. Πάνω από όλα ο κώλος μας σε τέτοιες περιπτώσεις.
-
-
kiloMeater απο τη στιγμη που ξερεις την παρανομια καλυπτεις τον φιλο σου. Απο εκει και περα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ξεκαθαρισεις στον αδελφικο σου φιλο πως σε περιπτωση που γινει αντιληπτος απλα θα εισαι εξω απο το χορο. Και χιλιες φορες να ξερει η γυναικα του οτι εχετε βγει μαζι απο τη στιγμη που δεν υπαρχουν ουτε ενδειξεις δε μπορει να πει τιποτα για σενα. Δε προκειται να σε πιστεψει αλλα τουλαχιστον δε θα υπαρχουν αποδειξεις. Απο την αλλη μπορεις να κανεις προσπαθεια να τον επαναφερεις στην ταξη αν και δεν το βλεπω να γινεται τιποτα. Καλος σου φιλος ειναι ισως σε ακουσει. Φροντισε να εισαι μακρια οταν σκασει η βομβα. Μονη σωτηρια για σενα οσον αφορα τη φιλια σου με τη γυναικα ειναι η επιστροφη του ασωτου φιλου σου. Δεν υπαρχει αλλη λυση.
-
Βασικα πες του να μην σε ανακατευει σε αθτο που κανει. Απο την στιγμη που ειστε κουμπαροι με πολλες οικογενειακες επαφες θα πρεπει να σεβεται την σχεση που εχετε.
Απο εκει και περα εξηγησε του οτι μπορει να τα χαλασει ολα και ασε τον να αποφασισει.Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εχει σκεφτει τις συνεπειες του τι θα γινει αν τον παρει χαμπαρι η γυναικα του; το εχετε συζητησει;
αν ναι κ ειναι τοσο αποφασισμενος νομιζω ειναι χαμενη υποθεση..
Εσυ κατα καποιο τροπο εισαι καλυμμενος στην γυναικα σου αφου της το χεις πει εξω εξω... Βεβαια μην τρεφεις αυταπατες οτι η γυναικα του φιλου σου θα πιστεψει οτι εσυ δεν ηξερες τιποτα κ.λ.π
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες