-
Τις κουτσουκέλες τις κάνεις
1ον με κάποια καλύτερη έστω και σε ένα σημείο από την σύντροφο σου
2ον όταν είσαι 100% σίγουρος ότι θα μείνει μεταξύ 3ων, εσού-της δεσποινίδος και του Θεού
3ον όταν η συναισθηματική ή σωματική σου κατάσταση είναι τέτοια που σε οδηγεί προς τα εκεί. -
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Επειδη σε σερβιρε πιστεψες οτι σε γουσταρει;bitch please
Για τον coupea μιλάμε! -
φαντάσου επειδή απλά τον σέρβιρε να έμενε και έγκυος
-
εχω τοσα πολλα που θελω να γραψω σε αυτο το τοπικ, αλλα ωρες ωρες σκεφτομαι οτι δε ξερω απο που να ξεκινησω και που να τελειωσω....
-
23 ταινίες James Bond! Υπάρχει και συνέχεια?!
Στάλθηκε από το MT27i μου
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
εχω τοσα πολλα που θελω να γραψω σε αυτο το τοπικ, αλλα ωρες ωρες σκεφτομαι οτι δε ξερω απο που να ξεκινησω και που να τελειωσω....αμα βαριεσαι να γραψεις δεν πειραζει θα ρωτησουμε τη Moneypenny
-
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
εχω τοσα πολλα που θελω να γραψω σε αυτο το τοπικ, αλλα ωρες ωρες σκεφτομαι οτι δε ξερω απο που να ξεκινησω [...]Απο την αρχή
-
Bayern δε παιζεσαι.
Κοιτα ο καθενας εχει και μια διαφορετικη ιστορια να πει η και παρομοια με τις δικες μου. Σεβαστον.Δεν κρυβω πως στο παρελθον την εχω πατησει απο υπερβολικη αυτοπεποιθηση με γυναικα που νομιζα οτι θελει να κανει sex μαζι μου.Παντα ετσι νομιζα και παντα χτυπουσα ψαχνο. Εφαγα και πολλα ακυρα που λεμε. Επισης εχασα και περιπτωσεις που νομιζα οτι αδιαφορουσαν για μενα.Εδω ηρθε η αλλη μετα 26 χρονια παντρεμενη με πολυ γνωστο μου να μου πει οτι με γουσταρει οταν ημουν πιωμενος .Η π......α. Επιτηδες. Και ενω ειχαμε διωξει για σπιτι τους συζυγους. Ε αντε και. .Ορθιος δε μπορουσα να σταθω.
Σκεφτηκα να παω στο μαγαζι της να μιλησουμε και καλα να δω σε τι κατασταση βρισκεται η σχεση της. Απο την αλλη δεν θα ηθελα να ειμαι στη θεση του Δημητρη (αντρα της).Εφοσον ειναι ακομα μαζι.Εχω αμφιβολιες.
Σηριαλ δηλ. -
Ο χρήστης 007 έγραψε:
εχω τοσα πολλα που θελω να γραψω σε αυτο το τοπικ, αλλα ωρες ωρες σκεφτομαι οτι δε ξερω απο που να ξεκινησω και που να τελειωσω....εχεις δικαιωμα να μη μιλησεις, οτι πεις μπορει να χρησιμοποιηθει εναντιον σου....
Εδω ηρθε η αλλη μετα 26 χρονια παντρεμενη με πολυ γνωστο μου να μου πει οτι με γουσταρει οταν ημουν πιωμενος
συνταξιούχα?
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
[...] Ε αντε και. .Ορθιος δε μπορουσα να σταθω.
[...]Και σε άφησε η γυναίκα σου σε τέτοια κατάσταση;
Αλλά και έτσι να μην ήσουν την ώρα που έφυγε, σε άφησε μόνο σου; Εντύπωση μου κάνει. -
Συνεχιστε παιδια, ειναι καλυτερο απο τα πολιτικα.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Συνεχιστε παιδια, ειναι καλυτερο απο τα πολιτικα.+1 επισης θα ηθελα αφηγηση πραγματικου περιστατικου απο Κουπεα,με πεσιμο,ιντριγκα,ξυλο,και μαμησια.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Συνεχιστε παιδια, ειναι καλυτερο απο τα πολιτικα.
+1 επισης θα ηθελα αφηγηση πραγματικου περιστατικου απο Κουπεα,με πεσιμο,ιντριγκα,ξυλο,και μαμησια.
+1 επισης περιμενω, εχω αγορασει και τσιγαρα 'για μετα'
-
Ο χρήστης HelenKoR έγραψε:
[...] Ε αντε και. .Ορθιος δε μπορουσα να σταθω.
[...]Και σε άφησε η γυναίκα σου σε τέτοια κατάσταση;
Αλλά και έτσι να μην ήσουν την ώρα που έφυγε, σε άφησε μόνο σου; Εντύπωση μου κάνει.Γιατί σου κάνει εντύπωση όμως;
-
Μου κάνει εντύπωση διότι δεν μπορώ να σκεφτώ ποια γυναίκα θα άφηνε μόνο του τον άντρα της σε μια κοινωνική εκδήλωση... Υποτίθεται οτι πήγαν μαζί... Ο,τι δουλειές κι αν είχε αφήσει πίσω (παιδιά, σκυλιά, γατιά) υποτίθεται οτι έχει έξοδο με τον σύζυγό της.
Μήπως προτιμά να επιστρέφει σπίτι μόνη της αντί να είναι με τον άντρα που τόσες επιθυμούν; -
Ο χρήστης HelenKoR έγραψε:
Εντύπωση μου κάνει.Με εκπλησεις...
Η λύση στο quiz είναι ποιοι έμειναν αλλά και ΠΟΙΟΙ έφυγαν! Ξέρουμε πως έφυγαν οι πρώτοι ή αν είχε το δίπλωμα της μαζί της ...στάλθηκε από το Fola κινητό μου
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εντύπωση μου κάνει.
Με εκπλησεις...
Η λύση στο quiz είναι ποιοι έμειναν αλλά και ΠΟΙΟΙ έφυγαν! Ξέρουμε πως έφυγαν οι πρώτοι ή αν είχε το δίπλωμα της μαζί της ...στάλθηκε από το Fola κινητό μου
Και ο κουπεας πως έφυγε;
-
Ξεκάθαρα αναφέρει οτι έφυγαν η γυναίκα του και ο άντρας της συμμαθήτριας. Το δεύτερο ζευγάρι μάλλον έχει προβληματικό γάμο.
-
Με την πυροσβεστική. Θα πήγε να τον ξεκολλήσει από το τραπέζι!
στάλθηκε από το Fola κινητό μου
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες