-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Όχι, δεν έχει συμβεί σε όλους μας.
Επίσης αποκλείεται να ξεχάσεις το σέρβις με τη BMW... -
Λέγοντας έχει συμβεί σε όλους μας, δεν εννοώ πως επαναλήφθηκε ο διάλογος ΑΚΡΙΒΩΣ όπως είναι, λέξη προς λέξη, νούμερο προς νούμερο.
Εννοώ πως οι περισσότεροι (το έσωσα; ) έχουμε βρεθεί στην κατάσταση όπου η γυναίκα που είχαμε δίπλα μας δημιούργησε μια ολόκληρη, δραματική ιστορία με το μυαλό της επειδή περερμήνευσε κάποια αντίδραση μας.
Τώρα;
-
Μου φαίνεται υπερβολική αυτή η ιστορία και ως μόνο στόχο έχει να διατηρήσει το στερεότυπο του άντρα γαμικουλα και της γυναίκας που ονειρεύεται γάμους
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
Ανέκδοτο είναι. Ηρεμήστε.
Το σωστότερο είναι να λέει 'βασισμένο σε αληθινή ιστορία'. -
Exω την εντυπωση οτι το φορουμ αρχιζει να γερναει!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Μου φαίνεται υπερβολική αυτή η ιστορία και ως μόνο στόχο έχει να διατηρήσει το στερεότυπο του άντρα γαμικουλα και της γυναίκας που ονειρεύεται γάμουςSent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Wtf man.. Ηρεμησε και ριχτο αλλη μια ανάγνωση..
Busso respect!
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Ανέκδοτο ξεανέκδοτο το σημείο που λέει ότι συζητούσε έξι ώρες με τις φίλες της χωρίς να βγει άκρη αλλά συνέχιζαν ισχύει και παραισχύει.
-
Ρε παίδες αυτή η ιστορία κυκλοφορεί πριν γεννηθεί ο θείος tazio με σοκάρετε που δεν την είχατα ξανακούσει.
Κατα τα άλλα +1 στον ast -
6 μήνες σταθερή σχέση;Όχι, δεν έχει συμβεί σε όλους μας.
Ε, πώς να συμβεί; Αφού μετά τα κλεισμένα 15 και 3 μήνες η γυναίκα σιτεύει, έτσι;
-
Ούτε για αστείο.
Ξέρω πολύ καλά τι κάνουν στα 15, but I wouldn't touch them with a bargepole.
-
- φυλακή για παιδεραστία
-
Δεν ισχύει (η φυλάκιση). Κακώς, πιστεύω, αλλά δεν ισχύει. Δεν μπορεί να οδηγήσει, να ψηφίσει ή να διαθέσει την περιουσία που τυχόν έχει μια πχ 16χρονη, αλλά μπορεί να έχει πλήρη συναίσθηση του τι ακριβώς κάνει με έναν 30χρονο; Όχι και τόσο.
-
Εγκυκλοπαιδικά και μόνο, για τις 17χρονες τι λέει ο νόμος;
-
Τι σας νοιάζει βρε παίδες? Ολόκληροι μαντράχαλοι ναουμε ρωτάτε για 16χρονα?
τσ τσ τσ
-
-
16 and pregnant
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Μου φαίνεται υπερβολική αυτή η ιστορία και ως μόνο στόχο έχει να διατηρήσει το στερεότυπο του άντρα γαμικουλα και της γυναίκας που ονειρεύεται γάμους
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Wtf man.. Ηρεμησε και ριχτο αλλη μια ανάγνωση..
Busso respect!
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
θα του ριξω αλλη μια, γιατι ημουν στο κινητο, ΟΜΩΣ..
γιατι να ηρεμησω; ηρεμος ειμαι
-
Εγκυκλοπαιδικά και μόνο, για τις 17χρονες τι λέει ο νόμος;Ο νομος τους 17χρονους τους θεωρει ενηλικους, η σχεση τους ομως με καθηγητες, φιλους γονεων κλπ θεωρειται καταχρηση και απαγορευεται μεχρι τα 18.
-
Ειχαμε ενα θειο στο σοι που παντρευτηκε μαθητρια του...ευθυς μολις τελειωσε το σχολειο...
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες