-
Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επειδέξιους κώλους, δυστυχώς. Ας ειχαμε ένα Prelude κι ας μην οδηγάγαμε φεράρι
Αυτό με το γραμματόσημο είναι μόνο για φιλοτελιστές Το εφαρμόζω και θα αναφέρω αποτέσματα πάντως
Δε ξέρω τί λετε εσείς αλλά όποιος γ@μάει φαίνεται απ τον αριθμό των ποστ.
Είναι το μόνο ενδεικτικό
Ακόμα και στις πορείες, παρόντες είμασταν
(εξαιρούνται τπτ στρατευμένα νιάτα ) -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ρε δεν πας για νανάκια λεω εγώ που μου ήθελες και ξεκούραση και τώρα σαχλαμαρίζεις με τον Ολλανδόξυστρόνια ιδιωτικοί υπάλληλοι... χασομέρηδες... τι περιμένεις
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τέσπα, λογικά θα βρω κάτι, δεν ζητάω πολλά: ένα μωράκι γύρω στα 25, όμορφο, περιποιημένο, πλυμένο και αποτριχωμένο, για έξτρα απαλότητα και φροντίδα προδέρμ...
κι εγω κατι τετοιο θελω, αλλα επισης προτιμω να ειναι ξανθια με ανοιχτοχρωμα ματια
βεβαια δεν κολλαω, βολευομαι και με μια 20χρονη εγω , νεο παιδι ειμαιΑντί να βρώ ένα premium.
τα Πρημιουμ ειναι και πολυεξοδα βεβαιως.... με διαφορους τροπους
εμενα μου συμβαινει κατι μοναδικο ρε παιδι μου, ξενερωνω πολυ ευκολα πλεον με το παραμικρο..
καθονται δλδ φασεις που παιζουν γκομενακια κ αντι να κοιταξω να κανω σεξακι, τις μαμαω στην ειρωνεια κ φυσικα παιρνω τα @@ μου..
παλια δηλαδη θα χωνομουν αβερτα, θα εγραφα τα παντα κ αν ειχα καμια ειρωνεια θα την κραταγα για μετα (κ αν θα την ελεγα)... τωρα ξεπουλαω το σεξ για να πω τις μ@λακιες μου
μιλαμε για σαδομαζοχισμο σε αυτοκαταστροφικο σημειο... -
Δημόσιος υπάλληλος Ολλανδίας παρακαλώ
Πάνω που θα έλεγα ότι ο κουτσαν έχει μέρες να ποστάρει=> απασχολημένος σύμφωνα με την άνω διαπίστωση έσπευσε να με διαψεύσει
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
εμενα μου συμβαινει κατι μοναδικο ρε παιδι μου, ξενερωνω πολυ ευκολα πλεον με το παραμικρο..
καθονται δλδ φασεις που παιζουν γκομενακια κ αντι να κοιταξω να κανω σεξακι, τις μαμαω στην ειρωνεια κ φυσικα παιρνω τα @@ μου..
παλια δηλαδη θα χωνομουν αβερτα, θα εγραφα τα παντα κ αν ειχα καμια ειρωνεια θα την κραταγα για μετα (κ αν θα την ελεγα)... τωρα ξεπουλαω το σεξ για να πω τις μ@λακιες μου
μιλαμε για σαδομαζοχισμο σε αυτοκαταστροφικο σημειο...Δεν ξέρεις τί κράτει έχω κάνει στην καφρίλα μου... Τη διοχετεύω όλη στο φόρουμ
Αν και ποτέ δεν ήμουν το να χωθώ για σεξάκι, οπότε...
Δεν πιάνει όμως, οπότε μην αγχώνεσαι -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ρε δεν πας για νανάκια λεω εγώ που μου ήθελες και ξεκούραση και τώρα σαχλαμαρίζεις με τον ΟλλανδόΠερίμενα να τελειώσει το πλυντήριο, είχα κάτι πουλόβερ!
(δεν γίνεται, πρέπει η επόμενη να είναι ΚΑΙ καλή νοικοκυρά! )Καληνύχτα σας, και καλό βόλι εύχομαι. Και με την νίκη! Α κι όσο για την συμβουλή του MANGO, κάτσε να την βρούμε πρώτα και μετά να την φτύσουμε, κανένα πρόβλημα...
-
ο ολλναδός δεν εχει τέτοια προβλήματα... στραβοκαταπίνει, πνίγεται και φτύνει κι από μόνος του
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Ρε δεν πας για νανάκια λεω εγώ που μου ήθελες και ξεκούραση και τώρα σαχλαμαρίζεις με τον Ολλανδό
ξυστρόνια ιδιωτικοί υπάλληλοι... χασομέρηδες... τι περιμένεις
Εχμμμ...ελεύθερος επαγγελματίας περικαλώ!
(αυτό το έγραψα για να το δει το πρωί ο Μάνος και να συγχιστεί που αυτός πληρώνει περισσότερα στην εφορία! ) -
Ρε δεν πας για νανάκια λεω εγώ που μου ήθελες και ξεκούραση και τώρα σαχλαμαρίζεις με τον Ολλανδό
ξυστρόνια ιδιωτικοί υπάλληλοι... χασομέρηδες... τι περιμένεις
Εχμμμ...ελεύθερος επαγγελματίας περικαλώ!
(αυτό το έγραψα για να το δει το πρωί ο Μάνος και να συγχιστεί που αυτός πληρώνει περισσότερα στην εφορία! )ΚΑΙ ξυστρόνι ΚΑΙ κλέφτης δλδ πόσο πιο κάτω;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
ο ολλναδός δεν εχει τέτοια προβλήματα... στραβοκαταπίνει, πνίγεται και φτύνει κι από μόνος τουSpit or swallow
-
Στο θέμα γυναίκα, η αξιοπιστία είναι ζητούμενο αρκετά αργότερα... Το βασικό είναι το μωρό να είναι ωραίο και το μαμήσι ακόμη ωραιότερο... Σ' αυτές τις περιπτώσεις, η αξιοπιστία δεν θα έπρεπε ν' απασχολεί! Στην τελική, ας χαρεί και κάνας άλλος!Καλά περάσαμε Αυτό για το να χαρεί και άλλος το προσπερνώ
Και εγώ. Πιστεύεις ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες που μπορούν να κρατήσουν έναν άντρα; Αφού πολλές φορές είναι αχάριστες... Τι νομίζεις, γι αυτό γκρινιάζουν όλες τους ότι δεν υπάρχουν άντρες. Πρώτα τα κάνουν σκ τα και μετά φταίμε και εμείς από πάνω... Όταν πας να την πέσεις σε κάποια και το παίζει δύσκολη άσχετα αν έχει να θει κανα χρόνο, ε δεν θα κάτσεις να σκάσεις... Πας σε άλλη
-
ΕΕΠ από τους νυχτρινούς posters στο thread, είναι αξιοσημείωτο το ποσοστό που έχει υπάρξει φοιτητής στην Πάτρα Βλέπω αφήνει ανεξίτηλα σημάδια το γεγονός
-
Περίμενα να τελειώσει το πλυντήριο, είχα κάτι πουλόβερ!
(δεν γίνεται, πρέπει η επόμενη να είναι ΚΑΙ καλή νοικοκυρά! )Καληνύχτα σας, και καλό βόλι εύχομαι. Και με την νίκη! Α κι όσο για την συμβουλή του MANGO, κάτσε να την βρούμε πρώτα και μετά να την φτύσουμε, κανένα πρόβλημα...
Ρε το νορμαλ ειναι το καλο κοριτσι που λυωνει για σενα να το σπιτωσεις να σε περιποιειται, εσυ να μην την γ@μ@ς για να λυωνει και να καιγεται ακομα περισσοτερο και μετα βασιζομενος οτι δεν θα μεινεις ποτε χωρις ενα κλαδακι να κρατιεσαι για να μην πεσεις να μαζευεις κοντα σου κι αλλα κλαδακια .
Μαγκες με 1 μονο γυναικα δεν υπαρχουμε σαν αντρες.. απλα ΔΕΝ υπαρχουμε.
Μια σταθερη για να μην πεφτει ποτε το εγω μας και στη συνεχεια αφηνουμε το ενα κλαδι και πιανομαστε απο το αλλο.
Δινω μεγαλη σημασια στο θεμα του σπιτιου,φαγητου,καθαριοτητας...
Η λυση που ειναι η καλυτερη ειναι εκτος απο την σταθερη σχεση που μας φροντιζει να εχουμε και μια σταθερη γκομενα ετσι ωστε οταν μας τα σπαει η σχεση να μας ηρεμει η γκομενα.. Και απο την αλλη αν φαμε κανα χυλοπιτιδι ,παλι να εχουμε επιλογες για το ποιος θα αναλαβει την τονωση του ηθικου !Να εχει ενδιαφερον ρε γαμωτο ! Ποσο μικρη ειναι η ζωη μας και ποσο γρηγορα περναει..
Και μην ακουω οτι δεν υπαρχουν κοπελες και γυναικες.. παντου υπαρχουν!
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
ΕΕΠ από τους νυχτρινούς posters στο thread, είναι αξιοσημείωτο το ποσοστό που έχει υπάρξει φοιτητής στην Πάτρα Βλέπω αφήνει ανεξίτηλα σημάδια το γεγονόςΒάλε και τους πολυτεχνίτες στη σούπα και θα καταλάβεις για τί κάψιμο συζητάμε
ΜΙΤ ftw ρεεεεεε
Mango εχεις κάνει κατάθεση ψυχής
Πες μου ότι έχεις περάσει και στην πράξη -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
:ysterical:
H φάτσα του τυπά είναι τραγικήΠόσο απελπισμένες ήταν αύτές οι γκόμενες ρε πστ μου
10''?
Πάντως ξέρω περίπτωση παιδιού που το είχε ψάξει για να γινει ζιγκολο, τον είχαν πλησιάσει κιολας τα κατάλληλα πρόσωπα και οι όροι ήταν οτι κατ' αρχάς φευγει μονο όταν θελήσουν τα αφεντικά και κατά 2ον κάθεται στα αφεντικά, όποτε επίσης θελήσουν.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ο ολλναδός δεν εχει τέτοια προβλήματα... στραβοκαταπίνει, πνίγεται και φτύνει κι από μόνος του
Spit or swallow
Οι καλές Χριστιανές πρέπει να καταπίνουν
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
ΕΕΠ από τους νυχτρινούς posters στο thread, είναι αξιοσημείωτο το ποσοστό που έχει υπάρξει φοιτητής στην Πάτρα Βλέπω αφήνει ανεξίτηλα σημάδια το γεγονόςΚαλά, δεν το συζητώ για την μΠάτρα, αν εκφραστώ , θα πάω για ban! Ανεξίτηλα τα σημάδια δεν λες τίποτε!
Σαν φοιτητόνι είχα χτυπήσει την κεφάλα μου πολλές φορές που είχα επιλέξει να σπουδάσω αυτό που γουστάρω (πηγαίνοντας στο Πολυτεχνείο), αντί να μαμήσω (μένοντας στα Γιάννενα σε οποιαδήποτε σχολή...).Από την στιγμή που έφυγα, δεν έχω περάσει καν απέξω, ενώ περιττό να πω πως τα πράγματα βελτιώθηκαν ραγδαία!
Και το πράγμα ισχύει και αντιστρόφως: στην δουλειά έχουμε βούρλο γυναίκα συνάδελφο, ψιλο μπαζάκι και κυρίως άπλυτη κλπ κλπ, που σπούδασε κι αυτή μΠάτρα στην ίδια σχολή...(ακόμη προσπαθώ να καταλάβω πως διάβολο την έβγαλε, αλλά έχω τις υποψίες μου... ). Η ίδια λέει τα καλύτερα για την Πάτρα: γκόμενοι, κέφια τρελά κλπ κλπ. Στην Αθήνα, παρόλο που εδώ είναι οικογένεια, φίλοι κλπ κλπ, δεν έχει σταυρώσει γκόμενο 1 χρόνο τώρα!
Και το ωραίο είναι πως....έχουν φτιάξει κιόλας τα πράγματα , σε σχέση με αυτά που ζήσαμε εμείς οι ...παλιοί!
(τώρα περιμένω μια *πρωτότυπη *και *έξυπνη *απάντηση από κάποιον του στυλ: της στραβής ψωλής της φταίνε οι τρίχες... )
-
Σαν φοιτητόνι είχα χτυπήσει την κεφάλα μου πολλές φορές που είχα επιλέξει να σπουδάσω αυτό που γουστάρω (πηγαίνοντας στο Πολυτεχνείο), αντί να μαμήσω (μένοντας στα Γιάννενα σε οποιαδήποτε σχολή...).
Από την στιγμή που έφυγα, δεν έχω περάσει καν απέξω, ενώ περιττό να πω πως τα πράγματα βελτιώθηκαν ραγδαία!
(...)
Και το ωραίο είναι πως....έχουν φτιάξει κιόλας τα πράγματα , σε σχέση με αυτά που ζήσαμε εμείς οι ...παλιοί!Μηχ Η/Υ? Αν, ναι το΄χαν οι πολυτεχνικές σχολές -παλιά τουλάχιστον! Φίλος που πέρασε (παλαια, ξαναλέω) στους ΗλΜηχ στην Αθήνα κοπάναγε το κεφάλι του: 'Τι να σου πω ρε πστη μου' έλεγε 'τόσες δεκαοχτάχρονες μουστακαλούδες δεν μπορούσα να φανταστώ ότι υπήρχαν...!' Γι'αυτό, που τον έχανες,που τον έβρισκες, ερχόταν 'για καφέ' στην ταπεινή μου σχολή (που είχε και την τιμή να βγάλει και μια Μις Ελλάς (?Τουρισμός? κάτι τέτοιο, τεσπα)
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Σαν φοιτητόνι είχα χτυπήσει την κεφάλα μου πολλές φορές που είχα επιλέξει να σπουδάσω αυτό που γουστάρω (πηγαίνοντας στο Πολυτεχνείο), αντί να μαμήσω (μένοντας στα Γιάννενα σε οποιαδήποτε σχολή...).
Από την στιγμή που έφυγα, δεν έχω περάσει καν απέξω, ενώ περιττό να πω πως τα πράγματα βελτιώθηκαν ραγδαία!
(...)
Και το ωραίο είναι πως....έχουν φτιάξει κιόλας τα πράγματα , σε σχέση με αυτά που ζήσαμε εμείς οι ...παλιοί!Μηχ Η/Υ? Αν, ναι το΄χαν οι πολυτεχνικές σχολές -παλιά τουλάχιστον! Φίλος που πέρασε (παλαια, ξαναλέω) στους ΗλΜηχ στην Αθήνα κοπάναγε το κεφάλι του: 'Τι να σου πω ρε πστη μου' έλεγε 'τόσες δεκαοχτάχρονες μουστακαλούδες δεν μπορούσα να φανταστώ ότι υπήρχαν...!' Γι'αυτό, που τον έχανες,που τον έβρισκες, ερχόταν 'για καφέ' στην ταπεινή μου σχολή (που είχε και την τιμή να βγάλει και μια Μις Ελλάς (?Τουρισμός? κάτι τέτοιο, τεσπα)
Ηλεκτρολός Μηχανικός Εμείς δεν ασχολούμεθα μόνον με software....
Τα πράγματα μετά την αλλαγή του συστήματος εισαγωγής, έχουν φτιάξει σε ό,τι αφορά την ποσότητα των γυναικών σ' αυτές τις σχολές, αναντίρρητα. Τώρα, για το επίπεδο των αποφοίτων , καλύτερα να μην μιλήσω... -
Ηλεκτρολός Μηχανικός Εμείς δεν ασχολούμεθα μόνον με software....
Τα πράγματα μετά την αλλαγή του συστήματος εισαγωγής, έχουν φτιάξει σε ό,τι αφορά την ποσότητα των γυναικών σ' αυτές τις σχολές, αναντίρρητα. Τώρα, για το επίπεδο των αποφοίτων , καλύτερα να μην μιλήσω...Η 'δικιά μας' πάντως, δεν αποφοίτησε τελικά (νομίζω )
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες