-
Ο χρήστης x-con έγραψε:
τα suv θαρρώ είναι αυτοκίνητα τραβεστί........ Έτσι και το αυτοκίνητο πρέπει να 'ναι γνήσιο στο είδος του, και το είδος των SUV είναι τραβεστί.Εμείς που θέλουμε SUV (έτσι κανονικά θά έπρεπε) ζούμε επαρχία, θέλουμε να μπαινοβγάζουμε στην θάλασσα το σκαφάκι μας, να πηγαίνουμε στο βουνό για κυνήγι, για να μαζεύουμε χόρτα,με το τρέιλερ να κουβαλάμε ξύλα για το τζάκι, να μαζεύουμε κουκουνάρες για να μοσχομυρίζουν οι μπριζόλες, να μαζέυουμε χόρτα , μανιτάρια και να μην βρίσκουμε από κάτω ούτε να κολλάμε σε λίγη λασπούλα! Επίσης θέλουμε να βάζουμε μέσα την οικογένεια να πηγαίνουμε καμιά βολτούλα για καφέ για φαγητό για διασκέδαση!
Και που και πού να το πάρουμε και να πάμε μια εκδρομούλα!
Επειδή όμως δεν έχουμε κερδίσει (ακόμα) το τζόκερ και παίρνουμε ένα μισθό εγώ και ένα η σύζυγος δεν παίρνω 4-5 αυτοκίνητα προσπαθώ με ένα να τα βολέψω και δεν θέλω να καίω 15 λίτρα βενζίνη στα 100 χιλιόμετρα ούτε όταν αυξάνονται 20% τα τέλη κυκλοφορίας ή οι ασφάλειες να κλαίω...... Τραβεστί;;; τραβεστί , κυκλοφορήστε εσείς με τα δίμετρα μωρά και όταν τα κερνάτε πασατέμπο στο παγκάκι ....... ούτε τραβεστί δεν θα σας κοιτάξει..... -
Τώρα αυτό το τελευταίο τι είναι;
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
τα suv θαρρώ είναι αυτοκίνητα τραβεστί........ Έτσι και το αυτοκίνητο πρέπει να 'ναι γνήσιο στο είδος του, και το είδος των SUV είναι τραβεστί.
Εμείς που θέλουμε SUV (έτσι κανονικά θά έπρεπε) ζούμε επαρχία, θέλουμε να μπαινοβγάζουμε στην θάλασσα το σκαφάκι μας, να πηγαίνουμε στο βουνό για κυνήγι, για να μαζεύουμε χόρτα,με το τρέιλερ να κουβαλάμε ξύλα για το τζάκι, να μαζεύουμε κουκουνάρες για να μοσχομυρίζουν οι μπριζόλες, να μαζέυουμε χόρτα , μανιτάρια και να μην βρίσκουμε από κάτω ούτε να κολλάμε σε λίγη λασπούλα! Επίσης θέλουμε να βάζουμε μέσα την οικογένεια να πηγαίνουμε καμιά βολτούλα για καφέ για φαγητό για διασκέδαση!
Επειδή όμως δεν έχουμε κερδίσει (ακόμα) το τζόκερ και παίρνουμε ένα μισθό εγώ και ένα η σύζυγος δεν παίρνω 4-5 αυτοκίνητα προσπαθώ με ένα να τα βολέψω και δεν θέλω να καίω 15 λίτρα βενζίνη στα 100 χιλιόμετρα ούτε όταν αυξάνονται 20% τα τέλη κυκλοφορίας ή οι ασφάλειες να κλαίω...... Τραβεστί;;; τραβεστί , κυκλοφορήστε εσείς με τα δίμετρα μωρά και όταν τα κερνάτε πασατέμπο στο παγκάκι ....... ούτε τραβεστί δεν θα σας κοιτάξει.....να προσεχεις τα χορτα που μαζευεις στο βουνο...
-
Πρόσεχε και τα μανιτάρια... είναι γνωστά παριασθησιογόνα.... μπορεί να νομίσεις ότι το αυτοκίνητό σου είναι τραβεστί... ευτυχώς έχουν χοντρή εξάτμιση και δεν υπάρχει φόβος να σφηνώσεις... μόνο περίμενε να κρυώσει πριν προβείς σε περιπτύξεις....
Αστειεύομαι φυσικά αλλά όντως η τελευταία σου παράγραφος κατέρρεε κάπως απότομα... -
αυτη η συζητηση εχει γινει απειρες φορες για διαφορα αυτοκινητα που φαινεται να πηγαινουν 'οριακα', οπως το qashqai 1.6
ας ξεκαθαρισουμε πρωτα οτι αυτα τα αυτοκινητα σαφεστατα δεν ειναι -σε γενικες γραμμες- επικινδυνα. σιγουρα δεν ειναι πιο επικινδυνο το qashqai απο ενα lada niva.
γινονται ομως συχνα επικινδυνα σε δρομους οπως η κορινθου - πατρων οταν οι οδηγοι τους δεν οδηγουν οπως αρμοζει στο αμαξι και προσπαθουν να οδηγησουν επιθετικα ή καθονται σε επικινδυνο σημειο πισω απο τα φορτηγα περιμενοντας να προσπερασουν (κλεινουν την τρυπα να χωθει καποιος που μπορει να κινηθει γρηγοροτερα) με αποτελεσμα να δημιουργουνται προβληματα και ενιοτε ατυχηματα.επιχειρηματα τυπου 'εφοσον κοστιζει 20 χιλιαρικα ειναι καλο'.... δεν χρειαζεται και ιδιαιτερη σκεψη να καταλαβει ο καθενας οτι ειναι παραλογισμοι ad hitlerum θα ελεγα:
κοστιζει 20 χιλιαδες ευρω, αρα ειναι καλο ->
ο,τι κοστιζει 20 χιλιαδες ευρω, ειναι καλοκατα το
ο χιτλερ ηταν κακος και ειχε σκυλο ->
οποιος εχει σκυλο, ειναι κακος ...το qashqai 1.6 δεν ειναι επικινδυνο, οπως ειπα και πιο πριν, με τη σωστη οδηγηση. ειναι ομως σαπιλα εκτος δρομου και εχει μετρια ενεργητικη ασφαλεια (οτι τους λειπει γκαζι φτανει σαν επιχειρημα). επισης, δεν ειναι βολικο ουτε στην πολη (λχ σε σχεση με ενα golf) αλλα ουτε και στο ταξιδι (σε σχεση με τα περισσοτερα 1.6αρια κατηγοριας focus, που μπορει επισης απο γκαζι να μη λενε πολλα, αλλα τουλαχιστον θα στριψουν στην εθνικη χωρις να να σου βγαλουν τα αντερα ..)
οποτε... γιατι να το αγορασει κανεις; και τα golf/astra/focus κλπ μια χαρα θα καβαλησουν το πεζοδρομιο , δεν υπαρχει θεμα.επομενως καταληγω οτι οι οδηγοι τους, συχνα τα αγοραζουν επειδη δεν εχουν κανει το homework τους, και εδω πανε ολα αυτα που ελεγαν οι προηγουμενοι περι αιτιων που αγοραζουν οι ελληνες suv.
τελος, ρε παλικαρια, συγγνωμη αλλα με 700 ευρω μισθο (οπως λετε) θα διαθεσετε τοσα λεφτα για αυτοκινητο;;
-
τα suv θαρρώ είναι αυτοκίνητα τραβεστί........ Έτσι και το αυτοκίνητο πρέπει να 'ναι γνήσιο στο είδος του, και το είδος των SUV είναι τραβεστί.
Εμείς που θέλουμε SUV (έτσι κανονικά θά έπρεπε) ζούμε επαρχία, θέλουμε να μπαινοβγάζουμε στην θάλασσα το σκαφάκι μας, να πηγαίνουμε στο βουνό για κυνήγι, για να μαζεύουμε χόρτα,με το τρέιλερ να κουβαλάμε ξύλα για το τζάκι, να μαζεύουμε κουκουνάρες για να μοσχομυρίζουν οι μπριζόλες, να μαζέυουμε χόρτα , μανιτάρια και να μην βρίσκουμε από κάτω ούτε να κολλάμε σε λίγη λασπούλα! Επίσης θέλουμε να βάζουμε μέσα την οικογένεια να πηγαίνουμε καμιά βολτούλα για καφέ για φαγητό για διασκέδαση!
Επειδή όμως δεν έχουμε κερδίσει (ακόμα) το τζόκερ και παίρνουμε ένα μισθό εγώ και ένα η σύζυγος δεν παίρνω 4-5 αυτοκίνητα προσπαθώ με ένα να τα βολέψω και δεν θέλω να καίω 15 λίτρα βενζίνη στα 100 χιλιόμετρα ούτε όταν αυξάνονται 20% τα τέλη κυκλοφορίας ή οι ασφάλειες να κλαίω...... Τραβεστί;;; τραβεστί , κυκλοφορήστε εσείς με τα δίμετρα μωρά και όταν τα κερνάτε πασατέμπο στο παγκάκι ....... ούτε τραβεστί δεν θα σας κοιτάξει.....Παλληκάρι, πάρε αυτό που σου αρέσει.
Συμφωνώ μαζί σου και εγώ αυτά ήθελα και τα βρήκα.
DAIHATSU TERIOS
Όσο για το τελευταίο σχόλιό σου -
Ο χρήστης CHRISTOF έγραψε:
Όσο για το τελευταίο σχόλιό σου
έχετε δίκιο για το τελευταίο... το παίρνω πίσω ... άλλο εννοούσα....
-
έτσι έλεγα κι εγώ για τα σουβ... αλλά όταν μπήκα στο forester 2.5 φίλου !!! απλά τρελάθηκα... το μηχάνημα είναι άντε γειά!!! και πολύ λίγα αυτοκίνητα μπορούν να σταθούν δίπλα του, + όποια σταθούν δίπλα του χάνουν από κάπου αλλού.
Έστειλα τη γυναίκα για τέστ αλλά κόπηκε λόγω εξωτερικού look!!!
-
Γιατί το CRV του μπατζανάκη;; Δεν παίζετε.... να δείτε πως μπαίνει στις στροφές και επιταχύνσεις...
-
Tώρα με αυτήν την οικονομική κρίση όχι SUV 1600cc αλλά και 1200 cc θα βγεί!!!!!!
-
Tώρα με αυτήν την οικονομική κρίση όχι SUV 1600cc αλλά και 1200 cc θα βγεί!!!!!!Αντε και βγήκε, θα το πάρεις;
Αν καταλαβαίνω καλά, το πρόβλημά σου είναι πως δεν υπάρχει και όχι πως ΑΝ υπήρχε, θα σερνόταν; -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αντε και βγήκε, θα το πάρεις;
Αν καταλαβαίνω καλά, το πρόβλημά σου είναι πως δεν υπάρχει και όχι πως ΑΝ υπήρχε, θα σερνόταν;Φυσικά και θα το έπαιρνε... γι'αυτό καίγεται να βγάλει κάποιος
-
Tiguan στα 1400 κυβικα...
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Tiguan στα 1400 κυβικα...Μας πέφτει ακριβό αυτό
Πανάκριβο και αυτό! Γύρω στα 20.000 ένα SUV 1600άρι ρε παιδιά!
Μόνο το τέριος υπάρχει! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Tώρα με αυτήν την οικονομική κρίση όχι SUV 1600cc αλλά και 1200 cc θα βγεί!!!!!!
Αν καταλαβαίνω καλά, το πρόβλημά σου είναι πως δεν υπάρχει και όχι πως ΑΝ υπήρχε, θα σερνόταν;Και βέβαια θα τόπαιρνα, μέχρι 20.000! Τώρα ότι θα σερνόταν δεν με απασχολεί την δουλειά μου να έκανα!!!!!
-
Μα εκεί είναι το θέμα, οτι θα σέρνεται και δεν θα μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου.
Πιστεύεις οτι κινητήρας 1600 cc μπορεί να σύρει 1,5++ τόνο αμάξωμα ΚΑΙ τη βάρκα σου;
Ότι δεν θα κολλήσει στη λάσπη; Με το sedan δε μπορείς να βάλεις ένα μικρό τρέιλερ από πίσω και θες ναι και καλά SUV; Να σοβαρευτούμε λίγο... -
Αν καταλαβαίνω καλά, το πρόβλημά σου είναι πως δεν υπάρχει και όχι πως ΑΝ υπήρχε, θα σερνόταν;Και βέβαια θα τόπαιρνα, μέχρι 20.000! Τώρα ότι θα σερνόταν δεν με απασχολεί την δουλειά μου να έκανα!!!!!
Συγνώμη, ποια είναι αυτή η δουλειά ακριβώς; Το σούρσιμο της βάρκας; Πού αλλού χρειάζεσαι το SUV δηλαδή; Αν είναι μόνον η έρμη η βάρκα, καλύτερα είναι να την βγάζεις με τα χέρια και έναν ιμάντα έξω, παρά να μεταφέρεις την οικογένειά σου με ένα πάναργο όχημα!
Δηλαδή, αν σου δίνανε το Grand Vitara 5d με τον 1.6, θα το αγόραζες; Και θα έβαζες μέσα οικογένεια, πίσω βάρκα και θα πήγαινες;
-
Εκείνο που θα ήθελα εγώ πάντως είναι να υπάρχει στην αγορά η δυνατότητα να έχω ένα μικρό 5θυρο Suvοειδές στα 1,4 ή 1,6 ή έστω 1,8 που να παρέχει μια απλή τετρακίνηση και την δυνατότητα κίνησης εκτός δρόμου (όχι τίποτα σε extreme τύπου trial καταστάσεις), κάτι που αυτή την στιγμή 'μονοπωλιακά' έχουν τα Terios/SX4. Εκεί που κολλάω είναι στην ποικιλία των επιλογών που 'δεν' έχω και η όποια τωρινή επιλογή μου ... είναι μονόδρομος και φυσικά ρυθμίζει τις τιμές.
Το να θές ένα όχημα με 5 πόρτες και δυνατότητα φόρτωσης μιας τριμελούς ή τετραμελούς οικογένειας με τις αποσκευές της έχοντας την δυνατότητα της επιλεκτικής και όχι μόνιμης τετρακίνησης και έχοντας έναν κινητήρα της τάξης των 120ΗΡ που θα μπορεί να σου παρέχει να κινηθείς στην ΕΟ έως τα ... 150 χλμ και θα παρέχει και την ελκτική δύναμη σε μια βάρκα ή ένα τρειλερ, θα αποτελεί με όλη την έννοια ενός 'πολυχρηστικού' αυτοκινήτου και σίγουρα δεν αποτελεί παράλογη απαίτηση.
Κανείς δεν ζήτησε το XTrail με τον 1,4 και τα 88 άλογα που βάζει η Nissan στο Μicra ... -
Urban Cruiser με 1.3 και 100 ίππους.
Το θέμα είναι ποσο θα κάνει -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Urban Cruiser με 1.3 και 100 ίππους.
Το θέμα είναι ποσο θα κάνειΩραιο αμαξακι, ανυπαρκτος κινητηρας. Οσο και να κανει λοιπον...
Το ιδανικοτερο θα ηταν να βγαζανε στο Sedici τον κινητηρα 1.4tjet. Καλυτερο του δεν θα υπηρχε σε αυτη την κατηγορια των μικρων SUV. Ολα πασχουν απο τον κινητηρα αυτη την στιγμη.
ΒΓΑΛΤΕ ΕΝΑ SUV 1600cc