-
Στην Ιαπωνία νομίζω, το ίδιο αυτοκίνητο βγαίνει και από την Toyota!! (που έχει σημαντικό έλεγχο της Daihatsu)
-
Ναι, και είναι αυτό:
http://toyota.jp/rush/αλλά το βγάζει και η θυγατήρ daihatsu:
http://www.daihatsu.co.jp/lineup/be-go/index.htm -
Αυτό το καθρεφτάκι στο καπώ ειναι όλα τα λεφτά.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
...Δεν χαλάνε βέβαια ....
Δηλαδή ψάχνεις για κάτι που να χαλάει αλλά να βρίσκεις εύκολα το ανταλλακτικό? (γιατί πολύ φτηνό δεν θα είναι έτσι κι αλλιώς)....
Πάντως το Terios είναι το σωστό για σένα.... Με SX4 σε γλύστρα με βάρκα δεν μου ακούγεται πολύ καλό εκτός αν έχετε άψογη γλύστρα και πρόσβαση. Κι αν δεν την βαζοβγάζεις και συχνά σε βοηθάει ένας από τους άλλους.
Γιατί δεν σου/σας αρέσει το Terios αλήθεια? Αν ο λόγος είναι ο προηγούμενος (ανταλλακτικό) τότε είσαι άξιος αυτών που θα πάθεις δοκιμάζοντας κάτι άλλο! Γιατί είσαι αχάριστος και δεν εκτιμάς την τύχη σου!Θυμήθηκα και κάτι άλλο και τα ξαναπήρα!
Πέρσι το τέριος μου έκανε κάτι διακοπές, διάγνωση αλλαγή του ενός μπεκ ψεκασμού από τα 4 που έχει το αμάξι!
Ρωτάω ένα φίλο που έχει κάθετη μονάδα σιτροέν, και του λέω: πόσο έχει ένα μπεκ του τέριος;
Ρωτάει και μου λέει γύρω στα 330 ευρώ το ένα!
Στο C3; του λέω, μου λέει: 30 ευρώ , στο c4 ; γύρω στα 40 ευρώ , στο ακριβότερο σιτροέν; γύρω στα 80 ευρώ μου λέει!
Αν θες δηλαδή για το τέριος να αλλάξεις τα 4 μπεκ, να πάρεις καινούρια ηλιοροφή, και μπιλιοφόρους, ΘΕΣ: 4χ330 =1320 + 1525+1200 = 4045 ευρώ!!!!
Οχι τέριος άσε με μη μου βάζεις σκέψεις.......... -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
...Δεν χαλάνε βέβαια ....
Δηλαδή ψάχνεις για κάτι που να χαλάει αλλά να βρίσκεις εύκολα το ανταλλακτικό? (γιατί πολύ φτηνό δεν θα είναι έτσι κι αλλιώς)....
Πάντως το Terios είναι το σωστό για σένα.... Με SX4 σε γλύστρα με βάρκα δεν μου ακούγεται πολύ καλό εκτός αν έχετε άψογη γλύστρα και πρόσβαση. Κι αν δεν την βαζοβγάζεις και συχνά σε βοηθάει ένας από τους άλλους.
Γιατί δεν σου/σας αρέσει το Terios αλήθεια? Αν ο λόγος είναι ο προηγούμενος (ανταλλακτικό) τότε είσαι άξιος αυτών που θα πάθεις δοκιμάζοντας κάτι άλλο! Γιατί είσαι αχάριστος και δεν εκτιμάς την τύχη σου!Θυμήθηκα και κάτι άλλο και τα ξαναπήρα!
Πέρσι το τέριος μου έκανε κάτι διακοπές, διάγνωση αλλαγή του ενός μπεκ ψεκασμού από τα 4 που έχει το αμάξι!
Ρωτάω ένα φίλο που έχει κάθετη μονάδα σιτροέν, και του λέω: πόσο έχει ένα μπεκ του τέριος;
Ρωτάει και μου λέει γύρω στα 330 ευρώ το ένα!
Στο C3; του λέω, μου λέει: 30 ευρώ , στο c4 ; γύρω στα 40 ευρώ , στο ακριβότερο σιτροέν; γύρω στα 80 ευρώ μου λέει!
Αν θες δηλαδή για το τέριος να αλλάξεις τα 4 μπεκ, να πάρεις καινούρια ηλιοροφή, και μπιλιοφόρους, ΘΕΣ: 4χ330 =1320 + 1525+1200 = 4045 ευρώ!!!!
Οχι τέριος άσε με μη μου βάζεις σκέψεις..........Τελικα το αλλαξες;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τελικα το αλλαξες;''Aνέβασα'' το αμάξι Αθήνα και βρήκα στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο που το πάω στο Περιστέρι (ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑΑΑΑΑ) από τρακαρισμένο τέριος ένα μεταχειρισμένο μπεκ με 100 ευρώ!!!!
-
Τα μπεκ του τέριος έχουν καμιά σχέση με τα μπεκ από J79; 330 ευρώ το ένα χλωμότατο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τα μπεκ του τέριος έχουν καμιά σχέση με τα μπεκ από J79; 330 ευρώ το ένα χλωμότατο.τι εννοείς;;;;
-
Eννοώ ότι εκτός αν τα μπεκ του είναι τπτ σούπερ ντούπερ από τουρμπίνα αεροπλάνου, είναι λίγο χλωμό να έχουν 330 ευρώ το ένα.
-
Μήπως είναι τα γκρί και είναι τόσο ακριβά?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eννοώ ότι εκτός αν τα μπεκ του είναι τπτ σούπερ ντούπερ από τουρμπίνα αεροπλάνου, είναι λίγο χλωμό να έχουν 330 ευρώ το ένα.Αφού τόσο τα πουλάει η αντιπροσωπεία!!! Σου φαίνεται χλωμό ε;;;; Και εγώ όταν ρωτάω την αντιπροσωπεία της νταιχάτσου για ανταλλακτικά του τέριος, νομίζω ότι μου κάνουν πλάκα, νομίζω ότι είναι χιουμορίστες ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ!!!!
Το 1997 το αυτοκίνητο κόστιζε γύρω στα 5.000.000 δρχ! Βλέπω ένα τέριος σε ένα χωράφι το οποίο είχε πάρει μια τούμπα με μικρή ταχύτητα, είχαν ραγίσει τα τζάμια και είχαν τσαλακωθεί οι λαμαρίνες!Οχι μεγάλη ζημιά! Μου είχε κινήσει την περιέργεια και αναρωτιώμουνα : Μα καλά γιατί δεν το φτιάχνει ο ιδιοκτήτης καινούριο αμάξι! Ρωτάω και μαθαίνω ότι για να φτιαχτεί του είχε ζητήσει η αντιπροσωπεία 4.000.000 δρχ!!!!!!!!!!!! -
Κων/νε μην το αποκλείεις. Το μπεκ του σκάφους σε μηχανή mercruiser 5.7 lt έκανε το 2002 ... 600 ευρώ
-
Ναι αλλά πρόσεξε, εσύ μιλάς για δίμπεκο σύστημα, που πρέπει να έχει παροχή για την μισή πλευρα, ενώ ο φίλος μας για 4μπεκο σύστημα από μοτέρ 1,3. Εεεεε, νισάφι.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αυτό το καθρεφτάκι στο καπώ ειναι όλα τα λεφτά.must στην Ιαπωνία...
και πας και στην Κύπρο και τα βλέπεις και θες να τα ξηλώσεις -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι αλλά πρόσεξε, εσύ μιλάς για δίμπεκο σύστημα, που πρέπει να έχει παροχή για την μισή πλευρα, ενώ ο φίλος μας για 4μπεκο σύστημα από μοτέρ 1,3. Εεεεε, νισάφι.E βέβαια νισάφι..... είναι πανάκριβη!!!!!!
Οσον αφορά τα σκάφη (επειδή είμαι και γω σκαφάτος) είναι ακριβό σπόρ και εις γνώση μας πληρώνουμε ακριβά αυτό μας το χόμπυ!!! Οχι όμως και σε ένα αυτοκινητάκι 1300 cc!!!!!!!!! -
Εγώ εξακολουθώ να μην το πιστεύω. Δεν εννοώ ότι λες ψέμματα, απλά μου φαίνεται τραγικά μεγάλο το κόστος... Για το δικό μου 1600αρι το μαμίσιο μπεκ κάνει κάνει κάτι λιγότερο από 90 ευρώ... Τι να πω...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ εξακολουθώ να μην το πιστεύω. Δεν εννοώ ότι λες ψέμματα, απλά μου φαίνεται τραγικά μεγάλο το κόστος... Για το δικό μου 1600αρι το μαμίσιο μπεκ κάνει κάνει κάτι λιγότερο από 90 ευρώ... Τι να πω...Μα και γω δεν το πιστεύω!!!!!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ εξακολουθώ να μην το πιστεύω. Δεν εννοώ ότι λες ψέμματα, απλά μου φαίνεται τραγικά μεγάλο το κόστος... Για το δικό μου 1600αρι το μαμίσιο μπεκ κάνει κάνει κάτι λιγότερο από 90 ευρώ... Τι να πω...Τα δικά σου δέν είναι γκρί όμως
-
Ναι, είναι περτικαλί.
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Mε κύρος ... όχι αλλά δίνω μεγάλη σημασία στο προφίλ της εταιρείας!
Μερικά ονόματα έχουν χαραχτει ανεξίτηλα στα μαύρα κατάστιχα και μόνο το όνομα... ξυπνάει συνειρμούς !!!Σιγά ρε costalio....
Νταϊχάτσου έχεις κ τολμάς να λές γ όνομα;;;
Έχει απόλυτο δίκιο ο προλαλήσας που λέει για τη σκόντα...
Εκεί που έχεσε η σκόντα φύτρωσε η νταϊχάτσου κ συγνώμη αν σου φαίνεται επιθετικό το ύφος μ αλλα πρέπει να μπαίνουν μερικά πράγματα σε σειρά...
Κ εν τέλει,ναι,δυστυχώς για να πάς σε ένα SUV με τα κριτήρια που θέτεις πρέπει να πάς στο tiguan. Αν ακόμη δεν το έχεις δεί μήν το κάνεις!!! Πήγαινε παρήγγειλέ το κ κυκλοφόρησε το με κουκούλα....!!!
ΒΓΑΛΤΕ ΕΝΑ SUV 1600cc