-
Ο χρήστης APR έγραψε:
.............................................................................
Αγοραστηκε και εχει παει μακρια ..και φτιαχνεται τωρα , απ'οτι λεει φιλος .
.............................................................................................
Καποιος ...σιγουρα θα το μετανιωσει που την εχασε την αγορα .......................................
-
Ο χρήστης chala13 έγραψε:
.............................................................................................
Καποιος ...σιγουρα θα το μετανιωσει που την εχασε την αγορα .......................................
-
Ο χρήστης Stoukerman έγραψε:
Καλα , εσυ μας παρακολουθεις απο τα... 'ξενα' ;
-
Προσεξτε μην καταπιειτε την σφυριχτρα κι οι δυο ....
Δεν ακουγατε , οταν φωναζα ..... παρτε τοοοοοο .... 90 σημερα και 120 μεθαυριο θα θελετε ....
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Προσεξτε μην καταπιειτε την σφυριχτρα κι οι δυο ....Δεν ακουγατε , οταν φωναζα ..... παρτε τοοοοοο .... 90 σημερα και 120 μεθαυριο θα θελετε ....
E, καλα κοψε κατι ....... αφου ξερεις στα ποσα διαπραγματευομαι τα 156 πονια
Α , και που εισαι , αφου φτασαν εκει οι τιμες ,τοτε δινω την δικια μου ενα 70αρι
Υ.Γ. Μια και δεν φανηκες το Σαββατοκυριακο ,να σε ενημερωσω οτι εκκεντρος και καρτερ ειναι εξω περιμενωντας το νεο ..μωρο
-
Κατσε βρε να καταπιουν τη κρισαρα και απο 90 στα 20 θα πανε αφου τοχεις ξαναδει το εργο
-
Ο χρήστης Stoukerman έγραψε:
Κατσε βρε να καταπιουν τη κρισαρα και απο 90 στα 20 θα πανε αφου τοχεις ξαναδει το εργοΝα και ο ...αισιοδοξος
-
Asxeto, alla ena alpine poy einai gia anakataskeyh ston sirouki ston geraka poianoy einai? Basika to eixa dei ekei prin kana 2-3 xronia.....
-
Τι ειναι σιρουκι ?
-
Συρουκης??
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Τι ειναι σιρουκι ?'Syroykis motorsport'
Ena synergeio poy ftiaxnei gallakia synh8ws...... Boh8oyse ton Maravelh palaiwtera kai o idios etrekse me ena 1.3 106....
Einai psila sthn Kleis8enoys.... -
ΚΑΤΕΒΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΑΙΣ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΟΡΟΦΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ,ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ(ΥΠΑΡΧΕΙ BAR) ΣΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΘΑΥΜΑΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΠΗ. Α Κ Ο Μ Η ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ.
-
Πότε πήγες τελευταία φορά;
-
Φίλε Α110, αλλάζεις τα ρήματα του ποστ σε παρελθόντα χρόνο, και είσαι ΟΚ!
-
ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ
-
ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΠΙΣΟΔΙΑ
-
viewtopic.php?f=16&t=34384
..
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPIN έγραψε:
ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΕΚοσμογονια φιλε μου Α 110 ΑLPIN .....
Περιουσιες κατερευσαν , μουσεια εκλεισαν , μερικα καλα αυτοκινητα που υπηρχαν εκει μεσα πουληθηκαν (οχι οτι ειχε και σπουδαιας αξιας αυτοκινητα) , απλα μπορουσες να δεις μεγαλη ποικιλια και αρκετα μοντελα που ειχαν χαθει απ'τον χωρο του παλιου .
Καποια στιγμη ειχε κυκλοφορησει και ο καταλογος τους , για την πωληση μερικων ....Ειχε και μερικα που ανοικαν σε γνωστους συλλεκτες και φιλους του ιδιοκτητη .
Περιμενε σε λιγο θα ειναι ετοιμο το κτηριο-μουσειο του Χαραγκιωνη -TALBOT ( τον θυμασαι ?, παλιος αγωνιζομενος , απ'την εποχη του Στρατουλη με το δικο σου ) .
Ιουλιανου και 3η Σεπτεβριου , τεραστιο γινεται ....
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Περιμενε σε λιγο θα ειναι ετοιμο το κτηριο-μουσειο του Χαραγκιωνη -TALBOT ( τον θυμασαι ?, παλιος αγωνιζομενος..)Προσπαθω να θυμηθω αλλα δεν μπορω.. Με τι ετρεχε???
-
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΙΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΤΙΑΞΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΞΕΚΙΝΟΝΤΑΣ ΒΓΑΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΞΕΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟΥ ΜΟΤΕΡ ΑΠΟ ΤΟ R8G ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΤΕΣ.
Classic Alpine & Gordini