-
-
Αυτό είναι απλό οχτάρι (ή S) όχι Gordini, έχει μικρά εμπρός φανάρια
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Αυτό είναι απλό οχτάρι (ή S) όχι Gordini, έχει μικρά εμπρός φανάριαKαι εχει δυο αντι για τεσσερα . Καμμια φωτο της μηχανης ;
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Αυτό είναι απλό οχτάρι (ή S) όχι Gordini, έχει μικρά εμπρός φανάριαΟ εκεί μάστορας μου είπε ότι είναι Gordini, αλλά έχετε δίκηο για τα φανάρια, έπρεπε να είναι διπλά. Η μηχανή, μου είπε, ότι είναι Gordini, αλλά είχε κάποια προβλήματα στο να βγάλει πινακίδες ιστορικού...
Ο αγωνιζόμενος μ' αυτό, είναι γύρω στα 60, μου είπε....
Φωτογραφία της μηχανής δεν έχω, επειδή το αυτοκίνητο ήταν επάνω σε ανυψωτικό. -
το αμαξι το τρεχει ενας κυριος που ετρεχε με το ψευδωνυμο okipus και νομιζω οτι τελευταια φορα ετρεξε στην αναβαση Αιγειρας..και το δηλωναν ως gordini
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
το αμαξι το τρεχει ενας κυριος που ετρεχε με το ψευδωνυμο okipus και νομιζω οτι τελευταια φορα ετρεξε στην αναβαση Αιγειρας..και το δηλωναν ως gordiniΣωστη η πληροφορηση , αν και τα νουμερα ειναι απο την περσινη Ριτσωνα . Οι χρονοι σαφως και αποκλειουν το μοτερ ναναι Gordini.
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... ace_id=531
-
Δεν ειναι απαραιτητο να εχει 4 φαναρια για να ειναι gordini .
Tα πρωτα gordini ου 1965 που ηταν 1108 cc με αριθμο κατ. R 1134 ειχαν μονον δυο φανους .
Το 1966 παρουσιαστηκε το R 8 GORDINI 1300 με αριθ. κατ. R 1135 και εβαλαν τα τεσσερα φαναρια .
Το δε 1969 βγηκε η εκδοση R 8 S σαν ενδιαμεσο μοντ. του R 8 και του gordini με αρ. κατ. R 1136 και 1108 cc με διαφορα σπορ αξεσουαρ και διπλα φαναρια σε κιτρινο μονον χρωμα και ακολουθησε η εκδοση TS με 1300 cc .
-
Ο χρήστης chala13 έγραψε:
Οι χρονοι σαφως και αποκλειουν το μοτερ ναναι Gordini.
Δεν είναι απόλυτο αυτό. Το αυτοκίνητο δεν ανεβαίνει μόνο του το βουνό, αν δεν το πατάς δεν πάει γρήγορα...
-
APR
Κάτι ξέρεις παραπάνω εσύ, αλλά το είδα και εγώ στην Ριτσώνα, δεν Gordini.
Μ. Μακρινός, μην πάω πιο παλιά!
Μάριος -
Και το R1134 πάντως είχε τα φανάρια των 180mm:
http://www.g-forum.net/cars/atc' target='_blank' target='_blankΤο αυτοκίνητο αυτό λοιπόν δεν είναι Gordini.
Εκεί είναι και το κύριο πρόβλημα όσων φτιάχνουν ρέπλικα, να βρουν τη μετώπη (υπάρχει νομίζω σε πολυεστέρα) και τα φανάρια.
Το R1136 φτιαχνόταν απο τη FASA (Ισπανία) και είχε 4 νορμάλ φανάρια R8 (και 2 διπλά καρμπυρατέρ αν δεν κάνω λάθος). -
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Οι χρονοι σαφως και αποκλειουν το μοτερ ναναι Gordini.
Δεν είναι απόλυτο αυτό. Το αυτοκίνητο δεν ανεβαίνει μόνο του το βουνό, αν δεν το πατάς δεν πάει γρήγορα...
Συ ειπας ...(που λεν και οι θρησκοι) -εγω ημουν λιγο πιο ευγενικος Γεγονος παντως ειναι οτι oταν εχεις τα 125 'γαλλικα πονυ' του 1296cc Gordini , oταν υπαρχουν ,θες δε θες το πατας . Ρωτα εμενα που 'στραγγιζω' τα 73CV ...... ( Aλλα το θηριο ετοιμαζεται )
-
-
Ενταξει ρε παιδια , οσο gta ειναι και τα περισσοτερα που τρεχουν στη sporting ..... , ειναι Gordini κι αυτο ..... ο ανθρωπος ειχε ενα R 8 το εβαψε στα πολεμικα χρωματα της Γαλλιας του 60 , και το παλευει με οτι βρει φτηνο να το πλησιασει στο κλασικο αγωνιστικο .
-
Xριστο (APR) σου λεει τιποτα το Πεζω που ηταν στην ομαδα μας εχθες στα Μεγαρα ;
Αν μη τι αλλο ... μου λενε τα super classik ζαντοπουλα της πεζω σπορ του Ονυφου
Ο πυραυλος motorman εκανε κανενα μαγικο ? με την αλφα .......
-
-
-
Εχετε εντοπίσει τη μαύρη κακοδιατηρημένη Alpine που ήταν χρόνια στα Εξάρχεια -και πιθανώς είναι-, τι ιστορία είναι;
-
Μαύρη ή μπλέ? Μία μπλέ έβλεπα πριν 8-10 χρόνια στην Ηπείρου στο φανάρι του μουσείου περίπου.
-
Μαύρη, βαμμένη με το χέρι, την βλέπω τουλάχιστον 6-7 χρόνια. Συνήθως ήταν παρακρισμένη σε μια κάθετη της Καλιδρομίου δύο στενά πάνω από την Μπουμπουλίνας, κολλάω τώρα με το όνομα της οδού.
-
Συχνα απ'την μανια μας για ερειπια χανουμε την αισθηση του χρονου !
Εχουν περασει τουλαχιστον 2-3 χρονια που την ειχα αυτην την συγκεκριμενη που λετε , εδω μεσα και της βγαζαμε καλουπια αμαξωματος , για την δικη μου .
Αγοραστηκε και εχει παει μακρια ..και φτιαχνεται τωρα , απ'οτι λεει φιλος .
Διεππης 1600 73 τετραμπουλωνη .Απειρες αλλαγες χρωματων .... 9 στρωματα εμφανη ,ξυσαμε για να βρουμε της μαμας της .Ηταν και τρεχαλιαρικη καποτε .
Αν ειναι και μερακλης ο νεος ιδιοκτητης , θα φτιαξει καλο αλπινακι γιατι εχει μερικα καλα πραγματα πανω της .
Καποιος ...σιγουρα θα το μετανιωσει που την εχασε την αγορα .....
Classic Alpine & Gordini