-
-
να δω το βασιλη μεσα σε ρολλ μπαρ .....και τι στο κοσμο...να κανει κοντρα με τον κπ ....
-
Δεν ξερω πολλα για το 5αρι αλλα στην εκδοση Gr2 ειναι οπλο.
-
Και το μπλέ μου αρέσει.Είναι η σπάνια πλέον έκδοση Coupe (Copa για τους Ιταλούς).Σύμφωνα με τους Ιταλούς του Automobilismo d epoca είχαν παραχθεί λίγα,σχεδόν έτοιμα από το εργοστάσιο για τους αγώνες Ενιαίου που διοργανώνονταν ανά την Ευρώπη.Ωραίο είναι,με τα weberakia του,την προσεγμένη ανάρτηση,στα στενά μπάκετ που πλέον χωράω,ε το κάγκελο θα το κρεμάσω στο γκαράζ.
Εγώ θα είμαι ασφάλτινος John.Από τα λίγα που έχω διαβάσει,στην άσφαλτο απαιτείται περισσότερη ακρίβεια σε ρυθμίσεις,'ψείρισμα' κλπ.Δε παίρνω και όρκο βέβαια,μη πέσετε οι χωμάτινοι να με φάτε,άσχετος είμαι από αγώνες.
-
[quote='scuderia monofaro']Και το μπλέ μου αρέσει.Είναι η σπάνια πλέον έκδοση Coupe (Copa για τους Ιταλούς).Σύμφωνα με τους Ιταλούς του Automobilismo d epoca είχαν παραχθεί λίγα,σχεδόν έτοιμα από το εργοστάσιο για τους αγώνες Ενιαίου που διοργανώνονταν ανά την Ευρώπη.Ωραίο είναι,με τα weberakia του,την προσεγμένη ανάρτηση,στα στενά μπάκετ που πλέον χωράω,ε το κάγκελο θα το κρεμάσω στο γκαράζ.
Xe xe ειδες weber ,sparco και σου μυρισε ιταλια
-
http://www.sportscardigest.com/wp-conte ... rvette.jpg
-
-
Tι τραβάνε κι αυτοί οι καλλιτέχνες ......
Στα τέσσερα σαν την ...Τζούλια !!!!
-
-
Uploaded with ImageShack.us
-
και με την βοήθεια του φωτοσοπ.
Uploaded with ImageShack.us
-
Πολυ ωραιο μονταζ Ιωσηφ! Θα ηταν ωραια σαν κεντρικη αφισα του Ακροπολις αλλα και σαν σημα για τους Ελληνες Αλπινακιδες.
-
Καλή επιτυχία στον Κάρολο και την γαλάζια κούκλα που είδαμε στο μεσημεριανό δελτίο της ΝΕΤ
-
Οι κουκλες ...ματιαζοντε κι ευκολα
Κυριως ...τερματισμο χρειαζεται , μιας και ειναι η πρωτη μετα την αναπαλαιωση της , και οπωσδηποτε δοκιμη γινεται για αρκετα πραγματα που δεν ηταν δυνατον μεσα σ'αυτο το χρονοδιαγραμμα (που ειναι πραγματικος αθλος για εναν χομπιστα ), να ελεγχθουν ολα !
Συνεχιζει προσεκτικα , χωρις δευτερη ταχυτητα .........ομως .
-
-
Καλο τερματισμο και δεν πειραζει. το κουκλι μπορει με 1η-3η και 3η -1η ανετα!Ετσι δεν ειναι ?
-
Ο χρήστης ALPINAKIAS έγραψε:
Καλο τερματισμο και δεν πειραζει. το κουκλι μπορει με 1η-3η και 3η -1η ανετα!Ετσι δεν ειναι ?Και το θαυμα εγινε .....
Ο Καρολακος μας το παλεψε και χωρις την σημαντικη (γιατι το σαζμαν αυτο δεν εχει και τοσο κοντες ταχυτητες ,που να ΜΗΝ παιζει ουσιαστικο ρολο η δευτερη) αλλα κι οπως εζησες κι εσυ Γιαννη στα Μεγαρα δημιουργηθηκε το θεμα με την μπιελα που εχει λυθει προχειρα (με ριζοχαρτακι ) κι ο πιλοτος μας ειχε προγραμματισει να μην το πηγαινει πανω απο 6-6500 για να την δυο ημερες αγωνα !!!Η χαρα του βεβαια δεν περιγραφεται ,αφου ακομα κι ετσι , εκανε οτι μπορουσε , και και κυπελακι στην κλαση του
Συντομα θα μας πει τα παραληπομενα .Η πρωτη εμφανηση της A 110 GROUP 4 (ρεστοραισμενη απ'τα χερια του ιδιοκτητη ) εστεφθει απο επιτυχια ονειρικη !
Ακολουθουν ... καλυτεροτερα -
Eύγε Κάρολε!
Καλή συνέχεια, με ακόμα περισσότερες επιτυχίες. -
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
-
Συγχαρητήρια και απο εμένα.Παρόλο τις δυσκολίες έδειξαν αυτοκίνητο και κυρίως οδηγός πως δεν μασάνε .
Classic Alpine & Gordini