-
πιστευω θα κανει πιο καλη τσοντα απο την ξενερωτη τζουλια
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Το εξωφυλο του DVD Της Μαριαννας Ντουβλη http://trelokouneli.blogspot.com/2010/05/dvd.htmlΣτην δεξια φωτο φερνει λιγο στην Ραπτη η μηπως η δικια μου φαντασια οργιαζει???
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
πιστευω θα κανει πιο καλη τσοντα απο την ξενερωτη τζουλιατο ελπίζω γιατί βαρέθηκα να σας βλέπω να γκρινιάζετε για τη Τζούλια.
ΥΓ:περιπτόντως δεν έχω δει την ταινία ποιότητας της αγαπημένης( ) Τζούλιας κυρίως για προσωπικούς λόγους
-
πιστευω θα κανει πιο καλη τσοντα απο την ξενερωτη τζουλιαΕχει και σκηνη με μια παρτενερ δεν το γραφω για να μην δω ενα μηνυματακι που να λεει: Προειδοποιηση εσταλει τα υπολοιπα σε αλλο αντρικο φορουμ
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ΥΓ:περιπτόντως δεν έχω δει την ταινία ποιότητας της αγαπημένης( ) Τζούλιας κυρίως για προσωπικούς λόγους
Φαντάζομαι όμως πως την έχουν δει οι συνεργάτες σου και είσαι ενήμερος
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Φαντάζομαι όμως πως την έχουν δει οι συνεργάτες σου και είσαι ενήμερος
να είσαι σίγουρος ότι ειδικά τις πρώτες μέρες υπήρξε λεπτομερής συζήτηση μεταξύ φίλων για όλες τις στάσεις σχολιάζοντας τες μάλιστα.
ΥΓ:λες και δεν ξέρουμε να (...) εμείς και περιμέναμε το dvd για να μάθουμε.
ΥΓ2:Από τα αποσπάσματα που έπαιξε το ράδιο-αρβύλα για τα οικονομικά μέτρα, πραγματικά μου φάνηκε αδιάφορη ως γκόμενα (για να μην πω τραγική ).Βέβαια γούστα είναι αυτά. -
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
Το γυναικείο ηλεκτρονικό περιοδικό με την υπογραφή της Τατιάνας Στεφανίδου, είναι κοντά σας!
Το ΤLΙFE είναι ένα σύγχρονο διαδικτυακό γυναικείο περιοδικό'Τ' όπως λέμε Τθουλάκι;
-
Σχόλιο αναγνώστη
Ανώνυμος 12 Μαΐου 2010 3:56 μ.μ.
Δεν θα πουλήσει γιατι δεν ειναι πιασάρικος ο τίτλος.Προτείνω εναλλακτικούς τίτλους:
-Αμάρτησα για το παιδί μου!
-Ντου(βλη) από παντού..!
-Θωρηκτο Καβλερωβ!
-Χτυποκαύλια στο Ντούβλι Χιλς!
-Παρτον Ντουβλη, και καντον κοντοσούβλι...
-Τα κανόνια του Ντουβλόνε. -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Το γυναικείο ηλεκτρονικό περιοδικό με την υπογραφή της Τατιάνας Στεφανίδου, είναι κοντά σας!
Το ΤLΙFE είναι ένα σύγχρονο διαδικτυακό γυναικείο περιοδικό'Τ' όπως λέμε Τθουλάκι;
T-Girl
-
T for Tατιανα;
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
πιστευω θα κανει πιο καλη τσοντα απο την ξενερωτη τζουλια
το ελπίζω γιατί βαρέθηκα να σας βλέπω να γκρινιάζετε για τη Τζούλια.
καλα δε χανεις και τιποτα, μονο αν εισαι κοντα στα 60 ή κατω απο 15 μπορεις να κανεις τη δουλεια σου, διαφορετικα τη βλεπεις μονο για το κουτσομπολιο
αν οι προσωπικοι λογοι ηταν η κοπελα σου, σου λεω οτι εγω το ειδα με τη κοπελα μου
-
γινανε ολοι ελιτιστικοι με τα της τζουλιας
-
αναλογα τις τσοντες που εχει δει ο καθενας
βεβαια για πρωτη προσπαθεια ηταν καλη απο πολλες αποψεις
-
Πφφφ... ξενερωτη τελειως! Ξέρω κοπέλες της διπλανής πόρτες που είναι 10 φορές καλύτερες στο μαμήσι.
-
Aυτες ειναι χρησιμες πληροφορίες .
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πφφφ... ξενερωτη τελειως! Ξέρω κοπέλες της διπλανής πόρτες που είναι 10 φορές καλύτερες στο μαμήσι.που μένεις ???
-
Σιγά μη σας πω...
-
αναλογα τις προσωπικές εμπειρίες που εχει ο καθεναςfixed
Κάβουρα, ευτυχώς οι προσωπικοί σου λόγοι σε γλύτωσαν από 10 χαμένα λεπτά.
Σιγά μη σας πω...
Γεια σου γείτονα.
-
Ντινε τι εισαι μια απο τις κοπελες?
-
Εγώ είμαι της παραδιπλανής, όχι της διπλανής.
Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας