-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
....Θα σας πω όμως κάτι που μάλλον δεν ξέρεται.
Τα σύνολα κινητήρα και σασμάν δικαιούνται συμετοχή από την εταιρεία στην δαπάνη σε πιθανή βλάβη μέχρι και 5 χρόνια χωρίς ο πελάτης να πληρώνει δραχμή για επέκταση της εγγύησης.
Καταλύτες 5 χρόνια η 70000 χλμ για όλο το ποσό.
Αισθητήρες λ και υπολογιστές ψεκασμού 36 μήνες για όλο το ποσό.
Συμετοχή μέχρι τους 36 για όλο το υπόλοιπο αυτοκίνητο.
Λοιπόν για πιο μικρό χρόνο κάλυψης εγγύησης μιλάμε;Αυτό ήθελε το εγοστάσιο να ισχύει όπως ισχύει σε όλο τον κοσμο.Αυτές τις οδηγίες πέρναμε από την ΜΑΒΑ και ότν πηγαίναμε να τα κάνουμε άλλα λογια.Όσοι από εμας την ψάχναμε για το καλό του πελάτη μας γιατί οι περισσότεροι...
Αν και δεν πολυκαταλαβα την τοποθέτηση σου, απο ότι έχω αντιλειφθεί ... με τίποτα να πιστέψω ότι στην Θεσ/νίκη λειτουργούσαν έτσι οι αντιπρόσωποι!!! Τέτοια εξυπηρέτηση είχαν και ίσως έχουν μόνο οι συγγενείς και φίλοι τους...
Εμένα και όλο τον κόσμο λίγο τον καίει το κακό ή το καλό της MAVA ... εγώ έχω να κάνω με τον εμπορο και όχι με τον εισαγωγέα ... Κανονικά θα επιβαλόταν τώρα παρά ποτέ να αλλάξουν και τους αντιπροσώπους ... Στην κακή εικόνα της στην Ελλάδα όσον αφορά τις πωλήσεις έχουν μερίδιο και οι τοπικοι εμποροι και οπως λειτουργούν ... Και άλλες εταιρίες έχουν 2 χρόνια εγγύηση αλλά δεν πάτωσαν ...Αυτό που έχω με πλαγια γράμματα είναι από παλιότερη τοποθέτηση μου και είναι μία σύντομη περιγραφει του πραγματικού καθεστώτος που θα έπρεπε να ισχύει στο θέμα εγγυήσεις και είναι από έντυπο σεμιναρίου της ΜΑΒΑ στην οποία είχα παρακολουθήσει και εγώ.
Εγω΄στην ουσία λέω ότι όλο το σύστημα ήταν σάπιο και κυρίως ότι το ψάρι βρομάει από το κεφάλι! -
'Θα έπρεπε¨όπως ακριβώς λες ... όπως και για τα υπόλοιπα έχεις απόλυτο δίκιο ...
-
Εγω θελω να ρωτησω τον thvarveris ενα πραγματακι. Καταλαβαινω φυσικα οτι ισως τον φερω σε δυσκολη θεση και δεν εχω απαιτηση να απαντησει αν ξερει, ουτε θα τον κακολογισω.
Ενα οποιοδηποτε αμαξι - Ρενω εννοειται -που μπαινει στον Ελλαδικο χωρο, ποσο κοστιζει στην Μαβα και ποσο το ποσοστο κερδος που 'κοπαναει' στους αγοραστες; -
Τα προβληματα απο οτι μαθαινω,σιγα σιγα λυνονται κ αποκαθισταται η ομαλη ροη στο χρονο παραδοσης των ανταλλακτικων.
Απο οτι μου ειπαν δε,αναμενονται και πολυ καλυτερες τιμες σε αυτα...
Ειδωμεν.
-
Δείτε και αυτό:
http://www.enet.gr/online/online_text/c ... 68,1457472
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Τα προβληματα απο οτι μαθαινω,σιγα σιγα λυνονται κ αποκαθισταται η ομαλη ροη στο χρονο παραδοσης των ανταλλακτικων.Απο οτι μου ειπαν δε,αναμενονται και πολυ καλυτερες τιμες σε αυτα...
Ειδωμεν.
Αντε να δούμε...
-
Καλές οι μειώσεις στα ανταλλακτικα, με τις τιμες των καινουργιων να δουμε τι θα γίνει.. Ξέρει κανείς τιποτα για καινούργιους τιμοκαταλόγους κλπ?
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Τα προβληματα απο οτι μαθαινω,σιγα σιγα λυνονται κ αποκαθισταται η ομαλη ροη στο χρονο παραδοσης των ανταλλακτικων.
Απο οτι μου ειπαν δε,αναμενονται και πολυ καλυτερες τιμες σε αυτα...
Ειδωμεν.Αντε να δούμε...
Για το καλό τους και γρήγορα.
Αν είναι να αλλάξουν μόνο όνομα και κτίριο ... τότε σίγουρα δεν θα φταίει η MAVA ... -
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Σύμφωνα με σημερινό άρθρο από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ,
ήδη στελεχώθηκε η PGA Motors η οποία από εδώ και πέρα θα εισάγει τα Renault στην Ελλάδα...Πηρανε γνωστά στελέχη?
-
PGA=Aυστριακών συμφερόντων.
Οι ξένοι πλέον δεν εμπιστεύονται την ελληνική αλητεία και καλά κάνουν.
Τι είπαμε ότι θέλουμε να βγάλουμε?
Αυτοκίνητο?Αυτά για όσους νομίζουν ότι η διαφθορά έγκειτε μόνο στον δημόσιο τομέα.
Αλλοίμονο σε αυτούς που θέλουν να δουλέψουν σωστά και τίμια σ αυτό το κολώχανείο. -
Γνωρίζει κανείς contact details της PGA στην Ελλάδα; Διεύθυνση ή τηλέφωνο ίσως;
-
Το renault.gr πάντως ακόμη για MAVA μιλάει....
-
Ο χρήστης Alessandro έγραψε:
Το renault.gr πάντως ακόμη για MAVA μιλάει....Το site αυτό είναι εδώ και χρόνια 'αλλού' ...
-
Υπάρχει τέτοιο site ??
-
Σήμερα στις κυριακάτικες εφημερίδες υπάρχει ολοσέλιδη καταχώρηση-ανακοίνωση της εταιρίας 'PGA EΛΛΑΔΑ επε' ότι απο τον Απρίλιο ξεκινάει την εισαγωγή και διανομή των Renault και Dacia στην Ελλάδα και ανακοινώνει τους μέχρι τώρα αντιπροσώπους της σε διάφορες πόλεις ...
Μιλάει φυσικά για υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών, μπλα ... μπλα ... μπλα ... αλλά ούτε λόγος η έστω μια μικρή αναφορά για την 'οικονομική πολιτική' που θα ακολουθήσει ... που ενδιαφέρει περισσότερο τους καταναλωτές, τωρινούς και αυριανούς πελάτες.
Προς το παρόν ... οι γνωστοί σε Αθήνα και Θεσ/νίκη που μάλλον θα πρέπει να αλλάξουν τιμοκαταλόγους γιατί αν λειτουργήσουν και μονοπωλιακά ... δεν θα φταίει η 'κακή' MAVA ...Προς το παρόν ... 'άλλαξε ο Μανωλιός ...'
-
To site που ανακοινώνεται στην ολοσέλιδη σημερινή 30.03.08 ανακοίνωση στον κυριακάτικο τύπο είναι το http://www.renault.com.gr
Προφανώς το http://www.renault.gr ανήκει στη MAVA που το παίζει κακιά και δεν το δίνει πίσω.
Όσο για οικονομική πολιτική, δικό τους το πρόβλημα. Αν δεν καταστήσουν ξανά το brandname ελκυστικό ειδικά μετά από αυτές τις περιπέτειες, δεν νομίζω ότι θα ανταμειφθούν με πωλήσεις. -
Βλέπω μετα λύπης οτι το, κατα τη γνώμη μου, καλύτερο εξουσιοδοτημένο επι εποχής MAVA δεν υπάρχει στη λίστα... Μπορεί φυσικά να μην έχουν υπογράψει συμφωνία ακόμα.
-
Βλέπω μετα λύπης οτι το, κατα τη γνώμη μου, καλύτερο εξουσιοδοτημένο επι εποχής MAVA δεν υπάρχει στη λίστα... Μπορεί φυσικά να μην έχουν υπογράψει συμφωνία ακόμα.Σε αντίθεση με εμένα που τρεις απο εποχής MAVA που τους θεωρούσα τους χειρότερους ... (και δεν ήμουν και ο μόνος) φιγουράρουν στην λίστα ... Άλλα τα κριτίρια τους φαίνεται!!!
-
Νομίζω οτι ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι...
-
Νομίζω οτι ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι...Δεν αμφιβάλω!!! Αυτοί ήταν που έδιωξαν απογοητευμένους πελάτες και όχι η MAVA και η όποια MAVA που δεν έχει να κάνει με το λιανεμπόριο...
Θα φανεί!!! Αν συνεχίσουν την ίδια τακτική και η PGA δεν κάνει τίποτα ...
Εμένα μ'ενδιαφέρει ποιος μου το πουλάει και πως μου το συντηρεί και όχι ποιος μου το φέρνει απο το εργοστάσιο!!!
ΔΙΑΖΥΓΙΟ MAVA - RENAULT