-
Τα 'μαγαζιά' ολης της Κρητης παραμενουν ως ειχαν.
-
επίσης δε βλεπω λαμδα και προτεκ
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Βλέπω μετα λύπης οτι το, κατα τη γνώμη μου, καλύτερο εξουσιοδοτημένο επι εποχής MAVA δεν υπάρχει στη λίστα... Μπορεί φυσικά να μην έχουν υπογράψει συμφωνία ακόμα.Για τη Mobility λες ? ?
Εκλεισε.
Πολυ ωραιες εγκαταστασεις ειχε,αλλα δεν ειχα παει ποτε για service.Στο GRC ακουγονται πολυ καλες κριτικες για τη DIM.
Ειχαμε κοψει εκει τη πιτα μας κ μου φανηκαν αρκετα συνεργασιμοι.
Τεσπα βρισκομαστε σε μεταβατικο σταδιο και ακομα η νεα εταιρια ψαχνεται.
Ελπιζω να ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα μετα απο λιγο καιρο.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Στο GRC ακουγονται πολυ καλες κριτικες για τη DIM.Να προσθεσω και εγω τη ψηφο μου υπερ της DIM, καμια σχεση με την Προτεκ που βρισκεται στα μερη μου και αναγκαστικα αναλαμβανει τα ψιλα που μου τυχαινουν για να μην τραβιεμαι Λυκοβρυση.
-
Καλά ρε,
την παλεύουν εκεί στην PGA?Πέταξαν έξω όλους τους αντιπροσώπους της Θεσσαλονίκης και άφησαν μόνο τον Ρομπόπουλο πάνω στην Εθνική Οδό?
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Καλά ρε,
την παλεύουν εκεί στην PGA?Πέταξαν έξω όλους τους αντιπροσώπους της Θεσσαλονίκης και άφησαν μόνο τον Ρομπόπουλο πάνω στην Εθνική Οδό?
Καλησπέρα,
Όπως λέει και στην ανακοίνωση της η PGA αυτοί είναι οι αντιπρόσωποι που έχουν ήδη υπογράψει με την νέα εταιρεία και όχι το τελικό σχήμα οπότε ας κάνουμε λίγο υπομονή
μέχρι να τελειοποιηθεί το δίκτυο και μετά κρίνουμε......Και στην Αττική μόνο 5 dealers υπάρχουν για την ώρα νομίζω......ευτυχώς είναι μέσα και η ΡΕΝΗΛ που έχω παραγγείλει
το αυτοκίνητο μου..... -
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Καλά ρε,
Γιατι ποιές άλλες ανεξάρτητες υπήρχαν εκτός αυτού;Η Mava και η Ρεναλ δεν ήτν του Μανιατόπουλου;
-
δηλαδη αμα θελω ρενω απο τη θεσσαλονικη μονο ρομποπουλο παω...μαιστα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
δηλαδη αμα θελω ρενω απο τη θεσσαλονικη μονο ρομποπουλο παω...μαιστα...Δηλαδή αμα θέλεις ρενώ ... θέλε! ... Πήγαινε στην Πεζώ καλύτερα!!!
-
Ο χρήστης Njo έγραψε:
Καλά ρε,
Γιατι ποιές άλλες ανεξάρτητες υπήρχαν εκτός αυτού;Η Mava και η Ρεναλ δεν ήτν του Μανιατόπουλου;
Από να ήταν και αυτές, καλύτερα μόνος του ο Ρομπόπουλος....
Τρέχαμε στα δικαστήρια με τους άλλους πριν 3 χρόνια... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
δηλαδη αμα θελω ρενω απο τη θεσσαλονικη μονο ρομποπουλο παω...μαιστα...
Δηλαδή αμα θέλεις ρενώ ... θέλε! ... Πήγαινε στην Πεζώ καλύτερα!!!
εσυ εισαι γενικα οπαδος των γαλλικων...
ασε, ξερω απο ρομπο...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εσυ εισαι γενικα οπαδος των γαλλικων... ...Στην πραγματικότητα διχασμένη γαλλοιαπωνική προσωπικότητα!!!
Πάντως πως κατάφεραν τα 2 γαλλάκια μου, το ένα να είναι πραγματικό θηρίο και το άλλο ... να με εχει κάνει εμένα θηρίο!!! -
Ειναι δυνατον να πληκτρολογεις http://www.renault.gr και να βγαινει το Peugeot 107 η μονο στο δικο μου computer συμβαινει?
-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Ειναι δυνατον να πληκτρολογεις http://www.renault.gr' target='_blank και να βγαινει το Peugeot 107 η μονο στο δικο μου computer συμβαινει?Δεν ειναι δυνατη η εμφανιση της σελιδας γραφει σε εμενα.
-
όντως.....
διαφημίζει το 107...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ειναι δυνατον να πληκτρολογεις http://www.renault.gr' target='_blank' target='_blank' target='_blank και να βγαινει το Peugeot 107 η μονο στο δικο μου computer συμβαινει?
Δεν ειναι δυνατη η εμφανιση της σελιδας γραφει σε εμενα.
Oυτε σε εμενα ανοιγει.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
όντως.....διαφημίζει το 107...
Απίστευτο! Όντως βγαίνει το 107!
Κανένα κόλπο του Μανιατόπουλου λέτε;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Εγω θελω να ρωτησω τον thvarveris ενα πραγματακι. Καταλαβαινω φυσικα οτι ισως τον φερω σε δυσκολη θεση και δεν εχω απαιτηση να απαντησει αν ξερει, ουτε θα τον κακολογισω.
Ενα οποιοδηποτε αμαξι - Ρενω εννοειται -που μπαινει στον Ελλαδικο χωρο, ποσο κοστιζει στην Μαβα και ποσο το ποσοστο κερδος που 'κοπαναει' στους αγοραστες;Άργησα να σου απαντησω γιατί ήθελα να τσεκάρω κάποια πράγματα.
Θα σου απαντήσω ως εξής.
Θα σου πω πρώτα πόσο κερδιζε ένας επίσημος έμπορος.
Για να βρεις πόσο ήταν η προμήθεια για κάθε επίσημο έμπορο θα πρέπει να πάρεις ένα επίσημο τιμοκατάλογο της εποχής και να πολλαπλασιασεις επί 2,5% με 3%, χονδρικά δηλαδή ένα CLIO είχε προμήθεια 300 ευρώ ένα MEGANE 500 ευρώ μία LAGUNA το πολύ μέχρι 1000 ευρω αν μιλάμε για την 2000Τurbo.
Παπάρια δηλαδή και για να σου δώσω να καταλάβεις, την εποχή ακόμα που υπήρχαν οι δραχμές η OPEL έδινε προμήθεια για ένα CORSA 250.000 δραχμές όταν η MAVA έδινε 100.000 για ένα CLIO.
Και αφαίρεσε και τα δώρα που θα έπρεπε να δώσει ο αντιπρόσωπος οπότε καταλαβαινεις με τη όρεξη έπρεπε να δουλέψει το μαγαζί.
Καμια φορά έδιναν και άλλη μία προμήθεια για αυτοκίνητα που η εταιρεία είχε εκδωσει άδεια κυκλοφορίας από πριν για να πιασει τους στόχους του εργοστασίου και αυτό γίνεται για όλα τα εγοστάσια.
Σε εμας που δουλεύαμε στο δίκτυο έδιναν αν θέλαμε να αγοράσουμε αυτοκίνητο 1,5 με 2 προμήθειες ανάλογα το αυτοκίνητο που θέλαμε να αγοράσουμε.Τωρα στο ψητό!
Για να βρεις πόσο κέρδιζε η MAVA θα πρέπει να πολλα πλασιάσεις το ποσό που κέρδιζαν οι επίσημοι έμποροι επί 6, 7, και 8 καμία φορά δηλαδή 20% με 25% τη αξίας που έβλεπες στους επίσημους τιμοκαταλόγους.
Πολλά λεφτα δηλαδή φίλε!!!
Για ένα MEGANE δηλαδή 3000 ευρώ μέσες άκρες!Ξεροκόματα στα μαγαζιά το ψαχνό η MAVA!
Το μεγάλο όμως πάρτυ γινόταν στα ανταλλακτικά, εκεί μιλάμε για θεότρελλα λεφτά, θα τα πούμε άλλη φορά.
Τώρα από την λίστα των καινούργιων αντιποροσώπων που είδα έχω να πω ότι απογοητευτικα
Είναι δυνατόν αυτοί που τόσα χρόνια βάλανε το χεράκι τους να πάει κατά διαόλου η μάρκα να είναι μέσα πάλι;
Μακάρι να πάνε καλύτυρα τα πράγματα και να βγω ψεύτης αλλα...
Στην ουσία αφαιρέθησαν τα μαγαζιά του Μανιατόπουλου και να το καινούργιο δίκτυο.Η καινουργια διευθυνση http://www.renault.com.gr μέχρι στιγμής βγάζει μόνο τα επίσημα μαγαζιά και καμία άλλη πληροφορία.
Άντε ρε παιδια πιο γρήγορα! -
Καλά άμα δουλέυανε με τέτοια ποσοστά κέρδους στην Mava με τα Ρενώ, φαντάσου τί παίζει με την Porsche...
-
Καλα με τα ανταλλακτικα ολοι ξερουμε τί γινεται λιγο πολυ. Για πισω φαναρι μου ζητουσαν 90 ευρω απο τη Ρενω και το βρηκα απο γνωστο μου που εμπορευεται ανταλλακτικα με 30 ευρω που σημαινει οτι απο αυτα τα 30 θα εβγαλε κι αυτος καμμια 10αρια.
ΔΙΑΖΥΓΙΟ MAVA - RENAULT