-
Ρε παιδιά έλεος να πάρει η ευχή. Σάμπως εδω πάνω όλοι είναι εντάξει? Λόγω της λατρείας μου στο σκι εδώ και χρόνια βάζω χειμερινά ελαστικά και κάθε εβδομάδα είμαι στα χιονοδρμικά. Τι καγκουριές έχω δει στις αναβάσεις στο βουνό δεν λέγεται. Ας ρίξει g60 κανένα χιόνι Θεσ/νίκη να δεις και δω τι γέλιο θα πέσει. Ο πανικός και οι σπασπωδικές αντιδράσεις είναι παενελλήνιο φαινόμενο.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Ρε παιδιά έλεος να πάρει η ευχή. Σάμπως εδω πάνω όλοι είναι εντάξει? Λόγω της λατρείας μου στο σκι εδώ και χρόνια βάζω χειμερινά ελαστικά και κάθε εβδομάδα είμαι στα χιονοδρμικά. Τι καγκουριές έχω δει στις αναβάσεις στο βουνό δεν λέγεται. Ας ρίξει g60 κανένα χιόνι Θεσ/νίκη να δεις και δω τι γέλιο θα πέσει. Ο πανικός και οι σπασπωδικές αντιδράσεις είναι παενελλήνιο φαινόμενο.ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ....
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ?????
ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ????? -
Ασε μας ρε κωνσαντινε φλωρακο κανεις και σκι. Αν εισαι μαγκας να ανεβαινεις πανω σε μια προβια και να κατεβαινεις τις πλαγιες. Μαθατε και οι σαλλλλονικοις απο χιονια.
αν δεν εισαι λιτοχωριατης δεν εισαι αντρας ρε -
toyotaman
pub -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και λοιπόν? Αυτό σου δίνει το δικαίωμα να μας πλακώσεις στα μπινελίκια και να μας αποκαλείς υπερβολικούς και μυγιάγγιχτους?
+1
ειλικρινά g60 δεν σε καταλαβαίνω...μην μας διαβάζεις. Δεν σε ανάγκασε κανείς.
Επιχείρημα στη νόσο της μουροχαβλίασης θέλω
αδερφέ,
τι θέλεις να ακούσεις; Δεν υπάρχει εμπειρία με το χιόνι. Τι να κάνουμε δηλ; Λόγω έλλειψης αυτής δημιουργούνται και τα ανάλογα προβλήματα. Συν την λαμακία αυτών που παραπονιούνται για το ότι δεν έριξαν αλάτι και δεν έχουν αλυσίδες μαζί τους.
τι να κάνουμε; Δεν χιονίζει κάθε χρόνο. Δεν είναι Κατερίνη. Να πάμε παρακάτω τώρα;
Οχι να μην παμε παρακάτω ρε ΑΔΕΡΦΕ
Να μάθετε να καθαρίζετε τα πεζοδρόμια και να φοράτε αλυσίδες αντί να μας πρήζετε τα αρχίδια στην tv λόγω της ανικανότητας των στοιχειωδών για κάτι το οποίο είναι
εντελώς φυσιολογικό.
Το ότι δε σας χιονίζει κάθε χρόνο αυτό ειναι αφύσικο.
Οταν όμως δεν έχετε νερό το καλοκαίρι μη γλυκοκοιτάτε κατά Καρδίτσα μερια......λίμνη πλαστήρα
Να ψοφήστεΕίσαι καλά ρε? Διαβάζεις τι γράφεις? Αιντε συγκεντρώσου επιτέλους!!!
Σοβαρολογώ.
Αποκτήστε απο 10 αμάξια σε κάθε σπίτι και 30 a/c σε κάθε διαμέρισμα και μετά ψάχτε για νερό τα καλοκαίρια.
Οταν δε σας δίνουν όμως οι άλλοι νομοί νερό (γιατί και αυτοί έχουν τις ανάγκες τους και δε ζήτησαν από σας) μη τα έχετε (όχι εσύ προσωπικά γιατί εκεί πας την κουβέντα......δυστυχώς) δε θα το κάνετε ζήτημα μεσανατολικό.
Ολα έχουν τις συνέπειές τους αλλά όταν κάποιος εκφράζει την γνώμη του, ελεύθερα η μάζα έρχεται να αποκεφαλίσει.
ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ο Ολύμπος έχει 10 μέτρα χιόνι,εσείς θα ψοφήστε και δε το καταλαβαίνετε. -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
toyotaman
pub -
και συνεχίζει ακάθεκτος...
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Και λοιπόν? Αυτό σου δίνει το δικαίωμα να μας πλακώσεις στα μπινελίκια και να μας αποκαλείς υπερβολικούς και μυγιάγγιχτους?
+1
ειλικρινά g60 δεν σε καταλαβαίνω...μην μας διαβάζεις. Δεν σε ανάγκασε κανείς.
Επιχείρημα στη νόσο της μουροχαβλίασης θέλω
αδερφέ,
τι θέλεις να ακούσεις; Δεν υπάρχει εμπειρία με το χιόνι. Τι να κάνουμε δηλ; Λόγω έλλειψης αυτής δημιουργούνται και τα ανάλογα προβλήματα. Συν την λαμακία αυτών που παραπονιούνται για το ότι δεν έριξαν αλάτι και δεν έχουν αλυσίδες μαζί τους.
τι να κάνουμε; Δεν χιονίζει κάθε χρόνο. Δεν είναι Κατερίνη. Να πάμε παρακάτω τώρα;
Οχι να μην παμε παρακάτω ρε ΑΔΕΡΦΕ
Να μάθετε να καθαρίζετε τα πεζοδρόμια και να φοράτε αλυσίδες αντί να μας πρήζετε τα αρχίδια στην tv λόγω της ανικανότητας των στοιχειωδών για κάτι το οποίο είναι
εντελώς φυσιολογικό.
Το ότι δε σας χιονίζει κάθε χρόνο αυτό ειναι αφύσικο.
Οταν όμως δεν έχετε νερό το καλοκαίρι μη γλυκοκοιτάτε κατά Καρδίτσα μερια......λίμνη πλαστήρα
Να ψοφήστεΕίσαι καλά ρε? Διαβάζεις τι γράφεις? Αιντε συγκεντρώσου επιτέλους!!!
Σοβαρολογώ.
Αποκτήστε απο 10 αμάξια σε κάθε σπίτι και 30 a/c σε κάθε διαμέρισμα και μετά ψάχτε για νερό τα καλοκαίρια.
Οταν δε σας δίνουν όμως οι άλλοι νομοί νερό (γιατί και αυτί έχουν τις ανάγκες τους και δε ζήτησαν απ σας) μη τα έχετε (όζι εσύ προσωπικά γιατί πας την κουβέντα......δυστυχώς) δε θα το κάνετε ζήτημα μεσανατολικό.
Ολα έχουν τις συνέπειές τους αλλά όταν κάποιος εκφράζει την γνώμη του ελεύθερα η μάζα έρχεται να αποκεφαλίσει.
ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ο Ολύμπος έχει 10 μέτρα χιόνι,εσείς θα ψοφήστε και δε το καταλαβαίνετε.Επιλογή όλων ήταν να μην εχουμε νερό κάποια καλοκαίρια και να μην έχουμε κάθε χειμώνα χιονοπτώσεις...
-
kouk
Δεν εκπλήσομαι
Η λογοκρισία είναι γενικώς ελληνικό φαινόμενο.
Το ότι έχετε τη δύναμη να διαγράφετε πόστ δε μου λέει τπτ.
Απλά αποδεικνύει πόσο ακόμα θέλετε να συρικνώσε το φόρουμ.
Δεν απέχετε και πολύ απ τη λογική των εφημεριδων κλπ -
Επιλογή σας ,είναι,βεβαίως
Τώρα το αν είναι εν γνώση σας ή όχι αυτό είναι ένα άλλο θέμα -
G60
εισαι υπερβολικος. -
sorry,δεν διαγράφω το πόστ καθώς δεν είδα ότι έγινα η αιτία να ανοιχτεί ένα άλλο.
Πάντως δε βλέπω το λόγο.......ειλικρινα -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
G60
εισαι υπερβολικος.Καθόλου
-
Δεν πάει καλά ο κόσμος...
Τώρα αν πω για γίδια και πρόβατα θα είμαι προκλητικός ε;
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
και συνεχίζει ακάθεκτος...
καλά....θα πάω για ποτό σε λίγο,με περιμένει το αίσθημα
τα λέμε -
edit [kouk]
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Δεν πάει καλά ο κόσμος...Τώρα αν πω για γίδια και πρόβατα θα είμαι προκλητικός ε;
Εξαρτάται με ποιά κριτήρια θα τους απαριθμείς.
Πόσοι είναι ικανοί να βάλουν αλυσίδες στα μπροσθιοκίνητα εμπρός αντι για πίσω? -
Ο χρήστης Random έγραψε:
edit [kouk] Τα επόμενα θα διαγράφονται:καλά εσύ απαλάσεσαι λόγω japan
-
-
G60
η λογοκρισία είναι ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ φαινόμενο, αν δεν απατώμαι.Παρεμπιπτόντως, τον Γενάρη ήμουν στο Λονδίνο και ΤΡΕΜΑΝΕ μήπως χιονίσει. Έτσι και το στρωνε έστω και λίγο στον δρόμο, θα παρέλυαν τα ΠΑΝΤΑ. Και μιλάμε για ντεμέκ συνηθισμένη σε αυτά και οργανωμένη χώρα μπλα μπλα μπλα.
Α, και το να μιλάς για λογοκρισία εδώ μέσα είναι επιεικώς τραγικό. Ώρες-ώρες παρακαλάμε να λογοκρίνουν (κάνα ban δλδ) και τίποτα.
[Διάσπαση] Περί αντιμετώπισης καιρικών φαινομένων