-
Έχει σχέση το δίκτυο, αν δεν βάζει το τηλέφωνο σε κατάσταση χαμηλής κατανάλωσης θα βλέπεις μικρή διάρκεια αναμονής.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ε τι λαλακίες χρόνους αναμονής αναφέρουν τότε στα τεχνικά χαρακτηριστικά του; Προφανώς και δεν πιστεύω τo έως 310 ώρες αναμονής, άλλο αυτό όμως και άλλο το να ψοφάει σε λιγότερο από μια μέρα (15-16 ώρες). Ας κράταγε 2-3 μέρες και θα το θεωρούσα νορμάλ. Εδώ το Nokia 6280 που έχω λέει 250 ώρες αναμονή και κρατάει 3+ μέρες. Ελπίζω να φτιάξει κάπως φορτίζοντάς το μερικές φορές ακόμα.εάν δεν χρησιμοποιεί το 3G να το βγάλει και να το βάλει απλό GSM, τρώει πολύ μπαταρία
επίσης ας μην έχει ψηλά την φωτεινότητα της οθόνης και αυτό τρώει. -
hello! sorry gia ta greeklish alla grafw apo to neo mou apoktima ena sony ericsson g900. oi mexri twra entypwseis einai kales, an eksairesw to gegonos oti den mporw na brw an kai apo pou apenergopoieitai to 3g kai to gprs. to wifi einai mia eyxaristi pros8iki alla mono gia to apolytws aparaitito browsing. perissoteres entypwseis sta ellinika apo to pc se ligo.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εάν δεν χρησιμοποιεί το 3G να το βγάλει και να το βάλει απλό GSM, τρώει πολύ μπαταρία
+1
Τελειο avatar elteo .
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
hello! sorry gia ta greeklish alla grafw apo to neo mou apoktima ena sony ericsson g900. oi mexri twra entypwseis einai kales, an eksairesw to gegonos oti den mporw na brw an kai apo pou apenergopoieitai to 3g kai to gprs. to wifi einai mia eyxaristi pros8iki alla mono gia to apolytws aparaitito browsing. perissoteres entypwseis sta ellinika apo to pc se ligo.Περί G900 λοιπόν, με περασμένο το τελευταίο firmware. Η απόκριση στα μενού είναι ικανοποιητική αλλά σε καμία περίπτωση αντίστοιχη σε ταχύτητα με τα απλά μοντέλα της Sony Ericsson. Το μέγεθος και το βάρος του είναι σε απολύτως ανεκτά επίπεδα και η κατασκευή, σε αντίθεση με όσα λέγονται από αρκετούς χρήστες σε φόρα, δείχνει στιβαρή. Το πληκτρολόγιο είναι εύχρηστο και μόνο ο χειρισμός με τη γραφίδα μου έκανε κακή εντύπωση αφού χρειάζεται περισσότερη πίεση από όσο περίμενα (κάτι όμως που παραδόξως δε συμβαίνει όταν πατάς την οθόνη με το δάχτυλο). Η κάμερα είναι ικανοποιητική αλλά μέχρι εκεί, κάτι που είναι λογικό αφού δεν πλασάρεται ως φωτογραφικό τηλέφωνο. Έχει όμως autofocus (όπως επίσης επιλογή για manual focus εκεί που θέλεις) και φλας. Στα αρνητικά του συγκαταλέγω το ότι στην αρχική εγκατάσταση πρέπει να επιλέξεις γλώσσα από τις διαθέσιμες και κατόπιν σου αφαιρεί όλες τις άλλες (λόγω UIQ φαντάζομαι), ενώ ακόμα κι αν επιλέξεις να φορτώσεις γλώσσες με το διαθέσιμο tool από τον υπολογιστή σου, αν επιλέξεις πάλι ποια θέλεις σου αφαιρεί πάλι τις υπόλοιπες (εκτός UK English, η οποία δεν μπορεί να αφαιρεθεί, προφανώς για να μη μείνει η συσκευή χωρίς... γλώσσα)! Ευχάριστη η ύπαρξη της σουίτας QuickOffice και του Pdf+, όπως επίσης και του σαρωτή business cards, αν και δεν τον δοκίμασα ώστε να διαπιστώσω την καλή λειτουργία του. Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι είναι μία τίμια συσκευή, στο πνεύμα των περισσότερων Sony Ericsson, που αξίζει τα 300 της ευρώ.
-
Nokia 6300 πάπαλα, κάπου μου έπεσε
Λέω να πάρω κάτι πιο.. πλούσιο σε λειτουργίες (Νοκια Ε66). Απόψεις για το τηλέφωνο; Εναλλακτικές; Επιδότηση δεν παίζει, το πολύ πολύ να εκδοθεί τιμολόγιο και να μην πληρώσω ΦΠΑ.. -
Kαλό είναι το Ε66...στα 374 του Ε66 κοίτα επίσης και τα Ν82 στα 357 και Ν79 στα 389.
Αν θες κάτι πιο φτηνό κοίτα και τα επίσης symbian 6220 classic στα 339 και Ε51 το πιο προσιτό απ' όλα στα 229.
Απ' όλα αυτά θα επέλεγα ή το Ν82 (πληρέστατο και αξιόπιστο) ή το Ε51 (value4money).
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Kαλό είναι το Ε66...στα 374 του Ε66 κοίτα επίσης και τα Ν82 στα 357 και Ν79 στα 389.Αν θες κάτι πιο φτηνό κοίτα και τα επίσης symbian 6220 classic στα 339 και Ε51 το πιο προσιτό απ' όλα στα 229.
Απ' όλα αυτά θα επέλεγα ή το Ν82 (πληρέστατο και αξιόπιστο) ή το Ε51 (value4money).
-
Θα πάω το Σάββατο σε κάποιο κατάστημα να τα δω, και βλέπουμε..
Προηγείται μάλλον το N82 λόγω καλύτερων χαρακτηριστικων.
Ευχαριστώ για τις προτάσεις -
Όσοι με WM, χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα για μετρητές κλήσεων/σουμουσου;
-
δες το battery status
-
Θέλω κάτι σε πρόγραμμα κανονικό, όχι να βγαίνει στην Today Screen. Γιατί με το TouchFlo δεν παίζει το Battery status...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Nokia 6300 πάπαλα, κάπου μου έπεσε
Λέω να πάρω κάτι πιο.. πλούσιο σε λειτουργίες (Νοκια Ε66). Απόψεις για το τηλέφωνο; Εναλλακτικές; Επιδότηση δεν παίζει, το πολύ πολύ να εκδοθεί τιμολόγιο και να μην πληρώσω ΦΠΑ..για το Ε66:
από Lippi την 07/11/08 5:34
Μετά απο 3 εβδομάδες που έχω το Ε66 μπορώ να πω οτι:
- είναι λεπτό και βολικό όσον αφορά το μέγεθος
- η θηκούλα της συσκευασίας είναι ιδιαίτερα βολική και καλή.
- η μνήμη των 2 gb που περιλαμβάνεται στην συσκευασία είναι απλα μια χαρα (για αρχή)
- η συδεσιμότητα με το PC suite είναι πανέυκολη και ταχύτατη (συγχρονισμός με contacts
- οι χάρτες είναι βολικοί (δεδομένου ότι είναι και τσάμπα) και κατεβάζεις όποια χώρα θέλεις χωρίς πρόβλημα και πολύ γρήγορα. (βέβαια ακόμη καλύτεροι είναι οι google maps που συνεργάζοναι και με Wifi)
- έχει καλές και χρήσιμες εφαρμογές που σε παλαιότερα τηλέφωνα έπρεπε να καταβάσεις
(πχ παίζει αρχεία youtube, οπότε δεν χρειάζεσαι mobitubia ή ανάλογα προγράμματα) Μερικές δεν τις έχω χρησιμοποιήσει ακόμη αλλά θα με κάλυπταν σε πολλά πράγματα οn demand
ΑΛΛΑ:
- η ποιότητα κατασκευής είναι μέτρια. Απορώ πως όλα τα site με reviews κινητών τηλεφώνων εκθείαζαν την ποιότητα κατασκευής. α) Το καπάκι ανοίγει με το παραμικρό άγγιγμα σε 1 απο τα 2 κλίπς στο πλάι του τηλεφώνου. 2) Τα μποστινά κουμπιά (ειδικά αυτά τα 2 που αντιστοιχούν σε εντολές που εμφανιζονται στην οθόνη είναι γτπκ. Τόσο τριζάτα κουμπιά ούτε φιατ ούνο πρώτης γενιάς). 3) το Slide εχει τζόγο (αλλα αυτό είναι χαρακτηριστικό όλων των Nokia όπως κατλαβαίνω, αλλά δεν ισχύει για όλα τα slide) 4) αν δεν προσεξεις το μέρος που πλαστικού που είναι κάτω απο το slide μπορεί να μετακινηθεί και το τηλέφωνο να τρίζει απίστευτα, αλλα το κουμπώνεις ξανά και όλα οκ....μέχρι την επόμενη φορά. Kαι OXI: αυτό δεν είναι πρόβλημα κατασκευής αφού τίποτα δεν είναι σπασμένο. Απλα τυχαίνει καμιά φορά....
- εργονομία. Οποιος αισθανθεί άνετα κρατώντας το τηλέφωνο και μιλώντας χωρίς bt να μου πει πως το κάνει 1)χωρίς να φοβάται μήπως του γλυστρίσει και 2) χωρίς να κλείνει το μικρόφωνο με τα δάχτυλα του (τι δι@αολο....αρθρίτιδα έχω;;;)
-μπαταρία. Εχω εφαρμόσει 70000 τεχνικές εξοικονόμησης ενέργειας...1-1,5 ημέρες χωρίς πολύ χρήση και ευλαβική φόρτιση μέχρι τώρα. Να υποθέσω ότι είναι νωρίς ακόμη και ότι θα βελτιωθεί;
αυτά προς το παρόν.
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Να υποθέσω ότι είναι νωρίς ακόμη και ότι θα βελτιωθεί;Ναι, ακόμα στο στρώσιμο είσαι. Μετά τις 10.000 χλμ θα ανοίξει το 'μοτέρ'.
-
Εκτός λίστας το Ε66 λοιπόν. Όχι οτι έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση τα slide έτσι κι αλλιώς..
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες Lippi -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όσοι με WM, χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα για μετρητές κλήσεων/σουμουσου;Χρόνια πολλά και καλή χρονιά...
Έψαχνα και εγω πριν κάποιο διάστημα και βρήκα το kd power meters στο navimania forum.
Μετράει τα πάντα (χρόνους κλήσεων, sms, mms, όγκο δεδομένων) και μπορείς να φτιάξεις τις μετρήσεις ανάλογα με το πάγιο σου. Είναι πολύ καλό.Αν θες στείλε μου Pm να σου στείλω link...
-
Το kounadisk power meters λες; Τελικά έπεσα και εγώ πάνω του, και όντως φαίνεται πολύ καλό. Μπορείς να φτιάξεις και πακέτα κτλ...
Χρόνια πολλά!
-
Τελικά ο Senior δεν είχε χρησιμοποιήσει την επιδότηση και μου την άφησε, οπότε πήρα το N82 δωρεάν
Άλλη εφαρμογή για το GPS πλην του Nokia maps παίζει;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Τελικά ο Senior δεν είχε χρησιμοποιήσει την επιδότηση και μου την άφησε, οπότε πήρα το N82 δωρεάνΆλλη εφαρμογή για το GPS πλην του Nokia maps παίζει;
Destinator S8 !!!! ~100Eu
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Τελικά ο Senior δεν είχε χρησιμοποιήσει την επιδότηση και μου την άφησε, οπότε πήρα το N82 δωρεάν
Άλλη εφαρμογή για το GPS πλην του Nokia maps παίζει;
Destinator S8 !!!! ~100Eu
Καλή χρονιά σε όλους. Δυό ερωτήσεις σχετικά με το N82 σας έχω:
α) μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αυτοκίνητο; και
β) γνωρίζεται αν υπάρχουν μικρές οθόνες με είσοδο RGB για σύνδεση με το κινητό; (για χρήση με το GPS και ως video player για τα παιδιά)
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]