-
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
, η αναγνώριση έρχεται μετά από 3 ώρες
μηπως εννοεις η αναφορα?
διοτι συνηθως η αναγνωριση ερχεται μετα απο χρονια...
ναι είμαι λίγο κρυωμένος και τα έχω χάσει μη δίνεις σημασία
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
, η αναγνώριση έρχεται μετά από 3 ώρες
μηπως εννοεις η αναφορα?
διοτι συνηθως η αναγνωριση ερχεται μετα απο χρονια...
ναι είμαι λίγο κρυωμένος και τα έχω χάσει μη δίνεις σημασία
άρα μια χαρά είναι η Κοσμοτέ.
-
Μπα και η Cosmote κρυωμένη πρέπει να είναι Με έχει ρημάξει στο lag
-
http://www.pestaola.gr/nokia-breaks-up-with-alpha-copy/
Οριστικό τέλος βάζει η Nokia στην συνεργασία με την Alpha Copy.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
http://www.pestaola.gr/nokia-breaks-up-with-alpha-copy/Οριστικό τέλος βάζει η Nokia στην συνεργασία με την Alpha Copy.
Κερναω σαμπανιες αποψε!!!!
-
Problem
Είχα αφήσει το iPhone tethered πάνω στον υπολογιστή στο διάλειμμα και όταν γύρισα στην τάξη συνειδητοποίησα ότι ένα @#$%παιδάκι το είχε πάρει στα χέρια του και έπαιζε. Από ότι κατάφερε να μου εξηγήσει, παίζοντας με τις ρυθμίσεις του bluetooth πάτησε ένα κουμπί που την ρωτούσε αν θέλει να αγνοήσει το macbook pro μου. Τώρα δεν μπορώ να κάνω pairing του τηλεφώνου με το computer γιατί το τηλέφωνο αγνοεί τα requests που του στέλνω από το MBP.
Προσανατολίζομαι να κάνω reset στις ρυθμίσεις δικτύου, αλλά αφενός δεν ξέρω αν αυτό θα λύσει το πρόβλημα, αφετέρου φοβάμαι ότι μετά δεν θα ξέρω πως να το ξανασυνδέσω με το internet της Vodafone.
Καμία ιδέα;
-
Reset Network Settings, θα κάνει επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις της Voda, θα σου ξαναεμφανιστεί το tethering και όλα μια χαρά, εάν έχω καταλάβει σωστά!
-
διαφορετικα restore και εισαι μεσα...
και να μην τα αφηνεις τα κακα παιδακια....
-
Έκανα restore τελικά και ξαναέγινε ζευγοποίηση ανάμεσα στο MBP και το iPhone, αλλά στα network preferences του laptop το iphone φαίνεται ως μη συνδεδεμένο και δεν λειτουργεί το tethering παρά μόνο αν το συνδέσω με το καλώδιο του στο mac.
Edit:
Και ξαφνικά δούλεψε. Βρε μυστήρια που έχει η επιστήμη!Και ένα τελευταίο ερώτημα. Στο αυτοκίνητο χρησιμοποιώ ένα bluetooth ανοιχτής συνομιλίας της Nokia. Η ζευγοποίηση έγινε χωρίς πρόβλημα, αλλά δεν μπορώ να βρω πως μπορεί να απαντάει αυτόματα το τηλέφωνο μετά από κάποια κουδουνίσματα (στο προηγούμενο, motorola μου, αυτό ήταν μια ρύθμιση από το τηλέφωνο). Για την ώρα είμαι υποχρεωμένος να πατάω το κουμπί στο car kit.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
ProblemΕίχα αφήσει το iPhone tethered πάνω στον υπολογιστή στο διάλειμμα και όταν γύρισα στην τάξη συνειδητοποίησα ότι ένα @#$%παιδάκι το είχε πάρει στα χέρια του και έπαιζε. Από ότι κατάφερε να μου εξηγήσει, παίζοντας με τις ρυθμίσεις του bluetooth πάτησε ένα κουμπί που την ρωτούσε αν θέλει να αγνοήσει το macbook pro μου. Τώρα δεν μπορώ να κάνω pairing του τηλεφώνου με το computer γιατί το τηλέφωνο αγνοεί τα requests που του στέλνω από το MBP.
Προσανατολίζομαι να κάνω reset στις ρυθμίσεις δικτύου, αλλά αφενός δεν ξέρω αν αυτό θα λύσει το πρόβλημα, αφετέρου φοβάμαι ότι μετά δεν θα ξέρω πως να το ξανασυνδέσω με το internet της Vodafone.
Καμία ιδέα;
Υποπτο οτι πειραξε το ΒΤ .Μηπως ηθελε να μεταφερει αρχεια;
-
Όχι, πολλά παιδιά 'παίζουν' με τα πράγματα μου.
-
Όχι, πολλά παιδιά 'παίζουν' με τα πράγματα μου. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Όχι, πολλά παιδιά 'παίζουν' με τα πράγματα μου.
Δεν προλαβα να δω το ποστ σου και σκεφτηκα το ιδιο
Πηγα σε ενα γαμονοκια στορ, και μονο που δεν αρχισα στα καντηλια τον υπαλληλο. Μα την παναγια θα ψαξω να βρω στην σελιδα της η νοκια αν εχει να στειλω παραπονα. Αν βαριουνται να δουλεψουν γιατι δεν πανε να μπουν στο δημοσιο με stage?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δεν προλαβα να δω το ποστ σου και σκεφτηκα το ιδιο
Πηγα σε ενα γαμονοκια στορ, και μονο που δεν αρχισα στα καντηλια τον υπαλληλο. Μα την παναγια θα ψαξω να βρω στην σελιδα της η νοκια αν εχει να στειλω παραπονα. Αν βαριουνται να δουλεψουν γιατι δεν πανε να μπουν στο δημοσιο με stage?
-
Και πάλι αρνείται να δουλέψει το BT tethering. Το βρίσκω εντελώς αναξιόπιστο και είναι κρίμα γιατί είναι πραγματικά πολύ elegant λύση το iPhone δίπλα στο MBP χωρίς καλώδια. Τέλος πάντων, αφού γίνεται και αλλιώς η δουλειά μικρό το κακό, απλά αναρωτιέμαι μήπως κάτι φταίει στην συσκευή μου, ή στις ρυθμίσεις μου.
-
Και πάλι αρνείται να δουλέψει το BT tethering. Το βρίσκω εντελώς αναξιόπιστο και είναι κρίμα γιατί είναι πραγματικά πολύ elegant λύση το iPhone δίπλα στο MBP χωρίς καλώδια. Τέλος πάντων, αφού γίνεται και αλλιώς η δουλειά μικρό το κακό, απλά αναρωτιέμαι μήπως κάτι φταίει στην συσκευή μου, ή στις ρυθμίσεις μου.
Mac και αναξιοπιστο στην ιδια προταση;;;;
Χρηστο.... πιες ενα τσαγακι* και προσπαθησε να συνελθεις!!!
*μακρια απο το ΜΒΡ
-
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
http://www.pestaola.gr/nokia-breaks-up-with-alpha-copy/
Οριστικό τέλος βάζει η Nokia στην συνεργασία με την Alpha Copy.
Κερναω σαμπανιες αποψε!!!!
Και πολύ άργησε ...
-
+1 Δεν πήγαινα να επισκευάσω το τηλ μου επειδή δεν ήθελα να μπλέξω με τους παπάρες...
Άντε να νιώσει και η apple με την rainbow (και με την infoquest που θελει να/έχει πάρει την αντιπροσωπία).
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]