-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Πηγα στον Γερμανό και είδα το diamond και μου φανηκε πολυ αργο στις αντιδρασεις του ρε γμτ.
Δεν φορουσε την νεα ROM με την οποια πεταει .-
Βασικα και με την υπάρχουσα ROM, και 2 registry settings το κανεις να πηγαινει σφαιρατα...
Προσωπικά με ψιλοαπογοήτευσε, το lag είναι έντονο σε όλες σχεδόν τις λειτουργίες, δεν το έχω δοκιμάσει με τις προηγούμενες ROM αλλά με την 1.93 δεν μπορείς να το πεις γρήγορο
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Πηγα στον Γερμανό και είδα το diamond και μου φανηκε πολυ αργο στις αντιδρασεις του ρε γμτ.
Βασικα και με την υπάρχουσα ROM, και 2 registry settings το κανεις να πηγαινει σφαιρατα...
Προσωπικά με ψιλοαπογοήτευσε, το lag είναι έντονο σε όλες σχεδόν τις λειτουργίες, δεν το έχω δοκιμάσει με τις προηγούμενες ROM αλλά με την 1.93 δεν μπορείς να το πεις γρήγορο
Εγω ειμαι με 1.37 και συνηθως 'κυλαει'.... νταξει κάνει και καποια ελαφρα σπασιματακια εννιοτε (εγγενεις αδυναμιες των Win)
Κανε τα παρακατω:
-
Boost TFL3D Performance --> Using Advanced Config, change File system cache to 8mb and file system filter cache to 131072
-
Boost TFL3D Performance --> HKLM\System\Storagemanager\Fatfs and change key Cachesize from 16384 to 32768
Χρειαζεσε το προγραμματακι Advanced Config καθως και το Registry Editor του Resco Explorer.
http://wiki.xda-developers.com/index.ph ... ncedConfig' target='_blank*** παντα πέρνουμε backup πρωτου σκαλισουμε registry, δεν χρειαζετε να τα λεμε!
-
-
Εγω ειμαι με 1.37 και συνηθως 'κυλαει'.... νταξει κάνει και καποια ελαφρα σπασιματακια εννιοτε (εγγενεις αδυναμιες των Win)
Κανε τα παρακατω:
-
Boost TFL3D Performance --> Using Advanced Config, change File system cache to 8mb and file system filter cache to 131072
-
Boost TFL3D Performance --> HKLM\System\Storagemanager\Fatfs and change key Cachesize from 16384 to 32768
Χρειαζεσε το προγραμματακι Advanced Config καθως και το Registry Editor του Resco Explorer.
http://wiki.xda-developers.com/index.ph ... ncedConfig' target='_blank' target='_blank*** παντα πέρνουμε backup πρωτου σκαλισουμε registry, δεν χρειαζετε να τα λεμε!
Παντα λεμε για backup της συσκευης οταν δινουμε συμβουλες σε φορουμ
-
-
Εγω ειμαι με 1.37 και συνηθως 'κυλαει'.... νταξει κάνει και καποια ελαφρα σπασιματακια εννιοτε (κλασικές αδυναμιες των Win)
-
Πριν μια βδομάδα αγόρασα το Νοκια Ε71 (σε σκούρο γκρί) το οποίο αντικαθιστά το Ε61i μου (και το οποίο είχε αντικαταστήσει το ορίτζιναλ Ε61 - ειμαι φάν, τι να κάνουμε :Ρ)
Μπορώ με σιγουριά να πω πως ειναι η καλύτερη συσκευή κινητής τηλεφωνίας που έχω χρησιμοποιήσει (δηλαδή οχι μονο απο αυτές που είχα αλλα και που έχω χειριστεί σε καταστήματα, απο φίλους κλπ).
Η ποιότητα κατασκευής ειναι αλλού (μέταλλο κυρίως και πλαστικό), το μέγεθος τέλειο (δεν ακούω πλέον σχόλια για την παντόφλα που έχω στο αυτί μου :Ρ), το πληκτρολόγιο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ (καλύτερο απ του Ε61 κατα τη γνωμη μου... ειναι μεν μικρότερο αλλα λόγω σχεδιασμού γράφω αρκετά πιο γρήγορα απ το Ε61), οθόνη σχετικά μικρή μεν αλλα άψογημ απο πλευράς ποιότητας και απο features έχει τα πάντα.
Αυτό που προκαλεί έκπληξη ειναι η ταχύτητα με την οποία πραγματοποιούνται όλες οι λειτουργίες του τηλεφώνου... Για την ακρίβεια ειναι το 1ο smartphone που έχω χρησιμοποιήσει που έχει την αμεσότητα στα μενού και στην γενικότερη χρήση των απλών, παλιών κινητών (δηλαδή κάνεις κλικ στο joystick και το μενού εμφανίζεται με το πάτημα και όχι μισό δευτερόλεπτο+ αργότερα). Τα 369MHz φαίνονται απ τα πρώτα λεπτά χρήσης.
Στην συσκευασία εκτός απο φορτιστή η Νόκια δίνει μια συμπαθητική δερμάτινη θηκούλα, ενα ζευγάρι ακουστικά με χειρηστήριο, ενα lanyard και μια microSD 2GB με το Nokia Maps μέσα.
Την μέρα μετά που το πήρα έφυγα για διακοπές στις οποίες το κινητό υπέστη 'βιασμό' χωρίς να κάνει κιχ... Σε σχέση με το Ε61 ειναι βελτιωμένη η γενικότερη λήψη, το ακουστικό ειναι τουλάχιστον 3 φορές πιο δυνατό (επιτέλους ακούς τον συνομιλητή σου σε χώρο με φασαρία) και το wireless φαίνεται να πιάνει πιο πολλά δίκτυα και με καλύτερο signal...
Οι βελτιώσεις σε λεπτομέρειες δείχνουν οτι η Νόκια άκουσε τους ιδιοκτήτες - συγκεκριμένα, πλέον υπάρχει θύρα mini usb με προστατευτικό κάλυμα για τη σκόνη, η κάρτα μνήμης βγαίνει χωρίς να χρειαστεί να βγεί το κάλυμα της μπαταρίας κλπ.
Απο πλευράς λογισμικού, έχουν γίνει μικρά tweaks στο S60 3rd Edition FP1 - π.χ. μπορείς να φτιάξεις profiles για την Home Screen ρυθμίζοντας τα active apps, τα shortcuts και τα notifications οπως ακριβώς τα θέλεις, το contact list έχει γίνει πολύ πιο εύχρηστο, οταν αρχίσεις να πληκτρολογείς γράμμα αντι για νούμερο στο home screen το κινητό ψάχνει στα contacts και σου βγάζει σχετικά ονόματα κατευθείαν χωρίς να χρειαστεί να ανοίγεις contacts, η camera ειναι πολύ εύχρηστη και με άπειρες επιλογές για πείραγμα κλπ
Του πέρασα τα must προγράμματα που χρησιμοποιούσα και στα Ε61 μου και δεν έχω συναντήσει κάποιο θέμα συμβατότητας.
Αυτά ως πρώτο 'report'. Αν καταφέρετε να το βρείτε σε κατάστημα και ψάχνετε smartphone μη διστάσετε...
-
Τιμουλα;;;
-
αα) welcome to the club ....1.53 βλέπω επίπεδο ακτινοβολίας!!!
πάρε ένα bt ακουστικό...βου) πέτα το Nokia maps και βάλε το garmin.
καλοτάξιδο ...
-
corsair ακους;;; ( )
και πάνω που το είχα απορρίψει απο τις επιλογές μου
(πες μας όμως κ το sar του ) edit,με πρόλαβε ο elteo -
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Του πέρασα τα must προγράμματα που χρησιμοποιούσα και στα Ε61 μου και δεν έχω συναντήσει κάποιο θέμα συμβατότητας.
για πες για πες το Ν82 έχω όλο κ κάτι θα μου κάνει... (έχω βάλει μερικά)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
για πες για πες το Ν82 έχω όλο κ κάτι θα μου κάνει... (έχω βάλει μερικά)
Εγω το Ε51.... Για λεγε... Τι καλω να του βαλουμε;;;
-
Να σας πω την αλήθεια την 'τρομολαγνεία' σχετικά με τα SAR δεν την καταλαβαίνω, ισως επειδή δεν μιλάω και πολλή ώρα στο κινητό.
Μου φαίνεται πάντως υπερβολικό το όλο θέμα και τα σχετικά με καρκίνους, όγκους κλπ ειναι ακόμα υπο εξέταση (η μια έρευνα διαδέχεται την άλλη με διαφορετικά συμπεράσματα η κάθε μια).
Σε S60 κινητό τα must προγράμματα ειναι κατ' εμέ:
-
Y-Browser - απλά ο καλύτερος file manager...
-
Resco Photo Viewer - o καλύτερος photo viewer, κάνει παπάδες και ειναι τρομερά εύχρηστος
-
cCalcPro - ενα σοβαρό μαθηματικό calculator
-
Gmail App - το βρίσκουμε στο google mobile portal προς download, αν χρησιμοποιείτε gmail ειναι must 1000%
-
LonelyCatGames (έτσι λεγεται ο developer!) SmartMovie - το καλύτερο avi player, με αυτό βλέπω ταινίες divx και σειρές στο κινητό. Μαζί δινει κι ενα πολύ καλό all-in-one encoder για Windows με το οποίο πολύ γρήγορα μετατρέπουμε τις ταινίες μας για playback στο κινητό
-
Google Maps .-
-
Windows Live Messenger - το επίσημο msn client νομίζω πως ειναι πλέον και το πιο ώριμο
Best TaskMan - πολύ χρήσιμο task manager για να βλέπουμε τι τρέχει στο κινητό μας και πως πάμε απο μνήμη και storage με μια ματιά
- Pearl Black Theme - το ομορφότερο 'σκοτεινό' theme που έχω βρει για S60 κινητά. Ειναι πραγματικό αριστούργημα και δεν κουράζει τα μάτια.
Αυτά προς το παρόν...
Ορίστε και 2 φωτογραφίες, η πρώτη δίπλα στο Ε61i και την δερμάτινη θήκη:
Η οθόνη φαίνεται να τραβάει σαν μαγνήτης δαχτυλιές/γρατσουνιές οπότε ειναι ήδη στο ταχυδρομείο ενα screen protector απο ebay...
Στο Πλαίσιο σκέτη η συσκευή ειναι στα 430 ευρώ.
-
-
Σήμερα εκμεταλλευόμενος την επιδότηση μου, έριξα το πάγιο μου από τα 25 στα 15 ευρώ. Είχα την επιλογή αντί για αυτό, να πάρω μια δωρεάν συσκευή, αλλά σε αναμονή του μήλου προτίμησα να περιμένω λίγους μήνες ακόμα.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Πηγα στον Γερμανό και είδα το diamond και μου φανηκε πολυ αργο στις αντιδρασεις του ρε γμτ.εχουν γραφτει αυτα,μια απλη WM συσκευη ειναι,με μια φανταχτερη today να τρεχει απο πανω,ετσι for the kids
-
εγω ειμαι ευχαριστημενος με το diamond. το οτι καθυστερει μερικα δεκατα να σε παει το το home στις συνδεσεις για να ενεργοποιησεις το wifi ή το bluetooth, το θεωρω αστειο..
Στις λειτουργιες του τηλεφωνου δεν υπαρχει καμμια υστερηση..
Απο εκει και περα δεν καταλαβαινω τι ταχυτητες περιμενετε απο ενα pda.. Ο υπολογιστης, δηλαδη στο σπιτι δουλευει με ταχυτητες σκεψης?
αυτο που με ξενισε μεχρι να το συνηθισω ηταν το καινουριο front end (καπου εχουν κανει βηματα προς τα μπρος και καπου προς τα πισω - σε σχεση με το απλο touch που ειχα)
Θα προτιμουσα τον κυβο σε σχεση με το touchflo 3d
το παιχνιδακι με την μπιλιτσα, ολα τα λεφτα!
σχετικα με το διλημμα SE ή LG, SE 810 δαγκωτο! αφηστε τα LG για τους αλλοι! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
εγω ειμαι ευχαριστημενος με το diamond. το οτι καθυστερει μερικα δεκατα να σε παει το το home στις συνδεσεις για να ενεργοποιησεις το wifi ή το bluetooth, το θεωρω αστειο..
Στις λειτουργιες του τηλεφωνου δεν υπαρχει καμμια υστερηση..
Απο εκει και περα δεν καταλαβαινω τι ταχυτητες περιμενετε απο ενα pda..Δυστυχως ετσι αντιδρα το 90% των αρχαριων χρηστων που μεταπηδουν απο ενα απλο κινητο ή τη Symbian κοινοτητα στον κοσμο των WM
-
To E65 πχ τι OS έχει;
-
παλι καλα!
εσυ ομως δεν φευγεις απο το 100% του ξερολα!
οχι απο εμπειρια βεβαια.. απο αναγνωση..
οταν ζησεις με κατι απ αυτα, να μας πεις!
μεχρι τοτε .... καταλαβαινεις! -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
To E65 πχ τι OS έχει;*S60 3η έκδοση *
http://www.nokia.com.gr/A4877751' target='_blank
παλι καλα!
εσυ ομως δεν φευγεις απο το 100% του ξερολα!
οχι απο εμπειρια βεβαια.. απο αναγνωση..
οταν ζησεις με κατι απ αυτα, να μας πεις!
μεχρι τοτε .... καταλαβαινεις!Αν αναφεροσουν σε μενα...
Οταν εγραψα αντιδρουν ετσι δεν αναφερομουν αμεσα στο ποστ σου αλλα εννοoυσα οτι πολλοι περιμενουν την ιδια αποκριση κατα την πλοηγηση στα μενου,με ενα συμβατικο τηλεφωνο.
οποτε δεν πηγαινε σε σενα το αρχαριος
Οχι πως ειναι κακο να εισαι αρχαριος,κακο ειναι να μην το γνωριζεις ειτε να μην το παραδεχεσαι.
ΔΕΝ γνωριζεις με τι εχω ζησει ή οχι και προφανως ΔΕΝ μπορεις να κρινεις.Αερολογεις για εφε λοιπον.
Αν παλι δεν αναφεροσουν σε μενα,τοτε no hard feelings
-
Σόρρυ, απλά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με δαύτα... Το συγκεκριμένο πάντως πιο γρήγορο από WM δεν μου φαίνεται να είναι.
-
ειδικα τα Eseries επειδη αποτελουν ξεχωριστο division περα απο τα N και τα απλα s60,με δικο τους development center θα σε εξεπλητταν ευχαριστα:Συνηθως εχουν πολυ καλυτερη ποιοτητα κατασκευης(ακομα κι απο τα N) ειδικες σουιτες προγραμματων για επαγγελματιες και πολλα ψιλολογια που καθυστερουν να περασουν ακομα και στα Nseries(που θεωρητικα ειναι οι ναυαρχιδες)
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]