-
Σήμερα έπαιξα λίγο με ένα 3gs και μου θύμισε πόσο καλό είναι.
Αχχχχχ ρε diamond! -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Σήμερα έπαιξα λίγο με ένα 3gs και μου θύμισε πόσο καλό είναι το diamond! -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Αχχχχχ ρε diamond!Tο 3GS βλέπω ότι ανέβασε και το SAR του. Από 0.93 του 3G πήγε στο 1.20 στο 3GS.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αχχχχχ ρε diamond!Tο 3GS βλέπω ότι ανέβασε και το SAR του. Από 0.93 του 3G πήγε στο 1.20 στο 3GS.
irrelevant...
Αμαν ποια με αυτα τα SAR σας...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
irrelevant...
για σένα, εγώ το μετράω ΠΟΛΥ το sar.
ΥΓ. έτσι έλεγαν και το 1950 για τα τσιγάρα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
irrelevant...
Α...ωραια!
Εχουμε αλλα 40 χρονια αγνοιας τοτε! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αδιαφορω ΠΛΗΡΩΣ εφοσον ειναι εντος προδιαγραφων που θετουν οι αρχες... απο εκει κα περα προσπαθω να οδηγω συνετα και να τρωω υγιεινα.... γιατι αυτα ειναι σιγουρο οτι θα με σκοτωσουν. Για τα wireless ουσιαστικα δεν υπαρχει κατι και ειναι ολα φλου... ακομα και ο θερμοσιφωνας/BTS που εχεις απεναντι σου και το αγνοεις
-
Μπορείς να αδιαφορείς όσο θες. Δεν στο απαγόρεψα ! Εγώ πάντως παίρνω το SAR στα σοβαρά.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μπορείς να αδιαφορείς όσο θες. Δεν στο απαγόρεψα ! Εγώ πάντως παίρνω το SAR στα σοβαρά.Additionally, just-released test-result documents submitted by Apple to the FCC show differences in the iPhone 3G S’s tested radiation emissions relative to its predecessor. A breakdown of the highest reported SAR values in three different broadcasting bands follows; lower numbers are better, and the FCC’s limit is 1.6 W/kg on any given measure.
Part 22 (824 - 849 MHz): 3G - Head: 0.506 W/kg, Body: 1.03 W/kg. 3G S - Head: 0.57 W/kg, Body: 0.67 W/kg.
Part 24 (1850 - 1910 MHz): 3G - Head: 1.38 W/kg, Body: 0.521 W/kg. 3G S - Head: 1.19 W/kg, Body: 0.33 W/kg
Part 15 (2400 – 2483.5 MHz): 3G - Head: 0.779 W/kg, Body: 0.088 W/kg. 3G S - Head: 0.52 W/kg, Body: 0.06 W/kg. -
Επειδή το τωρινό μου τηλέφωνο (ένα Sony Ericsson W880i) έχει αρχίσει να τα φτύνει, σκέφτομαι να το αντικαταστήσω. Οι γνώστες περί κινητών, θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια κινητά βάσει των παρακάτω δεδομένων:
-Αξία μέχρι 200€
-Μάρκας Nokia
-Δυνατή μπαταρία (ήτοι καλή αυτονομία)
-Να έχει οπωσδήποτε wi-fi
-Όσο το δυνατόν πιο λεπτό και μικρό (πάχος μέχρι 12mm)Έχω δει το Nokia 6300i αλλά έχω διαβάσει ότι η μπαταρία του δεν κρατάει καθόλου. Ισχύει αυτό?
Επίσης κάποιοι στο gsmarena γράφουν ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ wi-fi, παρόλο που αναγράφεται στα χαρακτηριστικά του κινητού. Το ξέρει κανείς με σιγουριά?Ένα άλλο που εξετάζω είναι το Nokia E52.
Μου αρέσει αρκετά, αλλά επειδή ξεπερνά το budget μου,θα καταλήξω σε αυτό μόνο αν δεν βρω κάποιο άλλο που να πληροί τις προϋποθέσεις που ανέφερα πιο πάνω.Καμία άποψη για το αν είναι καλό κινητό? -
Nokia και αυτονομία είναι έννοιες ασυμβίβαστες! Αν θες δυνατή μπαταρία πάλι σε Sony Ericsson θα καταλήξεις.
-
Ο χρήστης techon1 έγραψε:
Nokia και αυτονομία είναι έννοιες ασυμβίβαστες! Αν θες δυνατή μπαταρία πάλι σε Sony Ericsson θα καταλήξεις.Τα βαρέθηκα τα Sony Ericsson, θέλω να αλλάξω.
Πάντως αντίθετα με αυτό που λες, για το Ε52 οι περισσότεροι γράφουν ότι έχει πολύ καλή αυτονομία. -
Nokia 5630 XpressMusic
αυτονομία 4-5 ημέρες άνετα.
wifi
112 x 46 x 12 mm
τιμή ... εδώ -
Ο χρήστης Arkady έγραψε:
Nokia και αυτονομία είναι έννοιες ασυμβίβαστες! Αν θες δυνατή μπαταρία πάλι σε Sony Ericsson θα καταλήξεις.
Τα βαρέθηκα τα Sony Ericsson, θέλω να αλλάξω.
Πάντως αντίθετα με αυτό που λες, για το Ε52 οι περισσότεροι γράφουν ότι έχει πολύ καλή αυτονομία.ναι πλέον αρκετά Νοκια έχουν καλή αυτονομία. Ο φίλος έχει μείνει πίσω...
-
Ο χρήστης Arkady έγραψε:
Επειδή το τωρινό μου τηλέφωνο (ένα Sony Ericsson W880i) έχει αρχίσει να τα φτύνει, σκέφτομαι να το αντικαταστήσω. Οι γνώστες περί κινητών, θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια κινητά βάσει των παρακάτω δεδομένων:-Αξία μέχρι 200€
-Μάρκας Nokia
-Όσο το δυνατόν πιο λεπτό και μικρό (πάχος μέχρι 12mm)Έχω δει το Nokia 6300i αλλά έχω διαβάσει ότι η μπαταρία του δεν κρατάει καθόλου. Ισχύει αυτό?
Επίσης κάποιοι στο gsmarena γράφουν ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ wi-fi, παρόλο που αναγράφεται στα χαρακτηριστικά του κινητού. Το ξέρει κανείς με σιγουριά?Ένα άλλο που εξετάζω είναι το Nokia E52.
Μου αρέσει αρκετά, αλλά επειδή ξεπερνά το budget μου,θα καταλήξω σε αυτό μόνο αν δεν βρω κάποιο άλλο που να πληροί τις προϋποθέσεις που ανέφερα πιο πάνω.Καμία άποψη για το αν είναι καλό κινητό?Εκτός απο το Nokia που ήδη προτάθηκε,υπάρχει και το 5530 Xpress Music με οθόνη touch 3''.
Δεν έχω ακούσει καλά λόγια για την ποιότητα κατασκευής για κανένα απο τα 2.Εγώ,γιατί ψάχνω παράλληλα,με πρπου τα ίδια κριτήρια με εσένα,προσανατολίζομαι
σε SE W705,LG GT505 white,LG Crystal κ Motorola VE66. -
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Εκτός απο το Nokia που ήδη προτάθηκε,υπάρχει και το 5530 Xpress Music με οθόνη touch 3''.
Δεν έχω ακούσει καλά λόγια για την ποιότητα κατασκευής για κανένα απο τα 2.Εγώ,γιατί ψάχνω παράλληλα,με πρπου τα ίδια κριτήρια με εσένα,προσανατολίζομαι
σε SE W705,LG GT505 white,LG Crystal κ Motorola VE66.διαφωνώ κάθετα και οριζόντια. Εχω το 5630. Σε σχέση με άλλα Νοκια είναι ποιοτικότατο.
Πλαστικό μεν αλλά συμπαγές, δεν τρίζει και δεν κουνιέται τίποτα, με άψογα πλήκτρα και φινίρισμα στην κάσα. -
Ο χρήστης Arkady έγραψε:
Επειδή το τωρινό μου τηλέφωνο (ένα Sony Ericsson W880i) έχει αρχίσει να τα φτύνει, σκέφτομαι να το αντικαταστήσω. Οι γνώστες περί κινητών, θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια κινητά βάσει των παρακάτω δεδομένων:-Αξία μέχρι 200€
-Μάρκας Nokia
Μου αρέσει αρκετά, αλλά επειδή ξεπερνά το budget μου,θα καταλήξω σε αυτό μόνο αν δεν βρω κάποιο άλλο που να πληροί τις προϋποθέσεις που ανέφερα πιο πάνω.Καμία άποψη για το αν είναι καλό κινητό?Αν θες να μπαίνεις internet τότε πάρε το 5530.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εκτός απο το Nokia που ήδη προτάθηκε,υπάρχει και το 5530 Xpress Music με οθόνη touch 3''.
σε SE W705,LG GT505 white,LG Crystal κ Motorola VE66.διαφωνώ κάθετα και οριζόντια. Εχω το 5630. Σε σχέση με άλλα Νοκια είναι ποιοτικότατο.
Πλαστικό μεν αλλά συμπαγές, δεν τρίζει και δεν κουνιέται τίποτα, με άψογα πλήκτρα και φινίρισμα στην κάσα.Και διαγωνίως μπορείς να διαφωνήσεις,μην κάνεις εξαιρέσεις
Είπα οτι αυτά έχω ακούσει και διαβάσει.Για το 5530 συγκεκριμένα οτι το πίσω πορτάκι παίζει όπως επίσης
και η μπαταρία (βέβαια τα Nokia boys βρήκανε λύση με χαρτονάκι ).
Ο καθείς μπορεί να παει σε ένα κατάστημα με τα εν λόγω κινητά και να κάνει ένα hand (crash) test. -
Για το Nokia E51, καμία άποψη?
-
Το έχω από τον Ιούλιο. Ο Γιάννης (egobrain) από παλιότερα. Στιβαρή κατασκευή. Ωραία οθόνη και μενού. Στην αρχή μου έκανε που και που μερικά κολλήματα, το άλλαξα την επομένη και το αντικατασταθέν έκανε και αυτό το ίδιο κόλλημα. Τελικά μέσω του λογισμικού που περιέχει το cd που συνοδεύει τη συσκευή έκανα ένα απλό update και όλα λύθηκαν. Η κάμερα είναι απλή δλδ για κανένα καγκουρό αρκεί αν θες περισσότερα δεν θα σε καλύψει.
Εν τέλει θα το ξαναγόραζα σαφέστατα.
Δεν ξέρω αν βγαίνει πια.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]