-
Πηγα στον Γερμανό και είδα το diamond και μου φανηκε πολυ αργο στις αντιδρασεις του ρε γμτ.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Πηγα στον Γερμανό και είδα το diamond και μου φανηκε πολυ αργο στις αντιδρασεις του ρε γμτ.τι περίμενες δηλαδή;
-
Πολύς κόσμος περιμένει ότι θα έχει responsive interface σε στυλ iPhone σε windows mobile συσκευή.
Είμαι κακός, το ξέρω
-
Το iphone είναι πιο γρήγορο από το ipod Touch;
-
Χ€ζουν οι αρκούδες στο δάσος;
-
Δεν ξέρω αν χ€ζουν ευρώ, αλλά το diamond δεν είναι πολύ αργότερο από το touch.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Χ€ζουν οι αρκούδες στο δάσος;να ρωτήσω μιας κ δεν κατάλαβα που κολλάει το χέσιμο της αρκούδας
-
(Από τον ισοβίτη του Αρκά)
Ισοβίτης: Μα καλά, γίνονται βασανιστήρια στη φυλακή ;!;!;
Μοντεχρήστος: Χέζουν οι αρκούδες στο δάσος ;!;!;Η έκφραση χρησιμοποιείται όταν κάποιος ρωτάει κάτι που θεωρείται αυτονόητο.
-
(Από τον ισοβίτη του Αρκά)Ισοβίτης: Μα καλά, γίνονται βασανιστήρια στη φυλακή ;!;!;
Μοντεχρήστος: Χέζουν οι αρκούδες στο δάσος ;!;!;Η έκφραση χρησιμοποιείται όταν κάποιος ρωτάει κάτι που θεωρείται αυτονόητο.
Ρητορικη απαντιση, σε ρητορικη ερωτηση εν ολιγοις...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Πηγα στον Γερμανό και είδα το diamond και μου φανηκε πολυ αργο στις αντιδρασεις του ρε γμτ.Δεν φορουσε την νεα ROM με την οποια πεταει .-
Βασικα και με την υπάρχουσα ROM, και 2 registry settings το κανεις να πηγαινει σφαιρατα...
-
Και γιατί δεν το πουλάει έτσι κατευθείαν η HTC και πρέπει να βάλεις δάχτυλο στην registry;
-
Και γιατί δεν το πουλάει έτσι κατευθείαν η HTC και πρέπει να βάλεις δάχτυλο στην registry;Σε λιγο ερχονται νεες παρτιδες με την νεα ROM. ROM γενικως αλλαζεις κατα βουληση και μπορεις να βαλεις και 'aftermarket'.... γενικα κανεις οτι θες.... υπαρχει απολυτη ελευθερια και πληθωρα επιλογων.
Τωρα... το 'γιατι'.... γιατι καθε αρχικο firmware απο οτιδηποτε γενικως χρήζει αλλαγής? Παντως το registry hack δεν ειναι κατι ιδιαιτερο... απλα αλλάζεις 2 τιμες και αυξανεις ετσι την cache που θα χρησιμοποιει το menu. Ετσι γινεται η κίνηση smooooooooooth.... it just flaws....
-
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Πηγα στον Γερμανό και είδα το diamond και μου φανηκε πολυ αργο στις αντιδρασεις του ρε γμτ.
τι περίμενες δηλαδή;
Κάτι καλύτερο...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Δεν φορουσε την νεα ROM με την οποια πεταει .-
Βασικα και με την υπάρχουσα ROM, και 2 registry settings το κανεις να πηγαινει σφαιρατα...
μακάρι γιατί σκέφτομαι να το χτυπήσω και με φρέναρε λίγο η δοκιμή...
-
Χάρτες για Destinator7 μεταγενέστερους από 1/08 έχουμε ή ακόμα?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Χάρτες για Destinator7 μεταγενέστερους από 1/08 έχουμε ή ακόμα?2/8 είναι κ δεν έχουμε καινούργιους.
έτσι κ αλλιώς δεν νομίζω ότι χρειάζονται αλλαγή/ενημέρωση ακόμη -
-
Ενδιαφέρομαι για καινούργιο κινητάκι καθώς έφτασε ο καιρός της επιδότησης. Είμαι ανάμεσα στο SE Κ810 και το LG KC550. Η διαφορά στην τιμή είναι γύρω στα 40 ευρώ (ακριβότερο το LG) και αυτό το όποιο μου άρεσε σε αυτό είναι πως διαθέτει TV-out. Γνωρίζει κανείς να μου πει αν μέσω του TV-out μπορείς να βλέπεις βιντεάκια αποθηκευμένα στο κινητό, στην τηλεόραση; Ποιο από τα δύο μου προτείνετε;
-
έχω το κ810 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την επιλογή μ!!Προς το παρόν είνα πλήρως αξιόπιστο και λειτουργικότατο
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]