-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Επομένως, παίζει να χτυπήσω αργότερα κάποιο Diamond από Expansys (έχουν και ελληνικό παράρτημα και θα μου κόψουν ελληνικό τιμολόγιο, για να το περάσω στα έξοδα... ).Από οπουδήποτε εντός Ε.Ε. μπορείς να το πάρεις και να λάβεις τιμολόγιο για να το περάσεις στα έξοδα σου
Το μόνο που χρειάζεται είναι να περάσεις από το τμήμα μητρώου της εφορίας σου και να κάνεις ένταξη στο VIES (ενδοκοινοτικές αποκτήσεις) (και να είναι αντίστοιχα στο δικό του και ο πωλητής). -
Θα ερθω και θα συμφωνησω με τον htanso για τη ποιοτητα πλαστικων, για τη ... γρηγοραδα του μενου και του χρονου που χρειαζεται για επανεκκινηση .
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Θα ερθω και θα συμφωνησω με τον htanso για τη ποιοτητα πλαστικων, για τη ... γρηγοραδα του μενου και του χρονου που χρειαζεται για επανεκκινηση .Καλα.... Παρτε ενα Χ500+ και καντε επανεκκινηση... Μετα μεχρι και τα ΧΡ μετα απο 4 χρονια χωρις φορματ, θα σας φαινοντε ταχυτατα....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Καλα.... Παρτε ενα Χ500+ και καντε επανεκκινηση... Μετα μεχρι και τα ΧΡ μετα απο 4 χρονια χωρις φορματ, θα σας φαινοντε ταχυτατα....Εγω ειπα οτι ΕΙΝΑΙ αργο . Τωρα αν υπαρχουν κι αλλα αργα κινητα (open os παντα) ειναι αλλο θεμα .
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Καλα.... Παρτε ενα Χ500+ και καντε επανεκκινηση... Μετα μεχρι και τα ΧΡ μετα απο 4 χρονια χωρις φορματ, θα σας φαινοντε ταχυτατα....
Εγω ειπα οτι ΕΙΝΑΙ αργο . Τωρα αν υπαρχουν κι αλλα αργα κινητα (open os παντα) ειναι αλλο θεμα .
Εγω το πα για να μη γκρινιαζετε...
-
Αναποφευκτο ..
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
1600 μινιμουμ το χρόνο.
1600/12/3 = ~44,4€ μηνιαίος λογαριασμός.
δεν είναι κ πολλά ρε Πέτρο
-
corsair, τι αυτονομία πιάνεις με το 'διαμάντι' ;
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
δεν είναι κ πολλά ρε ΠέτροΤο θεμα ειναι οτι η επιδοτηση που παιρνει ειναι λιγη .
Με ~45 ευρω το μηνα λογικο (για μενα) ειναι να παρει 350 ευρω ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ .
Αν και στις ανανεωσεις συμβολαιων παιζουν οι εταιριες ποια θα δωσει τι ωστε να παρει τον πελατη . Της κοσμοτε το αυτι δεν ιδρωνει ευκολα .Φορητοτητα
-
Με έγραψε στα φρύδια του ο κορσαιρ-ιδης....
έχει καρτοκινητό πακετάκι η wind που μπορώ να μπαίνω νετ μέσω κινητού;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
corsair, τι αυτονομία πιάνεις με το 'διαμάντι' ;εεε και που να ξερω!!!? Κατσε ντε... ακομα ξεστραβωνομαι! Πάντως καταπληκτικη η ανάλυση και το κοντραστ της οθόνης... οι τσοντες φαινονται καταπληκτικα
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
corsair, τι αυτονομία πιάνεις με το 'διαμάντι' ;
εεε και που να ξερω!!!? Κατσε ντε... ακομα ξεστραβωνομαι! Πάντως καταπληκτικη η ανάλυση και το κοντραστ της οθόνης... οι τσοντες φαινονται καταπληκτικα
ακόμα δεν σου τελείωσε;
το σκέφτομαι σοβαρά για το diamond....αλλά τους λυπάμαι και τους 599 εβραίους...
-
-
ωραιο το διαμαντι...
με ενδιαφερει να μου πει ο corsair αν εχει αμεση ανταποκριση απο την οθονη οταν δεν χρησιμοποιει το σταιλους....
ειναι γρηγορο δηλαδη_? -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
έχει καρτοκινητό πακετάκι η wind που μπορώ να μπαίνω νετ μέσω κινητού;Oυι μεσιε ! f2g ..
-
Ηρθε η ώρα για καινούριο κινητό.
Είχα στο μυαλό μου το Ν95 της nokia αλλά πήγα στο πλαίσιο και είδα πολλά καινούρια με windows mobile επάνω και μου άρεσαν.
Τα ζητούμενα μου από εφαρμογές είναι gps, σύνδεση σε wi fi δίκτυο, καλή φωτογραφική δεδομένου ότι έχω το Κ800 που η κάμερα του είναι φοβερή και τη χρησιμοποιώ πολύ.
Το windows mobile τι ακριβώς είναι??
Θα το ήθελα σχετικά κομψό και από τιμή 500-550 περίπου... -
για το Διαμαντι σε κοβω....
εκτος αν κανεις υπομονη και με 550παρεις το ι900 της Σαμσουνγκ.... -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
1600 μινιμουμ το χρόνο.
1600/12/3 = ~44,4€ μηνιαίος λογαριασμός.
δεν είναι κ πολλά ρε Πέτρο
μόλις πριν λίγο άκουσα για σύνδεση σε νέο συμβόλαιο στην wind με 45-50 ευρώ το μήνα και της έδωσαν κινητό αξίας 240 ευρώ δωρεάν... το samsung E240. τέλος πάντων... έσχε χάρη που τον έναν απο τους 3 αριθμούς τον έφερα στην κοσμοτέ πριν 3 μήνες και δεν μπορεί να μεταφερθεί τοώρα. Αλλιώς θα έφευγα.
-
Τα htc δεν τα ξερω και γενικά είμαι λίγο άσχετοςμε το θέμα, είναι καλά?
Το diamond στο πλαισιο διαφημίζει ότι το έχει μονο με Αγγλικό λογισμικό. Ξέρουμε αν έχει έρθει με Ελληνικό??
Επίσης μου είπαν ότι το λογισμικό του gps κάνει άλλα 100 euro? Μπορώ να το βρω κάπου 'δωρεάν'?Το ΗP iPAQ 614 τι λέει??
Eπίσης το Mio A702 τι λέει? -
Λοιπόν... Diamond!
Δαχτυλιες, δαχτυλιές, δαχτυλιες... φτάνει με τα glossy ρε γαμωτο Μ@λακες Ασιάτες Αυτή ηταν και η πρώτη εντύπωση. Συνεχίζοντας... σαφως μικρότερο απο το P1... και το Κ800 Ανοιγοντάς το... θέλει 30-40sec για να bootαρει, και ξεκινά με το interface της HTC (αμα δεν το θελετε, δεν το χρησιμοποιειτε) το οποίο interface είναι πολύ καλό... τα ποιο συνηθισμενα πράγματα σε ένα τηλέφωνο τα κάνετε με.... το δάχτυλο... η και απλά κουνώντας το τηλέφωνο (accelerometer). To Touchflo 3d δουλεύει αρκετά καλά... βασικά τις περισσότερες φορές κυλάει οπώς στο iPhone... αν και μερικές φορές μπορεί να κάνει σπασίματα στην κίνηση η μικρές καθυστερήσεις... δεν με έχει προβλήματίσει κάτι όμως για την ώρα.
Απο εκει και πέρα ως γνωστόν ειναι fully connected κινητό... βλέπει μια χαρα τα ασύρματα δίκτυα με Wifi και BT... συνδεεται ευκολα και απροβλημάτιστα. Το 3G ακόμα δεν είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω... εν καιρώ... Η κάμερα του είναι απο τις ελάχιστες αξιοπρεπεις, δείγματ απο τις οποίες έχω ποσταρει. Απο εκεί και πέρα είναι εξοπλισμένο και με GPS... το οποίο δουλεύει εξίσου καλά με μια εξωτερικη μονάδα sirf star 3 που έχω. Διαθέτει μάλιστα μια εφαρμογή η οποία συνδέεται στο internet και κατεβάζει ενημερώσεις για τους δορυφόρους ετσι ωστε να λοκαρει πολυ ποιο γρήγορα. Οι ενημερώσεις αυτές είναι έγκυρες για 7 περίπου μέρες απο την στιγμή που θα τις λάβετε (οποτε δεν χρειαζετε καθε μερα να τις κανετε update). Παραλιγο να ξεχάσω και το ραδιοφωνο... κλασσικα οπως και του P1, πολυ καλη ληψη. Να αναφέρω πως στο πακέτο έχει τα δικά του ακουστικά τα οποια κουμπωνουν σε miniUSB (καπως ετσι λεγεται) Ανεφερα πως η οθονη ειναι κ@βλα?
Γενικά το κινητό ειναι ένα κλασσικο WM 6.1 κάτω απο το interface και το ατου του ειναι το οτι μπορείς να βάλεις ότι τραβάει η καρδιά σου απο εφαρμογές... Προσωπικά του πέρασα το Garmin Navi, τον Resco Explorer, Core Player, και Sprite Backup. Απο εκει και περα το κινητο ειχε Opera, RSS reader, PDF viewer, Office, Calculator, Messenger, Audio Rec & κατι παιχνιδια... ενα εκ των οποιών χρησιμοποιει το accelerometer.
Αυτα για την ωρα... μην με ρωτησετε για μπαταριες... ακομα δεν ξερω! Οτι θελετε ρωτηστε! Αυριο θα κανω και ενα μικρο update στο υπαρχων ποστ.
To κινητο εχει κατι περιεργα features τα οποια ανακαλυπτεις με την χρηση (ισως τα λεει και στο Manual το οποιο και δεν προκειται να ανοιξω) Πχ... μιλάς και βγάζεις την γραφίδα... αυτοματα θα ανοιξει το application για τις σημειωσεις, η βρίσκεσαι σε συνάντηση και χτυπα... απλα γυρνας την συσκευη αναποδα και μπαινει σε silent mode. Πιθανα εχει και αλλα τετοια... δεν τα ξερω ακομα. Τουch typing δεν ασχοληθηκα ακόμα να κανω... δεν ειμαι γενικα τυπος του γραψιματος. Έχει ομως πολλα keyboards για να διαλεξεις, qwerty και μη... Θα ποσταρω σχετικα μολις δοκιμάσω...
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]