-
***Η συγκεκριμένη συσκευή που διατίθεται υποστηρίζει τους ελληνικούς χαρακτήρες σε μηνύματα και emails; Αν όχι, πότε προβλέπεται; **Τα SMS & emails που δέχεστε με ελληνικούς χαρακτήρες θα εμφανίζονται κανονικά. Όμως, επειδή το μενού της συσκευής είναι στα αγγλικά δεν υποστηρίζεται η αποστολή SMS και email στα ελληνικά καθώς και η λειτουργία αναφοράς παράδοσης μηνύματος. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε, μελλοντικά θα γίνει αναβάθμιση του software για να μπορούν να υποστηρίζονται και οι ελληνικοί χαρακτήρες. *
Η αναβάθμιση θα γίνει από την Rainbow? -
Υπάρχει άραγε η δυνατότητα να δημιουργήσεις σε WM μια συντόμευση η οποία θα εκτελεί κάποια προγράμματα και θα αλλάζει ρυθμίσεις με την ενεργοποίησή της;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Υπάρχει άραγε η δυνατότητα να δημιουργήσεις σε WM μια συντόμευση η οποία θα εκτελεί κάποια προγράμματα και θα αλλάζει ρυθμίσεις με την ενεργοποίησή της;Ψάχνεις κάτι σαν script δηλαδή; Τι ρυθμίσεις θέλεις ν'αλλάζεις;
-
Λέμε τώρα: να ανοίξει bluetooth, να τρέξει destinator και obd gauge. Κάτι σαν scriptακι, ναι...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λέμε τώρα: να ανοίξει bluetooth, να τρέξει destinator και obd gauge. Κάτι σαν scriptακι, ναι...Υπάρχει κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι πως ακριβώς λέγεται, αλλά έκανε ακριβώς αυτό, ανοιγε bluetooth, Destinator κλπ κλπ
Ψάξε λίγο στο Navimania, νομίζω εκεί το είχα βρει. -
Nokia E71
Όσοι έχουν χρησιμοποιήσει Ε61/Ε61i γνωρίζουν και κατα 99% κοιτάζουν το επόμενο κινητό τους
Όλα τα θετικά του Ε61 με ακόμα καλύτερη διάρκεια standby, ενσωματομένο GPS, περισσότερο μέταλλο στην κατασκευή (και συνεπώς συνολικά καλύτερη ποιότητα-δέσιμο), HSDPA, 3,2MP camera etc.
Τιμή προ φόρων γύρω στα 350 ευρώ
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Λέμε τώρα: να ανοίξει bluetooth, να τρέξει destinator και obd gauge. Κάτι σαν scriptακι, ναι...
Υπάρχει κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι πως ακριβώς λέγεται, αλλά έκανε ακριβώς αυτό, ανοιγε bluetooth, Destinator κλπ κλπ
Ψάξε λίγο στο Navimania, νομίζω εκεί το είχα βρει.Mε μια αναζήτηση δεν βρήκα τπτ...
-
μετα απο μια ανωδυνη πτωση του cruise, σβηστηκαν τα δεδομενα της miniSD καρτας...
-
..μπουρδελα
-
Πάρτε iPhone ρεεεεε!
-
Eργαλεία του σατανά (M$)...
-
στη συγκεκριμενη περιπτωση φαινεται να φταει η καρτα μνημης και οχι το κινητο.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μετα απο μια ανωδυνη πτωση του cruise, σβηστηκαν τα δεδομενα της miniSD καρτας...Βασικα συμβαινουν αυτα....
Δες μηπως με καποιο προγραμμα ρεκοβερυ μπορεις να τα επαναφερεις.
Συνηθως εξαφανηζοντε απο λαθος εγγραφη...Πάρτε iPhone ρεεεεε!
το οποιο
α - δεν εχει καρτα μνυμης
β - δεν μπορειτε να μεταφερετε και πολλα αρχει μεσω του iTunes...Πηρα το Ε51 χθες...
Ψαχνω προγραμματα για MSN, κλησεις μεσω Skype και e-mail της προκοπης... -
Έχω ένα στερεοφωνικό αυτοκινήτου Pioneer. Έχει μπλε οθόνη (για να ταιριάζει με το Bora) και άπειρες λειτουργίες, λαμπάκια και κουμπάκια. Σε specs είναι έτη φωτός μπροστά από την πηγή που είχα στο BMW. Το πρόβλημα ήταν ότι είναι τόσο δύσχρηστο και περίπλοκο που τελικά δεν χρησιμοποιώ καμία σχεδόν από τις λειτουργίες του.
Ακόμα θυμάμαι (και γελάω) το απορημένο ύφος φίλου που είχε μπει στο BMW και με ρώτησε «μα καλά, δεν έχει repeat;». Όχι, δεν είχε πολλά από αυτά που πρόσφεραν οι ανταγωνιστές του, αλλά έκανε αυτό που έκανε σωστά, γρήγορα και δεν απαιτούσε πτυχίο από το ΜΙΤ για να βρεις πως αλλάζει ο σταθμός στο ράδιο.
Το μόνο ουσιαστικό πρόβλημα με το iPhone αυτή τη στιγμή δεν είναι η έλλειψη λειτουργιών, αλλά η έλλειψη Ελληνικών.
-
Χρηστο εγω εχω βαλει κανονικα Ελληνικα εδω και 6 μηνες!!!!!
και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα...βεβαια εγω το ξεμπλοκαρα μονος μου και τα εβαλα οχι επισημα γιατι δεν υπαρχουν αλλα μεσω ενος αλλου φορουμ που ειναι γεματο καμμενους!!!!επισης να σου πω οτι το iPhone μου το αναγνωριζει και η μπεμπα αλλα με το καταλληλο καλωδιο που κοστισε μια 250 απο ebay.de
με το ιδιο αναγνωριζει και το iPodτο προτηνω ανεπιφυλακτα!!!!!
οσον αφορα το iPhone αν καποιος δεν εχει φλατ/ιντερνετ χMB το μηνα απλα εχει μισο κινητο εκτος αν εχει 2/3 WiFi....
για MSN για το κινητο iPhone χρησιμοποιω Fring απλα τελειο... -
Δεν αμφιβάλλω ότι μπορείς να βάλεις Ελληνικά στο iPhone-1 και ότι θα υπάρξει τρόπος για το 3G όταν το φέρει η Vodafone. Το θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ όμως να τολμήσει να το πουλήσει ΕΠΙΣΗΜΑ η εταιρία στην Ελληνική αγορά χωρίς η συσκευή να μπορεί να στείλει Ελληνικά SMS από την πρώτη μέρα που θα το αγοράζει ο κόσμος. Και έχω αρχίσει σοβαρά να σκέφτομαι τι νομική κίνηση μπορεί γίνει ώστε να τους στερήσουμε την δυνατότητα να το εισάγουν χωρίς υποστήριξη για την χώρα μας.
Το ξαναλέω, εδώ ΔΕΝ είναι Μπανανία. Αν θέλετε να βγάλετε χρήματα παλικάρια της Voda, να στρωθείτε να φτιάξετε υποστήριξη για τα Ελληνικά. Διαφορετικά μην σώσετε να το φέρετε ποτέ.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μετα απο μια ανωδυνη πτωση του cruise, σβηστηκαν τα δεδομενα της miniSD καρτας...δεν σε πάει με τίποτα αυτό το τηλ.
αφού δεν σου έπεσε στο κουβά με την μπογιά τυχερός είσαι....
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Nokia E71
Όσοι έχουν χρησιμοποιήσει Ε61/Ε61i γνωρίζουν και κατα 99% κοιτάζουν το επόμενο κινητό τους
Όλα τα θετικά του Ε61 με ακόμα καλύτερη διάρκεια standby, ενσωματομένο GPS, περισσότερο μέταλλο στην κατασκευή (και συνεπώς συνολικά καλύτερη ποιότητα-δέσιμο), HSDPA, 3,2MP camera etc.
Τιμή προ φόρων γύρω στα 350 ευρώ
Κυκλοφόρησε και το Ε66 μαζί? Είναι η συνέχεια του Ε61?
-
πάντως το Omnia τα σπάει
Ο Σεπτέμβριος δεν αργεί (επιδότηση γαρ) και οι επόμενοι μήνες θα είναι-->diamond,omnia,Xperia...
άντε να δούμε κ τιμές και απο τα άλλα 2, να ξέρουμε τι να κάνουμε.p.s.HighFidelity σε θέλω Θεσσαλονίκη μια βδομάδα για να κανονίσεις τα περι επιδότησης
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το ξαναλέω, εδώ ΔΕΝ είναι Μπανανία. Αν θέλετε να βγάλετε χρήματα παλικάρια της Voda, να στρωθείτε να φτιάξετε υποστήριξη για τα Ελληνικά. Διαφορετικά μην σώσετε να το φέρετε ποτέ.
Δεν νομίζω ότι αυτό θα το φτιάξει η Vodafone ... Είναι θέμα Apple...
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]