-
Στο $#@#% Ν91 για κάποιο λόγο όταν ανοίγω το κινητό και μου έρχονται μηνύματα, γράφουν την ώρα που έφτασαν στο κινητό μου, και όχι την ώρα που εστάλησαν. Το κάνει από πάντα. Οπότε δε μπορώ να ξέρω πότε η καριόλα αποφάσισε να απαντήσει στο μήνυμα μου...
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Στο $#@#% Ν91 για κάποιο λόγο όταν ανοίγω το κινητό και μου έρχονται μηνύματα, γράφουν την ώρα που έφτασαν στο κινητό μου, και όχι την ώρα που εστάλησαν. Το κάνει από πάντα. Οπότε δε μπορώ να ξέρω πότε η καριόλα αποφάσισε να απαντήσει στο μήνυμα μου...Να μην το κλεινεις!!
-
-
Στο $#@#% Ν91 για κάποιο λόγο όταν ανοίγω το κινητό και μου έρχονται μηνύματα, γράφουν την ώρα που έφτασαν στο κινητό μου, και όχι την ώρα που εστάλησαν. Το κάνει από πάντα. Οπότε δε μπορώ να ξέρω πότε η καριόλα αποφάσισε να απαντήσει στο μήνυμα μου...Ακομα κ αν πας στις πληροφοριες μηνυματος;;;
-
Νομιζω ηταν προβλημα στην 9.1
Απλα δεν μπορω να θυμηθω αν το διορθωσαν με firmware ή άλλαξε απο 9.2+ . -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Να μην το κλεινεις!!
Μερικές φορές δε το κλείνω, το αφήνω στο αθόρυβο κάπου στο σπίτι, μακριά από μένα. Μετά βέβαια πρέπει το βρω κιόλας .
Ακομα κ αν πας στις πληροφοριες μηνυματος;;;
Ναι. Όταν ανοίγω το μήνυμα το μόνο που μου λέει είναι το 'from:τάδε' για να δω την ώρα πρέπει να πάω message details. Παράδειγμα, χθες είχα κλειστό το κινητό, με πήραν στις 19:27 τηλέφωνο, άνοιξα το κινητό στις 20:35 περίπου, λίγο μετά ηρθε το μήνυμα και όταν ελήφθη έλεγε στο message details ώρα αποστολής (time) 20:37.
Είναι σπαστικό, γιατί συμβαίνει συχνά να μην έχω δίκτυο και να μου στέλνουν πχ 'σε μισή ώρα θα είμαι εκεί' και εγώ να πρέπει να μυρίζω τα νύχια μου για να βρω πόση ώρα έχω διαθέσιμη.
Έχω το τελευταίο firmware 2.20.008 και το κινητό μου έχει S60 3rd Edition. Έχω ψάξει γενικά τις ρυθμίσεις, αλλά δεν βρήκα τίποτα που να το διορθώνει. Μάλλον πάει για αλλαγή.Νομιζω ηταν προβλημα στην 9.1
Απλα δεν μπορω να θυμηθω αν το διορθωσαν με firmware ή άλλαξε απο 9.2+ .9.1; Δε ξέρω τι είναι αυτό..
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και σε μένα (cosmote) η αναφορά κλήσης τώρα τελευταία έρχεται με καθυστέρηση από 2 έως 6 ώρες
Εμείς να είμαστε καλά στην τελική , τσάμπα είναι άλλωστεαναφορά παράδοσης σμσ εννοείς...
Αυτη η αναφορα(σμσ) ειναι καλος τροπος για να δεις ποτε ανοιξε ο αλλος το κινητο
κυράτσες
εγώ δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό: 'σε έπαιρνα τηλ. πχ χθες'. Ε, ΚΑΙ??? Αν ήθελα κ μπορούσα, θα το σήκωνα! Μην μου πρήζετε τα @@! Για καλό βγήκαν τα κωλοτηλέφωνα?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Και σε μένα (cosmote) η αναφορά κλήσης τώρα τελευταία έρχεται με καθυστέρηση από 2 έως 6 ώρες
Εμείς να είμαστε καλά στην τελική , τσάμπα είναι άλλωστεαναφορά παράδοσης σμσ εννοείς...
Αυτη η αναφορα(σμσ) ειναι καλος τροπος για να δεις ποτε ανοιξε ο αλλος το κινητο
κυράτσες
εγώ δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό: 'σε έπαιρνα τηλ. πχ χθες'. Ε, ΚΑΙ??? Αν ήθελα κ μπορούσα, θα το σήκωνα! Μην μου πρήζετε τα @@! Για καλό βγήκαν τα κωλοτηλέφωνα?
+1
-
9.1; Δε ξέρω τι είναι αυτό..Εκδοση του s60.
-
Λοιπόν φωστήρες μου, θέλω το επόμενο μου κινητό να είναι λίγο πιο «έξυπνο» από τα προηγούμενα και γι’ αυτό, λόγω της επιδότησης που μόλις έφτασε έχω μερικά κινητά στο μυαλό μου. Μερικώς με έχει ενημερώσει και ο φίλτατος popolaros, ωστόσο θα ήθελα και τη δική σας άποψη.
Είμαι μεταξύ διάφορων κινητών όπως:
- HTC Diamond 2 (μπορώ να το αποκτήσω με μόλις € 100 και αν αληθεύουν αυτά που γράφονται η μπαταρία του είναι πολύ καλύτερη από του Diamond)
- SE Aino (Πρέπει να δώσω +€170 και δεν είναι και τόσο «έξυπνο» αλλά το βάζω στη λίστα λόγω ιδιαίτερης προτίμησης στην κατασκευάστρια )
- Samsung S8000 (λόγω της τιμής περισσότερο μιας και τα ικανότερα της εταιρείας ξεφεύγουν σε κόστος)
Αυτό που θέλω εγώ είναι να μπορώ να συνδέομαι μέσω WiFi στο διαδίκτυο, να μπορώ να ακούω τη μουσική μου σε καμια πεζοπορία και να έχει και μια αξιοπρεπή κάμερα. Όχι κάτι το ιδιαίτερο δηλαδή βάσει αυτών που προσφέρουν σήμερα τα κινητά. Αξίζει όμως το HTC το οποίο μου φαίνεται και το πιο ενδιαφέρον από την άποψη του κόστους/δυνατοτήτων;
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Λοιπόν φωστήρες μου, θέλω το επόμενο μου κινητό να είναι λίγο πιο «έξυπνο» από τα προηγούμενα και γι’ αυτό, λόγω της επιδότησης που μόλις έφτασε έχω μερικά κινητά στο μυαλό μου. Μερικώς με έχει ενημερώσει και ο φίλτατος popolaros, ωστόσο θα ήθελα και τη δική σας άποψη.Είμαι μεταξύ διάφορων κινητών όπως:
- HTC Diamond 2 (μπορώ να το αποκτήσω με μόλις € 100 και αν αληθεύουν αυτά που γράφονται η μπαταρία του είναι πολύ καλύτερη από του Diamond)
- SE Aino (Πρέπει να δώσω +€170 και δεν είναι και τόσο «έξυπνο» αλλά το βάζω στη λίστα λόγω ιδιαίτερης προτίμησης στην κατασκευάστρια )
- Samsung S8000 (λόγω της τιμής περισσότερο μιας και τα ικανότερα της εταιρείας ξεφεύγουν σε κόστος)
Αυτό που θέλω εγώ είναι να μπορώ να συνδέομαι μέσω WiFi στο διαδίκτυο, να μπορώ να ακούω τη μουσική μου σε καμια πεζοπορία και να έχει και μια αξιοπρεπή κάμερα. Όχι κάτι το ιδιαίτερο δηλαδή βάσει αυτών που προσφέρουν σήμερα τα κινητά. Αξίζει όμως το HTC το οποίο μου φαίνεται και το πιο ενδιαφέρον από την άποψη του κόστους/δυνατοτήτων;
Diamond 2 αμα θες να κανεις τα παντα... iPhone για την φυσικοτητα χρησης και τα touch optimized menu. Η συμπαθεια στην SE θα επρεπε να εχει πεθανει εδω και καμια 3ετια μιας και δεν λεει τιποτα πλεον.... κατα τα αλλα... αν δεν WM η iPhone... ολα τα αλλα ιδια ειναι... παρε το φτηνοτερο.
-
Απλά να ξέρεις ότι αν χρησιμοποιείς το 3G για Internet αλλα και κλήσεις θα θέλεις φόρτισμα μια φορα την μέρα στο 'μηλοφωνο'
-
Δυστυχώς έτσι είναι. Με βαριά χρήση (BT και Wi-fi ανοιχτά μονίμως, συνεχή χρήση, ενεργό 3G και ασύρματο tethering)... με το ζόρι βγάζει την μέρα. Φοβάμαι ότι στο βουνό με τα κρύα θα τα φτύνει αμέσως.
Σαν συσκευή όμως είναι απλά καταπληκτική.
BTW, το πρόβλημα με το BT tethering όντως λύθηκε.
-
Ελα ρε.... Σας βγαζει μια μερα;;;;
-
Για τους βιβλιοφάγους ανάμεσα μας, κατεβάστε το Stanza.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Για τους βιβλιοφάγους ανάμεσα μας, κατεβάστε το Stanza.'Download itunes'
http://en.wikipedia.org/wiki/Lexcycle_Stanza -
Λοιπον πηρα ενα iphone απο Αμερικη σε κακη κατασταση αλλα χαμηλη τιμη και ειχε μεσα πραγματα του ιδοκτητη,ετσι πατησα(που να ξερα!)το reset settings&erase data η καπως ετσι,με προειδοποιησε οτι θα παρει καμμια ωρα κατι που οντως εκανε και μετα κολλησε,δειχνει μαυρη οθονη με το μηλαρακι και το κυκλαδι που γυρνανε οι δεικτες του.Με λιγο ψαξιμο στο νετ βρηκα πως το παθαινει οταν ειναι jailbreak(που ηταν) αν πατησεις αυτη την επιλογη,και οτι πρεπει να γινει restore απο το itunes,πηγα να το κανω αλλα κολλαει και εμφανιζει αυτο
'iphone could not restore unkonown error (13)'
Εκανα οσα γιατροσοφια βρηκα στο νετ αλλα τιποτα,καμμια ιδεα κανεις?Επισης δεν ανοιγει το πορτακι της σιμ με ΤΙΠΟΤΑ,δε κουνιεται χιλιοστο,το εδωσα σε οσους εχουν iphone και κανεις δε καταφερε τιποτα.Αμα το ανοιξω (με ειδικα εργαλεια) ενω εχει τη σιμ μεσα υπαρχει προβλημα?
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
ειδα οτι προκειται να βγει το νεο μοντελο συνεχιστης του νοκια ε71 κ θα ονομαζεται ε72..τα μονα χαρακτηριστικα που προσεξα ειναι οθονη 16εκ χρωματων κ καμερα 5μπ..τι λετε?η ειναι ακομη πολυ νωρις να κρινουμε?αα..επισης θα ειναι με συμπιαν κ οχι αυτον τον μαεμο-γκαντεμο πως το λενε..Σαν κάτοχος Ε61 - Ε61i - E71 μπορώ με βεβαιότητα να πω οτι Ε72 δε θα απογοητεύσει... Ειναι ουσιαστικά το Ε71 με διορθωμένες ολες τις ατέλειες (π.χ. 3,5' audio out, ξεχωριστό audio processor για καλύτερο ήχο κλπ).
-
- 5mp camera
-
- τη γνωστή άθλια ανάλυση στην οθόνη...
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]