-
Ναι, ελεγα να μην περασω τα 160-170
-
δες κι αυτο,το 'διαδοχο' του 6300
-
και αυτό έχει υψηλο SAR αν και δεν νομίζω ότι είναι τόσο απαγορευτικά. Το πολύ πολύ πάρε ένα bt hfree να το έχεις κ για το αμάξι.
-
Το 6303 δεν ειναι κακο και ειναι και λιγο φτηνοτερο...
Εχω bt hands free, αλλα για το φοβο των Ιουδαιων λεω ν' αποφυγω το υψηλο SAR -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εχω bt hands free, αλλα για το φοβο των Ιουδαιων λεω ν' αποφυγω το υψηλο SARμα αν χρησιμοποιείς bt όσο και SAR να έχει δεν σε νοιάζει. Οπότε ή 6303 (sar 1.15) ή C510 (sar 1.18) ...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εχω bt hands free, αλλα για το φοβο των Ιουδαιων λεω ν' αποφυγω το υψηλο SARΜην στενχωριέσαι asimov για το sar καμένοι ήδη είμαστε
-
Με πεισατε παιδες. Θα παω αυριο σε κανα πλαισιο να τα δω κι απο κοντα και θα παρω ενα απο τα δυο. Επειδη εχω πολλα χρονια SE (το Κ750 πρεπει να ειναι το καλυτερο τηλεφωνο που ειχα ποτε, 4 χρονια μετα ακομα δουλευει αψογα και δειχνει καινουριο!) ξεκινησα για c510, αλλα καπου ειδα το 6300 και μπηκα στο διλημμα
Επαιξε ρολο και το οτι το Κ810 δε μου βγηκε πολυ καλο (η φθορα του δειχνει κινητο 10 ετων!)Στο μεταξυ δε συμφερει πλεον να χρησιμοποιεις επιδοτηση για αγορα συσκευης... Στη wind, αν επιλεξω ανανεωση συμβολαιου με πιστωση της επιδοτησης στον λογαριασμο μου, μου κανουν δωρο τα 4 πρωτα παγια! Αν τη χρησιμοποιησω για συσκευη μου κανουν δωρο μονο τα δυο, συν οτι οι τιμες τους (επι των οποιων υπολογιζεται η εκπτωση) ειναι πολυ υψηλοτερες απο αυτες των eshops...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
HF, εχει το 6300 προβληματα με το ηχειο ; Βαση ποιας (ποσοτικα) εμπειριας το αναφερεις ;
Έχουμε 3 στην οικογένεια και μερικές δεκάδες στην εταιρεία!
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή...Τα οποια εχουν προβλημα στο ηχειο ;
Εχω δει περι τα εικοσι 6300, ακουγοντας σχολια και πρωτη φορα ακουω για ηχειο. -
Έχουμε στην οικογένεια 3 ΝΟΚΙΑ 6300 από τον Μάρτιο 08, πραγματικά διαμάντια αποδείχθηκαν......
-
J'adore mon iPhone!!!
Αφού μου σπάσει τα νεύρα με τους ηλίθιους περιορισμούς του, τελικά τα κατάφερα και είμαι σούπερ ευχαριστημένος!
Καμία σχέση με το ΕΤΕΝ Χ500+ που είχα σ ότι αφορά την ταχύτητα και την ευκολία χρήσης, αλλά... Θα προτιμούσαν ένα WM με τα χαρακτηριστικά του iPhone... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Τελικα το πηρα!
Ηρθε στη Ν.Σμυρνη 'ενα κομματι, ειδικα για μενα' και το παρελαβα χθες.
Προς το παρον το μονο που δεν εχω καταφερει, ειναι να βρω τροπο να του περασω rintones....hahahahah!
Kaloriziko!
Kai se emas 'eidika gia esas' eixan pei An den krakseis; den erxetai
Oso gia ta ringtones, prepei na ta katebaseis apo tin Apple... -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Τελικα το πηρα!
Ηρθε στη Ν.Σμυρνη 'ενα κομματι, ειδικα για μενα' και το παρελαβα χθες.
Προς το παρον το μονο που δεν εχω καταφερει, ειναι να βρω τροπο να του περασω rintones....hahahahah!
Kaloriziko!
Kai se emas 'eidika gia esas' eixan pei An den krakseis; den erxetai
Oso gia ta ringtones, prepei na ta katebaseis apo tin Apple...κατεβασα πολλά καντήλια μέχρι να το φέρουν.
Την ημέρα που πήγα να το παραλάβω, απλά μπικα στο μαγαζί και η κοπελιτσα μόλις με είδε, εξαφανίστηκε, χωρίς να πει κουβέντα, τρέχοντας!
Και μου πε η συνάδελφος της ότι πήγε να φέρει το iPhone.Ringtones κατάφερα κ έβαλα μέσω του iTunes
-
Θα προτιμούσαν ένα WM με τα χαρακτηριστικά του iPhone...Αρα θες κάτι σε Android!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Θα προτιμούσαν ένα WM με τα χαρακτηριστικά του iPhone...
Αρα θες κάτι σε Android!
Ειχα ενα HTC με Android για μερικες μερες.... Δεν μπορω να πω οτι με επεισε.
Σβελτο σαν το μηλοφωνο, αλλα καμια σχεση ουτε με το ενα στρατοπεδο, ουτε με το αλλο -
Ισως να χρειαζοταν παραπανω ... μερες !
-
κατεβασα πολλά καντήλια μέχρι να το φέρουν.
Την ημέρα που πήγα να το παραλάβω, απλά μπικα στο μαγαζί και η κοπελιτσα μόλις με είδε, εξαφανίστηκε, χωρίς να πει κουβέντα, τρέχοντας!
Και μου πε η συνάδελφος της ότι πήγε να φέρει το iPhone.Etsi theloun dustuxws
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
κατεβασα πολλά καντήλια μέχρι να το φέρουν.
Και μου πε η συνάδελφος της ότι πήγε να φέρει το iPhone.Etsi theloun dustuxws
Οι ευγένειες στις ημερες μας αντιλαμβανονται ως αδυναμίες.....
Μπαινεις μεσα στο μαγαζι, τους βρηζεις και φευγεις με οτι θες τζαμπα.... -
Κανονικά πρέπει να απαιτήσουμε και στοματικό έρωτα από την υπάλληλο.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Κανονικά πρέπει να απαιτήσουμε και στοματικό έρωτα από την υπάλληλο.γι αυτό σε πάω!
-
Καλά τα λες Άλεξ καταντήσαμε η ευγένεια να εκλαμβάνεται σαν αδυναμία
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]