-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
ειδες το νεο Touch HD FLO?
κοιτα...
πολυ καλο....να δω που θα τα σκασω!!!!
Αυτο μπαινει στο diamond 2?????
Οτι θες κανεις! It's WM after all
Υπομονη να βγει το νεο Touch3D και το βαζεις... -
Θα πρεπει ομως να ανταποκρινεται και το υλισμικο.To Leo π.χ φοραει τον Snapdragon
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Θα πρεπει ομως να ανταποκρινεται και το υλισμικο.To Leo π.χ φοραει τον Snapdragonhardware λεγεται γμτ Ακου εκει υλισμικο
Εννοεις απο την αποψη επιδοσεων, και κατα ποσο θα μπορει να το σηκωνει καποια αλλη CPU φανταζομαι... σωστα?
-
Νέο update για το HTC μου
Ευτυχώς καλό αυτή τη φορά: αντικατέστησα εδώ κ μερικές μέρες τα ελληνικά Windows Mobile 6.0 που είχε με αγγλικά Windows Mobile 6.1 και τα αποτελέσματα ήταν το λιγότερο εντυπωσιακά Είναι πιο γρήγορο, δεν κολλάει, δεν κρασάρει, δεν σβήνει, δεν κάνει δύστροπα κόλπα γενικώς. Μόνο μειονέκτημα ότι η μνήμη από εκεί που ήταν 35-37% occupied με την προηγούμενη έκδοση, τώρα είναι στο 43-45% τουλάχιστον.
Αλλά εντάξει αφού δουλεύουν όλα σωστά πλέον...προς το παρόν έστω
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
hardware λεγεται γμτ Ακου εκει υλισμικο
Pun...intended! Εχει πολυ χαβαλε η μεταφορα καποιων ορων.Και γω,προχθες εμαθα οτι υπαρχει τετοιο πραμα
Εννοεις απο την αποψη επιδοσεων, και κατα ποσο θα μπορει να το σηκωνει καποια αλλη CPU φανταζομαι... σωστα?
Καλα ειναι νωρις ακομα,αλλα στο xda οσοι εχου βαλει ROM με την τελευταια build του Manila,λενε πως ειναι λιγο μνημοβορα κι ενεργοβορα.Εχει βεβαια καποια εξτρα 3d εφε π.χ σου δειχνει το εφε του καιρου σε ολα τα tabs και τις οθονες του TF3D κτλ
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
hardware λεγεται γμτ Ακου εκει υλισμικο
Pun...intended! Εχει πολυ χαβαλε η μεταφορα καποιων ορων.Και γω,προχθες εμαθα οτι υπαρχει τετοιο πραμα
Καλα ειναι νωρις ακομα,αλλα στο xda οσοι εχου βαλει ROM με την τελευταια build του Manila,λενε πως ειναι λιγο μνημοβορα κι ενεργοβορα.Εχει βεβαια καποια εξτρα 3d εφε π.χ σου δειχνει το εφε του καιρου σε ολα τα tabs και τις οθονες του TF3D κτλ
Ηδονομοχλος....a.k.a. Joystick
-
Πάντως το 'υλισμικό' είναι ένας όρος που δεν με χαλάει, ούτε ακούγεται περίεργος στα αυτιά μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να τον χρησιμοποιώ.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πάντως το 'υλισμικό' είναι ένας όρος που δεν με χαλάει, ούτε ακούγεται περίεργος στα αυτιά μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να τον χρησιμοποιώ.1,5 είναι!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
:ysterical:Πάντως το 'υλισμικό' είναι ένας όρος που δεν με χαλάει, ούτε ακούγεται περίεργος στα αυτιά μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να τον χρησιμοποιώ.
εδω χρησιμοποιεις MAC.... τι να λεμε...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
:ysterical:
Πάντως το 'υλισμικό' είναι ένας όρος που δεν με χαλάει, ούτε ακούγεται περίεργος στα αυτιά μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να τον χρησιμοποιώ.
εδω χρησιμοποιεις MAC.... τι να λεμε...
+1.000. ... .000
-
Σαν έχω συνδέσει με....
Πάω να κάνω το καθήκον μου. Πόσες φέτες μουρταδέλα χωράνε σε ένα φάκελο ψηφοδελτίου;
-
Μορταδέλα με πιπέρι ή χωρίς;
-
Aυριο βγαινουν τα WM 6.5????
-
To νέο μου τηλεφωνάκι [ Nokia 5630 Xpress Music ] από το οποίο είμαι ευχαριστημένος.
Καταρχάς επιτελους ξανά symbian και επιτέλους ξανά κουμπάκια. Η αφή είναι μια λαμακία και μισή. Μονο εφετζίδικη κ τίποτα άλλο, στην καθημερινή χρήση είναι εκνευριστική.
Τα + του 5630 :
+τρομερή μπαταρία (4+ ημέρες αυτονομία με αρκετή χρήση)
+ποιοτική και πανάλαφρη (83γρ.) κατασκευή
+άνετο πληκτρολόγιο
+αναβαθμίσμενη οθόνη αναμονής
+600αρης επεξεργαστής
+τρομερή τιμή (210 ευρά)
+4αρα κάρτα δωρεάν στο πακέτοΤα (-) του:
-μόνο 2.2' οθόνη ...2.4 θα ήταν ιδανικό αλλά δεν σου λείπουν κιόλας. Νταξ κάνει και μόνο 200 ευρά μην τα θέλουμε όλα δικά μας.
-ψηλούτσικο SAR (1.19) αλλά παλεύεται. Με το Apple είχα 1.00 ...δεν έχει τρελή διαφορά.Γενικά την θεωρώ από τις πιο value4money συσκευές.
-
+1.
Πολυ κλασσικο σχεδιακι/κινητο αλλα πρακτικα βολευει πολυ.
ποσο το πηρες; -
τώρα με το ΠΑΣΟΚ θα καταργήσουν το φόρο 12%?
-
Δεν εχω ακουσει κατι τετοιο.
Πιστευω οτι θα γινει παγωμα των μετρων.
Ουτε μαυρο ουτε ασπρο. -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
+1.
Πολυ κλασσικο σχεδιακι/κινητο αλλα πρακτικα βολευει πολυ.
ποσο το πηρες;το γραφω ρε συ ...
-
προσπερασα τα + για specs κλπ
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
To νέο μου τηλεφωνάκι [ Nokia 5630 Xpress Music ] από το οποίο είμαι ευχαριστημένος.Καταρχάς επιτελους ξανά symbian και επιτέλους ξανά κουμπάκια. Η αφή είναι μια λαμακία και μισή. Μονο εφετζίδικη κ τίποτα άλλο, στην καθημερινή χρήση είναι εκνευριστική.
Τα + του 5630 :
+τρομερή μπαταρία (4+ ημέρες αυτονομία με αρκετή χρήση)
+ποιοτική και πανάλαφρη (83γρ.) κατασκευή
+άνετο πληκτρολόγιο
+αναβαθμίσμενη οθόνη αναμονής
+600αρης επεξεργαστής
+τρομερή τιμή (210 ευρά)
+4αρα κάρτα δωρεάν στο πακέτοΤα (-) του:
-μόνο 2.2' οθόνη ...2.4 θα ήταν ιδανικό αλλά δεν σου λείπουν κιόλας. Νταξ κάνει και μόνο 200 ευρά μην τα θέλουμε όλα δικά μας.
-ψηλούτσικο SAR (1.19) αλλά παλεύεται. Με το Apple είχα 1.00 ...δεν έχει τρελή διαφορά.Γενικά την θεωρώ από τις πιο value4money συσκευές.
σε ποιο κοροιδο φορτωσες το iphone?
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]