-
Εγώ πήρα το 16άρι:
α) λόγω χρώματος
β) τα 8GB δεν μου έφταναν στο iPod Touch για την μουσική. Πλέον έχω και διάφορα vidcasts που πιάνουν μπόλικο χώρο, οπότε αν έπρεπε να διαλέξω τώρα μέγεθος, πάλι το 16άρι θα έπαιρνα.
γ) Μπορείς να βάλεις ότι θες μέσα, δεν υπάρχει περιορισμός, απλά μουσική και ταινίες για να μπορείς να τα αναπαράγεις πρέπει να τα έχεις περάσει μέσω iTunes. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Thanx mates!
Αξιζει τον κοπο να πας για 16gb;Πιστευω σαφως. Δινεις που δινεις την 500αρα, δωσε και αλλα 50 και εχεις διπλασια χωρητικοτητα. Μην ξεχνας οτι δεν παιρνει καρτες Micro SD οποτε ο,τι εχεις, αυτο ειναι.
Μπορειτε να εξηγησετε το 'ισως αξιζει τον κοπο ετσι κι αλλιως'; Ειναι απλη η διαδικασια να το σπασω;
Αξιζει για να παρακαμψεις το χαζο i-tunes και γιατι μπορεις να περασεις απειρες εφαρμογες, να εκμεταλλευτεις τις δυνατοτητες του iphone, για τα ελληνικα κλπ. Ειναι απλη διαδικασια και ρουτινα πλεον.
ΥΓ δεν εχω iphone, ο,τι γραφω ειναι απ'αυτα που εχω διαβασει και εχω δει σε iphones φιλων, οποτε ενδεχεται να εχω λαθη. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Thanx mates!
Αξιζει τον κοπο να πας για 16gb; Υποθετω ειναι για να βαζεις τραγουδακια... Μπορω να περασω μεσα οτι θελω χωρις περιορισμους;
Μπορειτε να εξηγησετε το 'ισως αξιζει τον κοπο ετσι κι αλλιως'; Ειναι απλη η διαδικασια να το σπασω;Toύτοι δω http://www.9volto.gr/menu/ λένε ότι κάνουν καλή δουλειά. Έχω διαβάσει και μερικά καλά ποστ στο myphone. Ρίξε μια ματιά, δε χάνεις τίποτα.
-
Σας ευχαριστω ολους
Πιθανοτατα θα το παρω. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Σας ευχαριστω ολους
Πιθανοτατα θα το παρω.Σύντροφε Asimov, μου θυμίζεις τον σύντροφο και συναγωνιστή Αλαβάνο.
-
Ολοι οι αριστεροι την ιδια κοψια εχουμε
Δωρο θα μου το παρουν επειδη θα γινω κουμπαρος -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δωρο θα μου το παρουν επειδη θα γινω κουμπαροςγιατι τοσο χάλια ειναι η νυφη??
-
Μπορεις να το πεις κι αυτο
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Σας ευχαριστω ολους
Πιθανοτατα θα το παρω.Μόνο μη το πάρεις από ebay (εδώ γελάμε ) και να περιμένεις λίγο γιατί το βγάζει η Cosmote μέσα στο μήνα.
-
Φίλε Ασίμοφμ μην πάρεις κινητό ως δώρο κουμπαριάς...
Πάρε κανένα ρολόι, ή συμπλήρωσε και εσύ χρήματα και πάρε κάτι που θα μείνει... Γιατί τα ηλεκτρονικά μπιχλιμπίδια είναι απαρχαιωμένα σε 2-3 χρόνια...Κουμπαριά= ρολόι!!! (Εγώ τουλάχιστον έτσι έκανα και άρχισα να τρέχω στην αντιπροσωπία γιατί ήταν ελαττωματικό το tissot)
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ολοι οι αριστεροι την ιδια κοψια εχουμε
Δωρο θα μου το παρουν επειδη θα γινω κουμπαροςΞέχασες τα ' ' στο αριστεροί.
-
αν κουμπαρια = ρολοϊ
τοτε ρολοϊ = omega και πανω... -
Nikos120i
Δε θα το παρω με συνδεση και ειμαι σιγουρος οτι η cosmote θα το διαθετει στις ιδιες τιμες.Omega και πανω συζηταμε για 2-3 χιλιαρικα, ποσο απαγορευτικο. Ουτως ή αλλως δε φοραω ρολογια.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
αν κουμπαρια = ρολοϊ
τοτε ρολοϊ = omega και πανω...Λες ε?
Πάρε κανένα τηλέφωνο* εσύ, πάλι χάθηκες.
*κινητό, για να μη βγω εκτός θέματος.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Nikos120i
Δε θα το παρω με συνδεση και ειμαι σιγουρος οτι η cosmote θα το διαθετει στις ιδιες τιμες.Omega και πανω συζηταμε για 2-3 χιλιαρικα, ποσο απαγορευτικο. Ουτως ή αλλως δε φοραω ρολογια.
Τώρα το είδα...το iPhone είναι gadget, δε θα σου μείνει πάνω από 5 χρόνια. Θα το βάλεις σε ένα ντουλάπι ή θα το πουλήσεις.
Καλό δώρο είναι ένα Tag Heuer που σε σχέση με το Omega έχει καλύτερη τιμή, αλλά όχι όσο το iPhone.
In any case...ένα τηλέφωνο δεν θα σου μείνει πάνω από 5 χρόνια.
Εντελώς προσωπική μου άποψη βεβαίως και εντελώς φιλικά.
-
/care ρε σεις
τι θα πει να σου 'μεινει'; μαζι σου θα το παρεις; ολα τελειωνουν κι ολα περνανε ναουμ
παρε εκει το αι φοουν να κανεις τη γκ@υλα σου...
τι'ν'αυτο το πραγμα με το 'να σου μεινει'.. λες κ αν σου μεινει ενα ρολόι 500 ευρω θα εχεις καμια φοβερη επενδυση κ σε περιοδο πεινας θα το πουλησεις. φορ φακσ σεηκ ρε παιδια
-
ολα καλα ρε skye, αλλα εχεις ορθογραφικο λαθος... το σεηκ ειναι κουναω.. σεϊκ ηθελες να γραψεις!
θα συμφωνησω.. other people's money ειναι... κανε αυτο που γουστερνεις!!!
iPhone ρεεεεεεεεεεε!!!!!! -
Ο χρήστης skye έγραψε:
/care ρε σειςτι θα πει να σου 'μεινει'; μαζι σου θα το παρεις; ολα τελειωνουν κι ολα περνανε ναουμ
παρε εκει το αι φοουν να κανεις τη γκ@υλα σου...
τι'ν'αυτο το πραγμα με το 'να σου μεινει'.. λες κ αν σου μεινει ενα ρολόι 500 ευρω θα εχεις καμια φοβερη επενδυση κ σε περιοδο πεινας θα το πουλησεις. φορ φακσ σεηκ ρε παιδια
Τι λες ρε skye είσαι καλά ?
θα το κοιτάς μετά από λίγο καιρό, αφού φυσικά θα έχει χωρίσει το ζευγάρι, γιατί θα έχεις πηδήξει τη γυναίκα του φίλου σου και δεν θα σου μιλάει ούτε ο φίλος (επειδή του πήδαγες τη γυναίκα) ούτε η γυναίκα (επειδή σταμάστησες να την πηδάς), θα θυμάσαι όλα τα καραγκιοζιλίκια του γάμου και θα γελάς για την κατάληξη που είχε το όμορφο αυτό μυστήριο -
Λέω κι εγω! Ο koytsan στο θέμα για τα κινητά, τι να θέλει?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Λέω κι εγω! Ο koytsan στο θέμα για τα κινητά, τι να θέλει?Προσπαθώ να πείσω ένα κολλητό να ζμπρώξει τη Στέλλα και λέω να του πάρω ένα κινητό για να τον πείσω
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]