-
Κι εγώ 2,5 και χρόνια με το W800, ούτε που το σκέφτομαι για αλλαγή.. λέτε να το έχει το νούμερο;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πείτε μου τώρα που να βρω το ΒΤ της Plantronics το Explorer ή το άλλο που πιάνει πίσω από το αυτί. Το έχασα το δικό μου. Πήγα σε Πλαίσιο, Γερμανός, τίποτα. Εψαξα στο e-shop, δεν έχει το μοντέλο που θέλω.Θα παω και στο Χαλάνδρι, αλλά, πάντα έχετε μερικές καλές ιδέες!
Αλήθεια (Σπύρε) screen protectors από που συμφέρει να πάρω?
http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003253
http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003254
http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003255 -
Δεν θέλω αυτά. Τα είχα δει. Το Discovery ήθελα. Το βρήκα στο you...
-
Επισης εχω βαλει στο ματι και αυτο....
-
Κατάλαβες φίλε VasGti γιατί το iPhone είναι σωστή επιλογή? Φαντάζεσαι να ήθελα κανά χρέπι σαν του από πάνω μου?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:shifty:Δεν θέλω αυτά. Τα είχα δει. Το Discovery ήθελα. Το βρήκα στο you...
το χα δει, που γραφεις πως τα χες δει, αλλα ειδα πως εγραφες explorer.. και επειδη και ενεκα και λογω ηλικιας, ειπα να τα αναφερω, γιατι ποτε δε ξερεις..
(ολοι ξερουμε τη δυσκολια που εχεις να ξεχωριζεις σαφως τα χρωματα.. ) -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κατάλαβες φίλε VasGti γιατί το iPhone είναι σωστή επιλογή? Φαντάζεσαι να ήθελα κανά χρέπι σαν του από πάνω μου?Καταρχας, το iphone πιο ομορφο απο το απο πανω χρεπι δεν ειναι ( ). Styl vs Tin. Δευτερον, οπως εχω ξαναπει δεν με απασχολουν τα features σε ενα κινητο παρα μονο να μου κανει το κλικ και να παιρνω τηλεφωνο (αντε να στελνει και κανα μηνυμα παρολο που σπανια γραφω..). Κανονικα δεν θα κοιταγα για κινητο, απλα με ενημερωσανε οτι μπορω να κανω upgrade
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
:shifty:
το χα δει, που γραφεις πως τα χες δει, αλλα ειδα πως εγραφες explorer.. και επειδη και ενεκα και λογω ηλικιας, ειπα να τα αναφερω, γιατι ποτε δε ξερεις..
(ολοι ξερουμε τη δυσκολια που εχεις να ξεχωριζεις σαφως τα χρωματα.. )Είσαι πλαγιολισθαίνων εγκάθετος ρε!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Είσαι πλαγιολισθαίνων εγκάθετος ρε!Το πλαγιολισθαίνων το είχε από πριν, αλλά στον άλλον άξονα.
Οσο για το εγκάθετος, χρειάζεται να προσθέσω κάτι?
Δηλαδή να μην κοιτάξω για το HTC S730?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:shifty:
(ολοι ξερουμε τη δυσκολια που εχεις να ξεχωριζεις σαφως τα χρωματα.. )Είσαι πλαγιολισθαίνων εγκάθετος ρε!
α, να χαθεις!
κόλακα! -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Δηλαδή να μην κοιτάξω για το HTC S730?
μακρυά από windows smartphone ...πρόσεχε όχι windows ppc-mobile αλλά smartphone.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Για το HTC S730 τι ακούγεται?
Επίσης, είδατε το Nokia Ε51?
Το είδα και... παρήγγειλα το Ε65 τελικά
Πολύ ασχημότερο το 51 από κοντά από ό,τι στις φωτό, και το ΣΑΡ του βράζει αυγό.Όχι ότι έψαξα το ΣΑΡ του Ε65 δλδ
Το Ε65 είναι καλό, το έχει... πολύ κοντινή μου φίλη και εξαιρουμένων των μικρών πλήκτρων (όχι τα αριθμητικά, τα υπόλοιπα) είναι μια χαρά. Βέβαια την οθόνη του Ε60 δεν την έχει κανένα, και χίλιες φορές κρίμα που την κατήργησαν.
Με γεια, καλό το Ε65 αλλά έχω ενδοιασμό με το συρόμενο πορτάκι, είναι και λίγο βαρύ ή μάλλον χοντρό.
Μου είχε γυαλίσει κι εμένα το Ε51 αλλά άλλαξα γνώμη. Θα μείνω στο Ε50 και θα περιμένω κάποιο νέο της σειράς Ε.Δυστυχώς το Ε60 μου, που ήταν η καλύτερη επιλογή που μπορούσα τελικά να κάνω τον Ιούνιο του 2006 που το πήρα (ενώ κάποιοι από εδώ μου πρότειναν να πάω για 6680 και τρέχα γύρευε, ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε, εγώ δεν είμαι ρουφιάνος αλλά ο ένας είναι μωβ κι ο άλλος λατρεύει τα Opel), κάνει πιο δύσκολη την επιλογή του αντικαταστάτη του. Κάτι η πολύ καλή οθόνη, κάτι η πολύ στιβαρή κατασκευή, κάτι το ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΕΡΑ και πολύ το γουστάρω, άντε να βρεις νέο κινητό. Το πιο κοντινό είναι όντως το Ε65, αλλά κι αυτό είναι slide και δεν τα πολυπάω (γενικώς είμαι του monoblock, σε κινητά και ενισχυτές).
Σπύρο, με γεια το Ε65. E-series rulz.
To πήρα στα χέρια μου σήμερα. Ε-series όντως rulez, είναι απίθανο. Για μένα, πραγματικός διάδοχος του ΠΟΛΥ pro 6680 μου. Τα δυο τους συνεργάστηκαν άψογα στη μεταφορά των επαφών και όλων των δεδομένων από το παλιό στο καινούριο.
Για την οθόνη του σε σχέση με το Ε60 θα συμφωνήσω, αλλά δεν μπορούμε να θέλουμε και την πίτα σωστή (λογικό μέγεθος συσκευής) και το σκύλο χορτάτο (οθονάρα).
Από slide δεν έχω πρότερη εμπειρία, και ομολογώ ότι αν δεν είχα πιάσει στα χέρια μου το 65 ενός φίλου για να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι ΠΟΣΟ στιβαρό είναι (απίστευτο για Νόκια), πιθανότατα θα είχα καταλήξει στο Ε51.
Περί κάμερας: την θεωρούσα μαλακία, οπότε πάντα λάτρευα το Ε60 (κι ας μην το πήρα ποτέ). Ήρθαν στιγμές που ΕΠΡΕΠΕ να βγει μια φωτό κουτσά στραβά, και κατέληξα ότι την χρειάζομαι. Αυτή του 65 είναι μια χαρά, τίποτα υπερβολικό, αλλά αξιοπρεπής. Οι κάμερες των 5ΜΡ και οι φακοί Carl Zeiss στο κινητό μου can kiss my ass goodbye. Γι' αυτά υπάρχουν και οι Canon.
ΦΑΟΥΛ: η micro-sd ΔΕΝ περιλαμβάνεται στη συσκευασία
-
Είσαι άρρωστος ρε! Σε λίγο, στο σπίτι σου, δεν χωράς να μπεις από τα ρολόγια, τα κινητά και τις κάμερες!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Είσαι άρρωστος ρε! Σε λίγο, στο σπίτι σου, δεν χωράς να μπεις από τα ρολόγια, τα κινητά και τις κάμερες!
Έχω μεγάλο σπίτι
btw, δίνω το W810 αν ενδιαφέρεται κανείς ας στείλει πμ. Σχεδόν αχρησιμοποίητο, εντελώς αγρατσούνιστο, κρίμα να κάθεται.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Είσαι άρρωστος ρε! Σε λίγο, στο σπίτι σου, δεν χωράς να μπεις από τα ρολόγια, τα κινητά και τις κάμερες!
Που να δεις τι έχει μαζέψει ο γαμπρός μου στην Πάτρα,υπολογιστές,λαπτοπ,κάμερες,φωτογραφικές,dvd recorder,δορυφορικές,notebook,της κακομοίρας γίνεται!
Είναι ηλεκτρονικός στο επάγγελμα. -
σημερα τα επαιξε το εσωτερικο ηχειο του cruise...
το παω Πλαισιο μεθαυριο για επισκευη...
-
Περαστικά Σπύρο... Το bluetooth σε τι port παίζει;
-
οπου θες, μηπως ομως εννοεις το gps?
-
Όχι, το μπλε δόντι θέλω... Πήρα ένα obd reader ασύρματο και προσπαθώ να το κάνω να παίξει...
-
στο com 1, αλλα προσοχη: οπως φαινεται το συγκεκριμενο τηλεφωνο εχει προβληματα με πολλα b/t ακουστικα!!!
πρεπει να διαβασεις στα φορουμ της HTC για το ποια εχουν δοκιμαστει απο αγοραστες και δουλευουν κανονικα!
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]