-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
εντωμεταξύ πέρα από το φημολογούμενο iPhone, η Cosmote ξεκίνησε και υποστήριξη Blackberry;
δύο carriers και για to blackberry...
δεν αργησε πολυ, μονο 5 χρονια
Σιγα.... Αφου το φερε.... Παλι καλα!
Και που τα έφερε...
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
εντωμεταξύ πέρα από το φημολογούμενο iPhone, η Cosmote ξεκίνησε και υποστήριξη Blackberry;
δύο carriers και για to blackberry...
δεν αργησε πολυ, μονο 5 χρονια
Σιγα.... Αφου το φερε.... Παλι καλα!
Και που τα έφερε...
το ίδιο ισχύει και για την vodafone με το μηλόφωνο
-
Εγώ περιμένω το επόμενο iPhone. Τόσα χρόνια της πήρε να στρώσει τα πισί της αλλά τώρα σπέρνουν. Ας ελπίσουμε να μην της πάρει καμία 20ετία να φτιάξει και το κινητό της.
-
Καλο ειναι το κινητο της. Δεν χρειαζεται να περιμενεις το τελειο .
Σε τετοια περιπτωση υπαρχουν και αλλου ... πορτοκαλια .Ο χρήστης v@silis έγραψε:
υπάρχει κανείς που έχει αρνητική άποψη για το uiq???Ναι . Καποιους βολεψε αλλα υπαρχουν και ανταγωνιστες.
-
εσεις οι symbianακιδες εχετε δοκιμασει το nokia email σε push μεσω gmail?
δουλευει καλα? -
Εγω εχω gmail app. Το εχεις δοκιμασει ;
-
αμα το ειχα δοκιμασει δε θα ρωτουσα
απλα στα τελευταια μοντελα υποτιθεται οτι αν θες η πλατφορμα nokia email κανει push τα email σου στο κινητο σου (δωρεαν). Αυτο ρωταω αν δουλευει καλα.
-
Δεν γνωριζω , χρησιμοποιω ξεχωριστη εφαρμογη.
-
χρησιμοποιεις τη java εκδοση του gmail προφανως.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δουλευει καλα?Έχω χρησιμοποιήσει το μειλ (γραμματοκιβώτιο) στα μηνύματα με yahoo και λειτουργούν όλα καλά.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
δουλευει καλα?Έχω χρησιμοποιήσει το μειλ (γραμματοκιβώτιο) στα μηνύματα με yahoo και λειτουργούν όλα καλά.
σε ποιο κινητο?
μιλαμε για push, σωστα? -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
σε ποιο κινητο?
μιλαμε για push, σωστα?Email is also a push system: the SMTP protocol on which it is based is a push protocol (see Push e-mail). However, the last step—from mail server to desktop computer—typically uses a pull protocol like POP3 or IMAP.
Το yahoo έχω συνδέσει μέσω pop3. Αν το pop3 θεωρείται push email, τότε ναι.
Το έχω δοκιμάσει σε E65, E50 και 9500, ήτοι Symbian S60 3rd και S80.Για να σε βοηθήσω, θέλεις να παίρνεις τα μέιλ του gmail σου στο κινητό;
-
γεια χαρα,επιθυμω να αγορασω ενα Nokia 8800,αλλα δεν το βρισκω πουθενα σαν καινουριο,μεταχειρισμενο ποσο παιζει περιπου??οσο και να εψαξα στο skroutz δεν το βρηκα σε κανενα μαγαζι..στη χειροτερη θα παω σε κανα Luna,η Scirocco,αλλα δεν θελω να ξεφυγει πολυ η τιμη..κυριως για ομιλια το χρειαζομαι.μπορει καποιος να βοηθησει??ευχαριστω.
-
και αυτά τι είναι ;
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
σε ποιο κινητο?
μιλαμε για push, σωστα?Email is also a push system: the SMTP protocol on which it is based is a push protocol (see Push e-mail). However, the last step—from mail server to desktop computer—typically uses a pull protocol like POP3 or IMAP.
Το yahoo έχω συνδέσει μέσω pop3. Αν το pop3 θεωρείται push email, τότε ναι.
Το έχω δοκιμάσει σε E65, E50 και 9500, ήτοι Symbian S60 3rd και S80.Για να σε βοηθήσω, θέλεις να παίρνεις τα μέιλ του gmail σου στο κινητό;
push σημαινει οτι αμεσως μολις ερθει ενα μαιλ στο gmail μου, αυτο αυτοματως προωθειται στο κινητο μου αμεσως. Αυτο θελω να μαθω αν οντως λειτουργει.
δε μιλαω να κανω χειροκινητο ελεγχο ή χειροκινητο κατεβασμα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
push σημαινει οτι αμεσως μολις ερθει ενα μαιλ στο gmail μου, αυτο αυτοματως προωθειται στο κινητο μου αμεσως. Αυτο θελω να μαθω αν οντως λειτουργει.δε μιλαω να κανω χειροκινητο ελεγχο ή χειροκινητο κατεβασμα.
Λειτουργεί. Μόλις το δοκίμασα. Κάνει σύνδεση κάθε 30 δεύτερα στο σέρβερ του μέιλ και ελέγχει. Αλλά άμα δεν μπαίνεις από wi fi τότε πάρε υπογλώσσιο όταν σου έρθει ο λογαριασμός του κινητού σου.
Για s60:
Μηνύματα, Ρυθμίσεις, eMail, 'επιλέγεις γραμματοκιβώτιο' (κάτω από το ) , αυτόματη ανάκτηση, Ανάκτηση κεφαλίδων (το ενεργοποιείς και το ρυθμίζεις) -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
push σημαινει οτι αμεσως μολις ερθει ενα μαιλ στο gmail μου, αυτο αυτοματως προωθειται στο κινητο μου αμεσως. Αυτο θελω να μαθω αν οντως λειτουργει.
δε μιλαω να κανω χειροκινητο ελεγχο ή χειροκινητο κατεβασμα.
Λειτουργεί. Μόλις το δοκίμασα. Κάνει σύνδεση κάθε 30 δεύτερα στο σέρβερ του μέιλ και ελέγχει. Αλλά άμα δεν μπαίνεις από wi fi τότε πάρε υπογλώσσιο όταν σου έρθει ο λογαριασμός του κινητού σου.
Αυτό δεν είναι push, συνεχές fetch είναι..
-
Από το site της νόκια:
The Nokia E50's advanced voice features, pushemail support, and office tools make it a virtually indispensable tool for mobile business.
-
ειμαι πλεον κατοχος ενος htc hd,πολυ καλο αλλα εχω ενα προβλημα η μπαταρια του πανω
απο 30 ωρες δεν κραταει.μηπως ξερει κανεις τι γινεται με αυτο το προβλημα,να το στειλω πισω? -
Welcome to smartphone world.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]