-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σε παλιότερα κινητά μπαίνει;μαλλον ναι, αλλα θα θες και εξωτερικο gps.
-
Έχουν εμφανισθεί γύφτοι οι οποίοι πουλάνε κινητά που (δήθεν) έκλεψαν από τα καταστήματα που έσπασαν στις ταραχές.
Προσοχή μη σας πουλήσουν κομμάτια σαπούνι αντί για κινητά. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σε παλιότερα κινητά μπαίνει;λογικά θα μπαίνει σε όλα τα Symbian v.9 και μετά.
-
καπιταλοkid μου χρωστας ενα review
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
καπιταλοkid μου χρωστας ενα reviewΚάνε συγκεκριμένες ερωτήσεις ρε και θα σου απαντήσω. Τι θες? Να γράψω έκθεση? Σε εμάς τους καπιταλιστές ο χρόνος είναι χρήμα.
-
ΒΓΗΚΕ KILLER APP για το Aΐ-Φον!
Το kid και οι αναλογου χαμηλου επιπεδου user αυτου του gadget σιγουρα θα το λατρεψουν...
ps: λεω και γω να χαμηλωσω το επιπεδο μου
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Κάτι άλλο τώρα...στο iPaq έχει ένα ΑΚΡΩΣ ΣΠΑΣΤΙΚΟ θέμα με το bluetooth (ΝΟΚΙΑ). Όταν με παίρνει κάποιος για να λειτουργήσει το ακουστικό πρέπει να το απαντήσω από το κουμπί του ακουστικού, αν πατήσω το πράσινο πλήκτρο στο τηλέφωνο δε λειτουργεί το ΒΤ ακουστικό, αλλά το ακουστικό του τηλεφώνου!! Αμάν αυτά τα WM!!! Τι ωραίο το Symbian...Μπορώ να κάνω κάτι? Υπάρχει κάποιο ΒΤ ακουστικό που μπορώ να πάρω? Λέω να πάρω ένα ούτως ή άλλως άλλο ένα ακουστικό (με καλώδιο).
Anybody?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Κάτι άλλο τώρα...στο iPaq έχει ένα ΑΚΡΩΣ ΣΠΑΣΤΙΚΟ θέμα με το bluetooth (ΝΟΚΙΑ). Όταν με παίρνει κάποιος για να λειτουργήσει το ακουστικό πρέπει να το απαντήσω από το κουμπί του ακουστικού, αν πατήσω το πράσινο πλήκτρο στο τηλέφωνο δε λειτουργεί το ΒΤ ακουστικό, αλλά το ακουστικό του τηλεφώνου!! Αμάν αυτά τα WM!!! Τι ωραίο το Symbian...
Μπορώ να κάνω κάτι? Υπάρχει κάποιο ΒΤ ακουστικό που μπορώ να πάρω? Λέω να πάρω ένα ούτως ή άλλως άλλο ένα ακουστικό (με καλώδιο).
Anybody?
και γιατί σώνει κ καλά πρέπει να πατάς το κινητό; Το ακουστικό για αυτό έχει το κουμπί.
εγώ πάντα το κουμπί του ακουστικού πατάω. -
Δεν είναι πρόβλημα των WM αλλά του iPAQ.
Στο δικό μου είτε πατήσω το πράσινο κουμπί απάντησης, είτε το πλήκτρο του ακουστικού ακούω από το ακουστικό. Εκτός αν επιλέξω να αλλάξω το μέσον που ακούω (ακουστικό τηλεφώνου, μεγάφωνο).
Είτε είναι θέμα ρύθμισης είτε θέμα λειτουργίας του τηλεφώνου. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κάτι άλλο τώρα...στο iPaq έχει ένα ΑΚΡΩΣ ΣΠΑΣΤΙΚΟ θέμα με το bluetooth (ΝΟΚΙΑ). Όταν με παίρνει κάποιος για να λειτουργήσει το ακουστικό πρέπει να το απαντήσω από το κουμπί του ακουστικού, αν πατήσω το πράσινο πλήκτρο στο τηλέφωνο δε λειτουργεί το ΒΤ ακουστικό, αλλά το ακουστικό του τηλεφώνου!! Αμάν αυτά τα WM!!! Τι ωραίο το Symbian...
Μπορώ να κάνω κάτι? Υπάρχει κάποιο ΒΤ ακουστικό που μπορώ να πάρω? Λέω να πάρω ένα ούτως ή άλλως άλλο ένα ακουστικό (με καλώδιο).
Anybody?
και γιατί σώνει κ καλά πρέπει να πατάς το κινητό; Το ακουστικό για αυτό έχει το κουμπί.
εγώ πάντα το κουμπί του ακουστικού πατάω.Γιατί δε με βολεύει.
Θα δω αυτό που λέει ο kouk βασικά.
-
Ερώτηση προς τους νομικούς του forum: Η Vodafone ξεκίνησε να πουλάει το iPhone στην Ελλάδα εξηγώντας ότι θα έχουμε Ελληνικά μέχρι το τέλος του χρόνου. Αν αυτό δεν συμβεί (που έτσι δείχνει το πράγμα), υπάρχει βάση για να τους κάνει κάποιος μήνυση;
-
Συμβουλές μόνο με τηλεχρέωση ρε τζαμπατζή
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ερώτηση προς τους νομικούς του forum: Η Vodafone ξεκίνησε να πουλάει το iPhone στην Ελλάδα εξηγώντας ότι θα έχουμε Ελληνικά μέχρι το τέλος του χρόνου. Αν αυτό δεν συμβεί (που έτσι δείχνει το πράγμα), υπάρχει βάση για να τους κάνει κάποιος μήνυση;
'ένας αγανακτησμένος apple user'
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ερώτηση προς τους νομικούς του forum: Η Vodafone ξεκίνησε να πουλάει το iPhone στην Ελλάδα εξηγώντας ότι θα έχουμε Ελληνικά μέχρι το τέλος του χρόνου. Αν αυτό δεν συμβεί (που έτσι δείχνει το πράγμα), υπάρχει βάση για να τους κάνει κάποιος μήνυση;υπάρχει τίποτα υπογεγραμμένο κ σφραγισμένο;;
-
υπάρχει παραπλανητική διαφήμιση αν θυμάμαι καλα...
-
κορσαιρ πηρες απλ; πολύ ήπια απάντηση...μα ούτε μία καζούρα τόση δα; χμμμ
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
υπάρχει παραπλανητική διαφήμιση αν θυμάμαι καλα...δούλευε εσύ!!!
-
Ήρθε το Samsung i8510, έπαιξα μαζί του και όντως κάνει παπάδες, με έχει απογοητεύσει όμως πολύ το γεγονός ότι η μπαταρία ψοφάει σε λιγότερο από 1 μέρα. Υποχρεώθηκα να απενεργοποιήσω εντελώς το 3G για να δω αν θ' ανέβει ο χρόνος αναμονής σε φυσιολογικά επίπεδα. Σημαντικό δε να αναφέρω ότι ψόφησε σε ~15-16 ώρες έχοντας τραβήξει απλά 2 φωτογραφίες και έχοντας κάνει ένα τηλεφώνημα 2 λεπτών. Αυτά στην 3η φόρτιση μιας και στις 2 πρώτες κράτησε ακόμα λιγότερο, απλά τότε το δικαιολόγησα επειδή δούλευε στο φουλ παίζοντας μαζί του και περνώντας μέσα τις επαφές.
-
αυτό το κακό έχει και το Samsung Omnia...α ρε Κορέα...
-
Ε τι λαλακίες χρόνους αναμονής αναφέρουν τότε στα τεχνικά χαρακτηριστικά του; Προφανώς και δεν πιστεύω τo έως 310 ώρες αναμονής, άλλο αυτό όμως και άλλο το να ψοφάει σε λιγότερο από μια μέρα (15-16 ώρες). Ας κράταγε 2-3 μέρες και θα το θεωρούσα νορμάλ. Εδώ το Nokia 6280 που έχω λέει 250 ώρες αναμονή και κρατάει 3+ μέρες. Ελπίζω να φτιάξει κάπως φορτίζοντάς το μερικές φορές ακόμα.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]